- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.841
senağlama
morelim çok bozuk cnm.ağlamaktan bişey yazamıyorum şuan..
Herkeze günaydın güzel hamişler,
Umarm iyi bir hafta sonu olmuştur herkeze.
Simenayın iyi omasına sevindim.SİMENAYcım dikkat et kendine tatlım.
PANCUPEN doğum günün kutlu olsun-nice yaşlar dilerim sağlıkla ve ailenle.
ASİNAZ bebiş sağlıklı ve iyimiş gözün aydın canım.
BEKOcum sanada gözün aydın iyiymiş bebikin.
SEYYAL ve HİJYEN:ay güle güle kullanmak nasip etsin Allah sağlıkla inşallah.
Benimde çok yoğun br hafta sonu geçirdiğim söylenebilir.
Kızımın odası kuruldu.Silindi temizlendi.Hereyini ütüleyip yerleştirdik.
Yatakodasınada Bambusu geldi.Kızlar çok heycan verici ya.Başından ayrılamıyorum.
Pazar günü de bir iki oyuncak ve süsleme aldık kızıma babasıyla.
Evimde yerleşti rahatladım biraz. Bi kadın çağırıp dip köşe temizlik yapılırsa dahada ii olucam.
Hastane çantamıda hazırladık.Valiz daha doğrusu:))) Annem ve teyzelerim çok panik nevarsa koydular.Daha eksiklerim var.Bebişinkiler hazır.Benim çamaşır koymam gerek. kağıt havlu ped kişisel bakım şeyleri falan.
Ya kızlar oda gelince ben bi ağlamaklı oldum.Dönencesini kurup kurup izledik babasıyla.İzlerken ağladık tabi.Malum biz ikimizde balığız.:)))
Şimdilik herkezi öptüm.
Ay birazdan bişi anlatcam anlatmasam çatlıcam.Neolur yorum yapın yanlış düşünüyrsam günaha girmeyim bari.
canım sanada günaydın ağrılı ve keyifsiz bir hal bende de var ama kızım haklı hafta sonu onuda kendşmide çok yorudm ayakalarım hala sızlıyor... bugün hep buradayım inşalalh bol bol yazacağım herkese ... bugün başınızı tatlı belası olurum :):):): )
allah kolaylık versin canım sana....
günaydın arkadaşlarrrr:))
herkese bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum..
bu gün yoğunum biraz..az sonra yardımcım gelecek temizlik var evi götürüyorlardı vallakaydirigubbakcemile2
ağrıdan bahsetmişsiniz..benim de 2 gündür ağrım var karnım ve belim ağrıyor sizin bahsettiğiniz nasıl bir ağrı? adet sancısı gibi de değil gib de ..zorluyor biraz ama(
Seyyalcim, sağol canım benim. Allah hepimize kolaylık versin...
Hepatitcim tam dediğin gibi, adet sancısına benzemiyor, ama özellikle karnımın alt kısmında, kasıklarımda yoğunlaşıyor, bazen de belime vuruyor. Periyodik değil... Sanırım artık olacak dedikleri ağrılardan bunlar... Zorluyor, yatmak istiyorum.
Cumartesi günü de bende temizlik vardı, hiç bir iş yapmadığım halde, kadının peşinde dolaşmak, yemeğini hazırlamak bile yordu beni, sen de dikkat et kendine...
Herkeze günaydın güzel hamişler,
Yatakodasınada Bambusu geldi.Kızlar çok heycan verici ya.Başından ayrılamıyorum.
Evimde yerleşti rahatladım biraz. Bi kadın çağırıp dip köşe temizlik yapılırsa dahada ii olucam.
Hastane çantamıda hazırladık.Valiz daha doğrusu:))) Annem ve teyzelerim çok panik nevarsa koydular.Daha eksiklerim var.Bebişinkiler hazır.Benim çamaşır koymam gerek. kağıt havlu ped kişisel bakım şeyleri falan.
Ya kızlar oda gelince ben bi ağlamaklı oldum.Dönencesini kurup kurup izledik babasıyla.İzlerken ağladık tabi.Malum biz ikimizde balığız.:)))
Şimdilik herkezi öptüm.
Ay birazdan bişi anlatcam anlatmasam çatlıcam.Neolur yorum yapın yanlış düşünüyrsam günaha girmeyim bari.
Pancuben, doğum günün kutlu olsun...
Ankara'ya gel, biz seninle benim maaşı yeriz... Malum bugün ayın biri...:dance:
Kızlar,
Herkes bebeğini kendi yatağının yanına mı koyacak?
