- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.461
Canım eger oyle bir sorun olsaydı Allah korusun rahim ağzı yetmezliği gibi zaten su zamana kadar anlasılırdı.Zaten doktorlar ilk bebişe bakmadan once usg de rahime bakıyorlar.Ben de de oluyor artık o hem asagı donduler hemde buyuduler artık asagı bskı yapıyorlar tabii fazla ayakta durdugumuz zaman . Telaş yapma kendine aa yinede doktorunla paylaş istersen kafan rahat eder.Canım geçmiş olsun benim rahimde öyle problemler yok sanırım.Daha önce düşük falan yaşadığımda bir çok kez vajinal muayene yaptılar görürlerdi öyle bir sorun olsaydı değilmi?Sanırım bebiş aşağıya baskı yapıyor bu nedenlede zonkluyor.Hele klozete falan oturduğumda ağrıyor resmen totomun kemikleri.Diyorum çıkcak herhalde bu.Ayakları midemde tekmeliyor.Arada bir aşağıya kasılma geliyor.Önceden daha az olurdu kasılmalar.Şimdi daha sıklaştı.Ağrısız baskılı kasılma geliyor bir kaç saniye sürüyor ve geçiyor sonra...
Birde şeyim sanki üşütmüş gibi acıyor.Yani tuvalet yaparken yanma yok ama inş. enfeksiyon falan yoktur.O kadarda dikkat ettim gerçi... Neyse bir dahaki doktor kontrolünde bunları tek tek anlatayım.Yat masaya bakacam demez umarım...bilmiyorumkismile
Ayy ne guzel kızlar bulusmussunuz sizlerde.Mersinde de kımse yok ki bizde goruselim anaa Mersinde bir benmi varım.günaydın kıslaaarrr....biz buluştuk darısı size...
2010 Mart Anneleri Buluştuuu!!! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
iyigeceler kızlar ben çok fena grip oldum yarında doktor randevum var inanın kılımı kıpırdatacak halim yok umarım biran önce atlatıp eski sağlığıma dönebilirim...
korkma canım korksak ne yapabilirizki doğum illaki olacak sağlığımız yerinde olsunda en önemlisi anne ve bebek artık uykular azalıyor hareketler yavaşlıyor en iyisi bebişlerimizi kucağımıza almak bu arada benim 28 haftalarda dediğin şikayetler vardı bende izin aldım düzenli tansiyon ve magnezyum tozumu içiyorum şükür iyiyim 35 haftamda bir iki saat yürüyordum ama galiba bu hafta zorlamaya başlayacak
kız ankarayamı geldin hoşgeldiniz afyonada belkeriz daha sonra adanaya bu arada ben afyonluyum
Canım eger oyle bir sorun olsaydı Allah korusun rahim ağzı yetmezliği gibi zaten su zamana kadar anlasılırdı.Zaten doktorlar ilk bebişe bakmadan once usg de rahime bakıyorlar.Ben de de oluyor artık o hem asagı donduler hemde buyuduler artık asagı bskı yapıyorlar tabii fazla ayakta durdugumuz zaman . Telaş yapma kendine aa yinede doktorunla paylaş istersen kafan rahat eder.
Ayy ne guzel kızlar bulusmussunuz sizlerde.Mersinde de kımse yok ki bizde goruselim anaa Mersinde bir benmi varım.
Canım geçmiş olsun aynen bende burun akıntısı ve hapsuruk off aşımıda olmustum ama.Napıcam ben şimdi dr a gitiğinde yazarsın değilmi neler kullan dicek bakalım sana.
