2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bengusu hayırlı olsun canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı ansip etsin

benim sat 30 mayis, asilama yolu ile hamile kaldım

canım hamileliğim ii gidio çok şükür kasıklarımda ağrı yapıyo biraz yorulunca
keseyi gördüm dün doktor daha çok küçük dedi 4+5 günlükmüş görüldüğüne dua et dedi şimdilik yaramazlık Allah a şükür
sende korkma bolca dua et ıstirat et Allah ın iznizyle bişiy olmas inş.
opuyorumnanaktan

selam canım hoşgeldin,çok geçmiş olsun sana ,yavrunu sağsalim aldınyaa ize yeter . inş.darısı başımısa..

kızlar daha önce konuştunuz öu bilmiyorum ama folik asit veya vitamin ilacı kullanan var mı aranızda?
dün doktora gittim ben. elevit verdi sadece. bir de bir sürü tahlil yaptırdık. demir hapı da gerekebilirmiş belki. ekstra folik asit kullanmam gerekir mi acaba? gerçi henüz elevite de başlamadım :kedi:

hoşgeldin mart annemiss 4.oldun.darısı başımısa inş.

hamişler çoğalıyo maşallah,hoşgeldin canımm:1hug:

öncelikle tebrik ederim, sonra da çok geçmiş olsun a.s. inşallah bebiş seni bırakmaz...
doktora gittiğinde kaç haftalıktın? ben dün gittim, 4+1'dim. keseyi gördük sadece. küçük siyah bi nokta. kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama 6. haftada kalp atışı göremeyiz gibi geliyo bana. belki de korkularım yüzünden çok olumsuz bakıyorum ama erken diil mi acaba? sen ne zaman gidiceksin kalp atışları için?
çok soru sordum ama keseyi gören birini bulunca içimde kalmasın dedim hihoyyyt

2010 MaRT AnNeLeRi

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNELER

esterya

essemayit

melocumm

bengisu

burcin

elysion9

-

Mart Anneleri Geldiiii:dance:

:dance:

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım,inş.sende martta doğurursun:1hug:

4-5 gün var canım ama kaçgündür karnım ağrıyo benim regl olucam galibamafoldumben
bilmiyorum yanii,çok dua ettim inş.kabul olmuştur:Saruboceq:

benim de çok karın ve kasık ağrım olmuştu. göğüslerim her zamankinden gergindi. bi de en büyük belirti vücudum çoook sıcaktı. özellikle sabahları kalkınca karnıma, belime dokunamıyodum. üşütüp ateşim çıktığını bile düşündüm.
inşallah bana olduğu gibi sana da güzel bi sürpriz olur :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…