- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.681
hamile kaldığımda önümde 5 tane hamile arkadaşım vardı onlardan çok destek almıştım.hepsi teker teker doğurdular en sonuncusu dün doğum yaptı. şimdi sizleri okuyarak kendimi yalnız hissetmiyorum umarım hepimis sağ salim çokkk rahat bi biçimde doğum yaparak alırız meleklerimizi kucaklarımıza :)
Simenay'cım seni tebrik ederim valla iyii takdik olmuşşş
Ya bebek odası alan annişler, nerden aldınız bebek odalarınızı??
günaydın badem şekerleriiia.s.
nasılsınız güzeller güzel bigün geçirirsiniz inşallahhh
ayy yarın oğluşumu görücem inşallahhh çok özledimm eşimde tam gün izin alırsa bizim alışveriş yarına hallolmuş olacak inşallahh hem hafta içi daha sakin olur belki eminönü rahat rahat gezeriz
evet kıslarr geçmişi okudum
seyyalim ve ynurum 3gün kaldı bayrama sağsalim kavuştursun rabbimm
dilacım çok üzüldüm arkadaşına Allah sabır versin canım
bosnacım miden kötüymüş geçer inşallah bebişin park yatağını kurmuşsun güle güle uyusun tontişin
simenay tatlım maşallah kuzunaeşine de ohh olsunn:dilcikar: iyi yapmışsın kıymetini bilsin acik
mutlucum aşure yapmışsın bereketli olsun
başka atladığım birşey yoktur umarım varsa özür dilerimm olumunekankayizsmile
KIZLAR UYUYUN UYUYUN UYUYUN,
UYUYAMIYORSUNUZ, NEFES ALAMIYOSUNUZ, TUVALETE GİTMEKTEN DALAMIYOSUNUZ BİLİYORUM AMA UYUYUN ALLAHAŞKINA.
KEYFİNİZE BAKINNN opuyorumnanaktan
Simenay'cım seni tebrik ederim valla iyii takdik olmuşşş
Ya bebek odası alan annişler, nerden aldınız bebek odalarınızı??
Günaydın şekerler...
Dün doktora gittik eşimle, minik kızım 1845 gr. olmuş, çok sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktor, kramplarım için magnezyum ilacı verdi, ayy ne fena bir ilaçmış, zor içtim akşam, doğumu konuştuk biraz doktorumla, açılman iyi olursa sana normal doğum yaptıracam dedi, ama saatlerce sancı çekip açılman olsun diye seni üzmem, baktım ki zorlanıyorsun sezeryana alırım dedi, minyon tipli olduğum için çatım darmış benim, ama ilerleyen haftalarda tekrar konuşuruz dedi, bunun dışında benim toplamda kilo alımım 13 kilo olmuş, kendine de bebeğe de iyi bakmışın diye aferin aldım doktordan, artık 2 haftada bir gidecem... Sevindirik oldum kısacası, heşeyin yolunda olmasına...
Birde şunu anlatmadan geçmeyim size, çok fenayım kızlar ben yaa..
Nst odasında hemşireyi bir dordurdum, eşim ve kaynanamla ilgili, beni üzüyorlar, benden iş bekliyorlar dedim, hemşire benden yana tabi, eşim nst odasına gelir gelmez bir saldırıya geçti, bak grafiklerde sancısı çıktı eşinin, sen hiç eşine bakmıyormusun, iş mi yapıyor bu evde v.s. söyledi durdu, eşim şaşırdı kaldı, bocaladı cevap veremedi, çok mu sancısı var, ne olacak falan diye kekeledi, sonra hemşire gitmiş doktoru da öğretmiş, tembihlemiş, doktorun odasına geçtik, bi fasılda orda fırça yedi eşim, erken doğum riski var, elini bişeye sürmeyecek, eşine yardımcı ol, anan yok mu senin çağır baksın eşine biraz v.s. diye bir azarladılar eşimi sormayın, bana da yalandan göz kırpıyorlar, gülmekten kopacam, zor tuttum kendimi, içimden ne güldüm ama, çıkışta, eşim panik vaziyette görseniz, akşam yemeği için anasına davetliydik, ayaklarımı uzattım oturdum, görümcem, eşim ve kaynanam ayağıma kadar hizmet ettiler, ohh sefam olsun, aynen devam, naz yapmaya...
kızlar bişey sorucam az önce başka bi topikde okudum hamile bi bayana açılma varmı diye bakmışlar hani bi alet var ismini bilmiyorum
çatı ölçümünü onunla yapmışlar yaptıranlar vardır aranızda bu ölçümü nasıl yapıyorlar
bu sabah kalkmadan evvel iki bacağıma birden aynı anda kramp girdi,.acıdan öleceğimi sandım,.hadi bi bacağa kramp girmesini anladımda,iki bacakta hiç çekilmiyoooooooooo.inş başıma gelmezzz,.çok kötü bi durum,.:sinifsinif: akannehir akannehirbu arada seyyal,ve ynur eşlerinizin gelmesine artık ramak kalmış,ne güzell buluşacaksınız,.ALLAH inşallah birdaha bu kadar uzun süre ayırmazz:Saruboceq: :Saruboceq:
ben geldiim yin uykusuzum yine keyfim yok zaten moralimde bozuk...
kızlar sizinle buluştuğum gün arkadaşımı doktora götrüdümya...
doktor keseyi görememişti banada işaret etti ı ııı diye olumsuz bu gebelik dedi alttan muayene olmak istemediği için bayan bi doktora gitti mesa hastanesinin...
dış gebelik demişler erken teşhis edildiği için ilaçla düşürceklermiş bebeği çok üzüldüm ya kaç yıldır istiyodu canım benim.
