- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.441
Günaydın kızlar nasılsınız?Ya kızlar bir şey sorcam ben böyle az iş yapsam aslında azda iş yapmıyorum ama neyse dışarda yarım saatten fazla dolaşsam falan şeyim çıkacak gibi oluyor.Dün market kasiyeri bile oturduğu sandalyeyi verdi beklemeyin ayakta diye.Niye zonkluyor şeyim böyle?Bebiş iyice kanalamı girmeye uğraşıyorki?Yada ben fazla iş yapınca iyice bebeği aşağıyamı indiriyorum?Sizdede oluyormu bunlar?
günaydın herkese ben bugün doktora gidioruuum :dance: la insan dr a gidicem diye sevinir mi ne hale geldik hahahahh
ee sevinir tabekkiiii...bebiklerini görücen...
sen şanslısın biri yüzünü kapasa öbürünün açma ihtimali var..tüh yaa hepte ikiz istemişimdir...sülale boyu ikiziz biz denk gelmedi bana...
güzel haberlerle gel inşallah.
Günaydın kızlar nasılsınız?Ya kızlar bir şey sorcam ben böyle az iş yapsam aslında azda iş yapmıyorum ama neyse dışarda yarım saatten fazla dolaşsam falan şeyim çıkacak gibi oluyor.Dün market kasiyeri bile oturduğu sandalyeyi verdi beklemeyin ayakta diye.Niye zonkluyor şeyim böyle?Bebiş iyice kanalamı girmeye uğraşıyorki?Yada ben fazla iş yapınca iyice bebeği aşağıyamı indiriyorum?Sizdede oluyormu bunlar?
selinius kullanıcısından alıntı
günaydın herkese ben bugün doktora gidioruuum la insan dr a gidicem diye sevinir mi ne hale geldik hahahahh
günaydın herkese ben bugün doktora gidioruuum :dance: la insan dr a gidicem diye sevinir mi ne hale geldik hahahahh
Nilüfer ve bosnacım ne güzel ahberler ile gelmişsiniz daırıs hepimizin başına inşallah... Dilacım buluşmanızınr esimelrine baktım çok eğlenmişsiniz dediğin gibi darısı istanbul anenelerini nbaşınaaa :):):):)
günaydın canım bende de var ve ben 28+6 günlüğüm bende serviks yetersizliği ve rahim incelmesi var rahim boynunun 4 cm yada üstünde olması gerekiyomuş benimde 2 cm bu yüzden yürümek iş yapmak falan bana yasak biraz ayakta kalayım markete alış verişe gideyim dediğin gibi patlayıp çıkcak sanki orası kendimi eve zor atıyorum gerçi senide yaklaşmışsın artık doğuma bebek artık doğum pozisyonunu alıyo aşağı indiği için bu kadar zorlanıyosun ama yine aklında soru işareti yapmasın doktoruna danış canım
artık ayda 1 çağırmaz di mi dr 1 ay beklersem kudururum o arada ya doğurursam diye
Yok canım 2 haftada bir çağıracaklarmış.Hele son ay haftada bir gidecekmişiz....
ben kahvaltı ediyim dr dan sonra görüşürüz canlar öptüm herkesi
Yaa ben bu alttaki cetvelimi görünce iyice tırstım.Bebiş sondan bir önceki ayda duruyor ya cetvelde.Bakınca korkuyorum uffff zaman çok azalmış yaaa... Korku basıyor iyice beni zaman daraldıkça..... Zaten sanırım önümüzdeki ay mart anneleri arkadaşlarımızın bir kısmı yavaş yavaş doğurmaya başlayacak değilmi?
Yaa ben bu alttaki cetvelimi görünce iyice tırstım.Bebiş sondan bir önceki ayda duruyor ya cetvelde.Bakınca korkuyorum uffff zaman çok azalmış yaaa... Korku basıyor iyice beni zaman daraldıkça..... Zaten sanırım önümüzdeki ay mart anneleri arkadaşlarımızın bir kısmı yavaş yavaş doğurmaya başlayacak değilmi?
Bak ben de tırstım şimdi yaaa :uhm:
Doğumdan değil de sonrasından daha çok korkuyorum valla ben, becerebilecek miyim diye :)
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiŞAFAK 7 hadi bakalım az kaldı......
Seyyal Taner biz İstanbul buluşmamızı yaptık 2 .inciye hasret gidereceğiz ve bu arada İnşallah sizleride görme nasibimiz olacak ....:Saruboceq::Saruboceq:
canım senle aynı gidiyoruz valla benide korku sarmaya başladı nasıl yapsak da son zamnaalrı rahat atlatsak ohaoldumsmile 8 haziran sat 15 mart doğum görünüyor bende de :):):))))
korkma canım korksak ne yapabilirizki doğum illaki olacak sağlığımız yerinde olsunda en önemlisi anne ve bebek artık uykular azalıyor hareketler yavaşlıyor en iyisi bebişlerimizi kucağımıza almak bu arada benim 28 haftalarda dediğin şikayetler vardı bende izin aldım düzenli tansiyon ve magnezyum tozumu içiyorum şükür iyiyim 35 haftamda bir iki saat yürüyordum ama galiba bu hafta zorlamaya başlayacakYaa ben bu alttaki cetvelimi görünce iyice tırstım.Bebiş sondan bir önceki ayda duruyor ya cetvelde.Bakınca korkuyorum uffff zaman çok azalmış yaaa... Korku basıyor iyice beni zaman daraldıkça..... Zaten sanırım önümüzdeki ay mart anneleri arkadaşlarımızın bir kısmı yavaş yavaş doğurmaya başlayacak değilmi?
kız ankarayamı geldin hoşgeldiniz afyonada belkeriz daha sonra adanaya bu arada ben afyonluyumcanım ben istanbul buluşmasının birincisini kaçırdım gelemedim eşim askerde diye ama geldiğind ikinciyi yaparsak geleceğim inşallahhh o yüzden dedim darısı başımıza diye :))))))))))))))) çok isitiyorum çünki bende gelmeyi
aa bide 17 ocakta yanımıza gelecekelr inşallah ü yüzden şafak 6 turkbayragi ynurcumda öyle sayıyor artık :):):):):))
bugün ankaradayızzz :):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?