2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh süper olmuş doğrusu aferin o hemşireye sırnaşık şey
Kızında maşaallaj baya büyümüş :asigim:
Evet Dimplecım, dikkat etmem lazım.
Ediyorum da aslında ama hala dengeli değil.

Çok teşekkür ederim.
Eklerim tabi, akşam evde çeker yüklerim oğlumun cicilerinin fotosunu.
Tamam bekliyorumm :1hug:

Canım bizde de durumlar aynı..
Yok WC yok bebek tekmeledi derken sabah oluyo.
Tabi benimle birlikte eşim de uykusuz kalıyo..
Ben öğleci olduğum için sabahları uyuyabiliyorum da eşime hiç kıyamıyorum valla.. :1no2:
Sıpalar bizi doğum sonrasına alıştırıyolar galiba.. :ecrin_bebek:

yardımı oalcaksa çağır bence doğuma güç kuvvet topla biraz.......

bnde pazartesi gideceğim çatı muayenemi yapacak kimi 33,34lerde yapıo kimi 37ye kadar bekletio bnce erkenden bakılıp ne olacağını bilinmesi en iyisi tabi

Bence de hemen söylemesi en iyisi. Yani en azından çatımız darsa kendimizi ona göre hazırlarız di mi..
Bi de çok rahatsız edici bu çatı muayenesi diyolar.. yasakkelime Öyle mi ki gerçekten??? :bbo:

Teşekkürler Mutlucum, benim doktorun gözüne ben çok minyon görünüyorum heralde, her seferinde böyle diyor bana, bilmiyorum artık, diğer hastaları daha iri yapılı sanırım :))

Selam canım, benim içtiğim magnezyumun tadı hiç güzel değil valla, zor içtim, ama kramplara iyi gelecekse içmeye devam, tadı iyi değil diye bırakmayacam yani, bacaklarım çok ağrıyor kramplardan dolayı çünkü, iyi dileklerin içinde teşekkür ederim, Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin..

Selam Fty, teşekkür ederim arkadaşım, ne yapayım, düşündüm taşındım, bu yöntemi buldum valla, hastanelik oldum, 2 gün sürdü üzüntüleri, bir sürede böyle gitsin, sonra zaten annemin yanına gidecem, onlarda kalacam biraz, orda rahat ederim, kayınvalidem ve kayınpederim tatile gidiyorlar, eee bundan iyi bahane olamaz anneme kaçmak için, evde yalnız kalınca ya bişey olursa korkusu yaşamaktansa, anneme kaçayım dedim, bu arada bu akıllılar biz gitmeden doğurursun inşallah demeye başladılar, sizin tatilinize göre doğum yapamam, kızım ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek, sizin için erken mi doğurayım dedim, bozdum bir güzel.. iyi hesaplasaydınız tatil tarihinizi dedim, ohh..

Canım, teşekkür ederim, çatı muayenesi yapmayacaktı aslında ama eşim doğumla ilgili çok soru sorunca baktı doktor, eşim benim normal doğum yapamayacağımı, çok hassas olduğumu falan söyledi doktora, doktorda ona cevap verebilmek için baktı, yoksa bir süre daha beklerdi heralde çatı muayenesi için.. Hemşire ve doktor hep benden yana Allah tan, sen bize söyle biz ona yapacağımızı biliriz dediler.. Ohhhh bende mutlu oldum valla, aynen devam..

nihayeeetttt..oohh içimin yağları eridi beter olsunlar.aferim bu yolda devam et.
aferin kız bebişinede maşallaaahh bizimki kaç olduki acabaaa?iki hafta önce 1,200 dü minik kıı benimki.

Dilacımm, senin kız çıtı pıtı bişey olacak heralde, gerçi belli de olmaz ama benim kız babası gibi, eli ayağı kocaman iri bişey olacak diye korkuyorum açıkçası, dün doktor eşimin yanında inşallah sana benzer kızın dedi, eşim çok bozuldu :))

Hepatitcim, teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla alalım bebişleri inşallah...

canım bebeğin bir doğsun moral olacak eşine de bak gör..erkekler zaten doğmadan cok anlamıyorlarmış ne olduğunu kucağına alınca göreceksin ona da şifa olacak inşallah..

katılıyoruma.s 1 milyonluk antalyada bir başıma kaldım bennde( senle de uzağız be frambuaz bizde mi gitsek buluşmaya istanbul a-tatlicadiarzu-

Asinazcım ben de hemen hemen her geceyi anlattığın gibi geçiriyorum, çok zor oluyor gerçekten ama çok da çaresi yok gibi...
Sabah da 6.30'da kalkıp işe geliyorum.
Karanlık oluyor, bazen tuvaletin yolunu zor buluyorum valla :)

Mutlucum çok az kaldı valla, ilk senden alıcaz haberleri Allah'ın izniyle...
Ayyy heyecanlandım.

