2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkiecim edebiyatcım sizde güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh neyse kızlar Allah dan artık iki haftada bir görüyoruz bıdıklarımızı

Ben 29. haftada gittim, sonra 37'de gelsin demiş eşime nst sonucuna göre. Dayanamam ki ben. Bundan sonra da doğurunca gel der herhalde...

Bu arada ben çok kötüyüm, bu doğumu düşündükçe geriliyorum. ıki gecedir uykum bölünüyor bu yüzden. Sinirlerim de bozuk... ÇOK KORKUYORUM....

Maşallah kızına Toprakcım, doğum pozisyonunu da almış, gözünaydın, kendinden ne gibi değişiklikler hissettin sancı ile ilgili...?

Sağol canım tüm bebeklere 41 kere maşallah...Karnımın üst tarafında çok hareketlik hissediyorum dün akşamdan beri bebek hareketinden farklı bir şey...Bugünde alt tarafta ki kemikler yürürken çok acıyor daha önce hiç böyle olmamaıştı...Dün de sağ göğüs ucum çok acıdı.Bunlar daha önce hiç yaşamadığım sıkıntılardı...
Edebiyatçı sen de çok yakında haftada 1 görmeye başlarsın oğlunu...ınsan çok özlüyor , bir sağlıkla kucağımıza alsak şöyle sımsıkı sarılırız kuzularımıza...

Son düzenleme:

ben en son 32 de gittim..şimdi 35 im..bundan sonrada haftada bir çağırdı...zaten 38 gibi doğururm herhalde ben..
bende çok korkuyorum,çok asabiyim bu aralar..açaba onun gerginliğimiki. üstümdeki,geceleri falan uyuyamıyorum
kafama takılıyor...nasıl geçeçek diye endişe ediyorum...

aynen kızlarr bı kac gecedr uykularım bÖlÜnÜo nasıl olcak dıye kura kura bı hal oldum..ebrucum senın gergınlıgın bundandr cocuktan ne ıstıosun..gercı ah su ananeler babaneler ..

bakarıss icabınaa:) bi doğurup çıkalımdayerimseniben
o üç aylık iğneleride komşum kullanıyor adetini kesiyormuş.yani adet düzenini bozuyormuş....hem emzirirken kullanabilirmiyiz aabacc chormonluya..aslında dr ye sormak lazım ne yapaağız diye....
hepsinde bişey war netcez yaa olmadı hap kullanırım yine jasmine
hadi o sorun etmio sen kalakalmıonmu öle o istediği an çekiyo sen kala kalıon öle olmazki beeebayanssulusmile

valla bend emerak ediyorum nasıl oldu diye..bu son 2 haftapek iyi yemedim..düzensiz cbeslendim çok bakalım nasıl oldu?

ayayy kaldırdın ama midemi..artık bir saat yıkarım ben herşeyi....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

emzirdiğin zaman jasmine olmuyor..emzirme dönemine özel ilaçlar varmış onları soraacğım ben bi...

kız neyimiz var neyimiz yok dökdürüyon burda bize onu ayarlıyoruz herhaldee:kedi:şekercimm

özür dilerimmmmm çok çok çok özür dilerim silebilirim hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…