- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.481
canım doğum çantası ve bebeğin kıyafetleri hazır dolabı var başkada birşey yok yürüyüş yapıyorum ben ankara tıp fak. dikimevinde yapacam inş sen nerede düşünyrsun
canım ne güzel bizimkilerde antalya konya altından ev aldılar inş yazın bebişi getircem sen nerdesin
bende çok korkuyorum doğum , doğum sonrası gelen giden ,karısırlar bi de sunu yap bunu yap..... Ama sonra bebeğim için herşeye değer dedim . 2 ay tedavi gördüm bebek için bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi düsünmüyordum. o zamanlar aklıma geliyo o yüzden Allah verdi oğlumu bana onun için herşeye katlanacağım
Günaydın şekerler...
NİLÜ,BOSNA VE SİENDRUNCE, gözünüzaydın, maşallah bebiklere, çok güzel haberler getirmişsiniz,
PANCUBEN, ilaçların işe yaramasına ve rahatlamana sevindim canım..
ZELİŞ82, geçmiş olsun canım, dinlenmeye çalış yoksa çok uzun sürüyor bu gribi atlatmak..
YNUR VE SEYYAL, şafak azaldı kızlar, bugun ankara yarın amasya derken eşlerinize kavuşacaksınız inşallah,
SELİNİUS, doktordan güzel haberlerle gel inşallah..
Unuttuğum kimse yoktur umarım, kimse alınmasın darılmasın, geçmişi okuduğum kadarıyla herkese yazmaya çalıştım :))
Gelelim banaaaa...
Dün gece hastanelik oldum ben, gündüz eşim anasından aldığı akılla, evin duvarlarını silmeye başladı, haliyle beni de yanında aşçıbaşının yamağı gibi çalıştırdı, su dolu kovaları indir kaldır, eşimin arkasından döküntüleri topla, sil süpür derken, akşama doğru başladı bende bir ağrı, bir sancı, zaten gündüz 2 kötü haber almıştım, ağlamaktan gözlerim şişmiş, birde bu durum olunca bana geldiler valla, başladım hüngür hüngür ağlamaya, karnımın içinde deprem oluyor resmen, daha önce yaşamadığım bir ağrı olunca panikleidm de haliyle, eşim ve annesi acile götürdüler beni, çok şükür erken doğum riski falan yok, yalancı sancı imiş, artık bu aydan itibaren arada olurmuş böyle, ama o sinirle ana-oğul bunlara demediğimi bırakmadım, kayınpedere de şikayet ettim, bunlar bana temzilik yaptırıyor, erken doğursun diye uğraşıyorlar benle dedim, kayınpederde bunları bir azarladı, sormayın, ohh iyi oldu, şimdi gözleri korktu daha hayatta bulaşmazlar heralde bana.. Ama ben iş yapmak istemediğimi, ağrım olduğunu ve eğilip doğruldukça suyumun kaçtığını söylediğim halde inanmadı bana eşim, şimdi gözümün içine bakıyo bişey olmasın diye, illa böyle birşey yaşamak gerekiyormuş, ders oldu ona ama olanda bana oldu bu arada, neyse bunu da atlattım ya çok şükür, sağ salim bir doğursaydım, bu arada beni devlet hastanesinin aciline götürdüler, inatla benim doktorumu aramadılar, para gider hesabı yapıyorlardı, hep duydum konuştuklarını, burada doğursun işte, niye özele para veriyorsunuz falan diyordu annesi, içerde işim bitip çıkınca, nasıl çok ilgililer değil mi, iyi bir hastane dedi, görümcem orada doğurmuş da, bende iğrenç, pis bir yer, Allah düşürmesin bir daha dedim, kendi doktorum ve hastanem gibisi yok dedim, lafı tıkadım ağzına.. Hakkaten pis bir hastane idi, idrar tahlili için tuvalate girdiğimde gördüğüm manzarayı unutamam heralde, ayyy ne uzun yazmışım, sıkılmazsınız umarım okurken..
