2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vayy gene hasretın maceralerından bahsedılıyo demek mart annelrının hasret dümen iaklinialirimsmilekızlarr gecelık ve sabahlık olayını hallettım ..yarında insallah bebıkımın yatagı kuvetı canta pusetı gelıcek..eklentı yapmayı bı daha tarıf edın bana lutfeeeen ekleyım onlariii:hulya:

hayırlı uğurlu olsun cnm,bebeğin güsel günlerde kullansın inşallah

bu arada kızlar,sizlerin bol bol dualarınıza ihtiyacımız var,eşime bi iş teklifi gelmiş,arayan kişi bi şirkerin müdürüymüş eşimin eski iş yerinden şefi,eşimi seven sayan biri,eşim daha önce durumu izah etmiş,bebek geliyor maaşım yetmiyor daha iyi maşşalı bi şirket ayarlar mısınız diye,adam da sağolsun bugün eşimi aramış,bi şirketin sahibi ile görüşmüş,daha iyi bir maşşa ve evimize çok yakın bi şirkette iş ayarlamış,martta alım olucakmış,eşime %90 alım olunca ilk sırada seni alıcaklar demiş,inşallah hemencik belli olurda eşimi alırlar oraya bugün o kadar mutluyuzki analatamam,bu iş olursa borçlarımızı düzenli bir şekilde öderiz,evimizi de burdan taşır 2+1 e geçeriz daha küçük bir eve,bebek geliyor istanbul malum ısıtması daha kolay olur,daha iş olmadan bu kadar sevindik olsa ne oluuz acaba dua edin ne olur
tam da mart demişler bu kızçemin kısemeti mi yoksa bize
ama herşeyden önce meleklerimizin sağlıkları

hayırlı uğurlu olsun cnm,bebeğin güsel günlerde kullansın inşallah
canım benım cok saol..bu arada insallah esın ve senın için hayırlısı olur illakı baska bı şirket olsun diye cokta kaptrma hayırlısı olacaksa olsun de ..senın içinde ailen içinde..cunkı hersey para degıl..işyerı huzuru 1.sırada gelir..insllah hayırlısını verır ALLAH..:Saruboceq:

tatlım bu iş yerinde eşim huzurlu değil zaten
ve bizim için inan şu an iyi bir maaş iyi bir para çok öenmli ciddi anlamda batmış durumdayız

canım inşallah hayırlısı olur,sizin adınıza çok sevindim....

canım hayırlı olsun aldıkların,güle güle kullanın

tatlım bu iş yerinde eşim huzurlu değil zaten
ve bizim için inan şu an iyi bir maaş iyi bir para çok öenmli ciddi anlamda batmış durumdayız

ve eşim bu iş olursa burada daha rahat lucak eski kadrodan bi çok kişi orada

ki Rabbimden her zaman hayırlısı ise olsun derim değilse zaten kapımıza uğramasın

bak kızçen şansla geliyor size.bunlar tam bir mucize.canım dilerim Allahım gönlünüze göre verir ve inşaallah bu iş olur da rahata erersiniz.hayırlısı olsun.

laviniaebru aldıklarınızı güle güle kullansın kızın canım.Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan

canım mevlam gönlünüze göre versin inaşşalhhh hayırlsıı ile olur bak bebeğin size kısmet getirriyor... inşalalh benim kzıımda babsıan kısmet ile gelecek ve asker dönüşü kolayca güzel bir işe girecekk.... almanyaya felanda gitmeeyceğiz.... :)))))))))))

ne güzel bi haber buböyle inan senin kadar sewindim hadi inşallah olur
ya hindi fileto war nasıl yapsam acaba fikir werecek olan war mı?

canım benim nasıl sevindimmm sana anlatamammmm, umarım istediginiz gibi olur herşey...
Minik asyanın sansı bu insallahh...
cok ama coook sevindimmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…