- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.661
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum..yarın güzel bi gün olacak benim için,.çünkiii oğluşumu görcemm.bakalım yine ters pozisyondamı,.yerini sevdi,dönmek istemiyomu yoksammm
dila06 kullanıcısından alıntı
günaydın kıslarr evdeyim yaşasın...aslında pekte iyi değil erken kaldırdı sıpam beni.
şimdide çamaşır attım makinaya bi oturmadım ha akşama kadarda oturmicam gaiba...yok yok evde olmak iyi değilmiş.
selkie kullanıcısından alıntı
yine oğluma bağırdım az önce..her yemek saatinde bağırmaktan onu hırpalamaktan bıktım yaaa....yemek yemiyor yememek için diretiyor...verdiğim yemeği geri çıkarmaya çalışıyor..hala küçük bebek gibi kaşığı elime alıp ben yediriyorum ç.enesini sıka sıka..bıktım artık....kendi haline bıraksam zerre yemek gelmiyor aklına...bu aralar annemde iyice şımarttı onu.hiç laf dinlemiyor,çok arsızlaştı.gazoz falan alıp geliyor ona marketten kırk defa söyledim anne ben içirmiyorum ona gazoz falan diye..kadın hala alıyor birde benden gizli içirmeye çalışıyor..evin dağınıklığındanda bıktım...ben topluyorum bu halimle arkamdan ev pislik oluyor ...bıktım yaaa...mutfak deseniz aradığımı bulamıyorum..annem herşeyin yerini değiştirmiş...tamam sağolsun yanımda geldi kalıyor,yardımcı oluyor ama düzenim kalmadı evde...bir an önçe şu çoçuğu doğursamda kendi işimi görmeye başlasam tam olarak...
kız gulcam hırsız mırsız olmasın
yok bebişler izne ayrılmadım daha 12 şubatta ayrılıcam ama dün buraya çok kar yağdı bizim evin ordada dik bir yokuş var servis aşağıda duruyo dün herkes düştü orda.
bende korktum rapor aldım.sadece bugün ama yinede şafak 12 şubat.
dönmesede simdiden dert etme nilücüm son anda bile dönüyomuşçgünaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum..yarın güzel bi gün olacak benim için,.çünkiii oğluşumu görcemm.bakalım yine ters pozisyondamı,.yerini sevdi,dönmek istemiyomu yoksammmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ah aah arkadasım aynı dertten muzdaribiz ama sen bardaga dolu tarafından bakmıssın tebrik ediorum haklısın dogumdan sonra göbüş kalmaz bizde benim catlaklarımda yokk...herkesten ösüüürrr dilerim amma..nefret ediyorum kaç aylıksın diye soranlara 8 desem nerde diyorlar karşı komşum 5 aylık hamile bnm kadar karnı varmış bana hiç öyle gelmiyor ama neyse bnm ilk gebeliğimdede karnım küçükdü 3,300 doğdu kızım ama bu kez safinaz doğurcakmışım gibi geliyor doktor boyu kilosu gayet normal diyor ama nerde diyorum ya plesanta var su var pis kan var eee bu kız nerde:):)ama en iyisi bizimki ne yırtıgımız olucak ne çatlak:):)ben hiç krem kullanmadım ilk dopumumdan olan çatlaklarım var biraz o kadar vee doğumdan sonra fit bi vücudun oluyor hemen ne göbiş kalıyor ne bişi doğumdan 1 1,5 ay sonra eski kotlarımın içine girebiliyodum ben şuan aynı hayelleri kuruyorum:dance:
canım gözünaydın diyecektim ama geri yollicakmıssın olsun genede ekle resim bakalımgünaydınnnnnnnn.......... sabah sabah gene ilk ben damladım :):):):)
ama ne yapalım sonra yoğunlukta fırsat bulamıyorum....
bebeğimin beşiği geldi.. :lepi:. ama beşik içinin kumaşını annem beğenmedi bende yatağın kalitesini beğenmedim... şimdi ne yapacağımı bilemiyroum amcamdan almıştık hatırlayanlarr vardır geri göndersem ayıp olurmu bilemedim.... sizledende sipariş isteyenelr olmuştu iyikide kesinleştirip almamışım ama dedim ben önce ben bi göreyim sizlerede resmini bi ekleyeyim ondna sonra diye dimi :):):)))
babam bugün bi konuşacak bakalım daha iyisi varmı diye ....
akşam evimize geçeceğiz malum hafta sonu ben de kurup resmini çekip sizlere gödnereceğim...
zaten dogumu zorlastran bizim bu önyargılarımızmış ve cevreden duydugumuz kötü dogum hikayeleri..herkesi dinlemiorum artık benim adet sancılarım komaya sokardı beni her ay buda onun gibidir herkes nası doguruyo 2 3 4 yaatskler canm suan ııyım tabı sabaha kadar kabus carpıntı nefesım kesıldı sımdıde uyuyamıyorum
kıss nooldu bebeeem sennki anneyimi korkuttu bak yaramaza..
