- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
nasıl gidiyor hamileliğin,herhangi bir şikayetin var mı,keseyi gördün mü,ardı ardına sorular sordum canım kusura bakma,ben şu an istirahat halindeyim,korkuyorum düşük olmasından,doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi....
selam 2010 un güzel mart anneleri ben 2009 mart annesiyim.ankarada olan arkadaşlara sesleniyorum ben başkentte doğum yaptım sakın başkentin yanından bile geçmeyin.binlerce kere pişman oldum .martın başında buz gibi havada kaloriferleri yakmadılar.odalarında kendileri ısıtıcıyla oturuyorlardı ama.eşim kızp tepki gösterince yaktılar demekki herhangi bir sorundan dolayı değilmiş.yeni doğanların olduğu bir hastanede bu ne biçim bi ticari kaygıdır anlamadık yani.ayrıca hijyenik değildi ve dikişlerimde de sorun çıktı fazladan 3 gün yatmak zorunda kaldım ve bir sürü özel oda parası saydık.tavsiyem sakın uğramayın bile.doğum yapacağınız yere de mutlaka önceden gidip orda doğum yapmış ailelerle mutlaka konuşun.umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...
selam kızlar benide alın aranıza klomen tedavisi görüyorum inşallah mart annesi olur babişine doğum günü hediyesi veririm
slm bayanlar,hayırlı kandiller,
ben şubat anneleri topiğine yazdım ama sanırım mart annesi olacağım,onlar benden epey ileride,burda hamiş olan arkadaşlarla herşeyimiz aynı,geçen hafta 18 haziran regli tarihimdi ama olmadım,ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı,20 haziran cumartesi günü kan testi yaptırdım sonucum 634.80 çıktı ve bugün doktora gittim,gebelik kesesi göründü,içinde minnacık bir nokta vardı ancak rahimde bir yerde bir kanama başlamış doktorum bu yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi birde progestron ilacı verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra kontrolüm var ,şu ana kadar ne bir kanama ne de bir lekelenme oldu,inşallah bundan sonra da olmaz ve sağlıklı bir gebelk geçiririm,bugün hem üzüldüm hem sevindim,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah mart ayı hamişleri çoğalır ve güzel bir topik olur opuyorumnanaktan
KIZLAR MERHABA..BEN 23 HAZİRAN SALI AKŞAMI KAN TESTİ YAPTIRDIM 66,55 ÇIKTI.DOKTORUM HAMİLESİN DEDİ.2 GÜNDE BİR 2 KATINA ÇIKACAK ARTIK 2 GÜN SONRA 130 CİVARI OLUR,SONRA 250,SONRA 500,SONRA DA 1000 CİVARI OLUR..ANCAK O ZAMAN GÖREBİLİRİZ O DA 3 YA DA 4 TEMMUZ DEDİ..1 HAFTA SONRA GİDECEĞİM YANİ AMA HEYECANDAN KALBİM DURACAK..BUGÜN DE TEST YAPTIRDIM 144,06 ÇIKTI.YANİ GEREKLİ MİKTARDA HATTA BİRAZ DAHA FAZLA YÜKSELMİŞ..SANIRIM BEN DE 2010 MART ANNESİ OLACAĞIM..ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMAZ DA VAKTİ GELİNCE ALIRIZ KUCAĞIMIZA İNŞALLAH..BUNDAN SONRA BURALARDA BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..
zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sinifsinif:alkisalkisalkis delikafadulden :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :teytey: kaydirigubbakcemile5
slm bayanlar,hayırlı kandiller,
ben şubat anneleri topiğine yazdım ama sanırım mart annesi olacağım,onlar benden epey ileride,burda hamiş olan arkadaşlarla herşeyimiz aynı,geçen hafta 18 haziran regli tarihimdi ama olmadım,ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı,20 haziran cumartesi günü kan testi yaptırdım sonucum 634.80 çıktı ve bugün doktora gittim,gebelik kesesi göründü,içinde minnacık bir nokta vardı ancak rahimde bir yerde bir kanama başlamış doktorum bu yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi birde progestron ilacı verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra kontrolüm var ,şu ana kadar ne bir kanama ne de bir lekelenme oldu,inşallah bundan sonra da olmaz ve sağlıklı bir gebelk geçiririm,bugün hem üzüldüm hem sevindim,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah mart ayı hamişleri çoğalır ve güzel bir topik olur opuyorumnanaktan
Bütün hamilelerii tebrikk ediyorumm.Allaha emanet olun..:Saruboceq::Saruboceq:
2010 şubat annelerinde süründüm durdum olmadıı.sırnaşık şeyAkıllanmadım yine geldim mart topiğine:1rolleyes:BeLLİMİ olur belkide mart annesi olurum.:1rolleyes:Annemin beni martta doğurduğu gibi:jeyyar:
hamişler çoğalıyo maşallah,hoşgeldin canımm:1hug:
brc 1769, bayıldım bu meleklere opuyorumnanaktan
beğendiğine sevindim tatlımm:1hug:
senin kaç gün kaldı adetine?
inşallah mart meleklerinden biri de senin olur
4-5 gün var canım ama kaçgündür karnım ağrıyo benim regl olucam galibamafoldumben
bilmiyorum yanii,çok dua ettim inş.kabul olmuştur:Saruboceq:
BRC ÖNCELİKLE günaydınlar,.bende melek istiyorummmmmmm,ama kıskandım şimcik:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?