2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın şekerler...
NıLÜ,BOSNA VE SıENDRUNCE, gözünüzaydın, maşallah bebiklere, çok güzel haberler getirmişsiniz,
PANCUBEN, ilaçların işe yaramasına ve rahatlamana sevindim canım..
ZELıŞ82, geçmiş olsun canım, dinlenmeye çalış yoksa çok uzun sürüyor bu gribi atlatmak..
YNUR VE SEYYAL, şafak azaldı kızlar, bugun ankara yarın amasya derken eşlerinize kavuşacaksınız inşallah,
SELıNıUS, doktordan güzel haberlerle gel inşallah..
Unuttuğum kimse yoktur umarım, kimse alınmasın darılmasın, geçmişi okuduğum kadarıyla herkese yazmaya çalıştım :))

Gelelim banaaaa...
Dün gece hastanelik oldum ben, gündüz eşim anasından aldığı akılla, evin duvarlarını silmeye başladı, haliyle beni de yanında aşçıbaşının yamağı gibi çalıştırdı, su dolu kovaları indir kaldır, eşimin arkasından döküntüleri topla, sil süpür derken, akşama doğru başladı bende bir ağrı, bir sancı, zaten gündüz 2 kötü haber almıştım, ağlamaktan gözlerim şişmiş, birde bu durum olunca bana geldiler valla, başladım hüngür hüngür ağlamaya, karnımın içinde deprem oluyor resmen, daha önce yaşamadığım bir ağrı olunca panikleidm de haliyle, eşim ve annesi acile götürdüler beni, çok şükür erken doğum riski falan yok, yalancı sancı imiş, artık bu aydan itibaren arada olurmuş böyle, ama o sinirle ana-oğul bunlara demediğimi bırakmadım, kayınpedere de şikayet ettim, bunlar bana temzilik yaptırıyor, erken doğursun diye uğraşıyorlar benle dedim, kayınpederde bunları bir azarladı, sormayın, ohh iyi oldu, şimdi gözleri korktu daha hayatta bulaşmazlar heralde bana.. Ama ben iş yapmak istemediğimi, ağrım olduğunu ve eğilip doğruldukça suyumun kaçtığını söylediğim halde inanmadı bana eşim, şimdi gözümün içine bakıyo bişey olmasın diye, illa böyle birşey yaşamak gerekiyormuş, ders oldu ona ama olanda bana oldu bu arada, neyse bunu da atlattım ya çok şükür, sağ salim bir doğursaydım, bu arada beni devlet hastanesinin aciline götürdüler, inatla benim doktorumu aramadılar, para gider hesabı yapıyorlardı, hep duydum konuştuklarını, burada doğursun işte, niye özele para veriyorsunuz falan diyordu annesi, içerde işim bitip çıkınca, nasıl çok ilgililer değil mi, iyi bir hastane dedi, görümcem orada doğurmuş da, bende iğrenç, pis bir yer, Allah düşürmesin bir daha dedim, kendi doktorum ve hastanem gibisi yok dedim, lafı tıkadım ağzına.. Hakkaten pis bir hastane idi, idrar tahlili için tuvalate girdiğimde gördüğüm manzarayı unutamam heralde, ayyy ne uzun yazmışım, sıkılmazsınız umarım okurken..

senin ailen antalya damı??ben tam ters yöndeyim lara tarafındayım canım..:))

simenay canımcım çok geçmiş olsun..kayınvalidene ve eşineeeee ne desem acabaaaaklava: klava: klava: bende dün temizlik yaptım,ama kendimi yormadan,sağolsun eşimde yardımcı oldu,.gerçekten son aylarda dikkat etmek gerek..sende böyle söyleyince gözüm korktuuubilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

İşin o kısmını düşününce bebeğimiz için her şeye değer diyoruz ama işte korkudan da geri kalmıyoruz.Ödleğim bennnnnnnnnnnn.............. eyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..o kaynanana da ne diyeyim klava: kocanın gözü iyice korkmuştur eşine de kızdım ama arada kalıyo işte adamlar da iyi demişsin lafını da üff kızdım yaakötükedihüso

Teşekkür ederim Nilü, dikkatli olmakta yarar var, son aylar artık, yormayalım kendimizi, bende kendim evde yavaş yavaş dinlene dinlene temizlik yapıyorum ama dünkü temizliği, eve gündelikçi alsam o bile yapamazdı heralde, o derece ince bir temizlik oldu ve hakkaten çok yoruldum, fazla geldi bir günde o kadar temizlik açıkçası..

