2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım eger oyle bir sorun olsaydı Allah korusun rahim ağzı yetmezliği gibi zaten su zamana kadar anlasılırdı.Zaten doktorlar ilk bebişe bakmadan once usg de rahime bakıyorlar.Ben de de oluyor artık o hem asagı donduler hemde buyuduler artık asagı bskı yapıyorlar tabii fazla ayakta durdugumuz zaman . Telaş yapma kendine aa yinede doktorunla paylaş istersen kafan rahat eder.

Ayy ne guzel kızlar bulusmussunuz sizlerde.Mersinde de kımse yok ki bizde goruselim anaa Mersinde bir benmi varım.

iyigeceler kızlar ben çok fena grip oldum yarında doktor randevum var inanın kılımı kıpırdatacak halim yok umarım biran önce atlatıp eski sağlığıma dönebilirim...

Canım geçmiş olsun aynen bende burun akıntısı ve hapsuruk off aşımıda olmustum ama.Napıcam ben şimdi dr a gitiğinde yazarsın değilmi neler kullan dicek bakalım sana.

Senin çok az kalmış gerçekten.Eğer normal doğum yapacaksan doğumun kolay olması için günlük 1 saat yürüyüş yapmak gerekmiş.Birde hurmada rahmin kolay açılmasını sağlıyormuş.Bu haftadan itibaren başlayabilirsin ama tabii o zonklama olursa yürüyüş yapmak bayağı zor olur...
Bu arada hangi hastanede doğum yapacaksın?Tüm hazırlıklar bittimi?Senin şubatta geliyor öyleyse Allahın izniyle minişin....

Haklısın eğer öyle bir şey olsaydı şimdiye çoktan uyarırdı doktorlar.Şu an her şey normal doğum yönünde iyi gidiyor öyleyse...Birde dediğin gibi kilo olarakta büyüyünce zorlaşıyor sanırım taşımak bebişleri.Rabbim sağlıcakla,sancısız,sıkıntısız,kolay doğumlarla kurtarır bebişimizide bizide inş.:Saruboceq:

canımm dualarını ntümüne aminnnnnnnnnn diyorum inşallah dediğin gibi oluruz..... korkmamaya çalışalım cesaret biraz cesaret ama bişey diyim mi ben içimde onu hisseettiğim günleri çok özleyecekmişim gibi geliyor :):)):)))

MUtlu cum evet bugün ankaradayız benim memleketim :):):) ve eşimde gerçekten orda şuanda son haftasını ankarada tamamlayacak... tüm güzelliğin ile seni bana yaşatan şehirden günaydın diye mesaj atmış aşkım benim :):):)::) zaten evlenme teklifinide beni bir plan yapıp ankaraya götürdü ve orada yaptı ankara kalesinde ::):)))) doğrudğum eve götüremedi ama :):)):))) ankara bizim için hep özel olmaya devame diyro bakalım :):):))))

Amin canım inşallah Rabbim kolay dogumlar nasip etsin bebişlerimizede bizlerede sağlık versin.

Aslında doğduktan sonra çoğu anne bu duyguyu yaşarmış.Bebeğini karnında taşıdığı onun tekme attığı günleri özlermiş.Belki bende özlerim özellikle çok ağladığında ve susturamadığımda sanırım kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın,

düzenli giremiyorum...ama sizinle paylaşmak istedim.
Bebişim 29 haftalık oldu.. 1470gr. ve 35cmmiş... uzun boylu bir kız olacak bu gidişle dedi doktor..bu arada doğumumu Göztepe Central Parkta yapacağım... Kararımı verdim doktorumda içime sindi...
Yanlış şuaralar kafamı kurcalayan bazı konular var... Özellikle çalışan annelere sormak istiyorum maaş ödemelerimiz 16 haftalık izin boyunca nasıl olacak bunu işyeri ile konuşan varmı?
Benim sigortamın düşük yatırıldığını biliyorum banka hesabıma 630 TL yatıyor geri kalanını elden alıyorum.. 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Hakkımın yenmesini hiç istemiyorum açıkçası kim isterki?..
Lütfen bilgisi olan varsa yazsın... hepinizi öpüyorum ANNİŞLER...

