2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fty cumartesi 13.00 da mı bulusuyorsunuz? Cumartesi 13.00 da Müdür beni işe çağırdı da
Hoşgeldin...
Naber?
Nefes darlığım var...
Sen nasılsın?
Hoşgeldin sinpac nasılsın?

Hoşbulduk...
Sıcakta nefes alamıyorum...
Senden ne var ne yok?

Ne kadar çok oğlan annesi var 2010'da. Biz kimi alıcaz oğlumuza!!! Kız yok! Bende 2010 annesi olucam Allah izin verirse. 3 hafta kadar sonra oğlummmmm geliyor!

Hayırlı olsun Aynezihe, sağlıkla kucağına almanı dilerim.
2010'lu olmayıversin gelinler, çıtır olurlar fena mı kaydirigubbakcemile3
Korkunç bir kayınvalide olucam kanımca :kedi:

sagol canim:)))

Günaydın FTY'cim...
Geçmiş olsun...
Hamilelikle mi ilgiliymiş bu su toplaması?
Doğumdan sonra geçecek miymiş?

sagol canim. evet hamilelikle ilgili. vucut su toplarkenken retinada topluyormus iste. gecer herhalde onu sormadim. doktorda kalici birsey gibi konusmadi zaten. simdi seni rahatlatir bu gozluk dedi o kadar.
nerde olmayacak sey beni bulur zati. bu ellerimle ilgili sorunda karpal tunel sendromu diye geciyor. ve hamilelerin %25-30 unda gorulurmus. o da beni buldu. gozde beni buldu. :))))) napalim sunun surasinda 1 ay bisi kaldi iste. katlanicaz dayanicaz guclu kadinlariz biz. anne olmak kolay degilmis iste.

bekliyorum sabırla....:))

kaydirigubbakcemile3 Tabi tabi, zaten İstanbul'da bir başınaydı, istediğim gibi yoğurdum ben onu...
:)))) iyi yapmışsın..bakalım benimki ne zaman tam olaçak...50 ye kadar beklemek zorunda kalmasak keşke...
Günaydınnn,
Ben geldim...

hoşgeldin!!!!

Ne kadar çok oğlan annesi var 2010'da. Biz kimi alıcaz oğlumuza!!! Kız yok! Bende 2010 annesi olucam Allah izin verirse. 3 hafta kadar sonra oğlummmmm geliyor!
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin...kaz ama var kızlarımız..olmadı nisan ayından alırız kızları bizde....

fty geçmiş olsun...
Hamilelikten miymiş?

ya bende zaten astigmat vardi kucuk capta. hamilelik sirasinda da vucut su toplarken retinada toplamis iste. ya valla nerde gariplik var bende hehehheh :)))

fty cumartesi 13.00 da mı bulusuyorsunuz? Cumartesi 13.00 da Müdür beni işe çağırdı da

Nefes darlığım var...
Sen nasılsın?

Hoşbulduk...
Senden ne var ne yok?

canim sen kacta gelebilirsin? dila ile 13:00 de buluscaz ama simenay bi de taykara da gelcek sanirim yeni arkadas. onlar 14:00 gibi anca gelirler herhalde. doktor randevulari var. kacarsin biraz belki ha olmaz mi.

ayy egee işin zor nezman gelceklermış yhanı beşık nezman gelcek

oğluna söyle evini arabasını alsın askerliğini yapsın şöyle güzel bi düğünle kızımı veririm belki ona :):):):) ama malum oğlan çok olunca kızım kıymette ... daha şimdiden bir müteahhit oğlu biri müşavir oğlu birite kurmay yüzbaşı oğlu seninki ne oğlu bakim :))))))))))))))

Nefes darlığım var...
Sen nasılsın?

Hoşbulduk...
Senden ne var ne yok?

Sıcak yerlerde benim nefesim de sapıtıyor.
Bir de izne çıkmak istiyorum artık, gitgide zorlaşıyor oturmak.
Ondan başka iyiyim :)

Merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin opuyorumnanaktan

Çok enteresan etkileri var hamileliğin, vücut hiç vermediği saçmasapan tepkiler veriyor işte.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür, azıcık daha idare edicez artık...
Allah beterinden saklasın canım...
Ben de gittim fıtık oldum mesela, topu topu 8 kilo almış halimle :)

Son düzenleme:

sana da cok gecmis olsun canim.
valla sunun surasinda ne kaldi ki. bebelerimizi kucagimiza alinca hersey bitecek. bizim icin yeni bir hayat baslayacak. insallah kalici sIkıntılarimiz olmadigi surece su an cektigimiz herseyi unutacagiz.

Günaydıııııınnnn...
Maşallah yine kaynana-görümce-koca çekiştirmesi var, ben konuşmuyorum artık, hepiniz anladınız benim bu konuda ne kadar dertli olduğumu, birazda ben sizi dinleyim de, yalnız olmadığımı anlayım :))
Fty, geçmiş olsun, retinada su toplanması haa, ilk kez duydum, oda seni buldu demek, neyse az kaldı, sabredecez artık, bebeişler sağ slaim bir doğsunda, olmadı toptan bir bakıma sokarız kendimi ne yapalım :))
Armada da buluşalım yine bence, benim doktordan sonra oraya gelmem kolay olur, hem Sinpac a da yakın orası, belki işi erken biterde gelir yanımıza..

Canım bu hafta yeni işler de başımda...
Neyse erken biterse kaçmaya çalışırım..
Özelden bana telefonunu gönderir misin?
Bir de adını... Erken cıkarsam ararım...
Nerde bulusacaksınız? Kaca kadar kalacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…