simenaycım çok geçmiş olsun neden yaptın ne temizliği ya ikisi yapsın yapmazlarsa kadın tutsunlar sen canının kıymetini neden bilmiyorsun şu yalancı doğum ağrılarıda bence çok yorulunca oluyor çünkü bende hala yok gibi doktorum doğumuna 3 hafta kalmış dedi sizce başlaması gerekmezmi senin suyun filan geldimi aman dikkat et ye iç yat uğraşma sonra pişman olursun
senin ailen antalya damı??ben tam ters yöndeyim lara tarafındayım canım..:))

bizimkiler afyonda abim kemerde çalışıyor ona ev aldık orayada bir iki eşya atıp yazın kalmayı düşünüyoruz biz sık sık geliriz antalyaya

İnş. canım yaaa.... Kesin bu güzel enerjinle çabucacık kolayca bebişini doğurur gelirsin sen (İNŞALLAH) Bende mızıklana mızıklana gelirim yanınıza.Bir dahamı tövbeeeeeee diye.... kaydirigubbakcemile3

Bitti canım bitti askerlik...
Valla birden heyecanlandım, bana noluyorsa...
Eski günler aklıma geldi.
Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin, bir daha hiç ayrılmayın inşallah...

Simenaycım, çok teşekkür ederim canım...

Ama ben bu sefer çok kızdım sana...
Sen karnı burnunda bir kadınsın artık, neyine senin temizliğe yardım etmek...
Valla isterse toz aksın duvarlardan, elini bile sürmeyeceksin bu halinle, eşin de isterse sürünsün silecem diye, yardım falan etmeyeceksin. Allaha çok şükür ki bir problem olmadan atlatmışsın, üzüntün korkun yanına kar kalmış yine... Ne diyeyim ki ben şimdi sana klava:
Çok geçmiş olsun ama sakın bir daha böyle birşeye kalkışma, bizim artık ağır çekimde yaşama zamanımız geldi, unutma.
Ayrıca kendi hastanene götürmemiş olmalarını da çok garipsedim, sinirlendim. Böyle bir zamanda para hesabı yapılır mı yani, Allah korusun bir risk de olabilirdi !!!
Kınıyorum ikisini de klava:

Rabbim sağlıcakla kurtarsın inş. Soğukta fazla yürüyüş yapılmıyor dışarda ama evde yapsakta olur herhalde.Bir oda bir salon bir ara derken yeter belki.Ben eryamanda olduğum için buraya en yakın hastane olan sincan lokman hekimi düşünüyorum ama nasip kısmet tabii.Şu an kontrollerim falan orda yapılıyor.Bakalım hayırlısı....

herkese günaydıınn...bebıklerını görenler gözünüzaydın kızlar bosna nılüfer sıendruce...selınıus senınde ıyı haberllerını bveklıoruz..sımenaycım cok gecmıs olsun canımm bende senın gıbı dun gece hastanelık oldumm ..sag tarafımda kas agrısı zannettıgım agrı gece sıddetlenınce acıle gıttım dewletın acılıne gıttım hemen bı ıdrar tahlılı ve ıdrar enfeksıyonu cıktı böbreklerıme nasıl vuruyor sancı antıbıtık ve bı kac ılaç baslattı geceyı sancılarla gecırdım..kafamçokkarıştı..bobrek sancısı nedır bılmazdım cok fenaymıs arkadaslar ..ıdrarada en ufak bıle yanma varsa ıhmal etmeyın..,,bu arada hastanenın ,halını gör,se,y,dın,ız, tuvalete gırdım, ,ıdrar ıcın mı,,dem ,agzıma ,gel,d,ıı, ,ya ,d,okto,r um, benı ,bu hastaneye ,yonle,nd,rrse ,c,ıldır,ır,ım..

günaydın hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.çok çok çok öpüyorum sizi ve bebiklerinizi.opuyorumnanaktan

BOSNA SİENDRUNCE NİLÜFERŞAHH gözünüz aydın canlarım maşşallah bebeklerinize.
SELİNİUS güzel haberlerle gel inşaallah.
SİMENAY çokk geçmiş olsun canım.o eşin ve kayınvalidene ne diyeyim bilemedim Çok üzgünüm çoook .dilerim bulaşmazlar artık sana.dikkatli ol tatlım bol bol dinlen.
SELKİEDE doktora gidecekti kızlar.üç dört gündür haber yok.umarım iyidir.

psikoljik olarak hepimiz aynıyız galiba benimde gözümün yaşı hazırda bekliyor biri bişey diyecek olsun yada demesine de gerek yok bende bişeyler bulabiliyorum hemen süzülüyorlar.gerginlik ve alınganlık üstümden gitmiyor.

