2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sımenay makata baskı yapması ıyı bısey degıl bence cık gıt dr bekleme

Hayırdır inşallah, ne olmuş öyle...
Çok geçmiş olsun Simenaycım...
Yarına kadar beklemesen de bir arasan doktorunu, madem hala devam ediyor?
Dur bakalım, hemen erken doğum falan getirme aklına, yat dinlen, dualarım seninle...

dogum sancısında oluyormuş makata baskı ınmeye calıstı ıcın canım bence hıc bekleme yarın gec olabılır muhakkak gıt agrın hafıflesede gıt

ay allah yardımcın olsun bak bewnde yasadım sancı ve erken dogum tanısı erken koyulursa enggellenebılır ben sancı durdurucu ılacla duruyorum

ben sancıyla hastaneye gıttım kasık ve karnımdan gelıyodu ebe makatta buyuk tuvaletın var gıobı agreı baskı varmı dedı yok deım sen wc gır dedı gırdım ıdrara cok sıkışmıştım yaptım agrı varmı dedı yok dedım yalsancu sancıdır dedıler nst gırdım vs o gece hastanede yattm çok panık olmuştum ben sen sakın ol ama dr gıt bence

:)) Bizim babamıza da aklinialirimsmile
Bizde de aynı durum söz konusu bir ağlak yengeç, bir de ağlak balık :)) (gerçi koç olma ihtimali de var)
balık burcu hangı tarıhler arasında oluy
Balık Burcu Bebeği: 19 Şubat-20 Mart

En sevdiği cümle: "gereksiz..."

İyi yönleri: hassas, merhametli, kibar, önsezileri güçlü

Olumsuz yönleri: kararsız, karmaşık, kolaylıkla kafası karışır

Balık burcu hassas, sevgi dolu, duygusal bir burçtur ve sizi sevgi denizinde boğabilir. Perilere, cinlere, hayaletlere inanır. Ona yatakta bir ninni söyleyerek veya güzel masallar okuyarak sakince uyumasını sağlayabilirsiniz. Hayalperest olan balık burcu çocuğu sevgi ve desteğe tüm burçlardan daha çok ihtiyaç duyar. Bunlar olmadığında gergin ve dengesiz davranışlar sergileyebilir. Rutinlikten hoşlanmaz ve programlanmış şeyleri sevmez. "Sırf duvardaki aptal bir saat öyle söylüyor diye" belli saatlerde yemek yemeyi , yatmayı vs. sevmez. Belli bir süre sonra okul kurallarından da sıkılabilir. Ona daha ilk günlerden itibaren yavaş yavaş disiplinli olmayı öğretmelisiniz. Ancak bunu yaparken dikkatli olmalı, aceleci davranmamalsınız. Aksi halde onun doğuştan getirdiği hayalgücü ve yaratıcılığını zedeleme riskiniz vardır.
Oyunlarla, resimlerle, ufak hikaye ve şiirler yazmasını sağlayarak ona hayallerini gerçeğe döünüştürmenin yollarını göstermelisiniz. Balık burcu hassastır ve duyarlıdır, bu yüzden onun ne kadar kolaylıkla gözlerinden yaş geldiğini görüp şaşırabilirsiniz. Bu hassaslığı daha sonraki hayatında ona güvenilen, merhametli ve anlayışlı bir insan olmanın yollarını açacaktır.
Simenaycım beni de korkuttum şimdi, hayır olsun durumun inş
İstersen şimdiden bir git kontrole bilmiyorumkismile

ağlak balık ben ağlak balık beril yada selin artık babası hangisine karar verise birde inatçı başak babası olacak :)))))) mevlam kocama sabır versin en sevmediği şeydir asık surat ve ağlayan gözler :))))))))

buyuk tuvaletini yapınca peki o baskı gectimi birde kabızlık varmıydı?
magnezyumu ulen sırf ishal yapsın diye dr dan gızlı ıcıyorum bi arkadaşa demiş benim doktorm magnezyum erken dogumu engelliyor demiş sen bırakmışmıydın simenay.. valla kokrutmak istemedim seni sadece önemsememzlik etme çünkü olagan birşeyin dıışında bişi olursa allah korusun dr bilsin zaten beni baz almayın bana her agrıher gun oluyor ama benim erken dogum riskim var

simenay çok geçmiş olsun ama dr. aramanda fayda var...

Kızlar ben hastaneye gidiyorum, doktor hemen gel dedi bana.. ınşallah yalancı sancı falandır, dua edin bana, çok korkuyorum..

Dimple sen de mi yengeçsin canım :)
Benim sevgilim 10 yıldır benden yeterince çekti zaten, bir de oğlu benim gibi olursa şimdi, yazık valla adama :)
Baksana duygusal, hassas, duyarlı falan...
Yerim onu beeen :)

gamze benım ksyınvalıdede balık burcu dıyor oglumda benım gıbı duygusal olucak
kendısı duygusalmış oyle deyu
benım gocam yengec ben akrep

bende 35+5 günlüğüm hafif hafif karın ağrılarım var nstdede çıktı ama artık bu aylarda olurmuş ama yinede dr 10 gün dinlen dedi ki benim ağrılarım çok değil

simenay numaranı verırmısın bana sana hemwn yasın okucam bende kotu oldum

Merhaba kızlar...Hiloşcum çok teşekkür ederim.Ben 35+1 im yani 36. haftanın içinde oluyormuşum.
Hijyenim ben 2-3 gündür yerimde oturamıyorum bebek sürekli hareket etmek istiyor canımı yakıyor o yüzden benim kalkmam dolaşmam yada yatar vaziyette durmam gerekiyor.Biraz önce duruşmadaydım otur otur kızım yine sert hareketler yaptı yüzümü ekşitmişim heralde rahatsızım diye benim dosyamı önce aldılar.Kızlar anladığım kadarıyla 35. haftadan sonra kontrol bizim elimizden gidiyor , bebek hareketleri sertleşiyor.
Nilüfercim benim bebekte son 1 aydır tersti.Ben dönmez diyordum ama dün ki kontrolde döndüğü anlaşıldı.Kaldı ki ben döndüğünü anlamadım.O yüzden inşallah senin bebekte dönmüştür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…