2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlarrrr:))
herkese bol neşeli ve sağlıklı bir hafta diliyorum..
bu gün yoğunum biraz..az sonra yardımcım gelecek temizlik var evi götürüyorlardı vallakaydirigubbakcemile2
ağrıdan bahsetmişsiniz..benim de 2 gündür ağrım var karnım ve belim ağrıyor sizin bahsettiğiniz nasıl bir ağrı? adet sancısı gibi de değil gib de ..zorluyor biraz ama(

Herkeze günaydın güzel hamişler,
Umarm iyi bir hafta sonu olmuştur herkeze.
Simenayın iyi omasına sevindim.SıMENAYcım dikkat et kendine tatlım.
PANCUPEN doğum günün kutlu olsun-nice yaşlar dilerim sağlıkla ve ailenle.
ASıNAZ bebiş sağlıklı ve iyimiş gözün aydın canım.
BEKOcum sanada gözün aydın iyiymiş bebikin.
SEYYAL ve HıJYEN:ay güle güle kullanmak nasip etsin Allah sağlıkla inşallah.

Benimde çok yoğun br hafta sonu geçirdiğim söylenebilir.
Kızımın odası kuruldu.Silindi temizlendi.Hereyini ütüleyip yerleştirdik.
Yatakodasınada Bambusu geldi.Kızlar çok heycan verici ya.Başından ayrılamıyorum.
Pazar günü de bir iki oyuncak ve süsleme aldık kızıma babasıyla.
Evimde yerleşti rahatladım biraz. Bi kadın çağırıp dip köşe temizlik yapılırsa dahada ii olucam.
Hastane çantamıda hazırladık.Valiz daha doğrusu:))) Annem ve teyzelerim çok panik nevarsa koydular.Daha eksiklerim var.Bebişinkiler hazır.Benim çamaşır koymam gerek. kağıt havlu ped kişisel bakım şeyleri falan.
Ya kızlar oda gelince ben bi ağlamaklı oldum.Dönencesini kurup kurup izledik babasıyla.ızlerken ağladık tabi.Malum biz ikimizde balığız.:)))
Şimdilik herkezi öptüm.
Ay birazdan bişi anlatcam anlatmasam çatlıcam.Neolur yorum yapın yanlış düşünüyrsam günaha girmeyim bari.

Günadyınn
Ne bicim bi gece gecirdim anlatamam
domatesli bibe ryapıyorum kendime morel olsun diye
Sarhoş gibiyem ,
bi gecmişe bakım

canım ne güzel güle güle kullanın bizde beşik kurduk heycandan öldük :):):) daha dönencesini alamadık bu haftasonuda onalrı haldleriz herhalde :):):)

Seyyalcim, sağol canım benim. Allah hepimize kolaylık versin...

Hepatitcim tam dediğin gibi, adet sancısına benzemiyor, ama özellikle karnımın alt kısmında, kasıklarımda yoğunlaşıyor, bazen de belime vuruyor. Periyodik değil... Sanırım artık olacak dedikleri ağrılardan bunlar... Zorluyor, yatmak istiyorum.

Cumartesi günü de bende temizlik vardı, hiç bir iş yapmadığım halde, kadının peşinde dolaşmak, yemeğini hazırlamak bile yordu beni, sen de dikkat et kendine...

Kızlar,
Herkes bebeğini kendi yatağının yanına mı koyacak?
Odasında yatıracak kimse yok mu?

Bebeği kendi odanızda tutmak için ne aldınız?

Bosna,
O ağrıyı ben de hissediyorum...
O ağrı gelince karnım kaskatı kesiliyor...

Günaydın kızlar ,
Simenaydan iyi haberler var çok sevindim umarım bundan sonrada hiç bir sorun yasamaz ve bebişi zamanında gelir annesinin kucagına.
Pancuben canım dogum gunun kutlu olsun eşinle ve bebişinle daha nice yıllara inşallah.
OOfff bende cok keyifsizim sinirlerim cok bozuk.Gece de uyuyamadım zaten dogru duzgun
vee şu sıralar coookk paranoyok bir insan oldum cıktımm sempatiksalakcinni

Oooo çok aktifmişsin bu hafta Hiloscum...
Bütün hazırlıklarınız hayırlı olsun, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Pancuben, doğum günün kutlu olsun...
Ankara'ya gel, biz seninle benim maaşı yeriz... Malum bugün ayın biri...:dance:

Aaa biz de maaş almış olmalıyız, bakalım zam var mı?

Kızlar,

İlk aylar yanımda yatırıcam Sinpaccim...
Park yatak aldım yanımda yatırmak için, sonra park yatak anneanneye transfer olacak.

hala uyuyamaidm reflu çok feci hiç gecmedi ilacida almamıştım öyle böyle geçiririm diye evde süt yok olacak şey değil

Gülencim nasıl oldun? Boğazın geçti mi? Ay bilirim yılbaşında ben öyleydim.ilaçda alamayınca daha kötü.geçmş olsun.Reflu.... Şu yanma yokmu şu yanma uyur uykundan kaldırır insanı ya.