eger bu yalancı sancı ıse gercegını dusunemıyorum ohaoldumsmile
niye sezeryan gülen..bacım benim dogum 1 mart denk geliyo zaten o yüzden birde sezeryan olacak sezeryanda 10 gün önce alınıyor biliyorsun :)
kahavltı ediyomm nammm nammm
hırsız telefonlamı arar kı guclubacismile
kız tıstırma benı dogururum haaaaaa -tatlicadiarzu-
oylee nerde oturdunu deme
sız nerde oturdunuzu bilmiyormusunuz deseydın
dönmesede simdiden dert etme nilücüm son anda bile dönüyomuşç
ah aah arkadasım aynı dertten muzdaribiz ama sen bardaga dolu tarafından bakmıssın tebrik ediorum haklısın dogumdan sonra göbüş kalmaz bizde benim catlaklarımda yokk...herkesten ösüüürrr dilerim amma..
canım gözünaydın diyecektim ama geri yollicakmıssın olsun genede ekle resim bakalım
zaten dogumu zorlastran bizim bu önyargılarımızmış ve cevreden duydugumuz kötü dogum hikayeleri..herkesi dinlemiorum artık benim adet sancılarım komaya sokardı beni her ay buda onun gibidir herkes nası doguruyo 2 3 4 yaa
niye sezeryan gülen..
ebru benım vajınısmus gecmısım var altan muayne bıle olamıyorum
canım benim ewliligimin ilk bi senesi bende yasadım vajinismusu doktora gittysemde kendi kendime atlattım bunu tamamen psikolojik biliosun sadece bi defa alttan muayene lucaktım bayan bi doktordu ama kadın parmagıyla muayene etmeye calıstı bastım cıglıgı se4n buna hazr degilsin sana ultrasonla bakıcaz dedi bana ..eee 1 hafta sonra catı muayenem var napıcam ben korku basladı kendimi sıkmıycam bu defa öyle ayarladım kafamda.bi tanıostada vardı vajinsmus kız normal dogum yaptı ama epişduralebru benım vajınısmus gecmısım var altan muayne bıle olamıyorum
Can şekerler merhaba
Doğum raporuyla ilgili bir sorum olcak bilenler acil cevaplarsa sevinirim.
şimdi ben 32 bitti ve 37 nci haftaya kadar çalışabilir diye rapor ldım doktorumdan.eşim hastanede de onaylattı. şimdi ben bu orginalimi işyeri muhasebeme teslim etcem yoksa nasıl? kendime kopy mi alayım yoksa bu orginalı mı kendmde saklayım. daha sonra benim yapmam gereken ne var?yani 37nci haftamda tekrar bi rpor falan almam gerek mi bilemedim? bide ben hiç ssk işlerine karışmıyom dimi işyerim hallediyo dimi?ufff çokk karışıkkkk bea....peki paramı sonra nereden alacağım?kimi ssk ya gitcen dio kimi ptt den alcan diyo hiç anlamadım ya nolur bilen biri yol gstersin.
TOPRAK:bebişine maaşallah.sen 34 ü bitirdin galba. bende salı gitcem çok merak ediyorum.
NİLÜFER:endişelenme tatlım döner o akıllı bıdıktır o. sen rahat ol.
BOSNA:izne ayrılıyon yakında demek.bende o günler gelsin istiyom.
HASRET: yorumlarına bayılıyorum tatlım ya bazen yüzüm asıkken neşeleniyorum senin espirilerinle:)))
kaydirigubbakcemile3:roflol:canım yaaa benim göbekte kocamn oldu bende ondan yana dertliyim herkes dokuz aylık gibisin dikake et sen erken doğururusun felan diyor... kaynanamda göbeğim küçük desem ay bemimkide öyleydi bebkelrim sağlıklı oldu sıkm canını diyor .. göbeğim büyüdü anne çok kocamn oldu napcam desem benimkide öyleydi ama çocukalrım küçük oldu doğpum kolay oldu korkma dşyor )::):) deli bana moral vereyim derken kendiyle çelişiyor :):):))
ya bi kurayımda ona göre bakacağım... akşam birlikte karar veririz artık bakarsınız bana fikrinizi söylersiniz....
Can şekerler merhaba
Doğum raporuyla ilgili bir sorum olcak bilenler acil cevaplarsa sevinirim.
şimdi ben 32 bitti ve 37 nci haftaya kadar çalışabilir diye rapor ldım doktorumdan.eşim hastanede de onaylattı. şimdi ben bu orginalimi işyeri muhasebeme teslim etcem yoksa nasıl? kendime kopy mi alayım yoksa bu orginalı mı kendmde saklayım. daha sonra benim yapmam gereken ne var?yani 37nci haftamda tekrar bi rpor falan almam gerek mi bilemedim? bide ben hiç ssk işlerine karışmıyom dimi işyerim hallediyo dimi?ufff çokk karışıkkkk bea....peki paramı sonra nereden alacağım?kimi ssk ya gitcen dio kimi ptt den alcan diyo hiç anlamadım ya nolur bilen biri yol gstersin.
TOPRAK:bebişine maaşallah.sen 34 ü bitirdin galba. bende salı gitcem çok merak ediyorum.
NİLÜFER:endişelenme tatlım döner o akıllı bıdıktır o. sen rahat ol.
BOSNA:izne ayrılıyon yakında demek.bende o günler gelsin istiyom.
HASRET: yorumlarına bayılıyorum tatlım ya bazen yüzüm asıkken neşeleniyorum senin espirilerinle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?