2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuju o bebegın alınımınada baglı galba ya ben ne bulursam yıyorum en cok yedıklerımıde soyledım bırde ben haftada 2 kalop peynır yıyom bırde bu hafta 3 kg portaksl yedım tek basıma 6 gunde
banada kılo yapıyor haylıyle

karni olmayanlar icin annemler ic karni genis dio o nasi oluo bende onu anlamiyorum
banada doktorum iç karnın geniş diyo bende istiomki biraz hamileye benzeyim bebe nerde diolar ya sinir oluorum artık..iki legen kemigi arası genişligiymiş iç karın walla dr normal desede korkuyorum bu 8 aylık bebek neremdebilmiyorumkismile

tatlım ne güzel işte bende tam tersi top yutmuş gibiyim aslında bebişim öyle çok aşırı kilolu falan dğl bugün hastanede hatunlar soruyo kaç haftalıksın diye 33 diyorum ikizmi diyorlar
biride wc ye gitmiştim oda son haftalarmı dedi yok dedim daha 7 haftamız var aaa maşallahh kocaman duruyo dedi
görüntü yuanıltıcı olabiliyor yanii

akannehirvereliniortak neyyyyyyyyyyyyy seni tebrik ediorum iki kalıp peynir 3 kilo portakal masallllllllah yarasın bende deniycem bakiim kilo alcammı..süt içionmu gülen sütü cok ihmal ediorm yaffisfisfis

herif geldi , yoruldum dedi
bende dedimne yaptın nan dedi bilmiyorumkismile
ne dicemi bilemedim

haklısın gülencim okumuştum dediğini karışık biraz ama anneden bebeğe giden kan yolları bebeğin beslendiği damarlar dar olunca falan etkiliyormuş bebişin kilosunu boyunu falan

akannehirvereliniortak neyyyyyyyyyyyyy seni tebrik ediorum iki kalıp peynir 3 kilo portakal masallllllllah yarasın bende deniycem bakiim kilo alcammı..süt içionmu gülen sütü cok ihmal ediorm yaffisfisfis

boşuna 22 kg boşuna almadım herhalde
yani firenliyemiyorum kendini
yanında birde 2 kg elma yedim canım ne yapım yaw
bazen gunde 2 yumurta yiyom sut u falan suaadıkcada ıcıyom günde 3 bardak falan ıcıyorum ama önceden da düzenliydi şimdi başka şeylerde ıcıyom sut aklıma gelmiyo..
benim da karnım 3 aylıkken belliydi yaw

masallh işte bende öyle oliim istiorum kackere yasıcazki bunları banada inanan yok 8 aylıkmı bu diolar neyseki saglıklılar kujucum napalım anama cekmişlim ben

ben günde 1litre süt içiyorum ama peyniri çok fazla tüketmiyorum sbah kahvaltıda sadece yoğurtda aklıma gelirse ama sütü hiç ihmal etmedim
portakal elma ayva ceviz fındık pekmez haftada bir kemikli etten haşlama sebze yemeği salata 15 de bir balık daha ne yiycem yaa dünyayı yiyorum zatenncokacimcoook

birde unutmayın o sizin bebişiniz tipiniz minyon felan olabilir oda çok kilolu olmaz o zaman canım aman saglıklı olsunda ınan kılosu hiç önemli değil onemli olan ciger gelişimi erken dogdunda falanda ..
ha tabi söyle tombik tombik olsa ıstırırız yanaklarınıda dogundaca biz onları yağarız tombik
benim hesaplamalarıma göre benim bebek 39 haftada dogarsa 3400 usgcıkar usg hep fazla cıkıyo duyuoz 3200 dogar dıyorum oda görüntüleri cok zayıf benim abimin 3100 gr dogdu cıta gibiydi ayakları yanii
neyse ebrununda bebeiş baya iyi gidiyo onada sormak laızm o ne yiyo birde son haftalarda dacok alırmış kılo bebek

masallh işte bende öyle oliim istiorum kackere yasıcazki bunları banada inanan yok 8 aylıkmı bu diolar neyseki saglıklılar kujucum napalım anama cekmişlim ben

bende anama çekmişim canım annemde böyle olurdu göbekten alırdı kiloyu şimdi güzelde sonra nasıl gidecek bu göbekk sempatiksalakcinni

kıs warya harikasın bende hemen carpıntı oluyo cok yesem ama az ve sık deniycen bu tombik diyeti senn bebe kac kilo kıs nası dogurceeenn 4 kiloya yakın sezeryana alıolar direk bilirsin

yok kuju iyi yiyiosun masallah bende genelde sebze yemekleri yiyorum ama dogumdan sonra yemicem yaew bıktımm
peynirsinz kahvaltı edemiyorum ben canım akşam üstüleride peynir yiyom seviyom cok oh olsada yesek ancak yine bitti :)
ebru dogumdan sonra biz yakınızcaz yaw göbek sarktı kaldı diye sen muhahhaa yaparsın bize aklinialirimsmile

hadi ben kactı

doğru söylüyorsunuz kızlar en önemlisi sağlıklı olmaları Rabbime şükür sağlıkla ilgili bi sorunumuz görünmüyo şu anda inşallah da olmaz doğsunlar tontişleştiririz biz onları ısırırız doya doya

zaten sezeryan olcam ebru ben 33+5 ti galba gittimizde 2420 gr idi ege
31 2 kg idi

canım benim daha nettcen senin beslenmende süpperr ben 1lt sütmü masallah ben bi bardak ya içiom ya içmiom o yuzden kendmde kilo alamadım cewizide ihmal ettim bu ara su son bi ay süper bi yeme grevine girmem lazm

herkese iyi geceler kızlar ben de yeni kalktım uykudan... ben de uyuya uyuya şişiyorum..geçmiş yine çok devasa olmuş okuyamadım vallahi... benim de canım sıkılıyor bu aralar. evde olmak bana hiç yaramadı. okuduğum kitap da bitti. annem çarşıya gidip kitrap almayı reddetti, bir de kocamı çokk özledim eşek sıpamı... kocası yanında olanlar hemen gitsinler kocalarının dizlerine otursunlar bence (tabii dizlerini kırmazsanız :roflol: )

göbeğim küçük diye üzülen sevgili kardeşim. insanların sana hücumbot geçiyormuş gibi bakıp, "ikiz mi" diye sormaları da daha bi acayip oluyor emin ol... sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile görüşürüz cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…