- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.681
canım bendede tam tersi donuyorum kasılıorum üşümekten zaten üşüyen bi yapım vardı ..minigin büyümüştr annesiii benimde önümüz cumartesi ayy catı muyenem var-tatlicadiarzu-Günaydın herkese a.s.
Bu gece bir kalktım terden sırılsıklam olmuş kafam beni çok fena ateş basıyor kızlar yaa :gitme:
eşim üşüyor evde ben kısa kolluyla dolaşacağım nerdeyse o yükseltiyor ısıyı ben düşüğe alıyorum mafoldumben eskiden ısınamazdım bile şu hamilelik ne garip şey alsanaalsanasmile
Dün bir arkadaşım bendeydi doğumuna 20 gün var eğer normal olursa
Onu gördükçe fenalık geçirdim diyebilirim kız 2 dk. yerinde oturamıyor sürekli ay ayy modunda delikafadulden
Son günler biz de mi öyle olacağız acaba ? ohaoldumsmile
Benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor- midem hep yanıyor şu anti asitler olmasa halim haraptı -tatlicadiarzu-
Önümüzdeki çarşamba tam 3 haftanın üzerine miniğimi göreceğim inşallah çok özledim :asigim:
Günaydın herkese a.s.
Bu gece bir kalktım terden sırılsıklam olmuş kafam beni çok fena ateş basıyor kızlar yaa :gitme:
eşim üşüyor evde ben kısa kolluyla dolaşacağım nerdeyse o yükseltiyor ısıyı ben düşüğe alıyorum mafoldumben eskiden ısınamazdım bile şu hamilelik ne garip şey alsanaalsanasmile
Onu gördükçe fenalık geçirdim diyebilirim kız 2 dk. yerinde oturamıyor sürekli ay ayy modunda delikafadulden
Benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor- midem hep yanıyor şu anti asitler olmasa halim haraptı -tatlicadiarzu-
Önümüzdeki çarşamba tam 3 haftanın üzerine miniğimi göreceğim inşallah çok özledim :asigim:
canım bendede tam tersi donuyorum kasılıorum üşümekten zaten üşüyen bi yapım vardı ..minigin büyümüştr annesiii benimde önümüz cumartesi ayy catı muyenem var-tatlicadiarzu-
hadi hayırlı sı ile gör gel... bende görmeyeli çok oldu ama daha 6 şubat randevuya çok var( ben şimdiden başşladım bu ay ay pozisyonuna nasıl oalcak sonraki haftalarım korkuyorum vallaaa :1shok::teytey::teytey::teytey::1shok::1shok::1shok:
evet canımm kafam rahattiyi açıdan bak canım sezeryanmı normal doğum mu diye akkrsız aklmıyorsun direk tercihin belli :))))))))))))
bazen az azda gelebılır suyuda bıtıbelır dogum ısaretı olarak gelen sudan ne zaman sora olur bılmembir sorcam kızlar suyun geldikten sonra ne kadar zaman sonra doğum oluyor bilen varmı?
benım cok farklı canım ben muayne olabılıyodum ama ılk tup denemesınde toplama işleminde damarım patlasdı 3-*4 dr elle muyne ettıler muthıs bı kanama gecırdım cok sıkıntı yasattıkları ıcın bır dahada olamadım alta muayne ıkıncı denemede hep anestezı aldıö yumurta takıbındecanım benim ewliligimin ilk bi senesi bende yasadım vajinismusu doktora gittysemde kendi kendime atlattım bunu tamamen psikolojik biliosun sadece bi defa alttan muayene lucaktım bayan bi doktordu ama kadın parmagıyla muayene etmeye calıstı bastım cıglıgı se4n buna hazr degilsin sana ultrasonla bakıcaz dedi bana ..eee 1 hafta sonra catı muayenem var napıcam ben korku basladı kendimi sıkmıycam bu defa öyle ayarladım kafamda.bi tanıostada vardı vajinsmus kız normal dogum yaptı ama epişdural
Günaydın herkese a.s.
kuyruk sokumu agrısı normlmış canımm
ne dıyodu kız agrısımı vardı
Günaydınn arkadaşlarrr a.s.
Şafak doğan güneşşşş bayanssulusmile
Hijyenim o sıcak basmalar normalde üşüyen bir yapım olmasına rağmen bende de çok oluyordu, hatta sinir olurdum.. Görümcemle eşim ayarı yükseltirdi, ben kızamık gibi olurdum, gider düşürürdüm ..
Ama bu hafta baya soğuk olduğu için bişi anlamadım :))
bir sorcam kızlar suyun geldikten sonra ne kadar zaman sonra doğum oluyor bilen varmı?
anladım canımm sen bayagı sıkıntı atlatmıssın ee normal artık allten muyene olmaman..ben yinede korkuorum off ya ben nası normal dogum yapcam ilk muayeneden korkuom dahaevet canımm kafam rahatt
bazen az azda gelebılır suyuda bıtıbelır dogum ısaretı olarak gelen sudan ne zaman sora olur bılmem
benım cok farklı canım ben muayne olabılıyodum ama ılk tup denemesınde toplama işleminde damarım patlasdı 3-*4 dr elle muyne ettıler muthıs bı kanama gecırdım cok sıkıntı yasattıkları ıcın bır dahada olamadım alta muayne ıkıncı denemede hep anestezı aldıö yumurta takıbınde
kuyruk sokumu agrısı normlmış canımm
ne dıyodu kız agrısımı vardı
Günaydın herkese a.s.
Hijyenim o sıcak basmalar normalde üşüyen bir yapım olmasına rağmen bende de çok oluyordu, hatta sinir olurdum.. Görümcemle eşim ayarı yükseltirdi, ben kızamık gibi olurdum, gider düşürürdüm ..
Gözlerim kapanıyor.
Çalışamıyorum...
Acilen uyumam lazım
Hijyenim beni de çok ateş basıyor, geceleri ayaklarım dışarda yatıyorum valla...
Kuyruk sokumum bitik zaten, ağrı ötesi birşey, bazen yürütmüyor bile...
Kızın yine 20 günü kalmış, benim şimdiden her yerim ağrıyor, valla korkuyorum yaaa... Allah onun da yardımcısı olsun...
Bu muayeneden sonra seni de iki haftada bir çağırırlar herhalde.
Güzel haberler alırsın inşallah...
HİJYENİM:Bebeğinden bize güzel haberler getir canımcım.ayyy çok heycanlı yarın görcen bebikini ne güzel.Haklısın yanında senden ileri olan hamilenin zor anlarını görünce insan geriliyor ve daha kötü oluyor.Allah herkezi bir avazda kurtarsın.
.
kızlar selam hayırlı cumalar
korkmayın herkeste aynı şikayet olmuyır benim Allah a şükür bi yerim ağrımıyor sadece gece wcye kalkmak zor oluyor yatıp kalkmak biraz zorlaştı
ben calısırken wc gıdıp klozet kapagını kapatıp 15 dk oturup kestırıyodum bırı gelırse merak edıp mıdemı hozmuşum gıbı numare yapıyodum
yok hilos o anda kacmak ıstıyorum oradan olamam ben dr dogum anında bebergı dogum kanalında sıkıstırıp bogabılecegımı soyledı benım ıstemsız kasılmam oluyo vajınada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?