2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın şekerler...
Dün doktora gittik eşimle, minik kızım 1845 gr. olmuş, çok sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktor, kramplarım için magnezyum ilacı verdi, ayy ne fena bir ilaçmış, zor içtim akşam, doğumu konuştuk biraz doktorumla, açılman iyi olursa sana normal doğum yaptıracam dedi, ama saatlerce sancı çekip açılman olsun diye seni üzmem, baktım ki zorlanıyorsun sezeryana alırım dedi, minyon tipli olduğum için çatım darmış benim, ama ilerleyen haftalarda tekrar konuşuruz dedi, bunun dışında benim toplamda kilo alımım 13 kilo olmuş, kendine de bebeğe de iyi bakmışın diye aferin aldım doktordan, artık 2 haftada bir gidecem... Sevindirik oldum kısacası, heşeyin yolunda olmasına...

Birde şunu anlatmadan geçmeyim size, çok fenayım kızlar ben yaa..
Nst odasında hemşireyi bir dordurdum, eşim ve kaynanamla ilgili, beni üzüyorlar, benden iş bekliyorlar dedim, hemşire benden yana tabi, eşim nst odasına gelir gelmez bir saldırıya geçti, bak grafiklerde sancısı çıktı eşinin, sen hiç eşine bakmıyormusun, iş mi yapıyor bu evde v.s. söyledi durdu, eşim şaşırdı kaldı, bocaladı cevap veremedi, çok mu sancısı var, ne olacak falan diye kekeledi, sonra hemşire gitmiş doktoru da öğretmiş, tembihlemiş, doktorun odasına geçtik, bi fasılda orda fırça yedi eşim, erken doğum riski var, elini bişeye sürmeyecek, eşine yardımcı ol, anan yok mu senin çağır baksın eşine biraz v.s. diye bir azarladılar eşimi sormayın, bana da yalandan göz kırpıyorlar, gülmekten kopacam, zor tuttum kendimi, içimden ne güldüm ama, çıkışta, eşim panik vaziyette görseniz, akşam yemeği için anasına davetliydik, ayaklarımı uzattım oturdum, görümcem, eşim ve kaynanam ayağıma kadar hizmet ettiler, ohh sefam olsun, aynen devam, naz yapmaya...

kizlar hickirik dediniz benim oglan anladi. hickirmaya basladi. simdi pit pit atiyiyor yine. :)) onceleri benimde icim bi tuhaf oluyordu. damarlarim atiyormus gibi rahatsiz oluyordum. ama alistim artik. bizim oglanida gunde 2-3 bazen 4 kere tutuyor.

Günaydın annişler nasılsınız bakalım..
Ben çok uykusuz hissediyorum kendimi...
Gece 12 den önce yatamıyorum sabahta kalkamıyorum garip bi durum yahu
Bu arada Seyyal'cim hadi Allah kavuştursun..BU yukarıdaki yazı kafamı karıştırdı nerden ekledin bu yazıyı?

simenaycım gözün aydın bebeğin sağlıklıymışya gerisi önemli değil çatı muayeneni yaptı demek nstyede bağlanmışsın ya benim doktor 37de bağlayacakmış çatı muayenemde 38de sen okadarda minyon değilsinki gayet normalsin
biraz ısrarmı etmek gerekiyor acaba normal doğum diye bizi niye korkutuyorlar ama
naz yapmaya devam et benimde eşim iyimisin annemi çağıralımmı diye soruyor bende daha kimseyi çağırmadım acaba çağırıp bendemi işleri yaptırsam çünki akşamları bacaklarım ağrıyor ayakta kalınca

günaydın canım benim kız magnezyumun tadı çok güzel ben seve seve içiyorum ve ben onu gebeliğimin 2. yada 3. ayından beridir içiyorum ohhh maşallah annesi kocaman olmuş bebişin rabbim sağlıklı bi şekilde almayı nasib etsin cümlemize eşine ve anasına gelince ohhhhhhhhhhh sefam olsun çalışsınlar işte öyle allah doktorundan ve hemşirelerden razı olsun müstehaktır alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sen keyfine bak canım zemuszemus

yerim ben onun hickirigini.
benim oglanda bazen babasi konusunca duruyor. bak korktu senden cocum diyorum. uzuluyor ya. kiyamam onada .

oncelikle bebegine masallah canim. herseyin yolunda olmasina sevindim.
taktiginde super olmus acikcasi. esine bundan iyi ceza olamazdi simdi. akillilik etmissin. aynen devam hic bozma. bende cok eglendim okurken.

Canım gözünaydın kocaman olmuş senin bebek..
Kaçıncı haftada yapıyo doktor çatı muayenesini? Ben de NST ye başladım ama bana daha çatı muayenesi falan demedi. :uhm:
Doktorla hemşirenin işbirliği yapmasına çok güldüm ya. sırnaşık şey Bazen eşlere böyle şeyler yapmak gerekiyo. Bizi naz yapıyoruz sanıyolar. Halbuki artık canımız burnumuzda.
Oh iyi olmuş eşine... Bizim yerimize de tadını çıkar. vereliniortak

nihayeeetttt..oohh içimin yağları eridi beter olsunlar.aferim bu yolda devam et.
aferin kız bebişinede maşallaaahh bizimki kaç olduki acabaaa?iki hafta önce 1,200 dü minik kıı benimki.

