- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.541
fty cumartesi 13.00 da mı bulusuyorsunuz? Cumartesi 13.00 da Müdür beni işe çağırdı daGunaydin annisler,
Biraz once goz doktoruna gittim.:))) retinada su toplamis o yuzden bulanik goruyormusum. zaten astigmat vardi. yeni bir gozluk numarasi yazdi rahatlatir bu seni diye. aman simdi 1 ay icin almayacagim artik. neyse dayaniriz. :)))
artik iyice curuge cikiyorum koca bosayacak beni ben seni boyle almadiydim diyor :)))
herkes iyidir umarim...
sinpac haftasonu bulusuyoruz gelcek misin? dila ile 13:00 gibi bulusuruz biz. kocasinin kursu varmis illa o saatte gelebilirim diyor :)) simenayinda 13:00 doktor randevusu var. oda isi bitince bize katilacak. armada yine uygun gibi gorunuyor. ya da alternatif bir yer olursa olur tabiki bana uyar,
Nefes darlığım var...Hoşgeldin...
Naber?
Hoşgeldin sinpac nasılsın?
Ne kadar çok oğlan annesi var 2010'da. Biz kimi alıcaz oğlumuza!!! Kız yok!Bende 2010 annesi olucam Allah izin verirse. 3 hafta kadar sonra oğlummmmm geliyor!
CERENORA çok güzel bir kitap ben sonuncusunu alamadım çok merak ediyorum sürükleyici insanın bırakası gelmiyor elinden.
FTY maşallah bebişine umarım hep böyle güzel gider inşallah.
OCD kız 8 doktormu bacım sen her ay bir doktor değiştirmişin ay artık bir karar ver birisinde bak doğumun yaklaşmış.
ELİTUDA doğurmuş valla GÜLEN herşeyden haberin var maşallah.
Günaydın FTY'cim...
Geçmiş olsun...
Hamilelikle mi ilgiliymiş bu su toplaması?
Doğumdan sonra geçecek miymiş?
uyuz oldum sizinkilereeeeeklava: klava:
şimdi o beşiği kullanmasan gidip yeni beşik alsan yerden göğe ahklısın ama o zmans en gelin olursun dimi...klava: klava: klava:
ebrucum anladım cnaım yok senin kcoa öyle olmaz o zaman daha kötü olursunuz gene sne üzülrüsün boşvermek en iyyisi bizim yengelerin elinde limitsiz kredi akrtları var senin kcoa o lüksüde vermiyor dediğin giib bi kazık yesede akılansa ne güzel olur :):):)
:)))) iyi yapmışsın..bakalım benimki ne zaman tam olaçak...50 ye kadar beklemek zorunda kalmasak keşke...kaydirigubbakcemile3 Tabi tabi, zaten İstanbul'da bir başınaydı, istediğim gibi yoğurdum ben onu...
Günaydınnn,
Ben geldim...
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin...kaz ama var kızlarımız..olmadı nisan ayından alırız kızları bizde....Ne kadar çok oğlan annesi var 2010'da. Biz kimi alıcaz oğlumuza!!! Kız yok!Bende 2010 annesi olucam Allah izin verirse. 3 hafta kadar sonra oğlummmmm geliyor!
ya cok guzel bı beşik aldılsarsaaa kızz
aman dur sınırlenme tahta besıkmı aldılar sepetmı
bilmiyorum canım dün aksam esim söyledi pazar bursaya gittilerdi ordan beşik almışlar diye ..sorun güzel çirkin olması değil bana hiç sorulmadan alınmasıeşimin babası vefat etmiş annesi ve kız kardeşi beraber yaşıyo ve kocamın üstünde kalakalıyolar aynı şeyi çocuğumada yapacaklar diye korkuyorum .
fty geçmiş olsun...
Hamilelikten miymiş?
fty cumartesi 13.00 da mı bulusuyorsunuz? Cumartesi 13.00 da Müdür beni işe çağırdı da
Nefes darlığım var...
Sen nasılsın?
Hoşbulduk...
Sıcakta nefes alamıyorum...
Senden ne var ne yok?
Ne kadar çok oğlan annesi var 2010'da. Biz kimi alıcaz oğlumuza!!! Kız yok!Bende 2010 annesi olucam Allah izin verirse. 3 hafta kadar sonra oğlummmmm geliyor!
fty cumartesi 13.00 da mı bulusuyorsunuz? Cumartesi 13.00 da Müdür beni işe çağırdı da
Nefes darlığım var...
Sen nasılsın?
Hoşbulduk...
Sıcakta nefes alamıyorum...
Senden ne var ne yok?
Merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5
sagol canim:)))
sagol canim. evet hamilelikle ilgili. vucut su toplarkenken retinada topluyormus iste. gecer herhalde onu sormadim. doktorda kalici birsey gibi konusmadi zaten. simdi seni rahatlatir bu gozluk dedi o kadar.
nerde olmayacak sey beni bulur zati. bu ellerimle ilgili sorunda karpal tunel sendromu diye geciyor. ve hamilelerin %25-30 unda gorulurmus. o da beni buldu. gozde beni buldu. :))))) napalim sunun surasinda 1 ay bisi kaldi iste. katlanicaz dayanicaz guclu kadinlariz biz. anne olmak kolay degilmis iste.
Sıcak yerlerde benim nefesim de sapıtıyor.
Bir de izne çıkmak istiyorum artık, gitgide zorlaşıyor oturmak.
Ondan başka iyiyim :)
Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Çok enteresan etkileri var hamileliğin, vücut hiç vermediği saçmasapan tepkiler veriyor işte.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür, azıcık daha idare edicez artık...
Allah beterinden saklasın canım...
Ben de gittim fıtık oldum mesela, topu topu 8 kilo almış halimle :)
Hayırlı olsun Aynezihe, sağlıkla kucağına almanı dilerim.
2010'lu olmayıversin gelinler, çıtır olurlar fena mı kaydirigubbakcemile3
Korkunç bir kayınvalide olucam kanımca :kedi:
Hoşbuldum olumunekankayizsmileHoşgeldin opuyorumnanaktan
ya bende zaten astigmat vardi kucuk capta. hamilelik sirasinda da vucut su toplarken retinada toplamis iste. ya valla nerde gariplik var bende hehehheh :)))
canim sen kacta gelebilirsin? dila ile 13:00 de buluscaz ama simenay bi de taykara da gelcek sanirim yeni arkadas. onlar 14:00 gibi anca gelirler herhalde. doktor randevulari var. kacarsin biraz belki ha olmaz mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?