- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.601
sırnaşık şeyben 26 haftalıkken hastanede bikadın bana kaç günün kaldı demişti
babamda anneme onun ikizdir ikiz diyomuş sengözlerimebaksanab
ha dedim altınları çifleyin plesantayada taksınlar bi dene
banada doktorum iç karnın geniş diyo bende istiomki biraz hamileye benzeyim bebe nerde diolar ya sinir oluorum artık..iki legen kemigi arası genişligiymiş iç karın walla dr normal desede korkuyorum bu 8 aylık bebek neremdebilmiyorumkismile
herkese iyi geceler kızlar ben de yeni kalktım uykudan... ben de uyuya uyuya şişiyorum..geçmiş yine çok devasa olmuş okuyamadım vallahi... benim de canım sıkılıyor bu aralar. evde olmak bana hiç yaramadı. okuduğum kitap da bitti. annem çarşıya gidip kitrap almayı reddetti, bir de kocamı çokk özledim eşek sıpamı... kocası yanında olanlar hemen gitsinler kocalarının dizlerine otursunlar bence (tabii dizlerini kırmazsanız :roflol: )
göbeğim küçük diye üzülen sevgili kardeşim. insanların sana hücumbot geçiyormuş gibi bakıp, "ikiz mi" diye sormaları da daha bi acayip oluyor emin ol... sempatiksalakcinni
herkese iyi geceler kızlar ben de yeni kalktım uykudan... ben de uyuya uyuya şişiyorum..geçmiş yine çok devasa olmuş okuyamadım vallahi... benim de canım sıkılıyor bu aralar. evde olmak bana hiç yaramadı. okuduğum kitap da bitti. annem çarşıya gidip kitrap almayı reddetti, bir de kocamı çokk özledim eşek sıpamı... kocası yanında olanlar hemen gitsinler kocalarının dizlerine otursunlar bence (tabii dizlerini kırmazsanız :roflol: )
göbeğim küçük diye üzülen sevgili kardeşim. insanların sana hücumbot geçiyormuş gibi bakıp, "ikiz mi" diye sormaları da daha bi acayip oluyor emin ol... sempatiksalakcinni
bende kaçıyorum tatlılarım öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan iyi geceler tatlı uykularrboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bana aynen oyle soruolar dovesim gelio
kızlar yalancı sancılarım basladı sanırım ya cok fenayım ayaklarıma kadar bacaklarım uyustu ayaga kalkamıyorum akannehir
kızlar yalancı sancılarım basladı sanırım ya cok fenayım ayaklarıma kadar bacaklarım uyustu ayaga kalkamıyorum akannehir
banada doktorum iç karnın geniş diyo bende istiomki biraz hamileye benzeyim bebe nerde diolar ya sinir oluorum artık..iki legen kemigi arası genişligiymiş iç karın walla dr normal desede korkuyorum bu 8 aylık bebek neremdebilmiyorumkismile
suan ıyıyım kızlar bıraz yattım bıde dus aldım boshayallersmile
Bı an erken doguruyorum dıye korktumm ama bı sorun yok :çok üzgünüm:
Herkese ii geceler
canım günaydın nasılsın bu sabah gece bebeiş seni biraz korkuttu sanırım.... geçmiş olsun tabi bu arada :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?