Odasında yatıracak kimse yok mu?
Bebeği kendi odanızda tutmak için ne aldınız?
hala uyuyamaidm reflu çok feci hiç gecmedi ilacida almamıştım öyle böyle geçiririm diye evde süt yok olacak şey değil
Kızlar,
Bosna,
O ağrıyı ben de hissediyorum...
O ağrı gelince karnım kaskatı kesiliyor...
Günaydın kızlar ,
Simenaydan iyi haberler var çok sevindim umarım bundan sonrada hiç bir sorun yasamaz ve bebişi zamanında gelir annesinin kucagına.
Pancuben canım dogum gunun kutlu olsun eşinle ve bebişinle daha nice yıllara inşallah.
OOfff bende cok keyifsizim sinirlerim cok bozuk.Gece de uyuyamadım zaten dogru duzgun
vee şu sıralar coookk paranoyok bir insan oldum cıktımm sempatiksalakcinni
Kızlar,
Sancı İlacımı İçmek İÇin uyandım neye yarar cok acayip kafammGünaydın herkese güzel bir hafta diliyorum... a.s.
Asinaz kızçeni görmüşsün gözün aydın canım...
Pancubenciğim doğum günün kutlu olsun meleğinle; huzurlu, sağlıklı güzel bir ömür dilerim...
Bu arada ben iyiyim ben de çarşamba bebikimi göreceğim inşallah...
Gulencim şimdi uyuyorsun sanırım gece için geçmiş olsun...
Erkenden uyandırdı beni evlatcığım dün odasının halısınıda aldık..
Eksiklerimiz banyo ve bakım malzemeleri sadece...
Onları da internetten sipariş vereceğim sanırım ne marka alayım bi fikri olan var mı ?
Günaydınngünaydın......... bende herkese iyi bir hafta diliyorum.........
hizjyenim sanada günaydın ... meleğin halısını güle güle eskitsin.... bende tüm ihtiyaçalrını haftasonu yorucu bir tempo ile tamamladık.... bakım ürünlrini jansons baby aldım ben ama genelde nivea tavsiye ediliyor ben bimde 17,90 a inmiş görünce aldık artık kalsın dedik... ama daha şöyle bir 10 parça kaldı onarlda nerden baksan sağlam bişiler tutacak artık tık kalmadı valla :):):):)
Ebru benim gözüm döndü buaralar bende farkındayımcanım sen çok takıyorsun herşeyi,sanırım hormonlr tavan yapmış...takma kafana,inanki hepsi aynı,,,her erkeğin bir kusuru var....gerçekten adam gibi olanı yok! bende dün akşam bi adama sarayım dedim..bu arada dün geldi yoldan,bu aralar ona gıık oluyprum ,aslında herşeye gıçık olur oldum ya..sonra dedim kızım sarma şimdi,bi şu çoçuğu doğur ondan sonra hala gıçık olmaya devam edersem sararsın...sempatiksalakcinni hormonlardanmı yoksa gerçekten hakettiği içinmi sinir oluyorum onu ayırt edemiyorum...benimkide yüzüme bakmıyor çok ilgisiz geliyor bana..aslında hep öyleydi ama bu aralar iyice batıyor...
sanırım artık hormonlardan çıldırdık...
canım gözün aydın bebişi görmüşsün...canım bence bebeğin sağlığı daha önemli,doğunca çabuçak toparlar o kendisini annesi,yeterli sağlıklı olsun...
güzelim öncelikle doğum günün kutlu olsun,,bebişi görecekmişsin güzel haberler getir inşallah..birde yorma kendii artık..son zamanlardayız,dikkat etmek lazım..cicileriniz ve park yatağınızda hayırlı olsun...
bizde bebek geleçek yakında hala isimi seçemedik..dün akşamda emirhan olsun diyordu eşim...sürekli fikir değiştiriyor..hayırlısı artık...
sende fazla özletme kendini,tamammı?
Günaydınnn hadii bakalım gözün aydın su gibi gecsin inşallah bu hafta senin içinGünaydın arkadaşlarım, iyi haftalar hepinize,
Bu, şirketteki son haftam ama sanırım en zor haftam olacak. Çok ağrım var, çok keyifsizim...
Geçmişe hızlıca göz atmaya çalıştım.
Pancubenim gelmiş, doğumgünüymüş, nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum eşi ve Hilal'iyle...
Asinazcım, Bekocum bebiklerinizi görmüşsünüz, sağlıklılar çok şükür, gözünüz aydın...