simenay canımcım çok geçmiş olsun..kayınvalidene ve eşineeeee ne desem acabaaaaklava: klava: klava: bende dün temizlik yaptım,ama kendimi yormadan,sağolsun eşimde yardımcı oldu,.gerçekten son aylarda dikkat etmek gerek..sende böyle söyleyince gözüm korktuuubilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
senin ailen antalya damı??ben tam ters yöndeyim lara tarafındayım canım..:))
biz geldik aşımızı olduk,idrarımıza baktılar,idrarda enfeksiyon yok çok şükür ama şeker çıktı yine,bir kez daha test yaptır dedi sağlık ocağındaki hemşire ben de druma sorucam gerek var derse yaptırıcam,kalp atışlarını dinledik süper bir duygu ve gayat noraml çıktı şükür,şimdi kolum sızlıyor,
bu arada doğumdan gelenden gidenden sonrasından vs den hiçbişiden korkmuyorum çok şükür,
benim burda kasımda doğum yapan arkadaşım bir çok şeyi kafaya taktı,gelip gidecel olandan,domuz gribine,gripten bebeğe yaklaşmasın,dokunmsınlara vs vs vs,ama doğumhaneden çıkıpta bebeğini görünce oda da herşeyi unuttu
ve inanın kızlar hiçte beklediğimiz kadar zor olmuyor,herşey kendiliğinden geliyor zaten,boşuna bunları düşünüp o güsel canınızı sıkmayın, ya da ben artık şöle diyorum,ben de bir anne olsam oğlumun bebeğini öpüp kolklamak bağrıma basmak isterim(ama bilinçli olarak,olucak olan olucak zaten,düşünüp yorulmaya gerek yok,bak görürsünüz bunları ilk zamanlar görmiceksiniz bile
canım ben istanbul buluşmasının birincisini kaçırdım gelemedim eşim askerde diye ama geldiğind ikinciyi yaparsak geleceğim inşallahhh o yüzden dedim darısı başımıza diye :))))))))))))))) çok isitiyorum çünki bende gelmeyi
aa bide 17 ocakta yanımıza gelecekelr inşallah ü yüzden şafak 6 turkbayragi ynurcumda öyle sayıyor artık :):):):):))
bugün ankaradayızzz :):):):):)
Günaydın şekerler...
NİLÜ,BOSNA VE SİENDRUNCE, gözünüzaydın, maşallah bebiklere, çok güzel haberler getirmişsiniz,
ZELİŞ82, geçmiş olsun canım, dinlenmeye çalış yoksa çok uzun sürüyor bu gribi atlatmak..
YNUR VE SEYYAL, şafak azaldı kızlar, bugun ankara yarın amasya derken eşlerinize kavuşacaksınız inşallah,
Unuttuğum kimse yoktur umarım, kimse alınmasın darılmasın, geçmişi okuduğum kadarıyla herkese yazmaya çalıştım :))
Gelelim banaaaa...
Dün gece hastanelik oldum ben, gündüz eşim anasından aldığı akılla, evin duvarlarını silmeye başladı, haliyle beni de yanında aşçıbaşının yamağı gibi çalıştırdı, su dolu kovaları indir kaldır, eşimin arkasından döküntüleri topla, sil süpür derken, akşama doğru başladı bende bir ağrı, bir sancı, zaten gündüz 2 kötü haber almıştım, ağlamaktan gözlerim şişmiş, birde bu durum olunca bana geldiler valla, başladım hüngür hüngür ağlamaya, karnımın içinde deprem oluyor resmen, daha önce yaşamadığım bir ağrı olunca panikleidm de haliyle, eşim ve annesi acile götürdüler beni, çok şükür erken doğum riski falan yok, yalancı sancı imiş, artık bu aydan itibaren arada olurmuş böyle, ama o sinirle ana-oğul bunlara demediğimi bırakmadım, kayınpedere de şikayet ettim, bunlar bana temzilik yaptırıyor, erken doğursun diye uğraşıyorlar benle dedim, kayınpederde bunları bir azarladı, sormayın, ohh iyi oldu, şimdi gözleri korktu daha hayatta bulaşmazlar heralde bana.. Ama ben iş yapmak istemediğimi, ağrım olduğunu ve eğilip doğruldukça suyumun kaçtığını söylediğim halde inanmadı bana eşim, şimdi gözümün içine bakıyo bişey olmasın diye, illa böyle birşey yaşamak gerekiyormuş, ders oldu ona ama olanda bana oldu bu arada, neyse bunu da atlattım ya çok şükür, sağ salim bir doğursaydım, bu arada beni devlet hastanesinin aciline götürdüler, inatla benim doktorumu aramadılar, para gider hesabı yapıyorlardı, hep duydum konuştuklarını, burada doğursun işte, niye özele para veriyorsunuz falan diyordu annesi, içerde işim bitip çıkınca, nasıl çok ilgililer değil mi, iyi bir hastane dedi, görümcem orada doğurmuş da, bende iğrenç, pis bir yer, Allah düşürmesin bir daha dedim, kendi doktorum ve hastanem gibisi yok dedim, lafı tıkadım ağzına.. Hakkaten pis bir hastane idi, idrar tahlili için tuvalate girdiğimde gördüğüm manzarayı unutamam heralde, ayyy ne uzun yazmışım, sıkılmazsınız umarım okurken..
canım doğum çantası ve bebeğin kıyafetleri hazır dolabı var başkada birşey yok yürüyüş yapıyorum ben ankara tıp fak. dikimevinde yapacam inş sen nerede düşünyrsun
canım ne güzel bizimkilerde antalya konya altından ev aldılar inş yazın bebişi getircem sen nerdesin
canım geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..o kaynanana da ne diyeyimklava: kocanın gözü iyice korkmuştur eşine de kızdım ama arada kalıyo işte adamlar da iyi demişsin lafını da üff kızdım yaakötükedihüso
simenaycım çok geçmiş olsun neden yaptın ne temizliği ya ikisi yapsın yapmazlarsa kadın tutsunlar sen canının kıymetini neden bilmiyorsun şu yalancı doğum ağrılarıda bence çok yorulunca oluyor çünkü bende hala yok gibi doktorum doğumuna 3 hafta kalmış dedi sizce başlaması gerekmezmi senin suyun filan geldimi aman dikkat et ye iç yat uğraşma sonra pişman olursun
Günaydın şekerler...
