- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.521
ocd galıba 3 hafta ama umarım erken gelmezz
sen ne ıs yapıyosun
askı memnu yok yawww kurtlar vadisimi izliyek yani
karsıdamı calısıyosun anam vapur felan demısın ya
32 de ayrılıcanmı
Ya bu dana benm heralde agzımdan cıkmaya calısıyor mıdeme yukarıya gelıyor oraya topaklanıyor akannehir
senin karnin inmedimi asagiya?
ne bılım ya kızım bnm heryerde sagda solda asagıda yukarıda ayın 5 ınde gıtcem bakalım ne dıyıcek doktor dondugunu falanda bılmıyorum kı kafamçokkarıştı
saat 6 gibi hamburger sipariş ettrdim ve bana 10 dklık bi restorant.neredeyse 1 saat kadar gelmedi ve 3 kere tlf acıp geliomu gönderiorum geliomu simdi cıktı geliomu yoldaaa aaaaaa dedim son tlf actım pişman oldum sizden hamburger istedigime yaww dedim son olarak gelmesi lazım abla dedi soguk gelirse gönderririm dedim karnımda bi aç bi aç inek olsa yerim yani..neyse gelebildi kapıyı esim actı soguksa gönder dedim aldı bide actmki buz gibi allah kahretsin dedim hem eşimle tartıstım hemde sinirden bi daldım hamburgere midem davul sinrden şişmişim hala patlıycak gibiyim cok kötüym
benimde oyleydi diodum benimki azgimdan cikacak kaydirigubbakcemile3
sonra bigun karnim asagi indi rahatladim resmen nefes alamiyordum.
donerken yawas yawas baski yaparak surtunuyormus gibi oluyor.ben bi hickirigini anlamiyorum.gerci artik donmezmis benimki
kıs ben acsaydım kapıyı varya sinirden acmadım suratına yapıstracam diye korktum bilerek eşime tembih ettim ama oda saolsun garson yeerine parpuyu kendi yediacaip uyus olurum oyle durumlara.soguk getirene yedirseydin oracikda.
kac haftalıksın sen
Suan kaburgalarıma wuruyor onlarda olmasa cıkacak sanırım agzımdanklava:
33 haftalik oglusum ben 32 :CüvCüv:
o nasıl oluyor 33 mu 32 mı aklinialirimsmile
hiç bişi izlemiyommaskı memnu yok yawww kurtlar vadisimi izliyek yani
soda içççYa bu dana benm heralde agzımdan cıkmaya calısıyor mıdeme yukarıya gelıyor oraya topaklanıyor akannehir
karakoyde bizim isyeri :) gidip geliyorum iste simdilik iyiyim.37 haftaya kadar calisacagim.kaldi 4 hafta zemuszemus
4 hafta sonra izin basliyor zati 2 hafta sonrada sezeryan olacagim
senin dogum normal mi sezeryan mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?