- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.701
Anladım canım .sakıncası olabilir diyorsan doğrudur.
Canım doktorun seni nezaman sezeryan yapacak?Bende sezeryan yapıcam.Yüksektansiyon ve kilo sebebiyle normal biraz zor görünüyor.Doktor bana normal doğumbeklenen günden 1 gün yaparım dedi. bende 3-4 gün dahada evvel alamazmısınız dedim olmaz dedi vaktinde olsun dedi. eğer dediğim tarih olsa hem eşim hem ben hem bebbiş aynı gün olacaktı doğum tarihleimiz.
sempatiksalakcinni aynen, ben de bazen yere yatardım
ya işte ben günden güne artan bir sıcaklıkla yanıyorum dün gece yatmadan önce yere uzandım resmen serinlemek için eşim zorla kaldırdı diyor ki korkutma beni sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmileHadi gözün aydın :teytey:
Darısı bütün şafak sayanların başına :)
Yarın yarım gün son kez geleceğim seyyalcim ve pazartesiden itibaren hazırlıklarıma başlıcam evdeyiiiiiimmmmm aklinialirimsmilecvanım hadi hayırlı olsun inşallah yarından itibaren çalışmyor evde dinleniyorsun ha ne güzel :))))))))))))
Allah razı olsun hiloscumm olumunekankayizsmileDİMPLEHAWK:şafak sayan güzel bir anne. ayyyy az kaldı mis kokulu bebişine kavuşmana.ayn heycanı senle paylaşıyoruz canım.Allah hayırlı güzel sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin.
delikafaduldenben calısırken wc gıdıp klozet kapagını kapatıp 15 dk oturup kestırıyodum bırı gelırse merak edıp mıdemı hozmuşum gıbı numare yapıyodum
Aslında süper olurdu, eşinle doğum tarihleriniz aynı demek :asigim:Anladım canım .sakıncası olabilir diyorsan doğrudur.
Canım doktorun seni nezaman sezeryan yapacak?Bende sezeryan yapıcam.Yüksektansiyon ve kilo sebebiyle normal biraz zor görünüyor.Doktor bana normal doğumbeklenen günden 1 gün yaparım dedi. bende 3-4 gün dahada evvel alamazmısınız dedim olmaz dedi vaktinde olsun dedi. eğer dediğim tarih olsa hem eşim hem ben hem bebbiş aynı gün olacaktı doğum tarihleimiz.
tansiyonun kaça çıkıyor canım ya bende var benim 13 8 oluyor ilaç verdi ama 1 haftadır falan kullanmıyorum acayıp halsiz bırakıyor ya
Anladım canım .sakıncası olabilir diyorsan doğrudur.
olumunekankayizsmile
Amiiinn zemuszemus
Yarın yarım gün son kez geleceğim seyyalcim ve pazartesiden itibaren hazırlıklarıma başlıcam evdeyiiiiiimmmmm aklinialirimsmile
Allah razı olsun hiloscumm olumunekankayizsmile
Aminn opuyorumnanaktan
delikafadulden
Aslında süper olurdu, eşinle doğum tarihleriniz aynı demek :asigim:
benım doktoprum 39 artı 1 de dıyo ama bence cok gec o zamana kadar ya sancom tutar ya kanamam olur yada suyum gelır
boyle bısı yasayıp gıtmek ıstemıyorum o yuzden ben bu gıdısımmde 38 artı 3 al dıcem hiç olmazsa belırledım tarıhte gule oynaya gıdıyım ıstıyorum 22.02.2010 ıstıyorum ben
mutlu03 kullanıcısından alıntı
kızlar selam hayırlı cumalar
korkmayın herkeste aynı şikayet olmuyır benim allah a şükür bi yerim ağrımıyor sadece gece wcye kalkmak zor oluyor yatıp kalkmak biraz zorlaştı
Canım ben doğumdan evvel yüksek tansiyon hastasıt-ydım ve hap kullanıyordum 10mg.Hamilelikle birlikte hapı kestim.Asabileşince üzülünce 15 10 16 10 çıkardı. ama bu hamilelik bana yaradı maaşallah. artık yüksek değil.çok dikkat ediyorum yememe.üzülmemeye ve siniirlenmemeye çalışıyom. şimdi yok ama doktorum doğuma kadar ne yaşanır doğumda ne olur belli olmaz diyo o sebeble sezeryan diyo bana .benim tansiyon heycandan da zıplıyo çünkü.
umarım herşey istediğin gibi yolunda gider canım.benim 40nci hafta 31martta bitiyo.doktorum 22 mart alalım diyo yada 20 mart gibi.bende 15 mart olsa keke diyordum.bakalım neolacak.
İvett aklinialirimsmile Teşekkürlerr olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5 bu arada gözün aydın izin zamanın gelmiş :lepi:
Koç erkekleri de zordur ama, duygusal olması daha iyi bence :))bebeklerin doğum tarihlerini değiştirelim mi ):):) benimki 15 martta gelecek kısmetse ve ben 20 marttan sonra olsun istiyorum baık burcu olmasın :):):) annesi gibi çok duygusal bir eve bi tane yeter )::)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?