2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cuamalr canımmm .... inşallah güzel haberler ile gelirsin....

kayınpederini çağır yardım etsin :)))))))))))

ay canımm... dert etmesen hani elbet geçecek bu günler evin hallerine gözlerini yum biraz hep tepe takla olsa ev sen gene düzelteceksin en kötü bi iki kadın gelir ayrdıma hallolur nasılsa kocanın duurmu iyi çok şükür.... dert etme sakın.... oğluna gelince birde yemek vermemyi dene diyeceğim am annen var bu kez onu bakkaldan doyurur daha kötü olur ... al akrşına bi konuş anlat bakalım ne yapacak... bebğim ben böyle çok yoruluyorum sen öyle ypınca içim parçalanıyor felan diye anlat ben akrdeşimde denemiştim işe yaramıştı bir iki saat salalmıyor sonra düşünüp dayanamayıp gelip yiyordu beni öyle üzgün görünce...

yok bebişler izne ayrılmadım daha 12 şubatta ayrılıcam ama dün buraya çok kar yağdı bizim evin ordada dik bir yokuş var servis aşağıda duruyo dün herkes düştü orda.
bende korktum rapor aldım.sadece bugün ama yinede şafak 12 şubat.

benimde 16 şubat :lepi::lepi:hadi az kaldı izinde evde oturup bebeğime kapı süsü , ikram sepeti , ikram şekeri yapacağım birdeeeee ördüğüm battaniyeyi süsleyeceğim.......

dönmesede simdiden dert etme nilücüm son anda bile dönüyomuşç
ah aah arkadasım aynı dertten muzdaribiz ama sen bardaga dolu tarafından bakmıssın tebrik ediorum haklısın dogumdan sonra göbüş kalmaz bizde benim catlaklarımda yokk...herkesten ösüüürrr dilerim amma..
canım gözünaydın diyecektim ama geri yollicakmıssın olsun genede ekle resim bakalım
zaten dogumu zorlastran bizim bu önyargılarımızmış ve cevreden duydugumuz kötü dogum hikayeleri..herkesi dinlemiorum artık benim adet sancılarım komaya sokardı beni her ay buda onun gibidir herkes nası doguruyo 2 3 4 yaa
bacım benim dogum 1 mart denk geliyo zaten o yüzden birde sezeryan olacak sezeryanda 10 gün önce alınıyor biliyorsun :)
kahavltı ediyomm nammm nammm
niye sezeryan gülen..

ebru benım vajınısmus gecmısım var altan muayne bıle olamıyorum

canım yaaa benim göbekte kocamn oldu bende ondan yana dertliyim herkes dokuz aylık gibisin dikake et sen erken doğururusun felan diyor... kaynanamda göbeğim küçük desem ay bemimkide öyleydi bebkelrim sağlıklı oldu sıkm canını diyor .. göbeğim büyüdü anne çok kocamn oldu napcam desem benimkide öyleydi ama çocukalrım küçük oldu doğpum kolay oldu korkma dşyor )::):) deli bana moral vereyim derken kendiyle çelişiyor :):):))

ya bi kurayımda ona göre bakacağım... akşam birlikte karar veririz artık bakarsınız bana fikrinizi söylersiniz....

aman ne sız nereyı aradınızı bılmıyormusunuz deseydınn yanlış yazmısım

cagla tekrar bebe yapacakmış

Can şekerler merhaba
Doğum raporuyla ilgili bir sorum olcak bilenler acil cevaplarsa sevinirim.
şimdi ben 32 bitti ve 37 nci haftaya kadar çalışabilir diye rapor ldım doktorumdan.eşim hastanede de onaylattı. şimdi ben bu orginalimi işyeri muhasebeme teslim etcem yoksa nasıl? kendime kopy mi alayım yoksa bu orginalı mı kendmde saklayım. daha sonra benim yapmam gereken ne var?yani 37nci haftamda tekrar bi rpor falan almam gerek mi bilemedim? bide ben hiç ssk işlerine karışmıyom dimi işyerim hallediyo dimi?ufff çokk karışıkkkk bea....peki paramı sonra nereden alacağım?kimi ssk ya gitcen dio kimi ptt den alcan diyo hiç anlamadım ya nolur bilen biri yol gstersin.

TOPRAK:bebişine maaşallah.sen 34 ü bitirdin galba. bende salı gitcem çok merak ediyorum.
NıLÜFER:endişelenme tatlım döner o akıllı bıdıktır o. sen rahat ol.
BOSNA:izne ayrılıyon yakında demek.bende o günler gelsin istiyom.
HASRET: yorumlarına bayılıyorum tatlım ya bazen yüzüm asıkken neşeleniyorum senin espirilerinle:)))

ebru benım vajınısmus gecmısım var altan muayne bıle olamıyorum
canım benim ewliligimin ilk bi senesi bende yasadım vajinismusu doktora gittysemde kendi kendime atlattım bunu tamamen psikolojik biliosun sadece bi defa alttan muayene lucaktım bayan bi doktordu ama kadın parmagıyla muayene etmeye calıstı bastım cıglıgı se4n buna hazr degilsin sana ultrasonla bakıcaz dedi bana ..eee 1 hafta sonra catı muayenem var napıcam ben korku basladı kendimi sıkmıycam bu defa öyle ayarladım kafamda.bi tanıostada vardı vajinsmus kız normal dogum yaptı ama epişdural

Hilos, aldığın raporların orijinalleri sende kalacak, işyerine kopyalarını vereceksin.
32. haftanda çalışabilir raporu aldıktan sonra, 37'de yine aynı doktora gidip, doğum önü iznini açtırman ve onun da kopyasını işyerine vermen lazım.
Sonra izin bitiminde, orijinal raporlarla SSK'ya gidecekmişsin paranı almak için, onun detayını ben de bilmiyorum.
Öğrenicez...

Günaydın herkese a.s.

Bu gece bir kalktım terden sırılsıklam olmuş kafam beni çok fena ateş basıyor kızlar yaa :gitme:
eşim üşüyor evde ben kısa kolluyla dolaşacağım nerdeyse o yükseltiyor ısıyı ben düşüğe alıyorum mafoldumben eskiden ısınamazdım bile şu hamilelik ne garip şey alsanaalsanasmile

Dün bir arkadaşım bendeydi doğumuna 20 gün var eğer normal olursa
Onu gördükçe fenalık geçirdim diyebilirim kız 2 dk. yerinde oturamıyor sürekli ay ayy modunda delikafadulden
Son günler biz de mi öyle olacağız acaba ? ohaoldumsmile

Benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor- midem hep yanıyor şu anti asitler olmasa halim haraptı -tatlicadiarzu-

Önümüzdeki çarşamba tam 3 haftanın üzerine miniğimi göreceğim inşallah çok özledim
:asigim:

kaydirigubbakcemile3:roflol:

canım raporun aslını kendine saklıyorsun fotokopiyi muhasebeye veriyorsun sonra 37. haftada doktora gidip izin raporunu alıyorsun sonra tekrar onun fotokopisini veriyorsun e son doğumdan sonra gene rapor alıp o raporlrın asılları hep sende kaalcak ki sskdan işlemelri tammalatıp paranı alacaksın diye biliyroum ben sakın asıl raporu kaybetme canım heryere fotokopisini ver.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…