2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fty cim geçmiş olsun, benim de gözümde bir sorun var sanırım, bulanıklık arttı bilmiyorumkismile

ayy egee işin zor nezman gelceklermış yhanı beşık nezman gelcek

sanırım eşim getirecek yarın aksam getireyim dedi , geçen hafta çocuğun odası gelmişti ya o zaman çağır beni beraber yerleştirelim dedi çağırmadım gelmeyebilir o yüzden kayınvalidem. çok da lasım değil zaten .çocuk doğasıya bari kafamı dinleyeyim ben lohusayken yeterince girer çıkar eve .uzak dursunlar şimdilik

evet ya yine beni buldu neyse sonuna kadar herseye katlanacagim. sabrimiz olculuyor sanirim. :))) armada en iyisi evet sizler icin. oyle yapalim.

fty cim geçmiş olsun, benim de gözümde bir sorun var sanırım, bulanıklık arttı bilmiyorumkismile

sagol canim. evet iste bende de ayni sIkıntı var. goz konusunda kaderdasim mi olcaksin ne:))) ayni sorundur muhtemelen. ama cok rahatsizlik veriyorsa git mutlaka goz doktoruna benim kendi doktorum ihmal etme dedi de o yuzden apar topar bugun gittim. ama yapcak bisi yok iste basa gelen celkilir modundayim ben :))

ozleden cebimi adimi gonderdim canim. kaca kadar ki kismini bilemiyorum ama hemen ayrilmayiz sanirsam. sen kaca kadar iste olursun ki. bahane uydursan su saatte cikmam gerekiyor misafirlerim falan gelecek desen olmaz mi kucuk yalanlardan kim olmus kaydirigubbakcemile2

ayy hadi bakalım nasıl bişi çıkıcak bende merak ettim bizede haberdar eyle
nasıl görümcen zevkli
bak bende görümceyim benim yengem benim zevkimi cok begendi için onun cogu şeuini ben alırım ama ben ıstedim diye değil o öyle istedi için alırım
hatta onunda bebeği olucak 2 hafta sonra çok iyi anlaşıyoruz hastane çıkışlarımız aynı onun pembe benim mavi canta takımlarımız aynı renkler farklı bi tek hep aynısını aldık ama hiç gocunmam benim aldımdan aldı diye
canım ayvalı gamzeli olsun diye yerler ama senin bebek gamzeli heralde zemuszemus
bende yedim hep ama gamzeli değil yahu renklide gördüm gamze yok

fty bacım ben illa bir demedimki siz kendinize göre ayarlayın benim koca bir gibi bırakır beni ben dolaşırım siz gelene kadar...bana hepsi uyar yani.benimde ellerim uyuşmaya başladı bu arada geceleri oluyo.
şimdi kim kim geliyo bi netleştirin siz aranızda ben kesin varım.haa haber vereceğimizz bir iki kişi daha var onları sen ayarla bacım benim cuma doktor işlerim varda.
(bi aksilik olmazsa)

Son düzenleme:

Hoşbuldum olumunekankayizsmile

Ohh ya midem kötüydü ayva yedim iyi geldi şükür
ıyi ki varsın sevgili ayva :asigim: kaydirigubbakcemile3

Ben de süt içip hurma yiyerek barsaklarımı yumuşatmaya çalışıyorum.
2 gündür beton dökülmüş gibiyim...

Hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaniknanik

bayanssulusmile

Son düzenleme:
tedavı gorurken hıc destek goremıyo ınsan yaa terbıyesızler aman
haberdar et bızıde bakalım nassı beşik

kıss ben ıst anma nası buluşucaz zaten erken pırtlama rıskım var

günaydın a.s. ohh buluşun buluşun çatliyim ben de burda Ankara nıııın taşına baaak gözlerimin yaşınaaaa bakkk :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…