2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tskler canm suan ııyım tabı sabaha kadar kabus carpıntı nefesım kesıldı sımdıde uyuyamıyorum

eger bu yalancı sancı ıse gercegını dusunemıyorum ohaoldumsmile

yaaa ay kıyamam ya öyle deme korktum bi yandan da çok mu fena bişey? regli ağrısının kaç ktıydı ? bende dün gece hiç uyyamadım aam kaburga ağrısından sağıma yatıyorum kaburgam acıyor soluma yatıyorum karınım iç tarafında ince bi sızı oluyor yüz üstü yatıyorum nefes almıyorum ne yapcağımı şaşaırdım valla artık ama anlıyorum ki bunalr daha iyi günlerimiz....

ocd galıba 3 hafta ama umarım erken gelmezz

sen ne ıs yapıyosun

gülennnn 3 haftamııııı sen şubatta mı doğuracaksın offff beni korku sarmaya başladı ohhh... ya benimde bebeğim çok aşağıda hissediyorum ve kocamqn bi sertlik kafası herhalde diyorum... birde benim göbüşm çok büyük acaba bende mi şubatta doğururm ay ne olur erken gelemsin daha babsı işe girecek maaş alacak .......:):):)

bacım benim dogum 1 mart denk geliyo zaten o yüzden birde sezeryan olacak sezeryanda 10 gün önce alınıyor biliyorsun :)
kahavltı ediyomm nammm nammm

Gulcan gecmiş olsun berbat bişey deilmi bende o sancılarla hastaneye gittim sancım 20-30-40 civarındaydı dedim gercek dogum sancısını düşeniyorum coko canım yanmıştı

günaydın bu gün kociş sabahçıydı gitti e malum o gidince bnde otomatikmen sabahçı oldumboshayallersmile ama 1,2 saat sonra gelip yatırcakmış beni bi kaç saatlülülülülülü
gülcancım ağrın olmuş gece, kasma kendni uzan dinlen geçio kendiliğinden banada oluo adet sancısı gibi ufak bi ağrı ama takmıyorum şahsen çünkü normal olduunu biliorumsırnaşık şey yatmaya dewam diorum:1closedeyes:

atv ızlıyorum size bı haberım var mamamı bıtırım soylıcem

zemuszemus baga gunaydın yogmu nan

gercekten canım bu guzel gunlerımız kıymetını bılelım

Benm dun bacaklarımda tutuldu ondan bıde cok korktum acılmam war sandım

gulcan yordunmu du kendını bıde bıda dusa gırme gevsetır ıyıce sancın olur

Gulcan gecmiş olsun berbat bişey deilmi bende o sancılarla hastaneye gittim sancım 20-30-40 civarındaydı dedim gercek dogum sancısını düşeniyorum coko canım yanmıştı

bende zaten dırek dogumu dusundum bıde esım paniklemesin diye duadaklarımı yıyorum ayyy dua edın ben dogururken esım ewde olmasın onun yuzunden sancım gıder bnm sınır edıor benı sankı kendı fırlatıcakkötükedihüso

zemuszemus baga gunaydın yogmu nan

ne leeyn özel günaydınmı isteyon bakem hıııııısempatiksalakcinni günaydın tombul kelebeğim günaydııııınnnolumunekankayizsmilesırnaşık şey
kocam geldi ben ewe iniyorum kahwaltımı edicekmişişm 2 saat yatıcakmışım gidicekmiş fırsattan istifade gidip yatiim bari sizden ayrılmak zor gelio ama gözlerim kapanıo gece 2,30da uyuduk

Dün kauınvalidem aramış eşimi !
Demiş Oglum dün egenin giysilerini falan getircektim ama o kadar yuku getiremem diye düşündüm lizözü getirdim begendinmi demiş bilmiyorumkismile oysaki ben onu memete bile göstermedim hırsımdan unuttum gitti alsanaalsanasmile
eşimde güzel gğzel diyip toparladım demiş
Ne zaman geliceksin bize demiş gelde verimeşyaları götür kızda(bu benim nan) yerleştirir demiş kaydirigubbakcemile3 :lepi:

kadınlar dayanısması sewıyorum sızı sız olmasanız ben ne yapardım ya

Canım sende kendıne dıkkat et sonra bısı olmaz derken Allah ım zamann da kollarımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı

Bıde sole su kocana yeter sende yat be yatak keyfı yap esınede yazık bu arada bı orda bı burda

Bnede doguracam sandıydım demek o kdar kolay olmuy dogum :bbo:

laelaelaelaelae Günaydınn Koca tumbaklıı
Hhehee eşim bugün baga şişko dedi zaten

gız siz tukkanı kacta acınıyonuz da yeni geldin ne zaman actınız ne zaman eve cıkıyonn ha bide dukkan ust kattamı

Günaydıınn,

Gününüz güzel geçsin...

Bir Nokta, çok geçmiş olsun, bıdık epey korkutmuş seni...
Bir daha yaramazlık yapmaz umarım :)

Gece benim de çok ağrım oldu, karnım, kasıklarım sızladı durdu, tuvalete bile zor kalktım.
Ama kasılma gibi değildi, belli ki baskıdan ve kuzunun büyümesinden oluyor, bir de yorgunluktan tabi...
Kalan günler biraz zor geçecek galiba :)

he cnm üst katta:bbo: 8,30da açılıyo ben 9da çıktım kocam geldi hemen işte ben geçici serwis dışıyım koca dötlüüüüü

sonunda sewındım canm :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…