2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz meyve yemeye gidiyoruz teyzoşlar iyi geceler. tatlı rüyalar. yatar yatmaz hemen uyursunuz inşallah. uyuyamazsanız hayal kurun...

hoş bulduk canım ben uyku muyku alamıyorum mirmirmirmir
sen uyu tabi yarın iş başı minik prensesin rahat etsin huzurlu geceler şirin uykular size
guclubacismile
sağol canım benim muzumu yedim sütte içtim yatar uyurum şimdi

sanada iyi geceler canımmm

Kafa dengi dir kayınvalide yemek mevzusu dışında çok iştahlıdır kendisi o yüzden mutfak ona aittir.
Pazar günkü buluşmaiçin ayarlayacağım ama kendime gelmek için

HASRETcim selam verdik ama konuşmuyor benim baksana bilmeden bisey mi yaptım acaba... Neyse vardır bir sebebi bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
[/B]

HASRETcim selam verdik ama konuşmuyor benim baksana bilmeden bisey mi yaptım acaba... Neyse vardır bir sebebi bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile [/B][/B][/QUOTE]

yok be o kokoş şimdi başka alemlerde kocasının ne getireceğini düşünmekle meşgul

bende kaçayım koca kişisine yazık koltuk köşelerinde uyumasın kuzum :kedi:

iyi geceler hepinize canlar, şirin uykular
:asigim:

HASRETcim selam verdik ama konuşmuyor benim baksana bilmeden bisey mi yaptım acaba... Neyse vardır bir sebebi bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile [/B][/B]

yok be o kokoş şimdi başka alemlerde kocasının ne getireceğini düşünmekle meşgul[/QUOTE]
bol bol düşünsün o kokoş ne olcakkkkbayanssulusmilebayanssulusmile

bu arada ben pazar buluşmasına gelmiyorum kızçeler
aaaa sebepp?

bende kaçayım koca kişisine yazık koltuk köşelerinde uyumasın kuzum :kedi:

iyi geceler hepinize canlar, şirin uykular
:asigim:

bende yatarım şimdi iyi geceler sizlereeee ve meleklerinizeee kızım kıpırdıyor uyanmadan yatayım

eşim cumartesi günü sen pazar gidiiyorsun di mi buluşmaya dedi ben de evet ama gitmicem dedim,neden ben seni bırakırım dedi ben de gerekyok dedim
çünkü kızlr oraya gelmem gerçekten en 70 tl olucak ve şu ara kasmaya gerek yok
Allah güç kuvvet ömür versin daha çok buluşuruz
eşimi hiç zorlamim şu araalr 1o tl yi bulamadığımız oluyor ama şikayetim yok
geçer elbet şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…