2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yanakları tombik olmazsa popişi ısırırız kızımm sempatiksalakcinni
ebru etraftakiler diyo bu kadar kilo aldın 4 kg dan aşa dogurmazsın artık diyolar kötükedihüso

ben 26 haftalıkken hastanede bikadın bana kaç günün kaldı demişti
babamda anneme onun ikizdir ikiz diyomuş sengözlerimebaksanab
ha dedim altınları çifleyin plesantayada taksınlar bi dene

bosversene hayatim bak bize oraya buraya carpios karinlari.doktoruna guveniyorsan o problem yok diyorsa bosver korkma

hoşgeldin hayatım
kavuşursun kocacığına biran önce inşallahh
ahh canım kıyamam sözünü dinliyorum hemen gidiyorum kocişimin dizinin dibine

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bana aynen oyle soruolar dovesim gelio

Kızlar bebek asaya baskı yapıor baskının sancısı bacaklarıma wuruyor aynı adet sancısında oldugu gıbı bı yandanda sag tarafımda karnım resmen sag yanıma kaydı ohaoldumsmile

bende kaçıyorum tatlılarım öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan iyi geceler tatlı uykularrboshayallersmile

işte böyle değerini kıymetini bilin yahuu...

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bana aynen oyle soruolar dovesim gelio

sorma bir de böyle acır gibi bakmıyorlar mı... ay beni bıraksan 18 ay doğurmam fil gibi.. töbe töbe...

kızlar yalancı sancılarım basladı sanırım ya cok fenayım ayaklarıma kadar bacaklarım uyustu ayaga kalkamıyorum akannehir

kızlar yalancı sancılarım basladı sanırım ya cok fenayım ayaklarıma kadar bacaklarım uyustu ayaga kalkamıyorum akannehir

canım geçmiş olsun. yaramaz ufaklık... ben de bugün çarşıya gittim sağ kasığıma sancı girdi. bir de arada sırada içerden vajinaya doğru böyle açılma gibi bir şey hissediyorum. yalşancı sancı o mu oluyor?

Benikde bebek galba çok aşağıda oynuyor elim tüylerin oldu orda bekliyorum orda hissetmemem gerekiyor o kadar aşağıda belkide bana öyle geliyor

gulcna inşallah gecer ağrın geçmezse bence Dr gig baksınlar bı o kadar şiddetli olmamalı sanic canım

suan ıyıyım kızlar bıraz yattım bıde dus aldım boshayallersmile

Bı an erken doguruyorum dıye korktumm ama bı sorun yok :çok üzgünüm:

Herkese ii geceler

nefret ediyorum kaç aylıksın diye soranlara 8 desem nerde diyorlar karşı komşum 5 aylık hamile bnm kadar karnı varmış bana hiç öyle gelmiyor ama neyse bnm ilk gebeliğimdede karnım küçükdü 3,300 doğdu kızım ama bu kez safinaz doğurcakmışım gibi geliyor doktor boyu kilosu gayet normal diyor ama nerde diyorum ya plesanta var su var pis kan var eee bu kız nerde:):)ama en iyisi bizimki ne yırtıgımız olucak ne çatlak:):)ben hiç krem kullanmadım ilk dopumumdan olan çatlaklarım var biraz o kadar vee doğumdan sonra fit bi vücudun oluyor hemen ne göbiş kalıyor ne bişi doğumdan 1 1,5 ay sonra eski kotlarımın içine girebiliyodum ben şuan aynı hayelleri kuruyorum:dance:

günaydınnnnnnnn.......... sabah sabah gene ilk ben damladım :):):):)

ama ne yapalım sonra yoğunlukta fırsat bulamıyorum....

bebeğimin beşiği geldi.. :lepi:. ama beşik içinin kumaşını annem beğenmedi bende yatağın kalitesini beğenmedim... şimdi ne yapacağımı bilemiyroum amcamdan almıştık hatırlayanlarr vardır geri göndersem ayıp olurmu bilemedim.... sizledende sipariş isteyenelr olmuştu iyikide kesinleştirip almamışım ama dedim ben önce ben bi göreyim sizlerede resmini bi ekleyeyim ondna sonra diye dimi :):):)))
babam bugün bi konuşacak bakalım daha iyisi varmı diye ....
akşam evimize geçeceğiz malum hafta sonu ben de kurup resmini çekip sizlere gödnereceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…