2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 düşünmeyin öyle seyler
bemım erken dogym rıskım var dr unut dedı
dusune dusune kendıne cekersın deedı:sinifsinif:

neyın olcakk trip :CüvCüv:

ebru canım benım ortalama haftada 200 alıyor bayadır

kızlar bebişlerin kilo alması için neler yapmalıyız bi ara hurma bebeklere kilo aldırır diye yazmıştı biri ama hatırlamıyorum şimdi

ewet ewet arkadasada erken dogum riski var dendi bebitosu gününü bile gecirdi sewdi jakuzisiniaklinialirimsmile

kıs dövsem daha makbule gecerdi varya onun sabrı bi memlekete yeter arkadas ben cok tez acanlıyım ..ama haketti öyle bi vurdu cıktıki kapıyı dedi bu beni dövecek herhal kaciimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ehuuuuu turkbayragi
he yaa üstüne bide bahsiş he suratına yapıstrmadııma dua etmioıda ya ben tahammülsüz oldum hamilelikte zaten öyleydim daha bi elimasalı oldum helekide karnım acsa

:CüvCüv: Şeniz olumunekankayizsmile

yazsız yorumm heheeee opuyorumnanaktan

kızlar bebişlerin kilo alması için neler yapmalıyız bi ara hurma bebeklere kilo aldırır diye yazmıştı biri ama hatırlamıyorum şimdi

canım benim bebeğim doktorun dedine göre kilosu ileride gidiyor bazen 3 haftaya kadar cıkıyor ama hep önde drde 31 haftada 2 kg idi dedi sen cok meyvemı yıyosun eşimde evet bilme kac kg mandalin yiyo dedi aadam birer tane ye dedi günde bana demekki meyve kilo aldırıyo bebege öyle ıma etmişti
yani bence ; yumurta , kepek ekmeği, pekmez meyve ve et kilo aldırıyo

:lepi:
evet çekim kanununa inanıyorum ben a.s doğrudur düşünmemek lazım..
bu arada kızımız olacak hihoyyyt

doktor dusunce gucuyle erken dogrumucak biri bile erken dogurur diyo kendisi riskli gebelikler uzmanı
suanki teknoloji ile dogumu durdurmak imkansız ama ertelemek mümkün dedi ve mumkun oldunca son aylarda istirat ederek gecirilmeli dedi yani yatarak bende yatıyorum iş güc yapmıyorum öyle rahat hıssettikce genelde saece yemek yapıyorum
buarda ege karnımı yaracak bu gece o derece ayakmı popomu anlamadım

oyy hayırlı olsjun kızın

offfffffffff geçmişe bakıyorum yarım saatir alıntı yapmamışım iyimi..
yine iyi kaynatmışsınız valla bende bugün bir halsizlik var kızlar.
tekme tokat dövülmüş gibiyim,akşama kadar uzandım valla bir iş felanda yapamadım,

trip hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun bebeşin..

canım maşallah senin bebişine
ben sürekli tüketiyorum sadece beyaz ekmek yiyordum onuda değiştirdim artık kepek yiyorum listemize bakınca birçok bebeğimiz haftasından önde gidiyor kilo olarakk(hepsine kocaman maşallahh) benim kuzum haftasıyla uyumlu gidiyor genelde
sizlerin nasıl beslendiğini onun için sordum bende daha dikkatli beslenirim
ısırmalık bi bebik olsun istiyorumda tabii sağlıklı olması herşeyden önemli

of ya karnimi kapiya carptim anasini satayim

bende carptım bugün
kapıyı acarkende göbüşümün önden gittini unuttum

anıııımm kıs dikkat edin göbüşlere keske bendede olsa azıcık yastıkmı koysam hiç hamile gibi diilim yaw bu karından nası bi bebe cıkar yedklerim nere gidio bilmem:uhm:

kujucum bende herseyi yiyorum ama beni görsen hala hamile gibi degilim cok az 6 aylık bi göbüş var 8 ayı tamamladım ama-tatlicadiarzu- kendimi hep karnı burnunda hayal ederdim bu aylar ama ..neyseki bebem gelişimi iyiymiş 8 aydr kilo sormadım doktoruma bu ay sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…