Evet canım senle aynıyız.Benim sat 7 haziran.Kim kimden önce doğurur Allah bilir.Bu son ay dahamı stresli geçecek acaba bize?Ayyy inş. sancısız,sıkıntısız,kolay,sağlıklı böyle bir avazda çabucacık doğurur geliriz evimize.... Bebişlerimizin uykusuda huyuda güzel olur inş. Sonrasında sıkıntı çekmeyiz ne kendimizle ilgili ne bebişle nede ailemizle ilgili.Rabbim yardım etsin hepimize inş. En tırsık mart annesi benim herhalde... Korka korka doğuracam bu gidişle..... eyvahedigeldismile
Haklısın eğer öyle bir şey olsaydı şimdiye çoktan uyarırdı doktorlar.Şu an her şey normal doğum yönünde iyi gidiyor öyleyse...Birde dediğin gibi kilo olarakta büyüyünce zorlaşıyor sanırım taşımak bebişleri.Rabbim sağlıcakla,sancısız,sıkıntısız,kolay doğumlarla kurtarır bebişimizide bizide inş.:Saruboceq:
canımm dualarını ntümüne aminnnnnnnnnn diyorum inşallah dediğin gibi oluruz..... korkmamaya çalışalım cesaret biraz cesaret ama bişey diyim mi ben içimde onu hisseettiğim günleri çok özleyecekmişim gibi geliyor :):)):)))
MUtlu cum evet bugün ankaradayız benim memleketim :):):) ve eşimde gerçekten orda şuanda son haftasını ankarada tamamlayacak... tüm güzelliğin ile seni bana yaşatan şehirden günaydın diye mesaj atmış aşkım benim :):):)::) zaten evlenme teklifinide beni bir plan yapıp ankaraya götürdü ve orada yaptı ankara kalesinde ::):)))) doğrudğum eve götüremedi ama :):)):))) ankara bizim için hep özel olmaya devame diyro bakalım :):):))))
Amin canım inşallah Rabbim kolay dogumlar nasip etsin bebişlerimizede bizlerede sağlık versin.
Kızlar günaydın,
düzenli giremiyorum...ama sizinle paylaşmak istedim.
Bebişim 29 haftalık oldu.. 1470gr. ve 35cmmiş... uzun boylu bir kız olacak bu gidişle dedi doktor..bu arada doğumumu Göztepe Central Parkta yapacağım... Kararımı verdim doktorumda içime sindi...
Yanlış şuaralar kafamı kurcalayan bazı konular var... Özellikle çalışan annelere sormak istiyorum maaş ödemelerimiz 16 haftalık izin boyunca nasıl olacak bunu işyeri ile konuşan varmı?
Benim sigortamın düşük yatırıldığını biliyorum banka hesabıma 630 TL yatıyor geri kalanını elden alıyorum.. 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hakkımın yenmesini hiç istemiyorum açıkçası kim isterki?..
Lütfen bilgisi olan varsa yazsın... hepinizi öpüyorum ANNİŞLER...
Kız ben hepsinden korkuyorum.Doğumdan,sonrasından,bebeğe alışmaktan.Bir anda çok hareketli bir hayatın içine gireceğiz düşünsene.Şurda ne kaldı bu dediklerimizi yaşamaya?8 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçti zaten.Yok şuram yok buram yok bebeğin orası burası derken.Göbüşleride kendimizide bebişleride büyüttük Allahın izniyle.Püf dedi geçti zaman işte.Önümüzdeki ay başlayacağız doğum yapanları duymaya... Allah yardımcımız olsun....
Maşallah kızana ne de güzel kilo almış. Maaş konusu sen iş yerinle görüş 16 hafta boyunca raporlu olacağından iş yerinde yine maaşın devam edecek ve hesabın varsa eğer bir bankaya oraya yatırsınlar yada eşinin hesabına....Raporun varken biseyolmaz merak etme
korkma canım korksak ne yapabilirizki doğum illaki olacak sağlığımız yerinde olsunda en önemlisi anne ve bebek artık uykular azalıyor hareketler yavaşlıyor en iyisi bebişlerimizi kucağımıza almak bu arada benim 28 haftalarda dediğin şikayetler vardı bende izin aldım düzenli tansiyon ve magnezyum tozumu içiyorum şükür iyiyim 35 haftamda bir iki saat yürüyordum ama galiba bu hafta zorlamaya başlayacak
kız ankarayamı geldin hoşgeldiniz afyonada belkeriz daha sonra adanaya bu arada ben afyonluyum
Hepinize iyi haftalar annecikler;
Bu haftasonu iyi bir tembellik yaptım ve oturdum evde fazla iş yapmadım ve pazar günü arkadaşlarım geldi kekler pohçalar makarna salatası tam gün gibiydi oturduk muhabbetler ettik.Bir an önce izne ayrıl diyip duruyorlar ....bende az kaldı diyorum.Kalçalarımın üstüne oturamıyorum artık..
