- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.881
kız havuzlu han ucuzz degıllcanım beşiğinde hepsininde resmini koyacağım... ama bi evimde oalbilsem... uykusuzluktan geberiyorum içim darlanıyor .. böyle gelen aboneleri felan boğası geliyor.... offffffff çok kötüym yaaa ... aykalarımın altları acıyopr cuamrtesi hem temzilik yaptım hem eminönü havuzluhanı dolaştım pazaraldıkalrımız eyrleştirik kalanalr iç,n ümraniyeyi dolaştık havuzluhan çok uygunn..... haberiniz ola...
Günaydın arkadaşlarım..
Sizi çok özledim ben yaa.. Ne kadar büyük bir aile olmuşuz da burda haberimiz yok haa.
Beni merak eden, bana ve kızıma dua eden, ilgilenen, arayan, soran, mesaj atan, herkese, kısacası hepinize çoookkk teşekkür ederim, arayanlardan birtek Sinpac ile konuşamadık, ortam müsait değildi açamadım telefonu, kusura bakmadın umarım Sinpacim, mesaj atmıştım sana sonradan almışsındır heralde.. Dualarınızı hissettim arkadaşlar, beni rahatlattınız inanın..
Gelelim asıl mevzuya, daha öncede yazdığım gibi en az 2 hafta daha içerde tutmaya çalışacak doktorumuz bizim yaramaz kızı :)) Daha fazla tutabilirsek daha iyi olur dedi ama bakacaz artık, rahimde kaç cm. açılma olduğunu söylemedi doktor ama açılmayı kontrol ederken parmağım bebeğin kafasına değiyor ona göre dedi, bebek epey bir aşağıda yani anlayacağınız, ışığı görünce ahaa bir yol buldum ben buradan bir geçeyim dedi heralde benim haylaz kızım :))) ciğer geliştirici iğne yapıldı 12 saatte bir, yine sancıları kesmek için iğne yaptılar, 5 ünitede serum yedim, hastaneden cumartesi öğlen çıktım, haşat olmuştu her yerim ama şu an daha iyiyim, hafiften sancılarım var ama bununla idare edicem artık, yatacakmışım 2 hafta boyunca, cumartesi günü yine kontole gidecem, nst de sancılarım 50 nin üzerindeydi hep, bu arada sancım artarsa yine hastaneye yatırabilir tabi doktor. Bunun dışında birde plasenta yaşlanması çıktı başıma, doktor normal olduğunu ama ilerlerse kötü olabileceğini söyledi, birde kesinlikle sezeryan olacak benim doğum şeklim, hatta bu hafta gittiğimde tarih bile verebilir bana...
Herşeyin hayırlısı, Allaha sığındım, tedbirimi de aldım, bekliyorum.. Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum, tekrar teşekkür ederim..
hilosçuğum kaynana nede olsa el ! boşver gitsin başında kalsa belki daha kötü olaçak senin için...benimkiler arayıp sormadılar bile..ben 2 hafta içinde doğuraçağım umurlarında değil,ama olsun herşeyin bir zamanı var çanım...onlarada sıra gelçek,o zaman ben de ona göre davranaçağım...
Canıım 40 olmadan mevlut yapılır bizde genelde.yaktan çıkmadan lohusa halimle okunsun istiyom evimde.
kaynanamda annemde aynı şehirde. Kendi annem hasta kızlarÇok kötü bi hastalıktan dönü evlerden uzak Allahım kimseye yaşatmasın .hepten ona yükmem. ya hem alemden ayıp nerde kaynanan diyecekler ya tatlım yaaa...
Günaydın kızlar...
Bir iki saate kadar benim sevgili kaynanam, kocası ve görümcem geliyor. sempatiksalakcinni
Nasıl mutluyum anlatamam. Dün bütün gün temizlik yptık. Tatlı, börek, kurabiye vs. de yaptım. Kaç gün kalacaklar bilmiyorum ama yarın yine çok kar geliyor, inşallah hemen yağar geçer. :) Çok fazla tahammül edemem. En kötüsü de görümcem cadısı... Bana bi araba laf etti şimdi utanmadan evime geliyor. Yüzsüz salak... Çok uğraşıcam onunla...
Herkes iyi umarım.
Pancuben sanırım doğum gününmüş, nice mutlu yıllar diliyorum arkadaşım...
ben pek giremiyorum bu aralar ablam geldi doğumu için haftaya salı teyze oluyorum inşallah :dance: zaten ondan sonra da o teyze olacak a.s. birine telefon numaramı vericem haberleşiriz gerçi eşim ben yazarım sayfana diyor ama dalga mı geçiyo anlamadım :)))
Günaydın arkadaşlarım..
Sizi çok özledim ben yaa.. Ne kadar büyük bir aile olmuşuz da burda haberimiz yok haa.
Beni merak eden, bana ve kızıma dua eden, ilgilenen, arayan, soran, mesaj atan, herkese, kısacası hepinize çoookkk teşekkür ederim, arayanlardan birtek Sinpac ile konuşamadık, ortam müsait değildi açamadım telefonu, kusura bakmadın umarım Sinpacim, mesaj atmıştım sana sonradan almışsındır heralde.. Dualarınızı hissettim arkadaşlar, beni rahatlattınız inanın..