çok şükür bende iyiyim ama bugün biraz halsizlik var özellikle ayağa kalkınca şu nidilattan olsa gerek benim erken doğum olma ihtimali varda ondan olsa gerek

aman dikkat et canım kendine..yorulma sakın..umarım vaktinde gelir bebeğin..halsizlik ara ara oluyor ne yapalım yoruyor bizi sıpalarımız:))

işte budur:lepi: çok iyi yapmışsın arkadaşım devam:)) haketmilerdi bunu ama aklinialirimsmile
maşallah kızına kaşıyın biyerlerinizi simenaycım inşallah sonuna kadar böyle gider de sağlıkla alırız kucağımıza

Çok teşekkürler Frambuazcım...
Bizde de dolap yok hala.
Dolap olsa bile giysilerini yıkamadı ki tembel annesi...

Hepatitcim sağol canım...
Yarattı valla, izne de çıkmayınca ya yetişmezse diye paniğe kapıldım.
Bu akşam yıkayacağım, haftasonu da yavaş yavaş ütülerim herhalde.
Bir de şerefsiz ütü bozuldu, yapılmıyormuş.
Önce ütü almak lazım...

ayyy ne güzellll bizde de annem tüm kıyafetlerini yıkamış bende akşam bir güzel üttüledim e artık evimize gideceğiz :):):)

hihoyyyt

Evet Dimplecım, dikkat etmem lazım.
Ediyorum da aslında ama hala dengeli değil.

Çok teşekkür ederim.
Eklerim tabi, akşam evde çeker yüklerim oğlumun cicilerinin fotosunu.

Simenaycım gözün aydın canım, çok güzel haberlerle gelmişsin.
Maaşallah diyelim İklim kuzumuza :)

Hasta-hemşire-doktor işbirliğine bayıldım, harikasın valla... Beter olsunlar, paspas olsunlar ayağının altına, çok iyi yapmışsın...

mutlucum cagir bence. artik senin kendini doguma hazirlaman gerekiyor. cok yorulmamalisin hatta kendini enerjik hissettiginde bile is yapmamalisin. cunku o enerjiye dogum sirasinda ihtiyacin olacak canim.

istanbullu zilloşlar yine buluşuyo heralde farkı kapatalım kıslar...yine bululuşalım ama mutlu kesin doğurur bu sefer beeee...

sen de sinir oluyor musun mutlu? hissetmeyeyim diye ayakta duruyorum coğu zaman...zaten ritmik seyleri sevmem:sinifsinif:
ben bu ara cok sinirli oldum yaa(
ben sinir olmuyorum bak diyorum eşime hıçkırıyor ama o pek bebeği düşünemiyor artık biraz sıkıntıları var ya bebeği o kadar çok istiyordu ama sevinemiyor bile

dila yaşı genç ama düşükten sonra hemen olursa iyi ben o acıyı 21 yaşımda yaşadım daha 6 haftalıktı ama ben ona bağlanmıştım 4 sene sonra hamile kalabildim inşallah onun hamile kalması uzun sürmez

sen varya süpersinnn tebrik ediyorum ve alkışlıyorummmmmm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:içelim::içelim:hihoyyythihoyyyta.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar,bu gece berbat bir gece geçirdim 4 te uyudum ancak,dön dön dur,sürkli çiş nöbeti,huzursuzluk kızçenin tekmeleri bir yandan(ki ondan hiççç şikayetçi değilim),kabus gibiydi,sinirden deliye döndüm eşimde benimle birlikte döndü kuzucum beni avutuyor çok üzülüyor ben geceleri uykusuz kalınca,dayan kuzum en fazla iki ay kaldı diye sonrasında nasıl olucamızı tahmin edemiyor sanırım:)çok uykusuzum

istanbullu zilloşlar yine buluşuyo heralde farkı kapatalım kıslar...yine bululuşalım ama mutlu kesin doğurur bu sefer beeee...

İstanbullular buluşuyo,
Ankaralılar buluşuyo...
Bizim neyimiz eksik. guclubacismile
Biz de Anadolulular olarak buluşma yapalım ya olmuyo böyle.. Sonra bi de fotolarını falan koyuyosunuz.. çok çok çoook kıskanmış smile!!!

bebişine maşallah walla helal olsun doktorada hemşireydekaydirigubbakcemile5 süper olmuş, bnde yaptırmak isterdim ama maalesef doktora birlkte gidemioruz

bnde pazartesi gideceğim çatı muayenemi yapacak kimi 33,34lerde yapıo kimi 37ye kadar bekletio bnce erkenden bakılıp ne olacağını bilinmesi en iyisi tabi

ya benimkisi meçhul belkide 42 haftaya kadar bekler buluşalım gelirim ben dermişim
boshayallersmile
buluşun kızlar iyi oluyor accık dedikodu yaparsınız
aklıma şöyle geliyor doktor 3 hafta kalmış dedi ama sata göre 27 şubattı o yüzden kimseyi çağırmıyorum ya doğmazsa diye eski enerjimde kalmadı yürüyüşlere bile pek çıkmıyorum

evet bencede kesinlikle bulusmaliyiz. :))) evet dogurabilir.
mutlu yetistiririz seni hastaneye ne dersin. bize de tecrube olur :)))))

ohhhh kzlar benimksi erken olacak inşallah
gelin görün beni bende sizi korkutayım nasıl doğrulur anlatırım eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…