- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.821
ebru naptı kocan yaaa ben kaçırmışım orayı arıyorum bulamıyorum merak ettim ne yaptı o
bizimkide kuş derneğine gitti kızlar beni anaanneme götürecekti geç oldu die ewe hapsetti yarın gezdircekmiş beni sözmüşkaydirigubbakcemile
zaten dönüyorum sabaha kadar yatak da eskiden beri böyleydim uykumda çok hafiftir hemen uyanırım en küçük bi seste
hatta geçen eşimle bi gece ayrı yatalım dedik neyse ben kalktım su içtim lavaboya gittim yattım gece davul çalsan uynamayan adam kalkıp bana bakacağı tutmuş tekrar uyumuşum koridorun ışığıda yanıyo birşeyin bana doğru geldiğini hissettim gözümü açtım oda karanlık akannehir nasıl sıçradım yatakdan anlatamam yani onun gelişini hissedip uyandım o kadar hafif benim uykum
o korkudan sonra ayrı yatma olayıda bitmiş oldu benim içinboshayallersmile
cerenoraaaaaaa aynen benim gibi iddalı gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile
tatlım valla ben de tırsıyorum ayrı yatma konusunda ki biz eşimle ayrılamadık zaten,ben de geceleri dönüyorum artık haftasonun uykusuz geçirdim diyebilirim gece bi kere kalksam sonra uyuyamaz oldum
cumartesi 4 gibi uyandım muzumu yedim sütümü içtim sonra birdaha uyuyamadım sabah 10 na kadar döndüm ara ara sinirden ağladım eşim de yazık hep beni avutmaya çalıştı
:içelim: ahha ahh artık içki hayatımızda bitti, gece hayatı falan anne hayatı başlıyo artıkbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile :içelimsüt yani yanlış anlaşılmasın)
gökyüzünde yalnız geze yıldızlara mı katıldın sen de bu gece
uyanabilse benimkide avutacak da uykusu ağırdır benim bitanemin bazen banada geliyo o sinir krizleri uykuyu çok severim ama uykusuzluğa da dayanıklıyım allahdan
kızlar hurmanın bebişleri tombişlerdiğini okudum geçen bir yerde doğrumu acaba
birde bişey daha sorayım ben bazen sütle cevizi birlikte tüketiyorum hani bazı yiyecekler
örnek: (yoğurt ve süt pekmez birbirinin vitaminlerini öldürürmüş) birlikte tüketilmezmiş acaba ceviz ve süt de böylemidir??
bence her şeyin vitamini kendine özgüdür bu nedenle birlikte tüketmemeli
arada az da olsa bir süre olmalı
örneğin ben gece sütü içiyorum bir saat sonra pekmez içiyorum sabahta öle
ara ara yapmak lazım
mantıklı bi bakış açısı doğru söylüyorsun bende öyle yapayım bundan sonra pekmezi hangisini tüketiyorsun canım bide hazırmı alıyorsun yoksa hani aktarlarda satılanlardanmı
tatlım benim meleketten gelmişti orjinal bişiydi süpper ama o geçen hafta bitti ben de şimdi bi kavanoz koskanınkinden aldım
eee artık bebişlere iyi örnek olmaya başlayacağız. ben bazen hala inanamıyorum yaa anne olduğuma. her sabah aaa ben hemileydim diye başlıyorum güne bilmiyorumkismile:içelim: ahha ahh artık içki hayatımızda bitti, gece hayatı falan anne hayatı başlıyo artıkbilmiyorumkismile
birde bişey daha sorayım ben bazen sütle cevizi birlikte tüketiyorum hani bazı yiyecekler
örnek: (yoğurt ve süt pekmez birbirinin vitaminlerini öldürürmüş) birlikte tüketilmezmiş acaba ceviz ve süt de böylemidir??
yarasın canımcım herşeyin doğalı güzel zaten bende koskanın aldım keçi boynuzu olanı bitirdim onu bir kerede 3/4 çorba kaşığı yiyordum sabah akşam şimdi yine alıcam onun için sordum
yarasın canımcım herşeyin doğalı güzel zaten bende koskanın aldım keçi boynuzu olanı bitirdim onu bir kerede 3/4 çorba kaşığı yiyordum sabah akşam şimdi yine alıcam onun için sordum
eşek gibi yatrsan 1lere kadar gecede uyuyamazsın:mymeka:ben de dayanıklıyım ama uyumak istiyorum ve uyuyamıyorum sinir oluyorum
eşek gibi yatrsan 1lere kadar gecede uyuyamazsın:mymeka:
yok cnm o demir we kalsium için geçerli diğerlerinde yok öel öldüren bişiy öesela demir we c witamini birlkte alınırsa daha iyi emilimi oluyomuş
eee artık bebişlere iyi örnek olmaya başlayacağız. ben bazen hala inanamıyorum yaa anne olduğuma. her sabah aaa ben hemileydim diye başlıyorum güne bilmiyorumkismile
maaşallah kızlar ya ne güzel faydalı şeyler yiyorsunuz. ben hiç yiyemiyorum pekmez falan. demir şurubunun saati geliyor gerilmeye başladım bile. onu içmek bile zor geliyor. :sinifsinif:
tatlım ben keçiboynuzu almadım güvenemedim kendime belki içemem diye
eşek gibi yatrsan 1lere kadar gecede uyuyamazsın:mymeka:
yok cnm o demir we kalsium için geçerli diğerlerinde yok öel öldüren bişiy öesela demir we c witamini birlkte alınırsa daha iyi emilimi oluyomuş
uykusuz anneler neler yapıyorsunuz?
Bende geçmişe bakayım dedim ama boya ilerlemiş ....
SEYYAL TANER ve YNUR hasret gideriyor artık GÖZÜNÜZ AYDIN diyelim şimdiden....
HASRET ; Yarın randevun varmış hadi hayırlısı güzel haberlerle gel oldumu
KUJU miğde problemin varmış sanırım geçmiş olsun sana canım ama doktora git ihmal etme ilaç yazsın sana
ASİNAZ cım sen nasılsın uyku dışında
GÜLENCİM; Geçmiş olsun sana dikkat et kendine bebeğinin kilosu gayte iyi sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
KORNELYA; 'DAN Haber var mı erken doğum yapmıştı?
uykusuz anneler neler yapıyorsunuz?
Bende geçmişe bakayım dedim ama boya ilerlemiş ....
SEYYAL TANER ve YNUR hasret gideriyor artık GÖZÜNÜZ AYDIN diyelim şimdiden....
HASRET ; Yarın randevun varmış hadi hayırlısı güzel haberlerle gel oldumu
KUJU miğde problemin varmış sanırım geçmiş olsun sana canım ama doktora git ihmal etme ilaç yazsın sana
ASİNAZ cım sen nasılsın uyku dışında
GÜLENCİM; Geçmiş olsun sana dikkat et kendine bebeğinin kilosu gayte iyi sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
KORNELYA; 'DAN Haber var mı erken doğum yapmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?