Teşekkür ederim Hepatit, bende kızdım ama olan oldu işte, neyseki derslerini aldılar..

Bana kalsa yiyip, içip yatacam da, rahat bırakmıyorlar ki, ben zaten doğumdan önce kadın tutup genel temizlik yaptıracam diyorum, laftan anlamıyorlar yaa, maksatları ne anlamış değilim, konu komşuya gösteriş mi yapmak istediler acaba diye düşünüyorum, öyle huyları var anasının çünkü... Aman ağrın olmasın, boşver, çok fena bir ağrı, yaşamanızı istemem, insanın eli ayağına dolaşıyor..

Canım çok çok geçmiş olsun.Hakikaten sinir bozucu bir olay yaşamışsın.Neyseki sorun hallolmuş kimseye bir şey olmadan.Eşine ve annesine kızdım doğrusu senin durumunu görmüyorlarmı kocaman karnınla birde işmi yapacaksın?Bak bizdede kavgalar benim durmayan totom yüzünden çıkıyor.Eşim bekle gelince beraber yaparız diyor ama ben kuyruklu dururmuyum hiç.Akşama bir geliyor ev baştan aşağı değişmiş.Ve ben yattığım yerde kilitlenmişim ağzına geleni sayıyor bana.Bu yaptıkların yüzünden çocuğa yada sana bir şey olursa seni asla affetmem diyor.Hafta sonu bende kudurdum bir sürü temizlik ev işi derken çok yoruldum belim gitti resmen üstüne birde kasılmalarım sıklaşınca tırsmaya başladım ama eşime belli etmiyorum suratımdan anladı terslik olduğunu.Şimdi söylesem biliyorum yine laf saymaya başlayacak.Yardımcı olmak yerine dıd dır dır söylenip duruyor beni iyice deli ediyor tepemde.Biraz sakinleşmeye çalıştım birazda dinlendim derken azaldı çok şükür hastaneye gerek kalmadan.Yani diyeceğim arkadaşım bu aylar evde iş yaparken çok dikkat etmek gerekiyor.Ya ağır ağır yapın yada hiç yapmayın... Bırakın kalsın her şey... Arıza veriyor valla vücut.Allah korusun bebişleri heyecanlandırmayalım....

Şimdi hakikaten o gün kulağım çınladı desem inanmayacaksınız.... Ben üşüttüm hasta oluyorum sandıydım meğersem siz çınlatmışsınız.Sağolun canım benim.. İnş. görüştüğümüzde bol bol kaynatırız bebişlerimizle....

Evet sanırım o sancılar kasılmalar yorulunca iş yapınca daha çok oluyor.Buna kesin kanaaet ettim bizzat yaşayarak...

canım çok geçmiş olsun bu oklava eşine ve kayınvalideneee klava:klava:

bosna Alıntı:
Bitti canım bitti askerlik...
Valla birden heyecanlandım, bana noluyorsa...
Eski günler aklıma geldi.
Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin, bir daha hiç ayrılmayın inşallah...

ain cnaımmm hakakten hep diyorum yaa iyiki siz avrdınız bitti çok şükür.....

Teşekkür ederim Bosna ama bazı şeyleri burada anlatmak zor oluyor, bende temizlik yapmak istemiyorum, korkuyorum ve dikkatliyim bu konuda ama gel gelelim, olayların akışı bu noktaya getirdi malesef, para hesabını sürekli yaptıkalrı için hiç şaşırmadım ben açıkçası, ama Alah korusun doğuma alacaz seni falan deselerdi, kapının önünde , sokakta doğururdum ama yine de orada doğurmazdım heralde...

Ebrucum, sana da çok geçmiş olsun, bende idrar yolları ile ilgili bir problem çıkmadı şükür, sende ilaçlarını düzenli kullan da bir an evvel iyileş, bu arada devlet hastaneleri felaket hakkaten, içler acısı, temizlik görevlisi nst ye bağladı beni dün akşam şaşırdım valla, kadına doktorculuk oynayana kadar git wc lerle ilgilen pislik içinde dedim...

Sağol Yazcım, aynen duygusallık had safhada bende de, ağlamaya hazır vaziyetteyim, doğum yaklaştıkça korkmaya başladım açıkçası onun gerginliği olabilir diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…