- Konu Sahibi minikcadimm83
-
Canım daha oluşmamış işte yolk kesesi falan..Bekliceksin mecburen..benim bebeklerin kalp atışını 6. haftada duymuştuk..Sabret azcık annecik..opuyorumnanaktan
selam kızlar benide alın aranıza klomen tedavisi görüyorum inşallah mart annesi olur babişine doğum günü hediyesi veririm
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. hepimizin ortak duası Allah tüm isteyenlere bebiş verir inşallah.
hoşgeldin hayırlı kandiller canımm
hoşbulduk canım. sen de bursalısın. nereye gidiyorsun kontrollere?
canım ben daha hamile değilim ama bekliyorum inşallah. 3 ay önce genel kontrole gitmiştim bebek düşünmeye başladığımız için. medikal parktan pınar hanıma gittim. gayet memnundum. güler yüzlü fakat hastane çok kalabalıktı. 2 arkadaşım baharada doğum yaptılar yeni. memnunlar. jimerde de iyi doktorlar var fakat hastane olarak iyi demiyorlar. çalışanalr falan ücretlerini alamadıkları için kötüymüş. pembe mavi var ama orası da çok pahalı. 1.5 sene önce arkadşım normal doğumu 2 milayar 100e yaptı.
yani böyle. epey araştırdım ben.
hımm bende öle her hastane ve doktor için bir kulp var mutlaka ben nasipse şevket yılmazda doğum yapmayı istiyorum bana yakın ve ben o hastaneye alışık olduğum için. şevkette Cenk aşkalli var ona gitmeyi düşünüyorum.önce muaynehanesine giderim heralde şimdi 4 haftalık bi 2 aylık olsun öle gidicem inş..
o doktoru da duydum canım iyi diyorlar. sen ne kadarlık evlisin?benim temmuzda bir yıl oluyor ama ilk defa bu ay denedik bakalım.inşallah tutmuştur. merak ediyorumçok ama daha çok erken. 9 temmuz günüm. daha çok var. sen hissetmiş miydin önceden?
canım benim daha ağrım falan yok. ama zaten yumurtlama günüm yeni geçit. ovulasyon testi almıştım. pazartaesi iki çizgiyi yakaladım. bu kadar kısa sürede de belli olur mu?
hadi hayırlısı baklım benim sat 18 haziranhoşgeldin canım hadi bakalım topiğin 4. annesi kim olucak
:CüvCüv:
amin canımherkese hayırlı kandiller arkadaşlar. hepimizin ortak duası Allah tüm isteyenlere bebiş verir inşallah.
canım benim daha ağrım falan yok. ama zaten yumurtlama günüm yeni geçit. ovulasyon testi almıştım. pazartaesi iki çizgiyi yakaladım. bu kadar kısa sürede de belli olur mu?
kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum kimseler yok topikte bende 5 te çıkıcam işten
Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etisn günahlarımızı bağışlasın bebiş isteyenlere versin hamile olanların bebişini sağlıkla kucağına versin inşaallah hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
essemayitcimmm canımmm
keseyi gormene cok sevindim guzelim bebis icin daha cokkkkk erken
2 hafta sonra anca kalp atislarini gorursun bence bir ay bekleme 2 hafta sonra git :)
canım bende haftaya cuma falan gidiyim diyorum.
benim adet gunum pazar gunu bi gecsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?