SnowWhiteQuenn kaç gündür aklımdaydın, gidebildin mi diye, gitmişsin, gözün aydın, anneciğine de çok geçmiş olsun...
Seyyalcim, Hijyenim, bebişlerin cicilerini almışsınız, güle güle, sağlıklı günlerde kullansınlar...
Simenay iyi haberlerini vermiş zaten çok şükür, ben de konuştum haftasonu, inşallah en az 2 hafta daha duracak aceleci İklim :)
Atladığım kimse kaldıysa kusura bakmayın lütfen, işe başlamam lazım...
Gözlerimi açamıyorum, nasıl çalışacaksam :)
Beşiğin resmini görebilcekmiyizzPENCUBENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKDAŞIM NİCE GÜZEL SENELERE VE UMARIM BURADAN KALICI DOSTLUKLARIMIZ OLUR....DAHA ÇOK YAŞALRINI KUTLARIZ...
AY HAKKATTENN PANCUBEN DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞINDADA İSTEDİĞİN HERŞEY SNEİNLE OLSUN
eşim geldi ama biz hala evimzide bir oh diyemedik... önce iznimizi kar nedeni ile amcsıdna geçirmek zorunda kaldık sonra babamın aracı bozuldu biz onu lkullanıyorduk hamilelik malum eve gidip gelmek zor oluyor benim işyeri annemlerin lat katında o yüzden annemelrde kalıyoruz haftasonu geçebildik evimize oda kızımın beşiğini kurmak ve alışverişleri için koçturmaca ile geçti anlayacağınız biz hala toparlanamadık buraya işten fırsat buldukça gün içinde giriyorum ama genede eskisi gibi olmuyor çok yoğun bu aralar... ynur zaten söylemişti evlerinde internet bağlantısı olmadığı için giremeyecek o iznede ayrıldı ohh inşallah o keyişf yapabiliyordur...
Günaydınnngunaydin annis arkadaslarimmm......
iyi bir hafta gecirebilmemiz dilegiyle.
Günaydınn canımmgünaydın arkadaşlarrrr:))
herkese bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum..
bu gün yoğunum biraz..az sonra yardımcım gelecek temizlik var evi götürüyorlardı vallakaydirigubbakcemile2
ağrıdan bahsetmişsiniz..benim de 2 gündür ağrım var karnım ve belim ağrıyor sizin bahsettiğiniz nasıl bir ağrı? adet sancısı gibi de değil gib de ..zorluyor biraz ama(
Günaydınn canımmHerkeze günaydın güzel hamişler,
Şimdilik herkezi öptüm.
Kendimi alıntı yapmışım gaffurrGünadyınn
Ne bicim bi gece gecirdim anlatamam
domatesli bibe ryapıyorum kendime morel olsun diye
Sarhoş gibiyem ,
bi gecmişe bakım
Günadyınn
Ne bicim bi gece gecirdim anlatamam
domatesli bibe ryapıyorum kendime morel olsun diye
Sarhoş gibiyem ,
bi gecmişe bakım
Braxton-Hicks kasılmaları bunlar mı acaba...
Hani rahmi doğum kasılmalarına hazırlayan...
Ben her seferinde ya şirkette doğurursam diye tırsıyorum :)
Anlaşılan o ki, hormonlar bu haftalarda tavan yapıyor...
Hepimiz tesadüfen aynı anda keyifsiz, sinirli ve paranoyak olmuş olamayız :)
Ben odasında yatırıcamKızlar,
Günadyınn canımm hayırdır bende hiç uyumadım gerek öfke gerek hastalıkGünaydın kızlar ,
Simenaydan iyi haberler var çok sevindim umarım bundan sonrada hiç bir sorun yasamaz ve bebişi zamanında gelir annesinin kucagına.
Pancuben canım dogum gunun kutlu olsun eşinle ve bebişinle daha nice yıllara inşallah.
OOfff bende cok keyifsizim sinirlerim cok bozuk.Gece de uyuyamadım zaten dogru duzgun
vee şu sıralar coookk paranoyok bir insan oldum cıktımm sempatiksalakcinni
hala aynı burnum arada akıyor aradatıkanıyor ne oldu belli değil benim sadece yanmada değil gırtlagımda tutuyor agzıma acı sular geliyor canımmGülencim nasıl oldun? Boğazın geçti mi? Ay bilirim yılbaşında ben öyleydim.ilaçda alamayınca daha kötü.geçmş olsun.Reflu.... Şu yanma yokmu şu yanma uyur uykundan kaldırır insanı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?