- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.621
tskler canm suan ııyım tabı sabaha kadar kabus carpıntı nefesım kesıldı sımdıde uyuyamıyorum
eger bu yalancı sancı ıse gercegını dusunemıyorum ohaoldumsmile
ocd galıba 3 hafta ama umarım erken gelmezz
sen ne ıs yapıyosun
günaydın bu gün kociş sabahçıydı gitti e malum o gidince bnde otomatikmen sabahçı oldumboshayallersmile ama 1,2 saat sonra gelip yatırcakmış beni bi kaç saatlülülülülülü
gülcancım ağrın olmuş gece, kasma kendni uzan dinlen geçio kendiliğinden banada oluo adet sancısı gibi ufak bi ağrı ama takmıyorum şahsen çünkü normal olduunu biliorumsırnaşık şey yatmaya dewam diorum:1closedeyes:
yaaa ay kıyamam ya öyle deme korktum bi yandan da çok mu fena bişey? regli ağrısının kaç ktıydı ? bende dün gece hiç uyyamadım aam kaburga ağrısından sağıma yatıyorum kaburgam acıyor soluma yatıyorum karınım iç tarafında ince bi sızı oluyor yüz üstü yatıyorum nefes almıyorum ne yapcağımı şaşaırdım valla artıkama anlıyorum ki bunalr daha iyi günlerimiz....
Gulcan gecmiş olsun berbat bişey deilmi bende o sancılarla hastaneye gittim sancım 20-30-40 civarındaydı dedim gercek dogum sancısını düşeniyorum coko canım yanmıştı
zemuszemus baga gunaydın yogmu nan
günaydın bu gün kociş sabahçıydı gitti e malum o gidince bnde otomatikmen sabahçı oldumboshayallersmile ama 1,2 saat sonra gelip yatırcakmış beni bi kaç saatlülülülülülü
gülcancım ağrın olmuş gece, kasma kendni uzan dinlen geçio kendiliğinden banada oluo adet sancısı gibi ufak bi ağrı ama takmıyorum şahsen çünkü normal olduunu biliorumsırnaşık şey yatmaya dewam diorum:1closedeyes:
Bnede doguracam sandıydım demek o kdar kolay olmuy dogum :bbo:bende zaten dırek dogumu dusundum bıde esım paniklemesin diye duadaklarımı yıyorum ayyy dua edın ben dogururken esım ewde olmasın onun yuzunden sancım gıder bnm sınır edıor benı sankı kendı fırlatıcakkötükedihüso
ne leeyn özel günaydınmı isteyon bakem hıııııısempatiksalakcinni günaydın tombul kelebeğim günaydııııınnnolumunekankayizsmilesırnaşık şey
kocam geldi ben ewe iniyorum kahwaltımı edicekmişişm 2 saat yatıcakmışım gidicekmiş fırsattan istifade gidip yatiim bari sizden ayrılmak zor gelio ama gözlerim kapanıo gece 2,30da uyuduk
Bnede doguracam sandıydım demek o kdar kolay olmuy dogum :bbo:
laelaelaelaelae Günaydınn Koca tumbaklıı
Hhehee eşim bugün baga şişko dedi zaten
gız siz tukkanı kacta acınıyonuz da yeni geldin ne zaman actınız ne zaman eve cıkıyonn ha bide dukkan ust kattamı
Dün kauınvalidem aramış eşimi !
Demiş Oglum dün egenin giysilerini falan getircektim ama o kadar yuku getiremem diye düşündüm lizözü getirdim begendinmi demiş bilmiyorumkismile oysaki ben onu memete bile göstermedim hırsımdan unuttum gitti alsanaalsanasmile
eşimde güzel gğzel diyip toparladım demiş
Ne zaman geliceksin bize demiş gelde verimeşyaları götür kızda(bu benim nan) yerleştirir demiş kaydirigubbakcemile3 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?