Bosna,
O ağrıyı ben de hissediyorum...
O ağrı gelince karnım kaskatı kesiliyor...

Braxton-Hicks kasılmaları bunlar mı acaba...
Hani rahmi doğum kasılmalarına hazırlayan...
Ben her seferinde ya şirkette doğurursam diye tırsıyorum :)

Anlaşılan o ki, hormonlar bu haftalarda tavan yapıyor...
Hepimiz tesadüfen aynı anda keyifsiz, sinirli ve paranoyak olmuş olamayız :)

Sancı İlacımı İçmek İÇin uyandım neye yarar cok acayip kafamm
Günaydınn Burada

Günaydınn
EE hani beşikk? bende jahnson baby aldım bimden birde neyle başlarsan onla devam etmek gerekiyormuş bende cok ğahalı bişeyle başlamak istemedim devam ettiremeyeceğim için
Ebru benim gözüm döndü buaralar bende farkındayım
Dün o kdar sinirlendim kine evde kırıp dökmek istemediğim eşya yoktu ayırt etmezdim ama ya bebişe bişi olur diye yemedi
Günaydınnn hadii bakalım gözün aydın su gibi gecsin inşallah bu hafta senin için
Beşiğin resmini görebilcekmiyizz
gunaydin annis arkadaslarimmm......
iyi bir hafta gecirebilmemiz dilegiyle.
Günaydınnn
Günaydınn canımm
Agrı böyle bazen gidip gelen bi agrı saplanır derecesinde
bazen zonklama
belde olan agrıyı acıkcası bende tam olarak adet agrısına hem benzetiyorum hem benzetemiyorum işin içinden cıkamıyorum
Günaydınn canımm
kaynanamı mevzu zemuszemus biri diyorya en orjinal kayannalar bizim sayfada hakkatten öyle galiba

güle güle büyüsün kızın inşallah odasında canım çok güzel oluyor sonradan alışıyorsun odanın gelmesine neredeys eben 2 hafta sürekli egenin odasında oturuyodum

Günadyınn
Ne bicim bi gece gecirdim anlatamam
domatesli bibe ryapıyorum kendime morel olsun diye
Sarhoş gibiyem ,
bi gecmişe bakım
Kendimi alıntı yapmışım gaffurr

SıNPAC:Canım ben odasında yatırmıcam ilk zamanlar. bir bambu aldım yatak odama 6-7 aya kadar yanımda yatar hayırlısıyla.sonrasına bakıcaz artık.ilk zamanlar acemilik falan ben duyamam diye bırkamıyom odasına.odası birazda ters kalıyo uzak ta bize.

BOSNAcım teşekkürler canım hepimiz iyi günlerde kullanırız inşallah.
SEYYAL.teşekkür ederim canım.sizin beşikde hayırlı olsun.dönencesini al kur benim gibi bakıp bakıp ağlarsın kuzucum burda yatacak diye diye.

Dun eşim dısarı cıkmıstı kardesini eve bırakmaya eve geldikten sonra seytan durttu telefonunu karıstırmaya basladım gordum ki dısarı cıktıgı saatte işyerinden 2 kızı aramıs hayır niye yani benim yanımdayken aramıyorda dısarı ckınca arıor tamam kıskanc bırıyım ama iş içinde arıyorsa kıskanclık yapacak kadar salak da değilim yanii.şimdi konusmuyorum soruyor neyii var diye yaa diyemiyorum da senın telefonunu karıstırdm gordum niye boyle yaptın biliyorum cunku ben suclu duruma dusucem sanırım benim ki hormanlardan değil ben işyerindeki kızlara sarmıs vazıyetteyım su sıralar hepsini boğmak istiyorum klava:klava:

Kızlar,

Ben odasında yatırıcam
sepet alıcaktım yanıma koymak için en fazla 3-4 ay taş catlasın 6 ay yatabiliyormuş sonra nereye kaldırıcam onu diye düşündüm ve almadım canım

Günadyınn canımm hayırdır bende hiç uyumadım gerek öfke gerek hastalık
Gülencim nasıl oldun? Boğazın geçti mi? Ay bilirim yılbaşında ben öyleydim.ilaçda alamayınca daha kötü.geçmş olsun.Reflu.... Şu yanma yokmu şu yanma uyur uykundan kaldırır insanı ya.
hala aynı burnum arada akıyor aradatıkanıyor ne oldu belli değil benim sadece yanmada değil gırtlagımda tutuyor agzıma acı sular geliyor canımm
bogazım için dr önce olip sonra pastil dene dedi gecmezse dr git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…