2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet olsun canım yarasın bebişinede sanada opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni saoll canımm bebişe yarasın anam bana yaramasn

benceherife söyle bundan bundan de küs tavır koy bir iki laf söyle
dada yapmasın aaaa

Senın yazının bır ustunu oku canımcım anlattım de bakayım haksızmıyım ben sinirden uyuyamadım dondum durdum

Haklısın canımm yaa ama adam bi halt ediyo olsa silerdi aramayı yani öyle bi durumda varda
senin herif gencmi kıslar kac yaşında
valal istersen dogumdan sonra katliman cıkaralım bana uyar yani

sempatiksalakcinni saoll canımm bebişe yarasın anam bana yaramasn

benceherife söyle bundan bundan de küs tavır koy bir iki laf söyle
dada yapmasın aaaa

Kız ben kavga edemem cok sınırlerim kendime ederim birde korkarım kavga etmeye dogururum mogururum diye sinirden bilmiyorumkismile
Şimdilik biriktiriyorum :tomato:

Günaydın kızlar...

Bir iki saate kadar benim sevgili kaynanam, kocası ve görümcem geliyor. sempatiksalakcinni
Nasıl mutluyum anlatamam. Dün bütün gün temizlik yptık. Tatlı, börek, kurabiye vs. de yaptım. Kaç gün kalacaklar bilmiyorum ama yarın yine çok kar geliyor, inşallah hemen yağar geçer. :) Çok fazla tahammül edemem. En kötüsü de görümcem cadısı... Bana bi araba laf etti şimdi utanmadan evime geliyor. Yüzsüz salak... Çok uğraşıcam onunla...

Herkes iyi umarım.

Pancuben sanırım doğum gününmüş, nice mutlu yıllar diliyorum arkadaşım...

ben pek giremiyorum bu aralar ablam geldi doğumu için haftaya salı teyze oluyorum inşallah :dance: zaten ondan sonra da o teyze olacak a.s. birine telefon numaramı vericem haberleşiriz gerçi eşim ben yazarım sayfana diyor ama dalga mı geçiyo anlamadım :)))

:) şüphelenilecek bir durum olduğunu sanmıyorum canım.
Eşin senin huzursuz olduğunu anladıysa, o yüzden yanından aramamıştır.
Keyfini kaçırma bence...

Gülencim geçmiş olsun canım...

Hilos,
Sana da benim gibi, kayınvalide ne dese batmış :)
Ama umre konusunda haklısın.
Her ne kadar hiç hoşlanmasam da, doğumdan sonra ben de bir süre yanımda kalmasını, destek olmasını istiyorum.
Açık açık söyle bence, benim size çok ihtiyacım olacak diye...

Ben de pek bozuğum kayınvalideme bu aralar...
Yurtdışına gitti bizimki, kızının yanına.
1,5 ay oldu, karnım burnuma çıktı, daha bir kere aramadı nasılsın diye...
İşi düştükçe eşime mesaj atmayı aramayı biliyorlar anne kız, bir seferinde de ver karını da bi hatrını soralım diyen yok...
Tamam hiç haz etmiyorum ikisinden de ama beni umursamıyorsunuz, insan bebeği de mi merak edip sormaz...
Eşim bana soruyorlar diyor...
E iyi de hamile olan benim :))))

canım beşiğinde hepsininde resmini koyacağım... ama bi evimde oalbilsem... uykusuzluktan geberiyorum içim darlanıyor .. böyle gelen aboneleri felan boğası geliyor.... offffffff çok kötüym yaaa ... aykalarımın altları acıyopr cuamrtesi hem temzilik yaptım hem eminönü havuzluhanı dolaştım pazaraldıkalrımız eyrleştirik kalanalr iç,n ümraniyeyi dolaştık havuzluhan çok uygunn..... haberiniz ola...

Kız ben kavga edemem cok sınırlerim kendime ederim birde korkarım kavga etmeye dogururum mogururum diye sinirden bilmiyorumkismile
Şimdilik biriktiriyorum :tomato:
bende bı yere kadar konuşuyorum sonra kendımden korkuyorum
ev varya dandını
dun dıyo da sabah ; cok yorgunum iş miş yapamam
ay dıcımın kenarı ya bı evı supurse 30 dk bi su hazırlasa vıleda sopasını sıksa ben sılıcem oda 30 dk bumu yanı napıcam şimdi evde annem gelırse okuyacak canıma

gözün aydınn bacımm
karlar yagarsa 10 gun yollar kapanırsa ne etcenn
bende yarın hala olabılırımm laa

aa bunların hepsı aynı ya
benımkıde herıfı arıyo cepten kapatıyor saolsun bende ıyıyım dıyorum ne yapğım ya buarada dun kaynanamı ruyamda gordum yıne zaten ıkı gıdım uyku uyudum
bana onun aldı gıysılerı yıkadım dıye kızıyormuş bende naftalinlemeseydin o zamabn diyorum eyvahedigeldismile birde sanki sensin küçük semi sürekli idare edıyorum dıyorum sempatiksalakcinni en ıyısı gercektende yıkadımı bılmesın

Günaydın arkadaşlarım..
Sizi çok özledim ben yaa.. Ne kadar büyük bir aile olmuşuz da burda haberimiz yok haa.
Beni merak eden, bana ve kızıma dua eden, ilgilenen, arayan, soran, mesaj atan, herkese, kısacası hepinize çoookkk teşekkür ederim, arayanlardan birtek Sinpac ile konuşamadık, ortam müsait değildi açamadım telefonu, kusura bakmadın umarım Sinpacim, mesaj atmıştım sana sonradan almışsındır heralde.. Dualarınızı hissettim arkadaşlar, beni rahatlattınız inanın..

