2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım..
Vakit daraldıkça ben iyice stres olmaya başladım...

Simenay'cım seni tebrik ederim valla iyii takdik olmuşşş

Ya bebek odası alan annişler, nerden aldınız bebek odalarınızı??

Bizim aldığımız takım Modoko'dan geliyomuş buraya. Bi ara resimlerini koymuştum.. İnşallah hafta sonu getirirlerse odayı düzenledikten sonra eklicem..

arkadaşlar bu ara ne çok misafirimiz oluyor böyle sanırım en samimi topik burası :))))))))))))

baksanıza yedi tane

hepiniz hoşgeldiniz arkadşalrrrr :)))))))))))))))))))

Günaydın Kujucum,
Şimdi biraz daha iyiyim çok şükür...
Çok teşekkürler güzel dileklerin için.

Hafta içi gidebilirseniz çok iyi olur cidden.
Ben hamileyken hiç gitmedim ama daha önce haftasonları gittiğimde adım atacak yer bulamıyorduk.

KIZLAR UYUYUN UYUYUN UYUYUN,
UYUYAMIYORSUNUZ, NEFES ALAMIYOSUNUZ, TUVALETE GİTMEKTEN DALAMIYOSUNUZ BİLİYORUM AMA UYUYUN ALLAHAŞKINA.
KEYFİNİZE BAKINNN opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
Çok tırsıyorummm...

Simenay'cım seni tebrik ederim valla iyii takdik olmuşşş

Ya bebek odası alan annişler, nerden aldınız bebek odalarınızı??

Biz bebek odasın almadık.
Koçtaş'tan bir gardrop bir de şifonyer aldık.
Hatta Yaz fotoğraflarını koymuştu bir ara, onun aynısı...
Odayı kurulu hale getirince raflar, duvar süsleri gibi şeylerle süslemeyi düşünüyoruz.

Canım minişine maaşallah.... İyi olmuş eşine aferin tadını çıkar bugünlerinin.Sonra yine tepende dır dır edecekler nasılsa.
Canım resimlerden gördüğüm kadarıyla çokda minyon değilsin.Sana minyon diyen doktor bana ne der acaba kaydirigubbakcemile3
Birde alttan yapılan çatı muayenesi çok acıdımı?İki parmaklamı baktı doktor?Artık her nst ye bağlandığında bakacakmıymış böyle çatıya?

kızlar bişey sorucam az önce başka bi topikde okudum hamile bi bayana açılma varmı diye bakmışlar hani bi alet var ismini bilmiyorum
çatı ölçümünü onunla yapmışlar yaptıranlar vardır aranızda bu ölçümü nasıl yapıyorlar

Ne aleti canım?Elle yapmıyorlarmı muayeneyi?Ben bir spektulum duymuştum içeri sokup kenarında vida gibi bir şey var onunla çevirerek rahmi açıp ışık tutarak bakıyorlar.Düşük olayında doktor hem vajen ultrasonla hemde spektulumla bakmıştı.Vidayı çevirip rahim bayağı gerildiği için acımıştı sadece.Elle yapılan muayenedede böyle acıyormu acaba?

kızlar nabersiniz?ben bu gün biraz tembellik yaptım ,,ay geçe uyuyamıyorum zaten erkekleri birini okula birine işe yollayınça daldım hemöen geri yatağıma 10 da çıktım yataktan :)))

seyyal ve ynur gözünüz aydın kızlar çok az kalmış,inşallah bir daha ayrılmazsınız eşlerinizden....

mutlu aşure yapmışsın bereketli olsun....

ay o kramp olayı çok kötü ben bilirim 2 baçağa birden hirdimi nasıl oluyor...oğlumda çok yaşadım ben onu..şükür bunda fazla olmuyor...mağnezyum ilaçlarını aksatma....

ay çanım çok üzüldüm,umarım kısa zamanda Allah yeniden verir...

öncwlikle gözün aydın...bebiş büyümüş baya bi....
hem gel bakiiim sen alnından öpeçem seni,,afferim sana....ne iyi olmuş,hak etmişlerdi,,bundan sonra hiiiç bişeye elini sürme..onlar yapsınlar,,hatta hizmet ettir bişeyler iste dur...oh o hemşiredende dr den de Allah razı olsun,ne iyi yapmışlar....aklinialirimsmile

o dediğin alet işte canım yaa ben hiç sevmiyorum onu çok gerilirim eğer onunla bakılıyorsa offfmafoldumben

ya bana daha önçe dr yapmıştı oğlumda ama hatırladığım kadarıyla elle ,hiç açımamıştı ve vajen ultrasonla yapmıştı... o spekulum denen alet çok kötü,insanın çanı yanıyor yaaa....ben onu gördüğüm an gerliyorum zaten...

Son düzenleme:
canım ya masalllah bebikinee büyütmüssün mınnosuunu...kaynvalden olayınada cok güldüm süpersın wallaa bu kadınların yapamayacagı sey yok walla :roflol::lepi:

selamlar hepinize güzeller güzeli anneler ve bebekleri.gününüz güzel geçsin diliyorum.opuyorumnanaktan

MUTLUCUM aşure yapmışsın bereketli olsun canım.

SıMENAY gözün aydın canım benim.kocaman olmuş iklim sultan maşşallah.ayrıca doktor ve hemşireye bayıldım süperler valla.iyi yapmışsın ohhh olsun kötükedihüso

Son düzenleme:
bu zamana kadar hiç alttan muayene olmadım sadece bi keresınde bayan doktora gitmıstım hamilelik oncesı önmuayene için kadın elle bakmak istedı bana kıyameti kopardım ama sankı rahmımı gerı alıcak gıbı soktu parmagınıyasakkelime..bende bastım yaygarayı napıcam ben bu ay doktorum catı muayenesı yapıcak cook ,utanıorum spekulumu görünce fena oluyorum zaten ya of yafisfisfis

yaaaa inanmıyorummmmmm (((((((((((((((((

ya ben ondna nefrt ediyorum daha önce idrar yolu enfeksiyonu için zeynepkamil hastanesidne iki kez baktıalr onunla ve ben çok kötü olmuştum of ama yaaaaaaaaaaa :Ç((((((((((((((((((((((( alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kıslar görüşürüz dışarı çıkıyorum şimdi...
kızımın odasına avize yapıcam öbür topicteki hatunlardan etkilendim şimdi malzemelerini almaya gidiyorum ehe...

bana da daha önceki ölçümde vajen ultrasonla bakmıştı şimdi bunu okuyunca çok korktum
hadi kızlar ölçüm yaptıranlar yazsın lütfen nasıll yapıyorlar????

Günaydınlar herkese oohh ne guzel yapmıssın vallahi gözü gibi bakar bundan sonra eşin sana :)) Bebişinede maşallah canım ..Allah nazarlardan korusun.

o dediğin alet işte canım yaa ben hiç sevmiyorum onu çok gerilirim eğer onunla bakılıyorsa offf
Yook canım Megraynında dediği gibi çatı muayenesini elle yapıyorlar spekulumla değil.

tavana bak en iyisimi,ben sohbet ediyorum dr ile...,,ben alıştım artık?hep aynı dr yede gidiyorum zaten kadın bni kaç oldu gördü yani...ama o spekulumu görmem yetiyor...dr den mumkün olduğunça onu kullanmasını dahaönçe riça etmiştim...ama kullanıyor gerekirse mecburen yine..o gün yanıp duruyorum o aleti kullandığızaman..çok kasıyorum sanırım kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…