2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adamların hepsi böylee yoksa biz iyileirne layıkız
geldi adam zile bastı stop

canim darilma lutfen bana kizma ama neden tahammul ediyorsunki anlamadim.

ya ben bişeye katlanmıyorumki,,o yapıyorsa bende yapıyorum sonuçta boş bırakmıyorum..1 çoçuk var bir tane daha geliyor...çenesi vardır beni çileden çıkarır bazen ama başkalarında bulamayacağım güzel huylarıda vardır...hakkını yiyemem...beni açta açıkta bırakmaz....hiç bir şeye muhtaç etmez...birde sanırım alıştım artık....çenesinden bazı huylarından bıktım ama uzakta kalıncada özlüyorum...sempatiksalakcinni

bu herif ona trip atıcamı adı gibi biliyodur gelirdir yani gelmesini engelleyen bişi olmalı 0930 oluncabasıcam cıglığı
bi canak kesme koydum yıyom onları cabuk cabuk yutumda delil kalmasın

gülayçığım sakin ol bitanem.....geldin hele bi sakin sakin anlatırsın derdini dinlerse şayet..dinlemezse basasın çığlığı!!!sempatiksalakcinni

kızlar ben çok fenayım sırtım beni öldürecekmafoldumben

eftel canim, sirtina yumusak yastik koy -ama dik otur-, bacaklarını uzat, dizlerinin altına da yüksekçe bir ystik koy. yani popon asagida sirt ve ayaklar yukarda olsun, sırtın biraz rahatlar canım..
istersen dene ama rahat edemezsen kalma bu pozisyonda.

kislar sizin dogum yapacaginiz hastaneler belli mi ? bana bi akil fikir verin deli olacagim.hastane daha belli degil.kaldi 1.5 ay.sancim gelse kalakalirim herhalde oyle evde dogururum.

kislar sizin dogum yapacaginiz hastaneler belli mi ? bana bi akil fikir verin deli olacagim.hastane daha belli degil.kaldi 1.5 ay.sancim gelse kalakalirim herhalde oyle evde dogururum.
ben ilk gunden beri marmara üniv.hastanesine gidiyorum canim, doğumum da orda olacak, academic hospital, bağlarbaşinda, capitol'e yakın.

ilgilenmiomuslar.gobek bakimi yapmiolarmis.yaptiklarina dair imza attiriolarmis falan.
gobek bakimi neki hem ? her kafadan bi ses cikio yau

öylemi..göbek bakımı bebeğin göbeğini nasıl temizleyeceğini gösteriyorlar o...eee sende yapmazlarsa imza atmazsın....sonuçta bedava doğum yapmıyorsun orda....ya zaten bir gece kalacağım o kadar bir aksilik olmazsa inşallah...ben bi sorayım yarın dr me?sen duydukların varsa daha yaz...benim dr orda çalıyorya!

kız sizin yasaklar başınıza vurmuş valla alemsiniz ya neler konuşmuşunuz neler.Özelikle şu doğumda makyaj ve fön olayına güldüm.Siz doğumu yaparken ne makyaj kalır ne fön doğumdan sonra yaptırırsınız.Bide 6. haftadan sonra doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz korunmak için.Süte geçse bile zarasız oluyo düşük dozajlı doktor vermişti banada doğumdan sonra kontrole gidince sorarsınız.Spiral önermem bir çoğunuzun ilk bebeği zaten 5 senede bir değiştiriliyo artı zararıda oluyo artı spirallede hamile kalnda var.

Adama trpi atamadım zira getirdikleri karsında şoke öldüm
hiç abarmadan yazıyorum
- 2 adet tulum sapkali eldivenli
-Buyuk hastane çıkışı
-küçük hastane çıkışı
-5 tane orme Yelek
-5 tane örme patik
-2 tane örme Yelek ( çok beğendim )
-12 tane şapka renk renk
-12 tane çorap renk renk
-12 tane önlük renk renk
-12 tane ağız bezi
-yüz bezi
-örme atkı bere minicik
-atkı bere eldiven
-6 tane iç badi boy boy
-polar battaniye fermuarli
-ince polar battaniye
-penye battainye
-pazen battaniye( kendi dikti)
-kadife kalın battaniye
-esimin bebeklik battaniyesi ve yastığı( yep yeni gibi şaşırdım)
-alt değiştirme
-ici naylon cis geçirmeyen yatak koruyucu
-çarşaf takımı
-nevresim takımı(arı mayalii çok güzel)
-bebe yorganı
-alt desitirme ( bunu kendi dikti harika bisey)
-mevlitte bebek sallama seti ( gereksiz bence )
-2 tane ayakta sallama seti ( büyük bastık gibi ici hafi dolu ayağına kuyuorsunnbebegin sırtı falan acimaisn ayaklarında ve bebe yastığı pazenden )
-2 tane lif
-bornoz
-havlu takımı
oyy galba hepsi bulaşar bı isimini makineye attım
çok sevindim ya ama gözümde korktu çok şey almış annem vay anam vay dicek

Korktum demek iastedim :) oğlumu. Dolapları dolu dolu oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…