2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah cnmeşin sağsalim geldiği zaman her işin arka arkaya rast gider inşallah

canım benim nasıl sevindimmm sana anlatamammmm, umarım istediginiz gibi olur herşey...
Minik asyanın sansı bu insallahh...
cok ama coook sevindimmm opuyorumnanaktan

sağol tatlım teşekkür ederim,eşim günlerdir öçok geç saatlerde uyuyordu sabahta 6:30 ta aykata oluyordu,malum borçlar kuzumzun uykusunu kaçırır olmuştu,bugün bu haberi alınca erkenden uyudu valla

canım benim nasıl sevindimmm sana anlatamammmm, umarım istediginiz gibi olur herşey...
Minik asyanın sansı bu insallahh...
cok ama coook sevindimmm opuyorumnanaktan

bu arada sen nerdesin günlerdir insan bi haber verir di mi hamilesin insanın aklına türlü türlü şey geliyor olmasın bir dahaklava:klava:

blackshadow
tatlım gündüz kafamı toplayıp bişi yazamadım sana,durumuna gerçekten çok üzüldüm,hayatta insanın karşısına ne zaman ne çıkcağı hiç belli olmuyor gerçekten,hele böyle hassas bir dönemde bunu aşmak ve bununla mücadelee etmek gerçekten çok zor,ama sana şu kadarını söylimki,hamile olmasydın belki bişiler daha kolay olurdu,çekip gitmek mesela ama şu an bu tarz şeyleri asla düşünmemelisin,klasik bi kelime ama kaçmak yerine kalmalı mücadeleni vermelisin ve kazandığın zmaan bunu ona çok fena ödetmelisin,ama kazanmalısın cnm,evet er geç hatasını anlıcak ve eşşek gibi sana dönücek
onun karşısında öyle bir güçlü ol ki,korksun senin bu gücünden,kadınlar biz kadınlar yapamıcamız şey yoktur,seni mutsuz eden de bir kadın değil mi zaten,ama otur adam aklıllı düşün ve başar

asinaz canımcım çok sevindim gerçekten hayırlıysa inşallahh olur eşinin işi Rabbim bi kapıyı kapatırken birini açar merak etme kızçen kısmetiyle geliyor inşallah olurda iş rahatlarsınız
canım benim gerçekten çok sevindim

laviniacım tatlım güle güle kullan aldıklarını

saol bitanem.:1hug:

neyse kıslar pcyi kocişime bırakıyorum acik bakınsın öpüyorum hepinisii iyi geceler yarın görüşürüz hepinize tatlı uykularboshayallersmile

gönülden teşekkür ederim cnm,gerçekten burası benim dünyamda çok önemli bir sayfa kaplıyor

bende cıktım kuzular bu gece yıne uyuyamıcamm cok yedım cok karıstrdımm nefes alamıorum off poff hepinize tatlı uykulaarr ..tatlı rüyalarrrboshayallersmile

öğlene kadar yat gece de uyuma böyleboshayallersmile kocamın 11-12 maçı wardı gelmesi 1ibulur çıkarken dedim ki çiçekte gönderdin bu gün bana gönlümü yaptın şimdide yoksa beni aldatmayamı gidiosunkaydirigubbakcemile3 manyaksın sen dedi ben sana bunca zamndır 50 kere çiçek aldım o zamn seni 50 kere aldattımmı manyakmısın dedi:kedi:
off walla bu hamilelik hepimizin gdo suyla oynadıkaydirigubbakcemile3

iyice uyku düzenim bozuldu ya,gece 1 lere kadar oturuyorum öğlen 11-12 uyanıyorum,normalde düzensiz bir yaşamı hiç sevmem bana göre değildir,ama bu hamileikte şaftım kayıd,gerçi şurda iki ay sonra gönlüme göre yatıp kalkamıcam boşver diyorum bazen ama oturmaktan da dötüm ağrıyor

hayırlısı inşallah dileğiniz hersey olur canım benim meleklerimiz bereketiyle gelsin hayırlısıyla gelsin ...Yüce rabbim yüzümüze gülsün hep ...

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
,

ynurcum sanada günaydıııııııııııııınnnnnnnnn şafak 3 turkbayragi turkbayragi turkbayragi şükür rabbimeeeeeee.........

mevlam tüm bekelyeceklerede bu günelri hayırlııs ile versin inşallahhhhh............

Günaydınnnn Allah Kavuştrursun Sağ Salim canım az kalmış

birşey soracaktım bu saatten sonra doktor değiştirmek sizce doğrumu????

Günaydınnnn Allah Kavuştrursun Sağ Salim canım az kalmış

birşey soracaktım bu saatten sonra doktor değiştirmek sizce doğrumu????

canım bende 29. haftamdaydı galiba değiştirdim.. eğer dosyanı tam bir şekilde alırsan eski doktorunalda konuşup dosyana gerekli bilgiler tam olarak yazmasını istesen hiç bir sorun olmaz herhalde ....

sen enden değiştirmek istiyorsun ki mecburiyetin yoksa eğer genede bi daha düşün ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…