- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.581
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ynurcum sanada günaydııııııııııııınnnnnnnnn şafak 3 turkbayragi turkbayragi turkbayragi şükür rabbimeeeeeee.........
mevlam tüm bekelyeceklerede bu günelri hayırlııs ile versin inşallahhhhh............
ben gebeliğimin ilk aylarında özel bir hastaneye gidiyordum. orda ücretler doğum ve muayene ücreti yükselmişti. bizde onun için devlet hastanesini tercih edelim dedik. doğumda ücret alınmadığı için daha sonra görümcende hamile şimdi o özel benim gittiğim hastaneye gidiyor fiyatalrın düştüğünü söyledi. bende eski doktorumla konuşup tekrar özel hastaneye gitsem mi? diyorum hem daha temiz daha sağlıklı bir ortam olur şimdiki doktorumdan bir şikayetim yok ama özelde olsa normal doğumda olsa kendi doktrum ypar devlette normale ebeler giriyor. bir sorun yaşanırsa diye korkuyorum karar veremedim
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
,
ynurcum sanada günaydıııııııııııııınnnnnnnnn şafak 3 turkbayragi turkbayragi turkbayragi şükür rabbimeeeeeee.........
mevlam tüm bekelyeceklerede bu günelri hayırlııs ile versin inşallahhhhh............
Günaydıınn,
Gününüz güzel geçsin...
Seyyalcim ne güzel senden böyle 3'leri, 2'leri duymak :)
Yağmurcum bence sürecin en önemli adımı doğum, o yüzden içine sinmeyen birşeyler varsa doktorunu değiştirebilirsin diye düşünüyorum.
Gece iyi uyudum çok şükür... Ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, midem çok fena. Zorla kahvaltı ediyorum. Bakalım kahvaltıdan sonra düzelecek mi...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere tatlım ben hala inanamıyorum askerliğin bittiğine şaka gibi geliyor hihoyyyt hihoyyyt
günaydın canım geçmiş olsun bu aralar bendede kahvaltıdan sonra oluyor bulantı bol meyve yemeye çalış mideni yormadan inşallah kahvaltıdan sonra geçer
canım aslında iyi düşünmüşsün zaten eski doktorun olacak . hem ben devlet hastanesinde doğum yapamktan çok korkuyorum.. :):):)ben gebeliğimin ilk aylarında özel bir hastaneye gidiyordum. orda ücretler doğum ve muayene ücreti yükselmişti. bizde onun için devlet hastanesini tercih edelim dedik. doğumda ücret alınmadığı için daha sonra görümcende hamile şimdi o özel benim gittiğim hastaneye gidiyor fiyatalrın düştüğünü söyledi. bende eski doktorumla konuşup tekrar özel hastaneye gitsem mi? diyorum hem daha temiz daha sağlıklı bir ortam olur şimdiki doktorumdan bir şikayetim yok ama özelde olsa normal doğumda olsa kendi doktrum ypar devlette normale ebeler giriyor. bir sorun yaşanırsa diye korkuyorum karar veremedim
ben şeyden korkuyorum hani gelip gelip gidiyordu ya herhalde ilk gün sanki gidecekmiş gibi gelece bana :):):))) amaaaaaaa gitmeycek şükür yanımda kalacak :):)::):):)))ynur Alıntı:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere tatlım ben hala inanamıyorum askerliğin bittiğine şaka gibi geliyor
bosna Günaydıınn,
Gününüz güzel geçsin...
Seyyalcim ne güzel senden böyle 3'leri, 2'leri duymak :)
Gece iyi uyudum çok şükür... Ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, midem çok fena. Zorla kahvaltı ediyorum. Bakalım kahvaltıdan sonra düzelecek mi...
hepatit günaydın
Alıntı:
maşallah seyyaltaner bitiyor :))hoşgeldiniz memleketime..inşallah gözünaydın da diyelim..
benim oğluşum daha fazla beklemicek galiba yaa hareketler hep aşağıda erken gelicek bu çılgın çocuk hiç rahat durmuyor hep aşağıda çıkmak için bi yol arıyor gibi :roflol:
Kocacığın gelince inandırır seni kaydirigubbakcemile3
Ah Ynurcum ya, yiyebilsem keşke...
Şu şeker diyeti yüzünden meyvem bile sayılı saatli.
Belki de açlıktan kötü oluyor midem cokacimcoook
ynur kullanıcısından alıntı
benim oğluşum daha fazla beklemicek galiba yaa hareketler hep aşağıda erken gelicek bu çılgın çocuk hiç rahat durmuyor hep aşağıda çıkmak için bi yol arıyor gibi
senin nie tickerin yok göremioruz kaç haftadasın?
seyyal, ynur hadi masallah bu haftasonu kocalariniza kavusuyorsunuz. Allah mutlulugunuzu berabeliginizi hic bozmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?