- Konu Sahibi minikcadimm83
-
KIZLAR MERHABA..BEN 23 HAZİRAN SALI AKŞAMI KAN TESTİ YAPTIRDIM 66,55 ÇIKTI.DOKTORUM HAMİLESİN DEDİ.2 GÜNDE BİR 2 KATINA ÇIKACAK ARTIK 2 GÜN SONRA 130 CİVARI OLUR,SONRA 250,SONRA 500,SONRA DA 1000 CİVARI OLUR..ANCAK O ZAMAN GÖREBİLİRİZ O DA 3 YA DA 4 TEMMUZ DEDİ..1 HAFTA SONRA GİDECEĞİM YANİ AMA HEYECANDAN KALBİM DURACAK..BUGÜN DE TEST YAPTIRDIM 144,06 ÇIKTI.YANİ GEREKLİ MİKTARDA HATTA BİRAZ DAHA FAZLA YÜKSELMİŞ..SANIRIM BEN DE 2010 MART ANNESİ OLACAĞIM..ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMAZ DA VAKTİ GELİNCE ALIRIZ KUCAĞIMIZA İNŞALLAH..BUNDAN SONRA BURALARDA BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..
zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sinifsinif:alkisalkisalkis delikafadulden :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :teytey: kaydirigubbakcemile5
tebrikler canım,son adetin ne zamandı ?idrar testi yapmışmıydın ? Opuyorumnanaktan:1hug::asigim:
son adetim 20 mayıstı ama bende pko olduğu için çok düzensiz regl oluyorum anlayacağın bu pek baz alınacak bişey değil.11 haziranda çatlatma iğnesi olmuştum dr 15 gün sonra yapabilirsin test dedi.13. Gün akşam 21:30da yaptırdım testi 66,55 di işte bugün 15. Günü 144,06..doktor ilk sonuca tebrikler hamilesin dedi ama daha çok yeni olduğu için görme şansım yokmuş.sanırım görmeden inanamayacağım.zaten dayanılmaz karın ağrılarım olmasa unutucam hamile olduğumu :))
KIZLAR MERHABA..BEN 23 HAZİRAN SALI AKŞAMI KAN TESTİ YAPTIRDIM 66,55 ÇIKTI.DOKTORUM HAMİLESİN DEDİ.2 GÜNDE BİR 2 KATINA ÇIKACAK ARTIK 2 GÜN SONRA 130 CİVARI OLUR,SONRA 250,SONRA 500,SONRA DA 1000 CİVARI OLUR..ANCAK O ZAMAN GÖREBİLİRİZ O DA 3 YA DA 4 TEMMUZ DEDİ..1 HAFTA SONRA GİDECEĞİM YANİ AMA HEYECANDAN KALBİM DURACAK..BUGÜN DE TEST YAPTIRDIM 144,06 ÇIKTI.YANİ GEREKLİ MİKTARDA HATTA BİRAZ DAHA FAZLA YÜKSELMİŞ..SANIRIM BEN DE 2010 MART ANNESİ OLACAĞIM..ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMAZ DA VAKTİ GELİNCE ALIRIZ KUCAĞIMIZA İNŞALLAH..BUNDAN SONRA BURALARDA BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..
zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sinifsinif:alkisalkisalkis delikafadulden :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :teytey: kaydirigubbakcemile5
slm bayanlar,hayırlı kandiller,
ben şubat anneleri topiğine yazdım ama sanırım mart annesi olacağım,onlar benden epey ileride,burda hamiş olan arkadaşlarla herşeyimiz aynı,geçen hafta 18 haziran regli tarihimdi ama olmadım,ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı,20 haziran cumartesi günü kan testi yaptırdım sonucum 634.80 çıktı ve bugün doktora gittim,gebelik kesesi göründü,içinde minnacık bir nokta vardı ancak rahimde bir yerde bir kanama başlamış doktorum bu yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi birde progestron ilacı verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra kontrolüm var ,şu ana kadar ne bir kanama ne de bir lekelenme oldu,inşallah bundan sonra da olmaz ve sağlıklı bir gebelk geçiririm,bugün hem üzüldüm hem sevindim,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah mart ayı hamişleri çoğalır ve güzel bir topik olur opuyorumnanaktan
kızlar hepinize günaydın.
şubat annesi miyim, mart annesi mi bilemiyorum :)
sat 27 mayıs, doğum 3 mart olarak görünüyo.
inşallah bütün bekleyenler sağlıkla kavuşur bebeklerine.
hoşgelmişsiniz.a.s.
bu arada balsuratcım,bende baya bi şubat topiğinde gezindim,ordan sürüldüm,buraya transfer oldum,.:lepi: :lepi:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize günaydın.
şubat annesi miyim, mart annesi mi bilemiyorum :)
sat 27 mayıs, doğum 3 mart olarak görünüyo.
inşallah bütün bekleyenler sağlıkla kavuşur bebeklerine.
Bütün hamilelerii tebrikk ediyorumm.Allaha emanet olun..:Saruboceq::Saruboceq:
2010 şubat annelerinde süründüm durdum olmadıı.sırnaşık şeyAkıllanmadım yine geldim mart topiğine:1rolleyes:BeLLİMİ olur belkide mart annesi olurum.:1rolleyes:Annemin beni martta doğurduğu gibi:jeyyar:
canım hoşgeldin günaydın
benimde sat 25 mayıs mart annesi olucam inş. kıl payı 1 mart gözüküyo hesaplayıcılarda
opuyorumnanaktan
inşallah marta gelir doğum. ben kova değil de, balık olsun istiyorum :ecrin_bebek:
kova bebekleriyle uğraşmak çok zooorrr... :icecream:
tabii ki öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için, bizlere bu mucizeyi veren hayırlısını nasip etsin...
hoşgeldin canım benimde 18 hazirandı ikimiz biriz sanırım İnş. sağlıkla kucağına versin RAbbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?