2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tansiyonun kaça çıkıyor canım ya bende var benim 13 8 oluyor ilaç verdi ama 1 haftadır falan kullanmıyorum acayıp halsiz bırakıyor ya

ya işte ben günden güne artan bir sıcaklıkla yanıyorum dün gece yatmadan önce yere uzandım resmen serinlemek için eşim zorla kaldırdı diyor ki korkutma beni sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni aynen, ben de bazen yere yatardım
Hadi gözün aydın :teytey:
Darısı bütün şafak sayanların başına :)
olumunekankayizsmile
Amiiinn zemuszemus
cvanım hadi hayırlı olsun inşallah yarından itibaren çalışmyor evde dinleniyorsun ha ne güzel :))))))))))))
Yarın yarım gün son kez geleceğim seyyalcim ve pazartesiden itibaren hazırlıklarıma başlıcam evdeyiiiiiimmmmm aklinialirimsmile
DİMPLEHAWK:şafak sayan güzel bir anne. ayyyy az kaldı mis kokulu bebişine kavuşmana.ayn heycanı senle paylaşıyoruz canım.Allah hayırlı güzel sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin.
Allah razı olsun hiloscumm olumunekankayizsmile
Aminn opuyorumnanaktan
ben calısırken wc gıdıp klozet kapagını kapatıp 15 dk oturup kestırıyodum bırı gelırse merak edıp mıdemı hozmuşum gıbı numare yapıyodum
delikafadulden
Aslında süper olurdu, eşinle doğum tarihleriniz aynı demek :asigim:

tansiyonun kaça çıkıyor canım ya bende var benim 13 8 oluyor ilaç verdi ama 1 haftadır falan kullanmıyorum acayıp halsiz bırakıyor ya

Canım ben doğumdan evvel yüksek tansiyon hastasıt-ydım ve hap kullanıyordum 10mg.Hamilelikle birlikte hapı kestim.Asabileşince üzülünce 15 10 16 10 çıkardı. ama bu hamilelik bana yaradı maaşallah. artık yüksek değil.çok dikkat ediyorum yememe.üzülmemeye ve siniirlenmemeye çalışıyom. şimdi yok ama doktorum doğuma kadar ne yaşanır doğumda ne olur belli olmaz diyo o sebeble sezeryan diyo bana .benim tansiyon heycandan da zıplıyo çünkü.

benım doktoprum 39 artı 1 de dıyo ama bence cok gec o zamana kadar ya sancom tutar ya kanamam olur yada suyum gelır
boyle bısı yasayıp gıtmek ıstemıyorum o yuzden ben bu gıdısımmde 38 artı 3 al dıcem hiç olmazsa belırledım tarıhte gule oynaya gıdıyım ıstıyorum 22.02.2010 ıstıyorum ben

Evet canım eşimle aynı.kızımızda o taihde doğsun çok istiyoduk ama hayırlısı tabi

Umarım herşey istediğin gibi yolunda gider canım.Benim 40nci hafta 31martta bitiyo.Doktorum 22 mart alalım diyo yada 20 mart gibi.bende 15 mart olsa keke diyordum.bakalım neolacak.

cnaım allah kolaylık verisn sana inşallah hayırlı ve kolay bir doğumun olur....

olurr belkıı hilos bende 14 subat ıatıyodum 37 hafta oluyorum zaten benım erken deogum rıskımde var yanı dedımız tarıhlerden oncede olabılır

önceden bende yoktu 20 haftadan sonra başladı... ben dikkat etmiyorduk yediklerimede ama benimde doktora giderken bir heycan sinir stres oluyordum ondan dedi ama şimdilik doğum için normal dedi ama ilerleyen zamanlar ne gösterir bilmiyorum.senin içinde hayırlsıı olur inşallah olumunekankayizsmile..

umarım herşey istediğin gibi yolunda gider canım.benim 40nci hafta 31martta bitiyo.doktorum 22 mart alalım diyo yada 20 mart gibi.bende 15 mart olsa keke diyordum.bakalım neolacak.

bebeklerin doğum tarihlerini değiştirelim mi ):):) benimki 15 martta gelecek kısmetse ve ben 20 marttan sonra olsun istiyorum baık burcu olmasın :):):) annesi gibi çok duygusal bir eve bi tane yeter )::)):)

kaydirigubbakcemile5 bu arada gözün aydın izin zamanın gelmiş :lepi:
İvett aklinialirimsmile Teşekkürlerr olumunekankayizsmile
bebeklerin doğum tarihlerini değiştirelim mi ):):) benimki 15 martta gelecek kısmetse ve ben 20 marttan sonra olsun istiyorum baık burcu olmasın :):):) annesi gibi çok duygusal bir eve bi tane yeter )::)):)
Koç erkekleri de zordur ama, duygusal olması daha iyi bence :))

Koç Burcu Bebeği:21 Mart 20 Nisan

En sevdiği cümle: "Önce ben"
ıyi yönleri: cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen

Kötü yönleri: aceleci, sabırsız, tezcanlı

Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.

Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin... aklinialirimsmile

Bizim hiç kaçarımız yok, Balık olacak benim minik kuzum, inşallah...
Evde bir ağlak yengeç (ben), bir de ağlak balık (Doruk'um), bir de sabırlı boğa (babamız) olacaz...
Allah babamıza kolaylık versin :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız....bebekleriniz nasıl bende yeni geldim doktordan

Hayırlı cumalar diliyorum herkese... Çok kötü bir gece geçirdim, sancılandım, bebek geliyor sandım, aşağıda müthiş bir baskı vardı ve bebeğin kafasını vajinamda hissettim resmen, ayrıca makata baskı yapıyordu bebek ve ben büyük abdestimi bile tutamadım malesef ( Şu an hala sancılarım var, sırtım ve belim çok ağrıyor, karnımı biri aşağı doğru çekiyor sanki, neyseki yarın doktor kontrolüm var ve ne olacaksa yarın belli olur artık, sizlere bir bakayım diye girdim, fazla kalamayacam, uzanmam lazım, gece hiç uyumadım çünkü, herkes iyidir umarım, hepinizi öpüyorum, dua edin erken doğurmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…