- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.981
hilos nasıl halıı anlatt
canım amin senin sat'a göre doğum ne zaman 6 mart biraz geç değilmi hiç dinlenmeye fırsatın olmaz ozaman
ay gulcan bıkmış artık gelmekten gotmekten evde anası alta gelın arka sokakta bebn hamıle
yoksa annem olmasa goruyosunuz kaynanam kuran okumaya gekldı bı kuzene bende 1 saat oturdu oyle kukuma kusu gıbı gıttı ne bı yemek getuırım ne bı ısıbı gorım ne alıp bı ekmek getırım yokk :dilcikar:
bu aksamda memet oraya gıtcek işten gelmeden ne zaman oraya gıtse memetın surat bes karıs asık kadın bısı dıyodur
evde ben dıyom
annem dıyo basar tekmeyı gororsun neyse gıttı ben aglıyom birazdan kendıme geklırım
gelınde hamıle 37 haftalık işte oyle
ay allahım katıldığım bişeyde sorunsuz ilerlese şaşarım zati herşeyim bi olay.
ya gülen amma dert ettin boşver doğurcan millet yüzünden getirmese açıktamı kalcak bebişin...
koyver gitsin accık rahat olun ya bak simenay hastanede kızı gerdiler gerdiler...
kızlar den buyuk sıkıntım su
ksaynanam sureklı altan altan benı elestırdı ıcın ben artık ıyı olmadımı yanı ıyı derken onlar sankı cok cok ıyılerıne layıkmışta ben onlara yakısmıyomusum gıbı hıssetmeye basladım onların akrabalarının oldu bı ortama gırınce ben konuşurken benı asagılayan gozle bakıyo kayınvalıdem artık hıc ıyı olmadımı dusunuyorum ya bu psikolojiden kurtulamıyorum
ksaynanam sureklı altan altan benı elestırdı ıcın ben artık ıyı olmadımı yanı ıyı derken onlar sankı cok cok ıyılerıne layıkmışta ben onlara yakısmıyomusum gıbı hıssetmeye basladım onların akrabalarının oldu bı ortama gırınce ben konuşurken benı asagılayan gozle bakıyo kayınvalıdem artık hıc ıyı olmadımı dusunuyorum ya bu psikolojiden kurtulamıyorum
Kızlar kaynanama elektrıklı battaniye aldırdım ama ben hıc kullanmadım daha once acaba kullanan war mı aranızda bana onerılerınızı soyler mısınız
Benimkide 4 aylıkken almıştı sonra doğuma kadar getirmeyecem diyordu sonra görümcede hamile kalınca benimkilerle karışmasın diye getirrdi Allah razı olsun görümcemden zaten ondan sonra bana bişi demez oldu ... eee etme bulma dünyası
canım senin bebeğin allahtan kız değil valla sen nbu kdar kızıyorsun ya kesin ona benzerdi Allahtan erkek ama fazla sinirlenme bak kimle kızarsa ona benzrmiş
canım ben yatmadan 1-2 saat önce çalıştırıyorum nevresimin altına serdi.yatarken kapatıyorum.ama ısınmış oluyor sıcacık yatağa giriyorum çok güzel oluyor.açık bırakıp yatma taraftarı değilim pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?