Gelelim asıl mevzuya, daha öncede yazdığım gibi en az 2 hafta daha içerde tutmaya çalışacak doktorumuz bizim yaramaz kızı :)) Daha fazla tutabilirsek daha iyi olur dedi ama bakacaz artık, rahimde kaç cm. açılma olduğunu söylemedi doktor ama açılmayı kontrol ederken parmağım bebeğin kafasına değiyor ona göre dedi, bebek epey bir aşağıda yani anlayacağınız, ışığı görünce ahaa bir yol buldum ben buradan bir geçeyim dedi heralde benim haylaz kızım :))) ciğer geliştirici iğne yapıldı 12 saatte bir, yine sancıları kesmek için iğne yaptılar, 5 ünitede serum yedim, hastaneden cumartesi öğlen çıktım, haşat olmuştu her yerim ama şu an daha iyiyim, hafiften sancılarım var ama bununla idare edicem artık, yatacakmışım 2 hafta boyunca, cumartesi günü yine kontole gidecem, nst de sancılarım 50 nin üzerindeydi hep, bu arada sancım artarsa yine hastaneye yatırabilir tabi doktor. Bunun dışında birde plasenta yaşlanması çıktı başıma, doktor normal olduğunu ama ilerlerse kötü olabileceğini söyledi, birde kesinlikle sezeryan olacak benim doğum şeklim, hatta bu hafta gittiğimde tarih bile verebilir bana...
Herşeyin hayırlısı, Allaha sığındım, tedbirimi de aldım, bekliyorum.. Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum, tekrar teşekkür ederim..
hilos pazar gunu en uygunu gercekten ghem herkezın sezeryanı aynı olmaz benım yengem hıc yatmadı yanıı jendı ıstemedı ıcın yapmadı mevludu bence 5 yap sen kuranı 5 pazarmı oluyor
buarada bende annemlerın ustundeyım saıolsun kaynanam aldı egeye herseyıde annemler hamıle kaldımdan bderı pazarlımı alıyolar deterjan bıtse bedava abim verıyo b yere borc yapsak nalbura onlar oduyo ve ben utanıyorum artık gercekten kaynanamların durumu pek ıyı degıl zaten beklermıyorumda bırde ustune ustun hıc arayıp sormuyor gercek çok koyuyor ben bu kadarmı kötü biriyim dıye bsk dsımenay gıbıyım bende nassıl onu ark aradı merak edıyorux ınsan bı ara yanı gel beraber aglıyalım
canım anladım mevlam yardımcın olsun bizde 401 ındna sonra okutulur... annenne allh şifa versin mevlam bi daha yaşatmasın benimkide atlattı yedi sene önce kanserd çok şükür şimdi iyi.... bende kıyamma ona hiç....hilos kullanıcısından alıntı
Canıım 40 olmadan mevlut yapılır bizde genelde.yaktan çıkmadan lohusa halimle okunsun istiyom evimde.
kaynanamda annemde aynı şehirde. Kendi annem hasta kızlarÇok kötü bi hastalıktan dönü evlerden uzak Allahım kimseye yaşatmasın .hepten ona yükmem. ya hem alemden ayıp nerde kaynanan diyecekler ya tatlım yaaa...
Ay saçmalama dünyanın en iyi insanı da olsan oğlunu aldın canım elinden sana tabii gıcık olacakkkkk adı kaynan işte boşverr sen de takma bu kadar sen de cok duyarlısın benim gibii ama kendimize ediyorusss. Maddi durumlarda düzelir inşallahhh bebiş bereketiyle kısmetleriyle gelir inşallahhh Allah sağlık versin de gerisi hallolurrr yavrusss
hilosçuğum kaynana nede olsa el ! boşver gitsin başında kalsa belki daha kötü olaçak senin için...benimkiler arayıp sormadılar bile..ben 2 hafta içinde doğuraçağım umurlarında değil,ama olsun herşeyin bir zamanı var çanım...onlarada sıra gelçek,o zaman ben de ona göre davranaçağım...
edebiyatci222 kullanıcısından alıntı
Günaydın kızlar...
Bir iki saate kadar benim sevgili kaynanam, kocası ve görümcem geliyor.
Nasıl mutluyum anlatamam. Dün bütün gün temizlik yptık. Tatlı, börek, kurabiye vs. de yaptım. Kaç gün kalacaklar bilmiyorum ama yarın yine çok kar geliyor, inşallah hemen yağar geçer. :) Çok fazla tahammül edemem. En kötüsü de görümcem cadısı... Bana bi araba laf etti şimdi utanmadan evime geliyor. Yüzsüz salak... Çok uğraşıcam onunla...
Herkes iyi umarım.
Pancuben sanırım doğum gününmüş, nice mutlu yıllar diliyorum arkadaşım...
sımenay benım annemlerın kıracının kızı bızımle aynı haftada gecen pazartesı olum dogum yapmış onu duydum ya bırak gelmeen gelmesın onemlı olan cocuklarmız saglıkla gelsın boşu boşuna takıyoruz kafaya yaa .ıcayım hepsıne cocuklarmız onemlıı
simenay hmm anladım ben ıcıyorum ılac canım perşembede kontrol var sen ne kadarda bır gıtcen
Ayyy gözün aydın :)
Çok yağmaz da mahsur kalmazlar inşallah...
Biz 40 günlük evliyke kayınvalidemler gelmişti, o sene bir kar bir kar, 3 hafta gitmemişlerdi...
O gün bugündür, her geldiklerinde en az 3 hafta kalırlar :)
Seliniuscum senden bundan sonra alacağımız haber doğum haberi olabilir yani...
Hayırlısı olsun canım...
Çok çok geçmiş olsun tekrar...
Yok öyle yolu açık görüp de hemen çıkmak, böyle yolunu tıkarlar işte adamın :)
Hayırlısıyla zamanında, sağlıkla gelir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?