- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.561
canım mevlam gönlünüze göre versin inaşşalhhh hayırlsıı ile olur bak bebeğin size kısmet getirriyor... inşalalh benim kzıımda babsıan kısmet ile gelecek ve asker dönüşü kolayca güzel bir işe girecekk.... almanyaya felanda gitmeeyceğiz.... :)))))))))))
ne güzel bi haber buböyle inan senin kadar sewindim hadi inşallah olur
ya hindi fileto war nasıl yapsam acaba fikir werecek olan war mı?
canım benim nasıl sevindimmm sana anlatamammmm, umarım istediginiz gibi olur herşey...
Minik asyanın sansı bu insallahh...
cok ama coook sevindimmm opuyorumnanaktan
canım benim nasıl sevindimmm sana anlatamammmm, umarım istediginiz gibi olur herşey...
Minik asyanın sansı bu insallahh...
cok ama coook sevindimmm opuyorumnanaktan
EBRUCUM YAZGICIM sagolun kızlar eklemeye calısırım cıcıleri
kaydirigubbakcemile5:1hug:evet evetalkisalkisalkis görmek istiyoruz cicileri ekle resimlerini.
saol bitanem.:1hug:asinaz canımcım çok sevindim gerçekten hayırlıysa inşallahh olur eşinin işi Rabbim bi kapıyı kapatırken birini açar merak etme kızçen kısmetiyle geliyor inşallah olurda iş rahatlarsınız
canım benim gerçekten çok sevindim
laviniacım tatlım güle güle kullan aldıklarını
asinaz canımcım çok sevindim gerçekten hayırlıysa inşallahh olur eşinin işi Rabbim bi kapıyı kapatırken birini açar merak etme kızçen kısmetiyle geliyor inşallah olurda iş rahatlarsınız
canım benim gerçekten çok sevindim
laviniacım tatlım güle güle kullan aldıklarını
bende cıktım kuzular bu gece yıne uyuyamıcamm cok yedım cok karıstrdımm nefes alamıorum off poff hepinize tatlı uykulaarr ..tatlı rüyalarrrboshayallersmile
bu arada kızlar,sizlerin bol bol dualarınıza ihtiyacımız var,eşime bi iş teklifi gelmiş,arayan kişi bi şirkerin müdürüymüş eşimin eski iş yerinden şefi,eşimi seven sayan biri,eşim daha önce durumu izah etmiş,bebek geliyor maaşım yetmiyor daha iyi maşşalı bi şirket ayarlar mısınız diye,adam da sağolsun bugün eşimi aramış,bi şirketin sahibi ile görüşmüş,daha iyi bir maşşa ve evimize çok yakın bi şirkette iş ayarlamış,martta alım olucakmış,eşime %90 alım olunca ilk sırada seni alıcaklar demiş,inşallah hemencik belli olurda eşimi alırlar oraya bugün o kadar mutluyuzki analatamam,bu iş olursa borçlarımızı düzenli bir şekilde öderiz,evimizi de burdan taşır 2+1 e geçeriz daha küçük bir eve,bebek geliyor istanbul malum ısıtması daha kolay olur,daha iş olmadan bu kadar sevindik olsa ne oluuz acaba dua edin ne olur
tam da mart demişler bu kızçemin kısemeti mi yoksa bize
ama herşeyden önce meleklerimizin sağlıkları
hayırlısı inşallah dileğiniz hersey olur canım benim meleklerimiz bereketiyle gelsin hayırlısıyla gelsin ...Yüce rabbim yüzümüze gülsün hep ...
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
,
ynurcum sanada günaydıııııııııııııınnnnnnnnn şafak 3 turkbayragi turkbayragi turkbayragi şükür rabbimeeeeeee.........
mevlam tüm bekelyeceklerede bu günelri hayırlııs ile versin inşallahhhhh............
Günaydınnnn Allah Kavuştrursun Sağ Salim canım az kalmış
birşey soracaktım bu saatten sonra doktor değiştirmek sizce doğrumu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?