- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.561
Kanımca kızımı oğluna vermem ben...sempatiksalakcinni
ayy egee işin zor nezman gelceklermış yhanı beşık nezman gelcek
Günaydıııııınnnn...
Maşallah yine kaynana-görümce-koca çekiştirmesi var, ben konuşmuyorum artık, hepiniz anladınız benim bu konuda ne kadar dertli olduğumu, birazda ben sizi dinleyim de, yalnız olmadığımı anlayım :))
Fty, geçmiş olsun, retinada su toplanması haa, ilk kez duydum, oda seni buldu demek, neyse az kaldı, sabredecez artık, bebeişler sağ slaim bir doğsunda, olmadı toptan bir bakıma sokarız kendimi ne yapalım :))
Armada da buluşalım yine bence, benim doktordan sonra oraya gelmem kolay olur, hem Sinpac a da yakın orası, belki işi erken biterde gelir yanımıza..
fty cim geçmiş olsun, benim de gözümde bir sorun var sanırım, bulanıklık arttı bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3
Yok kız, hazır kayınvalide muhabbetinden gidiyorken, yeri geldi de ondan valla :)
Ağzı var dili yok bir kayınvalide olucam, sözüm var kendime :)
Canım bu hafta yeni işler de başımda...
Neyse erken biterse kaçmaya çalışırım..
Özelden bana telefonunu gönderir misin?
Bir de adını... Erken cıkarsam ararım...
Nerde bulusacaksınız? Kaca kadar kalacaksınız?
ayy hadi bakalım nasıl bişi çıkıcak bende merak ettim bizede haberdar eylesanırım eşim getirecek yarın aksam getireyim dedi , geçen hafta çocuğun odası gelmişti ya o zaman çağır beni beraber yerleştirelim dedi çağırmadım gelmeyebilir o yüzden kayınvalidem. çok da lasım değil zaten .çocuk doğasıya bari kafamı dinleyeyim ben lohusayken yeterince girer çıkar eve .uzak dursunlar şimdilik
bende yedim hep ama gamzeli değil yahu renklide gördüm gamze yokcanım ayvalı gamzeli olsun diye yerler ama senin bebek gamzeli heralde zemuszemus
Oh oh yine buluşmalar başlamış maaşallah hepinize...........
Oh oh yine buluşmalar başlamış maaşallah hepinize...........
ayy hadi bakalım nasıl bişi çıkıcak bende merak ettim bizede haberdar eyle
nasıl görümcen zevkli
bak bende görümceyim benim yengem benim zevkimi cok begendi için onun cogu şeuini ben alırım ama ben ıstedim diye değil o öyle istedi için alırım
hatta onunda bebeği olucak 2 hafta sonra çok iyi anlaşıyoruz hastane çıkışlarımız aynı onun pembe benim mavi canta takımlarımız aynı renkler farklı bi tek hep aynısını aldık ama hiç gocunmam benim aldımdan aldı diye
canım bende görümceyim Allah herkese bizim gibi görümceler nasip etsin :) aynı şehirde yaşamıyoruz ama ben ona saygılıyım o da bana saygılı . ben aslında herkesle ii anlasırım öle kimseyi kırmam laf sokmam Allah bunlarla sabrımı deniyo benim .Düsün 2 ay tedavi gördüm çocuk için yumurta takibi tedavisi ne laflar yedim eskişehire gidiyodum o dönem o kadar git gel sana bi çocuk versinler artık dedi bana görümcem .Sen evlen Allah sanada versin dedim bende
ayy hadi bakalım nasıl bişi çıkıcak bende merak ettim bizede haberdar eyle
nasıl görümcen zevkli
bak bende görümceyim benim yengem benim zevkimi cok begendi için onun cogu şeuini ben alırım ama ben ıstedim diye değil o öyle istedi için alırım
hatta onunda bebeği olucak 2 hafta sonra çok iyi anlaşıyoruz hastane çıkışlarımız aynı onun pembe benim mavi canta takımlarımız aynı renkler farklı bi tek hep aynısını aldık ama hiç gocunmam benim aldımdan aldı diye
canım bende görümceyim Allah herkese bizim gibi görümceler nasip etsin :) aynı şehirde yaşamıyoruz ama ben ona saygılıyım o da bana saygılı . ben aslında herkesle ii anlasırım öle kimseyi kırmam laf sokmam Allah bunlarla sabrımı deniyo benim .Düsün 2 ay tedavi gördüm çocuk için yumurta takibi tedavisi ne laflar yedim eskişehire gidiyodum o dönem o kadar git gel sana bi çocuk versinler artık dedi bana görümcem .Sen evlen Allah sanada versin dedim bende
Her iki gelinimize karşıda mesafeliydim hep.Büyük yengeyi biraz daha ayrı tuttuğum bir gerçek.Daha anlayışlıdır diğerine göre.Haliyle daha çok gider gelirim ona.Ama küçükle aramızdaki yaş farkının az olmasındanmı yoksa yetişme tarzındanmı bilemiyorum bana karşı aşırı bir kıskançlığı var ne yazıkki bunu belli ediyor.Ben görmezden geldim bunca zaman ama etrafımda fark etmiş olacakki 'Senin her hareketini her şeyini inceliyor' diyorlar.Fazla samimi olmam onunla çünkü çok seviyesiz hemen sınırı geçmeye çalışır.Benimde en tahammül edemediğim şey saygısızlık ve tuhaf şakalardır.Benden 11 yaş büyük ablama inanılmaz ağır şakalar yapar o da ona aynı şekilde karşılık verir gelin-görümce ilişkileri raydan çıkmış onların zaten.Ben ondan 5 yaş küçük olmama rağmen benimle öyle şakalar yapamaz.Baştan koydum sınırı.Yoksa gerçekten hiç hoş olmayan şeyler yaşayabilirdik.Çünkü karşımda nerde duracağını bilmeyen bir hatun var.Böylesi daha iyi.Kendi görümceme eltilerime karşıda mesafeliyim gelinlerimize karşıda.
Hoşbuldum olumunekankayizsmile
Ohh ya midem kötüydü ayva yedim iyi geldi şükür
ıyi ki varsın sevgili ayva :asigim: kaydirigubbakcemile3
Hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?