Günaydın şekerler...
Dün doktora gittik eşimle, minik kızım 1845 gr. olmuş, çok sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktor, kramplarım için magnezyum ilacı verdi, ayy ne fena bir ilaçmış, zor içtim akşam, doğumu konuştuk biraz doktorumla, açılman iyi olursa sana normal doğum yaptıracam dedi, ama saatlerce sancı çekip açılman olsun diye seni üzmem, baktım ki zorlanıyorsun sezeryana alırım dedi, minyon tipli olduğum için çatım darmış benim, ama ilerleyen haftalarda tekrar konuşuruz dedi, bunun dışında benim toplamda kilo alımım 13 kilo olmuş, kendine de bebeğe de iyi bakmışın diye aferin aldım doktordan, artık 2 haftada bir gidecem... Sevindirik oldum kısacası, heşeyin yolunda olmasına...
Nst odasında hemşireyi bir dordurdum, eşim ve kaynanamla ilgili, beni üzüyorlar, benden iş bekliyorlar dedim, hemşire benden yana tabi, eşim nst odasına gelir gelmez bir saldırıya geçti, bak grafiklerde sancısı çıktı eşinin, sen hiç eşine bakmıyormusun, iş mi yapıyor bu evde v.s. söyledi durdu, eşim şaşırdı kaldı, bocaladı cevap veremedi, çok mu sancısı var, ne olacak falan diye kekeledi, sonra hemşire gitmiş doktoru da öğretmiş, tembihlemiş, doktorun odasına geçtik, bi fasılda orda fırça yedi eşim, erken doğum riski var, elini bişeye sürmeyecek, eşine yardımcı ol, anan yok mu senin çağır baksın eşine biraz v.s. diye bir azarladılar eşimi sormayın, bana da yalandan göz kırpıyorlar, gülmekten kopacam, zor tuttum kendimi, içimden ne güldüm ama, çıkışta, eşim panik vaziyette görseniz, akşam yemeği için anasına davetliydik, ayaklarımı uzattım oturdum, görümcem, eşim ve kaynanam ayağıma kadar hizmet ettiler, ohh sefam olsun, aynen devam, naz yapmaya...
Ne aleti canım?Elle yapmıyorlarmı muayeneyi?Ben bir spektulum duymuştum içeri sokup kenarında vida gibi bir şey var onunla çevirerek rahmi açıp ışık tutarak bakıyorlar.Düşük olayında doktor hem vajen ultrasonla hemde spektulumla bakmıştı.Vidayı çevirip rahim bayağı gerildiği için acımıştı sadece.Elle yapılan muayenedede böyle acıyormu acaba?
kızlar bişey sorucam az önce başka bi topikde okudum hamile bi bayana açılma varmı diye bakmışlar hani bi alet var ismini bilmiyorum
çatı ölçümünü onunla yapmışlar yaptıranlar vardır aranızda bu ölçümü nasıl yapıyorlar
Ne aleti canım?Elle yapmıyorlarmı muayeneyi?Ben bir spektulum duymuştum içeri sokup kenarında vida gibi bir şey var onunla çevirerek rahmi açıp ışık tutarak bakıyorlar.Düşük olayında doktor hem vajen ultrasonla hemde spektulumla bakmıştı.Vidayı çevirip rahim bayağı gerildiği için acımıştı sadece.Elle yapılan muayenedede böyle acıyormu acaba?
canım ya masalllah bebikinee büyütmüssün mınnosuunu.Günaydın şekerler...
bu zamana kadar hiç alttan muayene olmadım sadece bi keresınde bayan doktora gitmıstım hamilelik oncesı önmuayene için kadın elle bakmak istedı bana kıyameti kopardım ama sankı rahmımı gerı alıcak gıbı soktu parmagınıyasakkelime..bende bastım yaygarayı napıcam ben bu ay doktorum catı muayenesı yapıcak cook ,utanıorum spekulumu görünce fena oluyorum zaten ya of yafisfisfisya bana daha önçe dr yapmıştı oğlumda ama hatırladığım kadarıyla elle ,hiç açımamıştı ve vajen ultrasonla yapmıştı... o spekulum denen alet çok kötü,insanın çanı yanıyor yaaa....ben onu gördüğüm an gerliyorum zaten...
simenay kullanıcısından alıntı
Günaydın şekerler...
Yook canım Megraynında dediği gibi çatı muayenesini elle yapıyorlar spekulumla değil.o dediğin alet işte canım yaa ben hiç sevmiyorum onu çok gerilirim eğer onunla bakılıyorsa offf
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...sorunlar/208464-cati-muayenesi-olanlar-3.html
burda yazmış arkadaşlar çatı muayenesini..ama bazılarıo aleti kullanmış bazıları kullanmamış...
bu zamana kadar hiç alttan muayene olmadım sadece bi keresınde bayan doktora gitmıstım hamilelik oncesı önmuayene için kadın elle bakmak istedı bana kıyameti kopardım ama sankı rahmımı gerı alıcak gıbı soktu parmagınıyasakkelime..bende bastım yaygarayı napıcam ben bu ay doktorum catı muayenesı yapıcak cook ,utanıorum spekulumu görünce fena oluyorum zaten ya of yafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?