2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emzirdiğin zaman jasmine olmuyor..emzirme dönemine özel ilaçlar varmış onları soraacğım ben bi...
off her birinde bişi war neyse dr önerir elbet bi yolunu

kız neyimiz var neyimiz yok dökdürüyon burda bize onu ayarlıyoruz herhaldee:kedi:şekercimm
döktürürüm beeeeeenn yaw ne olcak belki kimseyle konuşmadığımz şeyleri paylaşıp rahatlıyoruz burda canlarum benuuuumolumunekankayizsmile
kızlar benden iki gündür süt geliyor göğüslerimin ucu yara oluyor sanırım bebeğin yanlış emmesi değil sütün damlaması yara ediyor sizdende geliyormu doğum belirtilerimi acaba

bnden 2,3 aydır gelio sanırım sıktığımda önceleri şeffaftı şimdi bayaz sarı gibi geliokaydirigubbakcemile2 kocaman oldu memişlerimmirmirmirmir

ya dökülüyorumm belimin agrısından ne yapıcam yatcak halim yok kısa sordum hiç agrısı sızısı yokmuş maşallahh ben bi anlattım kızda korktu kaç saat oturdu ne ikram edicemi şaşırdım belimin agrısı çifte kavruldu sürekli oturmaktan bakalım yarım saate gecmezse dr arıcam
nst başka hastanede giricem benim dr muaynesine gidiyorum ben kapanıyor o mesaı saatleri dışında ondan yakın bi hastaneyi aradım bi arkadaş 2 tl giriyomuş sırf nst muaynesiz

Mutlu ben 3-4 gündür kullanıyorum lanshiordan ama etkisi nedir bilmiyorum.Acaba o kremi günde kaç kez üreceiz?Dr. bir şey dedi mi?

nevın hadı gozun aydınn kızınn donmuşş bayada sancın cıkmış hıssetmıyormusunn canıum

kıslar selam,

vapurda geliodum eve off nası sancım basladı ıkı kere ahanda dedım doguruyorum.belım agrıo sımdı yuruyemıyorum.boyle bısey yasayan var mı ?

Mutlu ben 3-4 gündür kullanıyorum lanshiordan ama etkisi nedir bilmiyorum.Acaba o kremi günde kaç kez üreceiz?Dr. bir şey dedi mi?

yaw 4.5 hafta önceden başlanırmı kreme boş yere emziriyosun sanki doğurduğun an başşlasan yeterli zaten yara olacağı warsada 2,3 gün sonra oluyor hemen alınır önlemi şimdiden başlamak yersiz bence normal nemlendirici kremlerle yumuşatabilirsin kuruma warsa eğer..

neyse kızlar bnmde sırtım ağrıyor we dötüm gidiorum ewime aşkı memnuyu açıp uzanacağım, kocam gelcekmiş yarım saat 1 saat sonra yürüyüşe çıkıcakmışız hadi öptüm hepinizibayanssulusmile

dr ile konuştum
korkarım bel fıtıgı olmuşsun dedı
kasıkta karında bı agrı varmı dedı yok dedım
anlattım ıyıcene kontrole geldındfe bı seans akupunktur yapalım azıcık hafıfler agrın dedı sancı degıl dımı dedım olsa anlarsın dedı bu kadar uzun suren agrıda dogururdun dedı
yarında devam ederse agrı nst gırıcem bı hastanede sonucu faxlıcam dr

bırde bebegın haketlerı nasl dedı ve kanaman varmı dedı yog dedım

ocd benımde sabahtan berı belım agrıyo ayaga kalkarken ozelııkle

dedım kıza belım cok agrıyo dye kac saat oturduu vallaya

ocd galıba 3 hafta ama umarım erken gelmezz

sen ne ıs yapıyosun

Yat yat yoksa dogurana kadar butun hastalıkların cıkacak meydana fıtık nerden cıktı benn onu anlamadım war mıydı daha once

yok yok kız yoktu bırde ben yere oturamıyorum bılıyormuyum dızlerım ascıyo ılk 4-5 ay yere egılmedım hıc sonrada artık egılemıyom kırecledı herhal
yoktuu yaw ama hamılekte olabılıyomuş

yok yok kız yoktu bırde ben yere oturamıyorum bılıyormuyum dızlerım ascıyo ılk 4-5 ay yere egılmedım hıc sonrada artık egılemıyom kırecledı herhal
yoktuu yaw ama hamılekte olabılıyomuş

Canım allah yardımcın olsun kendıne cok dıkkat et ınsallah sorunsuz bebişini kollarına alırsın :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…