2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR MERHABA..BEN 23 HAZıRAN SALI AKŞAMI KAN TESTı YAPTIRDIM 66,55 ÇIKTI.DOKTORUM HAMıLESıN DEDı.2 GÜNDE BıR 2 KATINA ÇIKACAK ARTIK 2 GÜN SONRA 130 CıVARI OLUR,SONRA 250,SONRA 500,SONRA DA 1000 CıVARI OLUR..ANCAK O ZAMAN GÖREBıLıRıZ O DA 3 YA DA 4 TEMMUZ DEDı..1 HAFTA SONRA GıDECEĞıM YANı AMA HEYECANDAN KALBıM DURACAK..BUGÜN DE TEST YAPTIRDIM 144,06 ÇIKTI.YANı GEREKLı MıKTARDA HATTA BıRAZ DAHA FAZLA YÜKSELMıŞ..SANIRIM BEN DE 2010 MART ANNESı OLACAĞIM..ALLAHTAN BıR MANı ÇIKMAZ DA VAKTı GELıNCE ALIRIZ KUCAĞIMIZA ıNŞALLAH..BUNDAN SONRA BURALARDA BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ ıNŞALLAH..
zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sinifsinif:alkisalkisalkis delikafadulden :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :teytey: kaydirigubbakcemile5

Tebrikler canım,son adetin ne zamandı ?idrar testi yapmışmıydın ? opuyorumnanaktan:1hug::asigim:

tebrikler canım,son adetin ne zamandı ?idrar testi yapmışmıydın ? Opuyorumnanaktan:1hug::asigim:

son adetim 20 mayıstı ama bende pko olduğu için çok düzensiz regl oluyorum anlayacağın bu pek baz alınacak bişey değil.11 haziranda çatlatma iğnesi olmuştum dr 15 gün sonra yapabilirsin test dedi.13. Gün akşam 21:30da yaptırdım testi 66,55 di işte bugün 15. Günü 144,06..doktor ilk sonuca tebrikler hamilesin dedi ama daha çok yeni olduğu için görme şansım yokmuş.sanırım görmeden inanamayacağım.zaten dayanılmaz karın ağrılarım olmasa unutucam hamile olduğumu :))

Dayanılmaz karın ağrıları mı ?:bbo: ben ikizlere hamileydim ama hamileliğin başında kesinlikle dayanılmaz karın ağrıları olmadı..Kimsede de duymadım..kaydirigubbakcemile3

Hele hele 1 aylık hamilelikte dayanılmaz karın ağrısı diye bir şey hiç duymadım...kafamçokkarıştı

Bu karın ağrıların başka bir nedenden dolayı olmasın canım ?fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısıyla Rabbim yüzünü göstersin bebişinin

hoşgeldin canım benimde 18 hazirandı ikimiz biriz sanırım İnş. sağlıkla kucağına versin RAbbim

Gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Listemiz bol hamiss dolsun ben badem den guzel haberler bekliyorum walla

ayy,çok sevindirik oldum..kaç tane hamilemiz oldu,.hımmmmmmmhihoyyyt hihoyyytzemuszemus :lepi: :lepi:

Bütün hamilelerii tebrikk ediyorumm.Allaha emanet olun..:Saruboceq::Saruboceq:
2010 şubat annelerinde süründüm durdum olmadıı.sırnaşık şeyAkıllanmadım yine geldim mart topiğine:1rolleyes:BeLLİMİ olur belkide mart annesi olurum.:1rolleyes:Annemin beni martta doğurduğu gibi:jeyyar:

kızlar hepinize günaydın.
şubat annesi miyim, mart annesi mi bilemiyorum :)
sat 27 mayıs, doğum 3 mart olarak görünüyo.
inşallah bütün bekleyenler sağlıkla kavuşur bebeklerine.

hoşgelmişsiniz.a.s.
bu arada balsuratcım,bende baya bi şubat topiğinde gezindim,ordan sürüldüm,buraya transfer oldum,.:lepi: :lepi:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin günaydın
benimde sat 25 mayıs mart annesi olucam inş. kıl payı 1 mart gözüküyo hesaplayıcılarda
opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım :1hug:
hadi inş. mart annesi olasın

canım hoşgeldin günaydın
benimde sat 25 mayıs mart annesi olucam inş. kıl payı 1 mart gözüküyo hesaplayıcılarda
opuyorumnanaktan

inşallah marta gelir doğum. ben kova değil de, balık olsun istiyorum :ecrin_bebek:
kova bebekleriyle uğraşmak çok zooorrr... :icecream:
tabii ki öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için, bizlere bu mucizeyi veren hayırlısını nasip etsin...

hoşgeldin canım benimde 18 hazirandı ikimiz biriz sanırım İnş. sağlıkla kucağına versin RAbbim

nasıl gidiyor hamileliğin,herhangi bir şikayetin var mı,keseyi gördün mü,ardı ardına sorular sordum canım kusura bakma,ben şu an istirahat halindeyim,korkuyorum düşük olmasından,doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…