• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bengusu hayırlı olsun canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı ansip etsin

benim sat 30 mayis, asilama yolu ile hamile kaldım

nasıl gidiyor hamileliğin,herhangi bir şikayetin var mı,keseyi gördün mü,ardı ardına sorular sordum canım kusura bakma,ben şu an istirahat halindeyim,korkuyorum düşük olmasından,doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi....

canım hamileliğim ii gidio çok şükür kasıklarımda ağrı yapıyo biraz yorulunca
keseyi gördüm dün doktor daha çok küçük dedi 4+5 günlükmüş görüldüğüne dua et dedi şimdilik yaramazlık Allah a şükür
sende korkma bolca dua et ıstirat et Allah ın iznizyle bişiy olmas inş.
opuyorumnanaktan

selam 2010 un güzel mart anneleri ben 2009 mart annesiyim.ankarada olan arkadaşlara sesleniyorum ben başkentte doğum yaptım sakın başkentin yanından bile geçmeyin.binlerce kere pişman oldum .martın başında buz gibi havada kaloriferleri yakmadılar.odalarında kendileri ısıtıcıyla oturuyorlardı ama.eşim kızp tepki gösterince yaktılar demekki herhangi bir sorundan dolayı değilmiş.yeni doğanların olduğu bir hastanede bu ne biçim bi ticari kaygıdır anlamadık yani.ayrıca hijyenik değildi ve dikişlerimde de sorun çıktı fazladan 3 gün yatmak zorunda kaldım ve bir sürü özel oda parası saydık.tavsiyem sakın uğramayın bile.doğum yapacağınız yere de mutlaka önceden gidip orda doğum yapmış ailelerle mutlaka konuşun.umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...

selam canım hoşgeldin,çok geçmiş olsun sana ,yavrunu sağsalim aldınyaa ize yeter . inş.darısı başımısa..

kızlar daha önce konuştunuz öu bilmiyorum ama folik asit veya vitamin ilacı kullanan var mı aranızda?
dün doktora gittim ben. elevit verdi sadece. bir de bir sürü tahlil yaptırdık. demir hapı da gerekebilirmiş belki. ekstra folik asit kullanmam gerekir mi acaba? gerçi henüz elevite de başlamadım :kedi:

slm bayanlar,hayırlı kandiller,
ben şubat anneleri topiğine yazdım ama sanırım mart annesi olacağım,onlar benden epey ileride,burda hamiş olan arkadaşlarla herşeyimiz aynı,geçen hafta 18 haziran regli tarihimdi ama olmadım,ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı,20 haziran cumartesi günü kan testi yaptırdım sonucum 634.80 çıktı ve bugün doktora gittim,gebelik kesesi göründü,içinde minnacık bir nokta vardı ancak rahimde bir yerde bir kanama başlamış doktorum bu yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi birde progestron ilacı verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra kontrolüm var ,şu ana kadar ne bir kanama ne de bir lekelenme oldu,inşallah bundan sonra da olmaz ve sağlıklı bir gebelk geçiririm,bugün hem üzüldüm hem sevindim,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah mart ayı hamişleri çoğalır ve güzel bir topik olur opuyorumnanaktan

hoşgeldin mart annemiss 4.oldun.darısı başımısa inş.

KIZLAR MERHABA..BEN 23 HAZİRAN SALI AKŞAMI KAN TESTİ YAPTIRDIM 66,55 ÇIKTI.DOKTORUM HAMİLESİN DEDİ.2 GÜNDE BİR 2 KATINA ÇIKACAK ARTIK 2 GÜN SONRA 130 CİVARI OLUR,SONRA 250,SONRA 500,SONRA DA 1000 CİVARI OLUR..ANCAK O ZAMAN GÖREBİLİRİZ O DA 3 YA DA 4 TEMMUZ DEDİ..1 HAFTA SONRA GİDECEĞİM YANİ AMA HEYECANDAN KALBİM DURACAK..BUGÜN DE TEST YAPTIRDIM 144,06 ÇIKTI.YANİ GEREKLİ MİKTARDA HATTA BİRAZ DAHA FAZLA YÜKSELMİŞ..SANIRIM BEN DE 2010 MART ANNESİ OLACAĞIM..ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMAZ DA VAKTİ GELİNCE ALIRIZ KUCAĞIMIZA İNŞALLAH..BUNDAN SONRA BURALARDA BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..
zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sinifsinif:alkisalkisalkis delikafadulden :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :teytey: kaydirigubbakcemile5

