2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende olmadı böyle bişey ama büyüdü artık minikler baskı yapıyodur haliyle diye düşünüyorum

günaydın herkese ben bugün doktora gidioruuum :dance: la insan dr a gidicem diye sevinir mi ne hale geldik hahahahh

ee sevinir tabekkiiii...bebiklerini görücen...
sen şanslısın biri yüzünü kapasa öbürünün açma ihtimali var..tüh yaa hepte ikiz istemişimdir...sülale boyu ikiziz biz denk gelmedi bana...
güzel haberlerle gel inşallah.

hehe ama dezavantajı da ekranda bi yığın kol bacak seçmek zor oluyor artık hangisi kızım hangisi oğlum arada karışıyor
ikiz gerçekten çok keyifli hamileliği öyle de umarım doğunca da aynı şeyi söylerim Dila kaydirigubbakcemile5

günaydın canım bende de var ve ben 28+6 günlüğüm bende serviks yetersizliği ve rahim incelmesi var rahim boynunun 4 cm yada üstünde olması gerekiyomuş benimde 2 cm bu yüzden yürümek iş yapmak falan bana yasak biraz ayakta kalayım markete alış verişe gideyim dediğin gibi patlayıp çıkcak sanki orası kendimi eve zor atıyorum gerçi senide yaklaşmışsın artık doğuma bebek artık doğum pozisyonunu alıyo aşağı indiği için bu kadar zorlanıyosun ama yine aklında soru işareti yapmasın doktoruna danış canım

günaydın herkese ben bugün doktora gidioruuum :dance: la insan dr a gidicem diye sevinir mi ne hale geldik hahahahh

Sevinmez mi yaaa...
İçim hopluyor benim sevinçten, her seferinde...
Güzel haberlerle gel inşallah...

Sağol Seyyalcim, darısı başına herkesin inşallah...

Dilacım ben yine göremedim fotoları, akşam evden bakıcam.
Ama eminim çok güzel geçmiştir, özendim valla :)

Canım geçmiş olsun benim rahimde öyle problemler yok sanırım.Daha önce düşük falan yaşadığımda bir çok kez vajinal muayene yaptılar görürlerdi öyle bir sorun olsaydı değilmi?Sanırım bebiş aşağıya baskı yapıyor bu nedenlede zonkluyor.Hele klozete falan oturduğumda ağrıyor resmen totomun kemikleri.Diyorum çıkcak herhalde bu.Ayakları midemde tekmeliyor.Arada bir aşağıya kasılma geliyor.Önceden daha az olurdu kasılmalar.Şimdi daha sıklaştı.Ağrısız baskılı kasılma geliyor bir kaç saniye sürüyor ve geçiyor sonra...
Birde şeyim sanki üşütmüş gibi acıyor.Yani tuvalet yaparken yanma yok ama inş. enfeksiyon falan yoktur.O kadarda dikkat ettim gerçi... Neyse bir dahaki doktor kontrolünde bunları tek tek anlatayım.Yat masaya bakacam demez umarım...bilmiyorumkismile

Yaa ben bu alttaki cetvelimi görünce iyice tırstım.Bebiş sondan bir önceki ayda duruyor ya cetvelde.Bakınca korkuyorum uffff zaman çok azalmış yaaa... Korku basıyor iyice beni zaman daraldıkça..... Zaten sanırım önümüzdeki ay mart anneleri arkadaşlarımızın bir kısmı yavaş yavaş doğurmaya başlayacak değilmi?

Bak ben de tırstım şimdi yaaa :uhm:
Doğumdan değil de sonrasından daha çok korkuyorum valla ben, becerebilecek miyim diye :)

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiŞAFAK 7 hadi bakalım az kaldı......

Seyyal Taner biz İstanbul buluşmamızı yaptık 2 .inciye hasret gidereceğiz ve bu arada İnşallah sizleride görme nasibimiz olacak ....:Saruboceq::Saruboceq:

canım senle aynı gidiyoruz valla benide korku sarmaya başladı nasıl yapsak da son zamnaalrı rahat atlatsak ohaoldumsmile 8 haziran sat 15 mart doğum görünüyor bende de :):):))))

Bak ben de tırstım şimdi yaaa :uhm:
Doğumdan değil de sonrasından daha çok korkuyorum valla ben, becerebilecek miyim diye :)

Kız ben hepsinden korkuyorum.Doğumdan,sonrasından,bebeğe alışmaktan.Bir anda çok hareketli bir hayatın içine gireceğiz düşünsene.Şurda ne kaldı bu dediklerimizi yaşamaya?8 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçti zaten.Yok şuram yok buram yok bebeğin orası burası derken.Göbüşleride kendimizide bebişleride büyüttük Allahın izniyle.Püf dedi geçti zaman işte.Önümüzdeki ay başlayacağız doğum yapanları duymaya... Allah yardımcımız olsun....

canım ben istanbul buluşmasının birincisini kaçırdım gelemedim eşim askerde diye ama geldiğind ikinciyi yaparsak geleceğim inşallahhh o yüzden dedim darısı başımıza diye :))))))))))))))) çok isitiyorum çünki bende gelmeyi

aa bide 17 ocakta yanımıza gelecekelr inşallah ü yüzden şafak 6 turkbayragi ynurcumda öyle sayıyor artık :):):):):))

bugün ankaradayızzz :):):):):)

canım senle aynı gidiyoruz valla benide korku sarmaya başladı nasıl yapsak da son zamnaalrı rahat atlatsak ohaoldumsmile 8 haziran sat 15 mart doğum görünüyor bende de :):):))))

Evet canım senle aynıyız.Benim sat 7 haziran.Kim kimden önce doğurur Allah bilir.Bu son ay dahamı stresli geçecek acaba bize?Ayyy inş. sancısız,sıkıntısız,kolay,sağlıklı böyle bir avazda çabucacık doğurur geliriz evimize.... Bebişlerimizin uykusuda huyuda güzel olur inş. Sonrasında sıkıntı çekmeyiz ne kendimizle ilgili ne bebişle nede ailemizle ilgili.Rabbim yardım etsin hepimize inş. En tırsık mart annesi benim herhalde... Korka korka doğuracam bu gidişle..... eyvahedigeldismile

korkma canım korksak ne yapabilirizki doğum illaki olacak sağlığımız yerinde olsunda en önemlisi anne ve bebek artık uykular azalıyor hareketler yavaşlıyor en iyisi bebişlerimizi kucağımıza almak bu arada benim 28 haftalarda dediğin şikayetler vardı bende izin aldım düzenli tansiyon ve magnezyum tozumu içiyorum şükür iyiyim 35 haftamda bir iki saat yürüyordum ama galiba bu hafta zorlamaya başlayacak
kız ankarayamı geldin hoşgeldiniz afyonada belkeriz daha sonra adanaya bu arada ben afyonluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…