2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben gebeliğimin ilk aylarında özel bir hastaneye gidiyordum. orda ücretler doğum ve muayene ücreti yükselmişti. bizde onun için devlet hastanesini tercih edelim dedik. doğumda ücret alınmadığı için daha sonra görümcende hamile şimdi o özel benim gittiğim hastaneye gidiyor fiyatalrın düştüğünü söyledi. bende eski doktorumla konuşup tekrar özel hastaneye gitsem mi? diyorum hem daha temiz daha sağlıklı bir ortam olur şimdiki doktorumdan bir şikayetim yok ama özelde olsa normal doğumda olsa kendi doktrum ypar devlette normale ebeler giriyor. bir sorun yaşanırsa diye korkuyorum karar veremedim

günaydına.s.

maşallah seyyaltaner bitiyor :))hoşgeldiniz memleketime..inşallah gözünaydın da diyelim..opuyorumnanaktan

yağmurcum kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde yap..sonucta psikolojik rahatlığımızda önemli..iki hastanenin imkanlarını karşılaştır derim bir de baksana özeldekine hala kendi dr um diyosun:))

Günaydıınn,

Gününüz güzel geçsin...

Seyyalcim ne güzel senden böyle 3'leri, 2'leri duymak :)

Yağmurcum bence sürecin en önemli adımı doğum, o yüzden içine sinmeyen birşeyler varsa doktorunu değiştirebilirsin diye düşünüyorum.

Gece iyi uyudum çok şükür... Ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, midem çok fena. Zorla kahvaltı ediyorum. Bakalım kahvaltıdan sonra düzelecek mi...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere tatlım ben hala inanamıyorum askerliğin bittiğine şaka gibi geliyor hihoyyyt hihoyyyt

günaydın canım geçmiş olsun bu aralar bendede kahvaltıdan sonra oluyor bulantı bol meyve yemeye çalış mideni yormadan inşallah kahvaltıdan sonra geçer

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere tatlım ben hala inanamıyorum askerliğin bittiğine şaka gibi geliyor hihoyyyt hihoyyyt

Kocacığın gelince inandırır seni kaydirigubbakcemile3

günaydın canım geçmiş olsun bu aralar bendede kahvaltıdan sonra oluyor bulantı bol meyve yemeye çalış mideni yormadan inşallah kahvaltıdan sonra geçer

Ah Ynurcum ya, yiyebilsem keşke...
Şu şeker diyeti yüzünden meyvem bile sayılı saatli.
Belki de açlıktan kötü oluyor midem cokacimcoook

günaydııın ben geldim ohh sabah sabah sizleyim yine, bu gün uyuyamadık kocişin işi wardı gitti maalesef, dün gece diyorki iyi alıştın 12,1lere kadar yatıyorsun bari 10da falan kalk senin yüzünden bende yatmak zorunda kalıyorum dio.. seni yatağa bağlayanmı war be bben yatarım sen kalk işe gidene kadar dükkana bak yok yok dio ölede olmuyo senin ewde mışıl mışıl uyuduğunu bilipte dükkanda oturamıyorumkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile alem benm kocam yaaa

canım aslında iyi düşünmüşsün zaten eski doktorun olacak . hem ben devlet hastanesinde doğum yapamktan çok korkuyorum.. :):):)

ynur Alıntı:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere tatlım ben hala inanamıyorum askerliğin bittiğine şaka gibi geliyor
ben şeyden korkuyorum hani gelip gelip gidiyordu ya herhalde ilk gün sanki gidecekmiş gibi gelece bana :):):))) amaaaaaaa gitmeycek şükür yanımda kalacak :):)::):):)))

günaydın canım sanada güzel miğdesi rahat bir gün diliyorum.... çok şükür sizlerle bitti valla bu askerlik....

hepatit günaydın
Alıntı:
maşallah seyyaltaner bitiyor :))hoşgeldiniz memleketime..inşallah gözünaydın da diyelim..

hoşbulduk canım bugüns endeyiz demek ohhh ne güzel :):):)))) cumartesi adanada olacağım ve doğan güneş banasevdiceğimi getirecek inşallahhh :):):):) ynurucm da o gün şafak doğan güneş diyecek :):):):))) turkbayragi

benim oğluşum daha fazla beklemicek galiba yaa hareketler hep aşağıda erken gelicek bu çılgın çocuk hiç rahat durmuyor hep aşağıda çıkmak için bi yol arıyor gibi :roflol:

benim oğluşum daha fazla beklemicek galiba yaa hareketler hep aşağıda erken gelicek bu çılgın çocuk hiç rahat durmuyor hep aşağıda çıkmak için bi yol arıyor gibi :roflol:

senin nie tickerin yok göremioruz kaç haftadasın?

zemuszemus günaydın kızlarrrrrrrrr zemuszemus
dün aşuremi yaptım şokkkkkkkk güzel olmuş cokacimcoook
komşulara gittim 2 kişiye ya kimse evde yok bende başka birilerine verdim gittim sonra yürüyüşe
seyyal hoşgeldin bizim memlekete inşallah az kaldı kavuşmanıza

fty fatoş bugün nasıl oldun

Kocacığın gelince inandırır seni kaydirigubbakcemile3

Ah Ynurcum ya, yiyebilsem keşke...
Şu şeker diyeti yüzünden meyvem bile sayılı saatli.
Belki de açlıktan kötü oluyor midem cokacimcoook

gecmiş olsun canım umarım hemen gecer..feci birşey dün gece ben de boğuştum ne yediysem geri tepti:bbo:bebekler büyüdükçe mideye baskı artıyor diyetten değil ..:)diyete bahane bulucaz ya bizde kaydirigubbakcemile3

bu çarşamba koyver gitsin kuşum nasılsa babası gelmiş oluyor babasına en güzel hediye işte :))))))))))))))

mutlucum resim çok güzelmişşşşşşşşş
kız aşure yemeye gelelim o zaman sanaaaa :)))))))

bu arada sen hep benim memleketimdesinnn.. :)::):):) ben ankaralıyım kocam giresunlu

Son düzenleme:
seyyal, ynur hadi masallah bu haftasonu kocalariniza kavusuyorsunuz. Allah mutlulugunuzu berabeliginizi hic bozmasin.

günaydınlar arkadaşlar,puslu,yağmurlu,bir sakarya sabahından merhabalarrrrrrrr.herkesi öpüyorumm.mucukssssssssopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydınlarrrr

YNUR&SEYYAL TANER ;
ŞAFAK 3 günler ne çabuk geçiyor hep beraber saydık hayırlısı herşeyin

HASRET; Eşinin sana çiçek almasının sebebi belliymiş baksana işi varmış seni de dükkana bırakmış alıştın tabii 11-12 lerde kalkmaya adam haklı ....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:lepi:

mutlucum
cok guzel bisi yaptin. insallah evinin bereketi hic azalmaz. bizde pazar gunu yapmistik. bolca yedim o yuzden canim istemedi. yoksa bizde istiyoruz derdim :))
canim ya dirseklerden itibaren agriyor ellerim. dun gece tum eller degil de sadece parmak uclarim uyustu. ama ciddi bir agri var hala rahatsiz ediyor. anlamadim valla noluyor. doktorda dun musait degildi konusamadim. bugun ararlar sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…