hamişler çoğalıyo maşallah,hoşgeldin canımm:1hug:

slm bayanlar,hayırlı kandiller,
ben şubat anneleri topiğine yazdım ama sanırım mart annesi olacağım,onlar benden epey ileride,burda hamiş olan arkadaşlarla herşeyimiz aynı,geçen hafta 18 haziran regli tarihimdi ama olmadım,ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı,20 haziran cumartesi günü kan testi yaptırdım sonucum 634.80 çıktı ve bugün doktora gittim,gebelik kesesi göründü,içinde minnacık bir nokta vardı ancak rahimde bir yerde bir kanama başlamış doktorum bu yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi birde progestron ilacı verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra kontrolüm var ,şu ana kadar ne bir kanama ne de bir lekelenme oldu,inşallah bundan sonra da olmaz ve sağlıklı bir gebelk geçiririm,bugün hem üzüldüm hem sevindim,herşeyin hayırlısı olsun,inşallah mart ayı hamişleri çoğalır ve güzel bir topik olur opuyorumnanaktan

öncelikle tebrik ederim, sonra da çok geçmiş olsun a.s. inşallah bebiş seni bırakmaz...
doktora gittiğinde kaç haftalıktın? ben dün gittim, 4+1'dim. keseyi gördük sadece. küçük siyah bi nokta. kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama 6. haftada kalp atışı göremeyiz gibi geliyo bana. belki de korkularım yüzünden çok olumsuz bakıyorum ama erken diil mi acaba? sen ne zaman gidiceksin kalp atışları için?
çok soru sordum ama keseyi gören birini bulunca içimde kalmasın dedim hihoyyyt

2010 MaRT AnNeLeRi
angel10in4.gif

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNELER

9d96c777f4fd0071f93e8ef0694b22f3.gif

esterya

2zg6t4w.gif

essemayit

2h8ddh2.gif

melocumm

angesmus990ev7.gif

bengisu

2ex4nb7.jpg

burcin

15rdziq.gif

elysion9
2yzh2c4.gif

2m2t0zt.jpg

angelo7sq9.gif

angelocolomba1yg8.gif

angelo61od9.gif

-
2pzkz60.jpg

angel105xj9.gif

Mart Anneleri Geldiiii:dance:

:dance:

Son düzenleme:

Bütün hamilelerii tebrikk ediyorumm.Allaha emanet olun..:Saruboceq::Saruboceq:
2010 şubat annelerinde süründüm durdum olmadıı.sırnaşık şeyAkıllanmadım yine geldim mart topiğine:1rolleyes:BeLLİMİ olur belkide mart annesi olurum.:1rolleyes:Annemin beni martta doğurduğu gibi:jeyyar:

hoşgeldin tatlım,inş.sende martta doğurursun:1hug:

4-5 gün var canım ama kaçgündür karnım ağrıyo benim regl olucam galibamafoldumben
bilmiyorum yanii,çok dua ettim inş.kabul olmuştur:Saruboceq:

benim de çok karın ve kasık ağrım olmuştu. göğüslerim her zamankinden gergindi. bi de en büyük belirti vücudum çoook sıcaktı. özellikle sabahları kalkınca karnıma, belime dokunamıyodum. üşütüp ateşim çıktığını bile düşündüm.
inşallah bana olduğu gibi sana da güzel bi sürpriz olur :teytey:

Back
X