2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım daha oluşmamış işte yolk kesesi falan..Bekliceksin mecburen..benim bebeklerin kalp atışını 6. haftada duymuştuk..Sabret azcık annecik..opuyorumnanaktan

sağol canım cvp yazdığın için
ya doktor içi oluşmamış deyince korktum da biraz kese 1ayda anca oluşuyomuş sonra bebiş demek anladım opuyorumnanaktan

canım ben daha hamile değilim ama bekliyorum inşallah. 3 ay önce genel kontrole gitmiştim bebek düşünmeye başladığımız için. medikal parktan pınar hanıma gittim. gayet memnundum. güler yüzlü fakat hastane çok kalabalıktı. 2 arkadaşım baharada doğum yaptılar yeni. memnunlar. jimerde de iyi doktorlar var fakat hastane olarak iyi demiyorlar. çalışanalr falan ücretlerini alamadıkları için kötüymüş. pembe mavi var ama orası da çok pahalı. 1.5 sene önce arkadşım normal doğumu 2 milayar 100e yaptı.
yani böyle. epey araştırdım ben.

hımm bende öle her hastane ve doktor için bir kulp var mutlaka ben nasipse şevket yılmazda doğum yapmayı istiyorum bana yakın ve ben o hastaneye alışık olduğum için. şevkette Cenk aşkalli var ona gitmeyi düşünüyorum.önce muaynehanesine giderim heralde şimdi 4 haftalık bi 2 aylık olsun öle gidicem inş..

o doktoru da duydum canım iyi diyorlar. sen ne kadarlık evlisin?benim temmuzda bir yıl oluyor ama ilk defa bu ay denedik bakalım.inşallah tutmuştur. merak ediyorumçok ama daha çok erken. 9 temmuz günüm. daha çok var. sen hissetmiş miydin önceden?

canım benimde 21 haziranda 1 yıl oldu evleneli 21 haziran sabahı test yaptım pozitif çıktı eşime çok güzel yıldönümü hediyesi oldu kaydirigubbakcemile
bizimde ilk denememizdi Rabbim lutfetti çok şükür
hissettinmi demişsin adetime 10 gün varken acaip kasık ağrılarım oldu hergün ama heran regl olucam sandım adetime 2 gün kala sağlık ocağında test yaptım 2. çizgi silik çıktı şüpheli dedi hemşire adet günümde olucam sandım çok ağrıdı normal adet sancısı gibiydi hemşire şüpheli demese hiç umut bile etmedim ama olmadım ertesi günde sürdü.işte 3 gün geçince test yaptım ikinci cizgi dk belirdi. en net belirti kasık ağrısı adet olucakmış gibi sancı sende varmı

canım benim daha ağrım falan yok. ama zaten yumurtlama günüm yeni geçit. ovulasyon testi almıştım. pazartaesi iki çizgiyi yakaladım. bu kadar kısa sürede de belli olur mu?

canım benim daha ağrım falan yok. ama zaten yumurtlama günüm yeni geçit. ovulasyon testi almıştım. pazartaesi iki çizgiyi yakaladım. bu kadar kısa sürede de belli olur mu?

canım kısa sürede belli olmuyo az sabret adetin geçsin bikaç gün
bak benim kan değerlerim yüksek çıktı ultrasona girdim kesesi zor göründü 4 hafta 5 günlükmüş
daha gününe çok var çalışmalara devam :)

hoşgeldin canım hadi bakalım topiğin 4. annesi kim olucak

:CüvCüv:
hadi hayırlısı baklım benim sat 18 haziran
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. hepimizin ortak duası Allah tüm isteyenlere bebiş verir inşallah.
amin canım

daha cok erken canım

kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum kimseler yok topikte bende 5 te çıkıcam işten
Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etisn günahlarımızı bağışlasın bebiş isteyenlere versin hamile olanların bebişini sağlıkla kucağına versin inşaallah hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

essemayitcimmm canımmm
keseyi gormene cok sevindim guzelim bebis icin daha cokkkkk erken
2 hafta sonra anca kalp atislarini gorursun bence bir ay bekleme 2 hafta sonra git :)

Amin canım..Bu arada esterya ya katılıyorum 1 ayı bekleme,2 hafta sonra kese ve kalp atışı da alınır canım...opuyorumnanaktan

essemayitcimmm canımmm
keseyi gormene cok sevindim guzelim bebis icin daha cokkkkk erken
2 hafta sonra anca kalp atislarini gorursun bence bir ay bekleme 2 hafta sonra git :)

canım sağoll opuyorumnanaktan

doktor 1 ay dedi erken geldim die kızar gibi oldu
ama ben dayanamam 15 20 gün sonra inş. gidicem ayy esterya nasıl bir his bu keseyi görünce kalbim durucak sandım çok heyecanlandım ama daha minicikmiş teyzesii gamyoncuiremsu
sen ne zaman gidicen

slm bayanlar,hayırlı kandiller,
ben şubat anneleri topiğine yazdım ama sanırım mart annesi olacağım,onlar benden epey ileride,burda hamiş olan arkadaşlarla herşeyimiz aynı,geçen hafta 18 haziran regli tarihimdi ama olmadım,ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı,20 haziran cumartesi günü kan testi yaptırdım sonucum 634.80 çıktı ve bugün doktora gittim,gebelik kesesi göründü,içinde minnacık bir nokta vardı ancak rahimde bir yerde bir kanama başlamış doktorum bu yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi birde progestron ilacı verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra kontrolüm var ,şu ana kadar ne bir kanama ne de bir lekelenme oldu,inşallah bundan sonra da olmaz ve sağlıklı bir gebelk geçiririm,bugün hem üzüldüm hem sevindim,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah mart ayı hamişleri çoğalır ve güzel bir topik olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…