2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hilos nasıl halıı anlatt

Canım benim bebek odası lila beyaz olacak.Herşey bu renge gre ayarlandı.halım kalmıştı.ilk kar yağdığı gün Bauhousun ordan geçiyoduk bakalım ddim.
Halı ölçüleri galba 70 cm x 100 cm gibi tahmini.
Renkli.lila kouyu mor ve krem rengi.üzerinde kare kare şekil.
Üzerinde de pembe panter var.
bebek halıları tüysüz ince kıl yapmayan olmalıymış. malum emeklicek falan ve odasında da yürüdükçe toz oluşmaması için bunlar önemli özellik.işte bu anti bacteriel halı demekmiş.
mağzalardada var ama antibacteriel denince fiyatlar 200lere çıkıyor.Bence bi git gör.çok pahalı alma..çocuk üstüne dökecek saçacak. bari leke kalırsa üzülmezsin yenisini alırken üzülmezsin şukadar verdimdi diye. sonra hem fiyat uygun hem sağlıklı yani.git gör derim canım.alkisalkisalkis

ah canım ya bı dogursan bı kendıne gelsen gercekten elın elıne bakmak cok zormus
Kıyamam sakın kendını cok uzme bebişini dusun

kızlar den buyuk sıkıntım su
ksaynanam sureklı altan altan benı elestırdı ıcın ben artık ıyı olmadımı yanı ıyı derken onlar sankı cok cok ıyılerıne layıkmışta ben onlara yakısmıyomusum gıbı hıssetmeye basladım onların akrabalarının oldu bı ortama gırınce ben konuşurken benı asagılayan gozle bakıyo kayınvalıdem artık hıc ıyı olmadımı dusunuyorum ya bu psikolojiden kurtulamıyorum

klava:
Ayy ne güzel dedin valla...
Bize en yaramayan şey stres artık, olur olmaz herşeyi dert etmek yoookk

saçmalama hayatta kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin . sallama bile onları yaw. hem 1-2 ay içinde sana karşılıksız tapan biri olacak yanında o zaman hiççç takmazsın kimseyi

Kızlar kaynanama elektrıklı battaniye aldırdım ama ben hıc kullanmadım daha once acaba kullanan war mı aranızda bana onerılerınızı soyler mısınız

ya saçmalama kızım yaa.bunlar nasıl düşünce nasıl laflar Allah tan büyük yok klava:.
senin bunları düşünmen onun amacına ulaşması demek senin boşyere psikoljinin bozulması demek,gerilip üzülmen demek ve egeyi etkilyorsun gülencim.
o ister beğensin ister beğenmesin kocan seni seçti mi seçti evlendimi evlendi ona halt yemek düşer ancak.

Benimkide 4 aylıkken almıştı sonra doğuma kadar getirmeyecem diyordu sonra görümcede hamile kalınca benimkilerle karışmasın diye getirrdi Allah razı olsun görümcemden zaten ondan sonra bana bişi demez oldu ... eee etme bulma dünyası

simenayındamı sıkıntısı vardı böyle ya ?

dila manyak onlar bırak ya buarada verin oyları 5. numarayaa hayde

ege ; beşik da size gelmedi öylemii hadi bu akşam bizede gelcek eşyalar bakalım neler var neler hatırlamıyorum görmüştüm ama da alcaklarım var demişti merak etmiyo değilim hani allah bilir kurdele bile takmıştır eminim :smiley-cool:

cok zor gulcan ya hamile kaldımdan beri ben hiç iş yapmadım anca üsten üsten işleri gördüm hep annem yaptı evin düzeni muzeni kaydı gigtti umrumda değilde çok zor ya az önce yerde magnezyumun poşetini gördüm annem geldinde uatak odasnda yatıyomya zaten eğildim agrı girdi belime ayamla komidinin altına ittim mesela
dogurunca inşallah kendimize gelicez kocamada ilgi gösteremiyorum galba hep bıdı bıdı yapıyorum..
kayuınvalidem gecen gun giderken anneme temizlik ne zaman yapcaksak o zaman haber ver geleyim dedi bende oturmayada gelin dedim oda uymuyor dedi bende zaten hiç gelmiyorsunuz dedim insna içinde birde insanlarda soruyor ya
gülay kaynanan hiç gelmiyor diyolar anlıyolar bide onlara karşı utanık kalıyorum

Kızlar kaynanama elektrıklı battaniye aldırdım ama ben hıc kullanmadım daha once acaba kullanan war mı aranızda bana onerılerınızı soyler mısınız

canım ben yatmadan 1-2 saat önce çalıştırıyorum nevresimin altına serdi.yatarken kapatıyorum.ama ısınmış oluyor sıcacık yatağa giriyorum çok güzel oluyor.açık bırakıp yatma taraftarı değilim pek.

canım senin bebeğin allahtan kız değil valla sen nbu kdar kızıyorsun ya kesin ona benzerdi Allahtan erkek ama fazla sinirlenme bak kimle kızarsa ona benzrmiş

hilos acaba benim odama uygun bulurmuyumkı ben kremhalı kestırıcektım direk bebek odası halılarıdamı var hiç dikkaitni çektimi mavili söyle aslında karaktersi istiyorum ben ama ama artık bişi almak zorundayım yavum dogurdum dogurucam bulamadım kac haftadı hatırında varmı hiç
insan oraya gidincede cok yoruluyor halıların ustune oturu verırım

Bu da benim bebek halım..Antialerjik... 133*190 cm 39TL ye aldım....

Eklentiler

• $eakap120144.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 42

2 saatte cok sıcak olmaz mı bugun aldı koku falan yapar mı bı calıstırsammı

yagmur iyi geldi anam :sinifsinif:
erkek olsada benzer yavyum bence benzıcek yanı

kız gülen öldürdün beni haa gülmekten...
verin madem oyları hade...
bir nokta niye aldın elektrikli battaniyeyi kaynanayı köktenmi halletcen bitanede gülenin kaynanaya yollayalım o battaniyeden bari üstünede accık su dökelim yatmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…