- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.461
Bizim randevu da cumartesi 1'de.. Yarın nst..
selkiecim edebiyatcım sizde güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh neyse kızlar Allah dan artık iki haftada bir görüyoruz bıdıklarımızı
selkiecim edebiyatcım sizde güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh neyse kızlar Allah dan artık iki haftada bir görüyoruz bıdıklarımızı
Maşallah kızına Toprakcım, doğum pozisyonunu da almış, gözünaydın, kendinden ne gibi değişiklikler hissettin sancı ile ilgili...?
Ben 29. haftada gittim, sonra 37'de gelsin demiş eşime nst sonucuna göre. Dayanamam ki ben. Bundan sonra da doğurunca gel der herhalde...
Bu arada ben çok kötüyüm, bu doğumu düşündükçe geriliyorum. İki gecedir uykum bölünüyor bu yüzden. Sinirlerim de bozuk... ÇOK KORKUYORUM....
su anda iki tane bebbeeeem selkie ve bendeniz ebru tanistııma memnun oldum buyrunnnnnnnnnvereliniortak...EBRUCUM CANACIM GÜZEL HABERLERLE GELİN..AYY EBRU SENİNKİ ALMŞ BASINI GİDİODUR BEBİKLERŞİN ŞİŞKOSU :lepi:Ya kac tane ebru war burda
aynen kızlarr bı kac gecedr uykularım bÖlÜnÜo nasıl olcak dıye kura kura bı hal oldum..ebrucum senın gergınlıgın bundandr cocuktan ne ıstıosun..gercı ah su ananeler babaneler ..ben en son 32 de gittim..şimdi 35 im..bundan sonrada haftada bir çağırdı...zaten 38 gibi doğururm herhalde ben..
Bende çok korkuyorum,çok asabiyim bu aralar..açaba onun gerginliğimiki. üstümdeki,geceleri falan uyuyamıyorum
kafama takılıyor...nasıl geçeçek diye endişe ediyorum...
bakarıss icabınaa:) bi doğurup çıkalımdayerimsenibenewet simdiden baslamak lazım gece bile tedbirli yatmak lazım kıyıda temiz bi takımım duruyo esofman takımım onu giymiorum acil durm için ..terleme işi cok fena yaa bizi görmeye gelicekler düşünsenize sac bas terli ıyyyyyy utandım kendimden-tatlicadiarzu-
hepsinde bişey war netcez yaa olmadı hap kullanırım yine jasmineo üç aylık iğneleride komşum kullanıyor adetini kesiyormuş.yani adet düzenini bozuyormuş....hem emzirirken kullanabilirmiyiz aabacc chormonluya..aslında dr ye sormak lazım ne yapaağız diye....
hadi o sorun etmio sen kalakalmıonmu öle o istediği an çekiyo sen kala kalıon öle olmazki beeebayanssulusmileopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlımm
kıss hasret bayılıyorum sana Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 bizde öyle zurnanın zırt dediği yerde duruyoruz:kedi: ama ben hap yada başka bişey kullanmak istemiyorum arada diğer şekilde yine eşim korunur valla alan razı veren razı bizimki hiç sorun etmiyo:kedi:
su anda iki tane bebbeeeem selkie ve bendeniz ebru tanistııma memnun oldum buyrunnnnnnnnnvereliniortak...EBRUCUM CANACIM GÜZEL HABERLERLE GELİN..AYY EBRU SENİNKİ ALMŞ BASINI GİDİODUR BEBİKLERŞİN ŞİŞKOSU :lepi:
ayy kızlar bir daha asla yıkamadan hiç birşey yemiycem zaten yemiyordum ama asla asla asla oldu artık
net ceo wıld de bi belgesel izliyorum şu an yıknmamış sebze ve meyvelerin üzerinde gözle görülmeyen solucanlar olurmuş ama içinize yerleştimi boyları 15cm buluyormuş ameliyatla alınan solucanları gösterdiler akannehir Allahım çok korktum
sizi tiksindirmek yada etkilemek istemezdim özür dilerim eminin yemiyorsunuzdur sadece paylaşmak istedim çok iyi yıkamak gerekiyormuş ovalaya ovalaya
tekrar özür kızlar
bakarıss icabınaa:) bi doğurup çıkalımdayerimseniben
hepsinde bişey war netcez yaa olmadı hap kullanırım yine jasmine
hadi o sorun etmio sen kalakalmıonmu öle o istediği an çekiyo sen kala kalıon öle olmazki beeebayanssulusmile
bakarıss icabınaa:) bi doğurup çıkalımdayerimseniben
hepsinde bişey war netcez yaa olmadı hap kullanırım yine jasmine
hadi o sorun etmio sen kalakalmıonmu öle o istediği an çekiyo sen kala kalıon öle olmazki beeebayanssulusmile
Ebru lar bende Gülcan vereliniortak sengözlerimebaksanab
valla bend emerak ediyorum nasıl oldu diye..bu son 2 haftapek iyi yemedim..düzensiz cbeslendim çok bakalım nasıl oldu?
ayayy kaldırdın ama midemi..artık bir saat yıkarım ben herşeyi....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kız neyimiz var neyimiz yok dökdürüyon burda bize onu ayarlıyoruz herhaldee:kedi:şekercimm
özür dilerimmmmm çok çok çok özür dilerim silebilirim hemencik
Hayatım bunu burası Hasret sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Kuju senın adın ne ayy bugun bnm merakım azdı durun kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?