Gelelim banaaaa...
Bende resimler koydum kızlar bakın bakalım, bu arada Megg, senin kulakları da çınlattık, keşke gelseydin, umarım bir dahaki sefre daha kalabalık bir buluşma olur, çok keyifli idi, gelen arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim, sizleri tanıma fırsatı bulduğum için mutlu oldum kızlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/340452-2010-mart-anneleri-bulustuuu-3.html
simenaycım çok geçmiş olsun neden yaptın ne temizliği ya ikisi yapsın yapmazlarsa kadın tutsunlar sen canının kıymetini neden bilmiyorsun şu yalancı doğum ağrılarıda bence çok yorulunca oluyor çünkü bende hala yok gibi doktorum doğumuna 3 hafta kalmış dedi sizce başlaması gerekmezmi senin suyun filan geldimi aman dikkat et ye iç yat uğraşma sonra pişman olursun
bizimkiler afyonda abim kemerde çalışıyor ona ev aldık orayada bir iki eşya atıp yazın kalmayı düşünüyoruz biz sık sık geliriz antalyaya
Günaydın şekerler...
Gelelim banaaaa...
bosna Alıntı:
Bitti canım bitti askerlik...
Valla birden heyecanlandım, bana noluyorsa...
Eski günler aklıma geldi.
Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin, bir daha hiç ayrılmayın inşallah...
Simenaycım, çok teşekkür ederim canım...
Ama ben bu sefer çok kızdım sana...
Sen karnı burnunda bir kadınsın artık, neyine senin temizliğe yardım etmek...
Valla isterse toz aksın duvarlardan, elini bile sürmeyeceksin bu halinle, eşin de isterse sürünsün silecem diye, yardım falan etmeyeceksin. Allaha çok şükür ki bir problem olmadan atlatmışsın, üzüntün korkun yanına kar kalmış yine... Ne diyeyim ki ben şimdi sanaklava:
Çok geçmiş olsun ama sakın bir daha böyle birşeye kalkışma, bizim artık ağır çekimde yaşama zamanımız geldi, unutma.
Ayrıca kendi hastanene götürmemiş olmalarını da çok garipsedim, sinirlendim. Böyle bir zamanda para hesabı yapılır mı yani, Allah korusun bir risk de olabilirdi !!!
Kınıyorum ikisini deklava:
herkese günaydıınn...bebıklerını görenler gözünüzaydın kızlar bosna nılüfer sıendruce...selınıus senınde ıyı haberllerını bveklıoruz..sımenaycım cok gecmıs olsun canımm bende senın gıbı dun gece hastanelık oldumm ..sag tarafımda kas agrısı zannettıgım agrı gece sıddetlenınce acıle gıttım dewletın acılıne gıttım hemen bı ıdrar tahlılı ve ıdrar enfeksıyonu cıktı böbreklerıme nasıl vuruyor sancı antıbıtık ve bı kac ılaç baslattı geceyı sancılarla gecırdım..kafamçokkarıştı..bobrek sancısı nedır bılmazdım cok fenaymıs arkadaslar ..ıdrarada en ufak bıle yanma varsa ıhmal etmeyın..,,bu arada hastanenın ,halını gör,se,y,dın,ız, tuvalete gırdım, ,ıdrar ıcın mı,,dem ,agzıma ,gel,d,ıı, ,ya ,d,okto,r um, benı ,bu hastaneye ,yonle,nd,rrse ,c,ıldır,ır,ım..
günaydın hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.çok çok çok öpüyorum sizi ve bebiklerinizi.opuyorumnanaktan
BOSNA SİENDRUNCE NİLÜFERŞAHH gözünüz aydın canlarım maşşallah bebeklerinize.
SELİNİUS güzel haberlerle gel inşaallah.
SİMENAY çokk geçmiş olsun canım.o eşin ve kayınvalidene ne diyeyim bilemedim Çok üzgünüm çoook .dilerim bulaşmazlar artık sana.dikkatli ol tatlım bol bol dinlen.
SELKİEDE doktora gidecekti kızlar.üç dört gündür haber yok.umarım iyidir.
psikoljik olarak hepimiz aynıyız galiba benimde gözümün yaşı hazırda bekliyor biri bişey diyecek olsun yada demesine de gerek yok bende bişeyler bulabiliyorum hemen süzülüyorlar.gerginlik ve alınganlık üstümden gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?