Gelelim asıl mevzuya, daha öncede yazdığım gibi en az 2 hafta daha içerde tutmaya çalışacak doktorumuz bizim yaramaz kızı :)) Daha fazla tutabilirsek daha iyi olur dedi ama bakacaz artık, rahimde kaç cm. açılma olduğunu söylemedi doktor ama açılmayı kontrol ederken parmağım bebeğin kafasına değiyor ona göre dedi, bebek epey bir aşağıda yani anlayacağınız, ışığı görünce ahaa bir yol buldum ben buradan bir geçeyim dedi heralde benim haylaz kızım :))) ciğer geliştirici iğne yapıldı 12 saatte bir, yine sancıları kesmek için iğne yaptılar, 5 ünitede serum yedim, hastaneden cumartesi öğlen çıktım, haşat olmuştu her yerim ama şu an daha iyiyim, hafiften sancılarım var ama bununla idare edicem artık, yatacakmışım 2 hafta boyunca, cumartesi günü yine kontole gidecem, nst de sancılarım 50 nin üzerindeydi hep, bu arada sancım artarsa yine hastaneye yatırabilir tabi doktor. Bunun dışında birde plasenta yaşlanması çıktı başıma, doktor normal olduğunu ama ilerlerse kötü olabileceğini söyledi, birde kesinlikle sezeryan olacak benim doğum şeklim, hatta bu hafta gittiğimde tarih bile verebilir bana...
Herşeyin hayırlısı, Allaha sığındım, tedbirimi de aldım, bekliyorum.. Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum, tekrar teşekkür ederim..

Annenle aynı sehirdeyseniz annen baksa sanada acıkcası ben hıc istemıyoum kayınvalıdem kalsın o nere 2 oğluda orda cunku işmiş de yapmıyor.en güze annelerimiz bakar valla.
Ama bozulmakda da haklısın canım dogum yapacak olan sensin herkesin kendini sana gore ayarlaması lazım.Birde soguga geliyor cunku dogumlarımız dikkat etmemiz lazım kedimize.

Bosnacım Gülencim cvp için saol.Off hiç kimsenin umru değil sanki ben heryıl doğum yapıyom.ya insan bırakmaz ya gelinime bakarım der ya.nerdeee.Hep anneme yüklenmek istemiyorum.Evimin işi annemde zaten.yemek hafta yedi ben 8 annemdeyim gitmesem eve gönderir.babam pazarlığımı düzer.Bebeğe 5 harcadıya yeminle 4ü kendi annemden babamdan.ben buinsanlara daha nasıl yüklenirim.Tamam maddi yapamıyosan manevi destek ol yanımda kal yardımcı ol yani.inanamıyorum ya.çok bencilce bi hareket bu ya.
Gülencim ben sezeyan yapcam.mecburi. normal olsa 31 mart 4 nisan arası.ama sezeryan olacağı için 22 si gibi alcak bebişi doktor. e ben 3 gün hastanede kalcam. sezeryan normale benzemiyo azcıkın toplanayım 1 hafta dimi. tam toplancamkaynana girtcek. 3ni geç nişan o gün yapamam herkez bi yerlerde olur. 4-ve 5 var. pazar pazartesi. bende o günlerde istemem.pazar hiç istemem. 3ünede kadarda ben toparlanamam yani.offff herşeyde böle terslik çıkarıyor ya.ağlıyorum işte ine ya...

geçmiş olsun hayatım inşallah zamanında gelir sıpan...
ışığı gören gelmesin mümkünde..benimkide dün dayadı ayağını aşağıya vuraa vuraaa akşama kadar çıkar diye düşündüm.
telefonumda problem vardı hafta sonu arayamadım seni.
iş falan yapma yat dinlen biraz tamammı?

Canım inşallah bu kadarla kalsın . Kalkma barii hiç doktorunun dediği gibi Allahım esirgesin canım bebeğinide senide Dualarım seninle

hı benimki,deaynı diyor işte,pasaklı flaan olmuşum ,ayol evde üstüme olan ne varsa onunla geçirmeye çalışıyorum bende,zaten az kaldı,,varya bir güzel krlimesi bir hoş davranısı yok benimkinin,sanki 2 yabanıc yada arkadaş oldukj evde,,,şu erkek milleti ne nankör ya!

Kızlar,
Herkes bebeğini kendi yatağının yanına mı koyacak?
Odasında yatıracak kimse yok mu?

Bebeği kendi odanızda tutmak için ne aldınız?

acnım ben beşiği yatak odama kurdurdum...öyle oluna daha kolay oluyor...

vallahi biz hepimiz böyle olduğumuza göre,sinirler gergin..kesin hormonlardan,ben doğum sonrasıını bekleyeeğim adama sarmak için..şimdilik sabır...

hayatım hormonlar etkiliyor.birde artık ağırlaştık oda sıkıntı yapar...az kaldı ,sabredelim,yoksa evde huzur falan bırakmayaçağız...

gözün aydın....sempatiksalakcinni

simenay inşallah bebeğin sabreder biraz daha..send elütfen dikkat et..hatta hiç kalkma yerinden...yokmu sana bakaçak kimse yanında...bak 4 çm de falan ançak bebeğe dokunabiliyorlar haberin olsun.6-7 cm dede doğum olabiliyor,aman dikkat!dualarım seninle ve bebeğinle çanım

Herkese günaydınnnnn:))
Kocamı şikayet edeyim diye girdimm hanaaa bi baktım herkess paylamış kendininkileriii..Selkie doğru söylüyo sanırım hormonlar iyice tavan yaptı hepimizde herşey batar oldu..Benimkin de öküz mode on tekrardan sinir oluyorum sinirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…