Cumartesi gecesi kızım babasına arkadan tekme attıSarılmıştım tam ona o arada bir tekme eşim bile şaşırdı.''Yawww kocaman yatak 3 'ümüzde sığarız niye itiyorsun zilli ''dedi neye uğradığını şaşırdı eşim yaaa.....
Miğdem çok iyi bu ilaçlar yaradı 5 günde 800 gr aldırdı yani artık kilo kaybetmem inşallah....
aman sus nazar değmesin deli
kaç gündür azcık iyisin zaten
Aslında doğduktan sonra çoğu anne bu duyguyu yaşarmış.Bebeğini karnında taşıdığı onun tekme attığı günleri özlermiş.Belki bende özlerim özellikle çok ağladığında ve susturamadığımda sanırım kaydirigubbakcemile3
Siendrunce Kızlar günaydın,
düzenli giremiyorum...ama sizinle paylaşmak istedim.
Bebişim 29 haftalık oldu.. 1470gr. ve 35cmmiş... uzun boylu bir kız olacak bu gidişle dedi doktor..bu arada doğumumu Göztepe Central Parkta yapacağım... Kararımı verdim doktorumda içime sindi...
Yanlış şuaralar kafamı kurcalayan bazı konular var... Özellikle çalışan annelere sormak istiyorum maaş ödemelerimiz 16 haftalık izin boyunca nasıl olacak bunu işyeri ile konuşan varmı?
Benim sigortamın düşük yatırıldığını biliyorum banka hesabıma 630 TL yatıyor geri kalanını elden alıyorum.. 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hakkımın yenmesini hiç istemiyorum açıkçası kim isterki?..
Lütfen bilgisi olan varsa yazsın... hepinizi öpüyorum ANNİŞLER...
pancuben;10947550]Hepinize iyi haftalar annecikler;
Bu haftasonu iyi bir tembellik yaptım ve oturdum evde fazla iş yapmadım ve pazar günü arkadaşlarım geldi kekler pohçalar makarna salatası tam gün gibiydi oturduk muhabbetler ettik.Bir an önce izne ayrıl diyip duruyorlar ....bende az kaldı diyorum.Kalçalarımın üstüne oturamıyorum artık..
Cumartesi gecesi kızım babasına arkadan tekme attı Sarılmıştım tam ona o arada bir tekme eşim bile şaşırdı.''Yawww kocaman yatak 3 'ümüzde sığarız niye itiyorsun zilli ''dedi neye uğradığını şaşırdı eşim yaaa.....
Miğdem çok iyi bu ilaçlar yaradı 5 günde 800 gr aldırdı yani artık kilo kaybetmem inşallah....
bende çok korkuyorum doğum , doğum sonrası gelen giden ,karısırlar bi de sunu yap bunu yap..... Ama sonra bebeğim için herşeye değer dedim . 2 ay tedavi gördüm bebek için bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi düsünmüyordum. o zamanlar aklıma geliyo o yüzden Allah verdi oğlumu bana onun için herşeye katlanacağım
canım doğum çantası ve bebeğin kıyafetleri hazır dolabı var başkada birşey yok yürüyüş yapıyorum ben ankara tıp fak. dikimevinde yapacam inş sen nerede düşünyrsunSenin çok az kalmış gerçekten.Eğer normal doğum yapacaksan doğumun kolay olması için günlük 1 saat yürüyüş yapmak gerekmiş.Birde hurmada rahmin kolay açılmasını sağlıyormuş.Bu haftadan itibaren başlayabilirsin ama tabii o zonklama olursa yürüyüş yapmak bayağı zor olur...
Bu arada hangi hastanede doğum yapacaksın?Tüm hazırlıklar bittimi?Senin şubatta geliyor öyleyse Allahın izniyle minişin....
hemşeriymişiz senle mutlucum:))zira daha bir sıcak geldin resimlerde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?