- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.561
kıs dövsem daha makbule gecerdi varya onun sabrı bi memlekete yeter arkadas ben cok tez acanlıyım ..ama haketti öyle bi vurdu cıktıki kapıyı dedi bu beni dövecek herhal kaciimkaydirigubbakcemile3ebuş naptın laa adamımı dovdun
he yaa üstüne bide bahsiş he suratına yapıstrmadııma dua etmioıda ya ben tahammülsüz oldum hamilelikte zaten öyleydim daha bi elimasalı oldum helekide karnım acsakaydirigubbakcemile3
bide bahsis mi verecekmis
hoşbulduk yerimseniben
ewet ewet arkadasada erken dogum riski var dendi bebitosu gününü bile gecirdi sewdi jakuzisiniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 düşünmeyin öyle seyler
bemım erken dogym rıskım var dr unut dedı
dusune dusune kendıne cekersın deedı:sinifsinif:
neyın olcakk trip :CüvCüv:
ebru canım benım ortalama haftada 200 alıyor bayadır
kaydirigubbakcemile3kıs dövsem daha makbule gecerdi varya onun sabrı bi memlekete yeter arkadas ben cok tez acanlıyım ..ama haketti öyle bi vurdu cıktıki kapıyı dedi bu beni dövecek herhal kaciimkaydirigubbakcemile3
he yaa üstüne bide bahsiş he suratına yapıstrmadııma dua etmioıda ya ben tahammülsüz oldum hamilelikte zaten öyleydim daha bi elimasalı oldum helekide karnım acsa
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğinnkaydirigubbakcemile5
kızlar bebişlerin kilo alması için neler yapmalıyız bi ara hurma bebeklere kilo aldırır diye yazmıştı biri ama hatırlamıyorum şimdi
evet çekim kanununa inanıyorum ben a.s doğrudur düşünmemek lazım..
bu arada kızımız olacak hihoyyyt
of ya karnimi kapiya carptim anasini satayim
bende carptım bugün
kapıyı acarkende göbüşümün önden gittini unuttum
canım benim bebeğim doktorun dedine göre kilosu ileride gidiyor bazen 3 haftaya kadar cıkıyor ama hep önde drde 31 haftada 2 kg idi dedi sen cok meyvemı yıyosun eşimde evet bilme kac kg mandalin yiyo dedi aadam birer tane ye dedi günde bana demekki meyve kilo aldırıyo bebege öyle ıma etmişti
yani bence ; yumurta , kepek ekmeği, pekmez meyve ve et kilo aldırıyo
of ya karnimi kapiya carptim anasini satayim
bende carptım bugün
kapıyı acarkende göbüşümün önden gittini unuttum
kujucum bende herseyi yiyorum ama beni görsen hala hamile gibi degilim cok az 6 aylık bi göbüş var 8 ayı tamamladım ama-tatlicadiarzu- kendimi hep karnı burnunda hayal ederdim bu aylar ama ..neyseki bebem gelişimi iyiymiş 8 aydr kilo sormadım doktoruma bu ay sorucamcanım maşallah senin bebişine
ben sürekli tüketiyorum sadece beyaz ekmek yiyordum onuda değiştirdim artık kepek yiyorum listemize bakınca birçok bebeğimiz haftasından önde gidiyor kilo olarakk(hepsine kocaman maşallahh) benim kuzum haftasıyla uyumlu gidiyor genelde
sizlerin nasıl beslendiğini onun için sordum bende daha dikkatli beslenirim
ısırmalık bi bebik olsun istiyorumdatabii sağlıklı olması herşeyden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?