2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

megryann,
pelki hamıle kaldında naptı gelın hanım ,

yalnız asada bırını gordum agresıfımbellıettmıyorum nıckı bu benım kaynanam olabulurmu kafamçokkarıştı

nehir hoşgeldin koca totolum

:dance: zambakk napıyonn gızz ıyımısınnkendıne geldınmı temızlıkten soraa

heyy ıkız anasıı nezman doguruyon

hay sız goırmuyosunuzmuu asadakı o kısı yazsın bak cok kötü oldum korkuyom canım kaynanam benım oyyy :sinifsinif:

4 hafta soraamı

O da kaldı dermişim kaydirigubbakcemile3 yok yemedi yarışamadı orda durdu işte :) Bu defada karnıma orama burama giydiklerime bakmaya başladı.Yok az almışsın yok oran çıkmamış buran bilmem ne olmamış diye nazar etti.

tedavı gorurken hıc destek goremıyo ınsan yaa terbıyesızler aman
haberdar et bızıde bakalım nassı beşik

kıss ben ıst anma nası buluşucaz zaten erken pırtlama rıskım var

evet snein az kalmış ... ya aslıdna havalarda kötü diye risk çok ama ben çok istiyorum (((((((((( neyse olsun artık bizde bebekelrimizle geliriz:)))))))

günaydın millet,nasıl keyifler

Günaydın..

günaydın a.s. ohh buluşun buluşun çatliyim ben de burda Ankara nıııın taşına baaak gözlerimin yaşınaaaa bakkk :çok üzgünüm:

Selinius, yakın olsan da gelsen keşke, böyle deyipte üzme bizi yaa, inşallah senin içinde bir toplantı yaparız, sen Ankaraya gelince :))

slm annişler nasılsınız

Selam...

Kızlar merhaba...Ben bir şey soracağım.Sabahtan beri sağ göğüs ucum acıyor bu acaba göğüs kremine başlamamla mı alakalı yoksa başka bir şeyle mi alakalı?Böyle bir ağrı yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…