Maşallah kızana ne de güzel kilo almış. Maaş konusu sen iş yerinle görüş 16 hafta boyunca raporlu olacağından iş yerinde yine maaşın devam edecek ve hesabın varsa eğer bir bankaya oraya yatırsınlar yada eşinin hesabına....Raporun varken biseyolmaz merak etme

bende çok korkuyorum doğum , doğum sonrası gelen giden ,karısırlar bi de sunu yap bunu yap..... Ama sonra bebeğim için herşeye değer dedim . 2 ay tedavi gördüm bebek için bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi düsünmüyordum. o zamanlar aklıma geliyo o yüzden Allah verdi oğlumu bana onun için herşeye katlanacağım

maaşı çoğu işyeri vermiyor, sanırım rapor sonunda günlük ücretin 3te 2 si üzerinden 112 günlük paranı alacaksın

hemşeriymişiz senle mutlucum:))zira daha bir sıcak geldin resimlerde kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: galiba öyle oalcak :roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sende bendensin :):):)benim kızda uzun boylu üo yüzden normale göre kilosu biraz fazla görünsede aslıdan tombiş değil uzun bir bebek oalcka ddi doktor :):):):))

canım ormalde biz maaşlaırmızı sskdan alıyoruz diye biliyorum sskda son üç aydaki yatan maaşımız üzerinden ortalam hesaplayıp ödeme yapıyorlar dı bize ben mıhasebeci olduğum günlreden böyle hatılıyorum :):):):) sen aradaki farkı hesaplatıp işyerinden alacaksın ... ne yazıkki ükemizde bir çok işveren bu hainliği yapıyor devlettende bizlerden de vergi çalmış oluyor çok şükür benim şirketimde yok o sorun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bir hafaty sonra bizde abbyı tekmelemeye başlayacağızzzzzzzz :))))))))))))))))))))))))

aynen canım ben de cekeceğim ağrı sızıyı değil de karışacaklrı düşünüyorum..kendi kendime sinirleniyorum bir de:) ama dediğin gibi sıpalarımız için katlanıcaz..inşallah sağlıkları yerinde olsun da

biz geldik aşımızı olduk,idrarımıza baktılar,idrarda enfeksiyon yok çok şükür ama şeker çıktı yine,bir kez daha test yaptır dedi sağlık ocağındaki hemşire ben de druma sorucam gerek var derse yaptırıcam,kalp atışlarını dinledik süper bir duygu ve gayat noraml çıktı şükür,şimdi kolum sızlıyor,
bu arada doğumdan gelenden gidenden sonrasından vs den hiçbişiden korkmuyorum çok şükür,
benim burda kasımda doğum yapan arkadaşım bir çok şeyi kafaya taktı,gelip gidecel olandan,domuz gribine,gripten bebeğe yaklaşmasın,dokunmsınlara vs vs vs,ama doğumhaneden çıkıpta bebeğini görünce oda da herşeyi unuttu
ve inanın kızlar hiçte beklediğimiz kadar zor olmuyor,herşey kendiliğinden geliyor zaten,boşuna bunları düşünüp o güsel canınızı sıkmayın, ya da ben artık şöle diyorum,ben de bir anne olsam oğlumun bebeğini öpüp kolklamak bağrıma basmak isterim(ama bilinçli olarak,olucak olan olucak zaten,düşünüp yorulmaya gerek yok,bak görürsünüz bunları ilk zamanlar görmiceksiniz bile

canım doğum çantası ve bebeğin kıyafetleri hazır dolabı var başkada birşey yok yürüyüş yapıyorum ben ankara tıp fak. dikimevinde yapacam inş sen nerede düşünyrsun
hemşeriymişiz senle mutlucum:))zira daha bir sıcak geldin resimlerde kaydirigubbakcemile3

canım ne güzel bizimkilerde antalya konya altından ev aldılar inş yazın bebişi getircem sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…