2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallahh hepımızz ınsallahh
yatıyomkoca gun bı yemek ıcın kalkıyom bıde yemek yapmak ıcın

karsıdamı calısıyosun anam vapur felan demısın ya
32 de ayrılıcanmı

karsıdamı calısıyosun anam vapur felan demısın ya
32 de ayrılıcanmı

karakoyde bizim isyeri :) gidip geliyorum iste simdilik iyiyim.37 haftaya kadar calisacagim.kaldi 4 hafta zemuszemus
4 hafta sonra izin basliyor zati 2 hafta sonrada sezeryan olacagim

senin dogum normal mi sezeryan mi ?

saat 6 gibi hamburger sipariş ettrdim ve bana 10 dklık bi restorant.neredeyse 1 saat kadar gelmedi ve 3 kere tlf acıp geliomu gönderiorum geliomu simdi cıktı geliomu yoldaaa aaaaaa dedim son tlf actım pişman oldum sizden hamburger istedigime yaww dedim son olarak gelmesi lazım abla dedi soguk gelirse gönderririm dedim karnımda bi aç bi aç inek olsa yerim yani..neyse gelebildi kapıyı esim actı soguksa gönder dedim aldı bide actmki buz gibi allah kahretsin dedim hem eşimle tartıstım hemde sinirden bi daldım hamburgere midem davul sinrden şişmişim hala patlıycak gibiyim cok kötüym

ne bılım ya kızım bnm heryerde sagda solda asagıda yukarıda ayın 5 ınde gıtcem bakalım ne dıyıcek doktor dondugunu falanda bılmıyorum kı kafamçokkarıştı

benimde oyleydi diodum benimki azgimdan cikacak kaydirigubbakcemile3
sonra bigun karnim asagi indi rahatladim resmen nefes alamiyordum.
donerken yawas yawas baski yaparak surtunuyormus gibi oluyor.ben bi hickirigini anlamiyorum.gerci artik donmezmis benimki

acaip uyus olurum oyle durumlara.soguk getirene yedirseydin oracikda.

kac haftalıksın sen

Suan kaburgalarıma wuruyor onlarda olmasa cıkacak sanırım agzımdan klava:

askı memnu yok yawww kurtlar vadisimi izliyek yani
hiç bişi izlemiyomm
Ya bu dana benm heralde agzımdan cıkmaya calısıyor mıdeme yukarıya gelıyor oraya topaklanıyor akannehir
soda iççç
karakoyde bizim isyeri :) gidip geliyorum iste simdilik iyiyim.37 haftaya kadar calisacagim.kaldi 4 hafta zemuszemus
4 hafta sonra izin basliyor zati 2 hafta sonrada sezeryan olacagim

senin dogum normal mi sezeryan mi ?

bende karaköyde calısıyordum bankalar caddesınde
benim sezeryan canım 3 hafta sonra
senin neden sezeryan senmi istiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…