2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkie senin işinde zor aynı ablamda hergün dertli 4-1buçuk yaşlarında 2 kızı var ikiside birşey yemez devamlı hastalar

selkie senin işinde zor aynı ablamda hergün dertli 4-1buçuk yaşlarında 2 kızı var ikiside birşey yemez devamlı hastalar

yemeyen çoçuk=hastalık zaten...

vüçutlarının dirençi olmuyorki...sürekli dr deyiz..bıktım valla...yeni iyileştirdim,,şimdi sömertr tatili bitsin okula başlasın yine hasta olur...sırf bu hastalık konusu yüzünden zorla bağıra çağıra yediriyorum ..yakında ben sinirsel hasta olaçağım o ayrı mesele...

kızlar benden iki gündür süt geliyor göğüslerimin ucu yara oluyor sanırım bebeğin yanlış emmesi değil sütün damlaması yara ediyor sizdende geliyormu doğum belirtilerimi acaba

yok gülüm bende süt müt yok bi kere iç çamaşırımda sararma gördüm daha da bişey olmadı
inşallah bol bol hepimizin sütü olur ve bebişlerimize yarar
kızlar sevgilim açtı gözünü özlemiyosun sen beni hadi gel diyo (kıskanıyo sizi)kaydirigubbakcemile5
neyse acikde datlumla ilgileneyim yine uğrarım öptümmopuyorumnanaktan

bendede 2 ay önce gelmişti sonra gelmedi
ama iki gündür ıslak ya gıcık gibi amam bebişime :ecrin_bebek: iyi zemuszemus

ay son mesajı yazdıkdan sonra mısafır geldsı mahalleden hamıle 36 hasftalık kızı nereye buyur edeyım sasırdım salona aldım ne ıkram etcem allahım belımde agrıyoo şimdik gıttı oturmaktan yarıldım

habersiz gelen misafirleri hic sewmiorum yaaa ınsann elı ayagına karısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…