Çok erken başlamadılar mı alıştırmaya yaa...
Şöyle 15-20 gün önce başlasalar, hemen alışırdık biz :)

canım doktorlar sitesindnen aldım yazıyı neden kafan akrıştı ki ? neresine ? bildiim kadarı ile analatyı mcanım...

hamile kaldığımda önümde 5 tane hamile arkadaşım vardı onlardan çok destek almıştım.hepsi teker teker doğurdular en sonuncusu dün doğum yaptı. şimdi sizleri okuyarak kendimi yalnız hissetmiyorum umarım hepimis sağ salim çokkk rahat bi biçimde doğum yaparak alırız meleklerimizi kucaklarımıza :)

:)) Bende dünden beri daha bi sevdim doktorumu, hemşiremi açıkçası.. Daha devamı da var ama burada yazması uzun sürer, eşim yerin dibine girdi çıktı resmen yaa, zevkten dört köşe oldum diyebilirim, yaşadıklarımın tüm acısı çıktı..

istanbullu zilloşlar yine buluşuyo heralde farkı kapatalım kıslar...yine bululuşalım ama mutlu kesin doğurur bu sefer beeee...

Evet evet buluşalım, tadı damağımda kaldı benim...

sen varya süpersinnn tebrik ediyorum ve alkışlıyorummmmmm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:içelim::içelim:hihoyyythihoyyyta.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Seyyalim sağolasın, bundan sonra bende böyle saman altından su yürütecem ne yapayım, hakettiler..

Hasretcim, zorla götürdüm eşimi var ya, üşeniyo adam yaa, orada saatlerce sıkılıyormuş, bundan sonrada her seferinde gelecek, bir ikna konuşması yapmışım sorma, adam benden önce koşa koşa gder artık doktora..

Ohh süper olmuş doğrusu aferin o hemşireye sırnaşık şey
Kızında maşaallaj baya büyümüş :asigim:

Tamam bekliyorumm :1hug:

Teşekkürler Dimplecimm.. Darısı hepinize olsun, hepimizin bebişi sağlıklı olsun...

Darısı, sağlıkla hepimizin başına olsun...

Gurur duyuyorum seninle hihoyyyt

arkadaşlar ben cıkıyorum bugün giremem heralde herkesi çokkk öpüyoruz oğlumla..opuyorumnanaktan

Biz de öpüyooozz opuyorumnanaktan

günaydın badem şekerleriiia.s.
nasılsınız güzeller güzel bigün geçirirsiniz inşallahhh
ayy yarın oğluşumu görücem inşallahhh çok özledimm eşimde tam gün izin alırsa bizim alışveriş yarına hallolmuş olacak inşallahh hem hafta içi daha sakin olur belki eminönü rahat rahat gezeriz

evet kıslarr geçmişi okudum
seyyalim ve ynurum 3gün kaldı bayrama sağsalim kavuştursun rabbimm
dilacım çok üzüldüm arkadaşına Allah sabır versin canım
bosnacım miden kötüymüş geçer inşallah bebişin park yatağını kurmuşsun güle güle uyusun tontişin
simenay tatlım maşallah kuzuna eşine de ohh olsunn:dilcikar: iyi yapmışsın kıymetini bilsin acik
mutlucum aşure yapmışsın bereketli olsun
başka atladığım birşey yoktur umarım varsa özür dilerimm olumunekankayizsmile

KIZLAR UYUYUN UYUYUN UYUYUN,
UYUYAMIYORSUNUZ, NEFES ALAMIYOSUNUZ, TUVALETE GıTMEKTEN DALAMIYOSUNUZ BıLıYORUM AMA UYUYUN ALLAHAŞKINA.
KEYFıNıZE BAKINNN opuyorumnanaktan

katılıyoruma.s 1 milyonluk antalyada bir başıma kaldım bennde( senle de uzağız be frambuaz bizde mi gitsek buluşmaya istanbul a-tatlicadiarzu-

Valla canım doktor uçak yolculuğuna izin verse 1 sn düşünmicem.. Ankara da buraya 3 saat ama bu halde oraya da gidemem. Keşke bu buluşmalar ilk aylarda olsaydı..
Çok erken başlamadılar mı alıştırmaya yaa...
Şöyle 15-20 gün önce başlasalar, hemen alışırdık biz :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3hihoyyytalkisalkisalkis:roflol:
atlım inan sabah sabah çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi,aferim kız sana çok iyi yapmışsın,şöle biaz gözleri korksunda yola gelsinler

Simenay'cım seni tebrik ederim valla iyii takdik olmuşşş

Ya bebek odası alan annişler, nerden aldınız bebek odalarınızı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…