2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gökyüzünde yalnız geze yıldızlara mı katıldın sen de bu gece

tatlım valla ben de tırsıyorum ayrı yatma konusunda ki biz eşimle ayrılamadık zaten,ben de geceleri dönüyorum artık haftasonun uykusuz geçirdim diyebilirim gece bi kere kalksam sonra uyuyamaz oldum
cumartesi 4 gibi uyandım muzumu yedim sütümü içtim sonra birdaha uyuyamadım sabah 10 na kadar döndüm ara ara sinirden ağladım eşim de yazık hep beni avutmaya çalıştı

uyanabilse benimkide avutacak da uykusu ağırdır benim bitanemin bazen banada geliyo o sinir krizleri uykuyu çok severim ama uykusuzluğa da dayanıklıyım allahdan

kızlar hurmanın bebişleri tombişlerdiğini okudum geçen bir yerde doğrumu acaba
birde bişey daha sorayım ben bazen sütle cevizi birlikte tüketiyorum hani bazı yiyecekler
örnek: (yoğurt ve süt pekmez birbirinin vitaminlerini öldürürmüş) birlikte tüketilmezmiş acaba ceviz ve süt de böylemidir??

bence her şeyin vitamini kendine özgüdür bu nedenle birlikte tüketmemeli
arada az da olsa bir süre olmalı
örneğin ben gece sütü içiyorum bir saat sonra pekmez içiyorum sabahta öle
ara ara yapmak lazım

bence her şeyin vitamini kendine özgüdür bu nedenle birlikte tüketmemeli
arada az da olsa bir süre olmalı
örneğin ben gece sütü içiyorum bir saat sonra pekmez içiyorum sabahta öle
ara ara yapmak lazım

mantıklı bi bakış açısı doğru söylüyorsun bende öyle yapayım bundan sonra pekmezi hangisini tüketiyorsun canım bide hazırmı alıyorsun yoksa hani aktarlarda satılanlardanmı

mantıklı bi bakış açısı doğru söylüyorsun bende öyle yapayım bundan sonra pekmezi hangisini tüketiyorsun canım bide hazırmı alıyorsun yoksa hani aktarlarda satılanlardanmı

tatlım benim meleketten gelmişti orjinal bişiydi süpper ama o geçen hafta bitti ben de şimdi bi kavanoz koskanınkinden aldım

tatlım benim meleketten gelmişti orjinal bişiydi süpper ama o geçen hafta bitti ben de şimdi bi kavanoz koskanınkinden aldım

yarasın canımcım herşeyin doğalı güzel zaten bende koskanın aldım keçi boynuzu olanı bitirdim onu bir kerede 3/4 çorba kaşığı yiyordum sabah akşam şimdi yine alıcam onun için sordum

:içelim: ahha ahh artık içki hayatımızda bitti, gece hayatı falan anne hayatı başlıyo artıkbilmiyorumkismile
eee artık bebişlere iyi örnek olmaya başlayacağız. ben bazen hala inanamıyorum yaa anne olduğuma. her sabah aaa ben hemileydim diye başlıyorum güne bilmiyorumkismile

yarasın canımcım herşeyin doğalı güzel zaten bende koskanın aldım keçi boynuzu olanı bitirdim onu bir kerede 3/4 çorba kaşığı yiyordum sabah akşam şimdi yine alıcam onun için sordum

maaşallah kızlar ya ne güzel faydalı şeyler yiyorsunuz. ben hiç yiyemiyorum pekmez falan. demir şurubunun saati geliyor gerilmeye başladım bile. onu içmek bile zor geliyor. :sinifsinif:

ben de dayanıklıyım ama uyumak istiyorum ve uyuyamıyorum sinir oluyorum
eşek gibi yatrsan 1lere kadar gecede uyuyamazsın:mymeka:

yok cnm o demir we kalsium için geçerli diğerlerinde yok öel öldüren bişiy öesela demir we c witamini birlkte alınırsa daha iyi emilimi oluyomuş

uykusuz anneler neler yapıyorsunuz?
Bende geçmişe bakayım dedim ama boya ilerlemiş ....
SEYYAL TANER ve YNUR hasret gideriyor artık GÖZÜNÜZ AYDIN diyelim şimdiden....
HASRET ; Yarın randevun varmış hadi hayırlısı güzel haberlerle gel oldumu
KUJU miğde problemin varmış sanırım geçmiş olsun sana canım ama doktora git ihmal etme ilaç yazsın sana
ASİNAZ cım sen nasılsın uyku dışında
GÜLENCİM; Geçmiş olsun sana dikkat et kendine bebeğinin kilosu gayte iyi sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
KORNELYA; 'DAN Haber var mı erken doğum yapmıştı?

yok cnm o demir we kalsium için geçerli diğerlerinde yok öel öldüren bişiy öesela demir we c witamini birlkte alınırsa daha iyi emilimi oluyomuş

saftoraz kafa seni yakalrsam alır ciklet gibi ezerim ha
herhalde yatcam gece uyuyamıyorum diyorumalsanaalsanasmile

ne yapalım canım mecbur yiyoruz bebişlere yarasın diye sen şurup içiyorsun hapını neden vermedi acaba hap içmek daha kolay

tatlım ben keçiboynuzu almadım güvenemedim kendime belki içemem diye

anladım canım pekmez olsun hemen hemen hepsi aynı zaten

bu eşek gibi yatma olayı benim içinde geçerli ama ne yapalım canımcım gece uyuyamayınca benim kocişim gittimi 2 saat bi uykum var mirmirmirmir

yarın işe gitmeyeceğim ya onun tadını çıkarıyorum pancuben'ciğim zemuszemus biraz önce kocama benim canım msıkılıyor işe gidicem dedim. senden bekliyordum böyle bir şey dedi kaydirigubbakcemile3

KOrnelya'nın bebeği de iyi en son bildiğime göre küvezde büyüyor teyzesi :ecrin_bebek:

ooo pancubenim nasılsın şeker,
biz iyiyiz teyzesi sadece geelri uyuyamıyoruz sabahları uyanamıyoruz ,sen ve küçük meleiğin ansılsınız

yarın erken kalk bi zahmet o zamn bak bakalım gece nasıl yatıosun tembel tenekealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…