- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.601
Ben de değiştirdim yağmurcum, özele gidiyordum devlete geçtim 10 gün kadar önce a.sGünaydınnnn Allah Kavuştrursun Sağ Salim canım az kalmış
birşey soracaktım bu saatten sonra doktor değiştirmek sizce doğrumu????
gecmiş olsun canım umarım hemen gecer..feci birşey dün gece ben de boğuştum ne yediysem geri tepti:bbo:bebekler büyüdükçe mideye baskı artıyor diyetten değil ..:)diyete bahane bulucaz ya bizde kaydirigubbakcemile3
Günayddddııııınnnnn olumunekankayizsmile
Bosnacım midem çok kötü olduğunda ayva yemek iyi geliyor aklında olsun, hem ayva bebişlerimiz için de çok özel bir meyve evden eksik etmeyin
(“Rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya IV/278).)
Ben de değiştirdim yağmurcum, özele gidiyordum devlete geçtim 10 gün kadar önce a.s
Çok önemli bir sebebin varsa ve içine siniyorsa gideceğin yer değiştir tabii.
Ama ben sudan çıkmış balığa döndüm ilk değiştirdiğim gün bilmiyorumkismile
ben geldiim yin uykusuzum yine keyfim yok zaten moralimde bozuk...
kızlar sizinle buluştuğum gün arkadaşımı doktora götrüdümya...
doktor keseyi görememişti banada işaret etti ı ııı diye olumsuz bu gebelik dedi alttan muayene olmak istemediği için bayan bi doktora gitti mesa hastanesinin...
dış gebelik demişler erken teşhis edildiği için ilaçla düşürceklermiş bebeği çok üzüldüm ya kaç yıldır istiyodu canım benim.
bosnacım inşallah tez zmanada geçi verir.... az az sık yemeğe çalış belki ozman biraz daha sende rahatlarsın bakalım bu gün bir karar vermeye çalışacam çünkü artık doğum için iznede ayrılıyorum.
doktor keseyi görememişti banada işaret etti ı ııı diye olumsuz bu gebelik dedi alttan muayene olmak istemediği için bayan bi doktora gitti mesa hastanesinin...
dış gebelik demişler erken teşhis edildiği için ilaçla düşürceklermiş bebeği çok üzüldüm ya kaç yıldır istiyodu canım benim.
NILUFERSAHH bu sabah kalkmadan evvel iki bacağıma birden aynı anda kramp girdi,.acıdan öleceğimi sandım,.hadi bi bacağa kramp girmesini anladımda,iki bacakta hiç çekilmiyoooooooooo.inş başıma gelmezzz,.çok kötü bi durum,. bu arada seyyal,ve ynur eşlerinizin gelmesine artık ramak kalmış,ne güzell buluşacaksınız,.ALLAH inşallah birdaha bu kadar uzun süre ayırmazz
hımmm tabi tabi çok çabuk geçtii de deldi geçti derler ya öyle mevlam kimseyi ayrımasınpancuben Günaydınlarrrr
YNUR&SEYYAL TANER ;
ŞAFAK 3 günler ne çabuk geçiyor hep beraber saydık hayırlısı herşeyin
HASRET; Eşinin sana çiçek almasının sebebi belliymiş baksana işi varmış seni de dükkana bırakmış alıştın tabii 11-12 lerde kalkmaya adam haklı ....
seyyal, ynur hadi masallah bu haftasonu kocalariniza kavusuyorsunuz. Allah mutlulugunuzu berabeliginizi hic bozmasin.
canım yüzyüze görüş telefonda ben hiç sağlıklı haber alamıyorummutlucum
cok guzel bisi yaptin. insallah evinin bereketi hic azalmaz. bizde pazar gunu yapmistik. bolca yedim o yuzden canim istemedi. yoksa bizde istiyoruz derdim :))
canim ya dirseklerden itibaren agriyor ellerim. dun gece tum eller degil de sadece parmak uclarim uyustu. ama ciddi bir agri var hala rahatsiz ediyor. anlamadim valla noluyor. doktorda dun musait degildi konusamadim. bugun ararlar sanirim.
sağol pancuben kız anne olacaz artık aşureyi filan yapıp öğrenmek gerekiyor sizde yapın bereket artsın canımAllah kabul etsin yemiş kadar olduk artık bizde hele ki hamilelere söylenir mi bu yaaa ask olsun canlarımız ister şimdi
dila herşeyin hayırlısını Allah bilir demkki böylesi hayırlıymış en kısa zamanda tekrar hamişle kalır inşallah yaşı kaç arkadaşının zamanı geçiyormuyduben geldiim yin uykusuzum yine keyfim yok zaten moralimde bozuk...
Mutlucum ellerine sağlık, evinin bereketi hiç eksik olmasın inşallah...
sağol canım
Dimplecım, ayva iyi geliyor gerçekten ama bir ara öğünde sadece 1/4 ayvaya izin veriyor benim vicdansız doktorum. Akşamları yiyorum.
Ayyy ben de üzüldüm bak şimdi.
En kısa zamanda hayırlısıyla yeniden hamile kalır inşallah...
Sağol canım, inşallah...
1 gün büyüksn bnden:) benden takip ederiz seni o zamn32+6'yız canım oğluşumla canım ben fazla ilgilenemiyorum girip okuyup yorum yapıp çıktığım için tickerla filan uğraşmadım hiç :)
hahahah yine yaptın yapacağını pancu dimi ya adam yol yaptı kendine ama 4,5 gündür alışmışız çok zor oldu sabah kalkmak yawGünaydınlarrrr
YNUR&SEYYAL TANER ;
ŞAFAK 3 günler ne çabuk geçiyor hep beraber saydık hayırlısı herşeyin
HASRET; Eşinin sana çiçek almasının sebebi belliymiş baksana işi varmış seni de dükkana bırakmış alıştın tabii 11-12 lerde kalkmaya adam haklı ....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:lepi:
Mutlucum ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur..
Bebiş de beğendi mi???
Hadi yaa, ayvayı bile çeyrek yiyorsun öyle mi, vay vicdansızlar alsanaalsanasmileDimplecım, ayva iyi geliyor gerçekten ama bir ara öğünde sadece 1/4 ayvaya izin veriyor benim vicdansız doktorum. Akşamları yiyorum.
kızlar benim sıpayı hergün bazen günde 2 kere hıçkırık tutuyor..pıt pıt atıyor deli oluyorum yaaa ritmik atımlar böyle hemn de gecmiyor bu kadar sık olması normal mi ki?
kızlar benim sıpayı hergün bazen günde 2 kere hıçkırık tutuyor..pıt pıt atıyor deli oluyorum yaaa ritmik atımlar böyle hemn de gecmiyor bu kadar sık olması normal mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?