- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.901
günaydınlar cicişler,.geçmişi okumaya çalıştım,ama çok birikmiş,yarıda bıraktım inş bi sorun yoktur,.pancuben doğum günün kutlu olsun,.artı simenay canımcım inşallah bebikin acele etmez,üzmez bizi,.bu arada işyerimde son 9 günüm:teytey:hihoyyyt hihoyyytama maalesefki son günlerim olsa bile işyerinde canımı çıkarıyolar,evrakları yüklüyolarda yüklüyolar,yazık günah ya,son günlerim insan biraz insaf ederalsanaalsanasmile alsanaalsanasmileama neyseki sabredeyim biraz,az kaldı sonuçta,.şimdi gelelim asıl mevzuya,sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnicumartesi haktanımı gördüm,2.200 gr olmuş,yakışıklı erkekim benim yaa,esniyodu,canım benim..yalnız bi mevzuya üzüldüm,,hala ters pozisyonda,.o kadarda normal doğum olsun istiyorum,inşallah düzelirmafoldumben mafoldumben oğluşum yerini sevdi,değişirmi acepboshayallersmile boshayallersmileboshayallersmile boshayallersmile
Canım eğer aksi bir durum olmazsa haftada bir gidecem doktora, bu arada bişey olursa bekleme hemen çık gel dedi doktor işte, 2 hafta boyunca, ciğerleri gelişsin ve biraz daha kilo alsın diye uğraşacaz, sonra gelecem diye tutturmazsa benim kız 1 hafta daha içerde tutacaz, sonrasında sezeryanla alacak doktor, yok durmazsa bebek 2 hafta sonrada alabilirim dedi..
Canım eğer aksi bir durum olmazsa haftada bir gidecem doktora, bu arada bişey olursa bekleme hemen çık gel dedi doktor işte, 2 hafta boyunca, ciğerleri gelişsin ve biraz daha kilo alsın diye uğraşacaz, sonra gelecem diye tutturmazsa benim kız 1 hafta daha içerde tutacaz, sonrasında sezeryanla alacak doktor, yok durmazsa bebek 2 hafta sonrada alabilirim dedi..
Canım seninle aynı durumdaymışız, ben de kilosu az diye üzülüyordum ama doktorum iyi dedi. Seninkini de duyunca iyi geldi. Benim oğlan da ters hala, 38'e kadar dönmezse sezeryan dedi bana da doktorum. Hayırlısı olur inşallah, sağlıklı olsunlar da...
Arkadaşım, inşallak İklim kızımız sağlıkla gelir dünyaya, hep aklımızda... opuyorumnanaktan
günaydınlar cicişler,.geçmişi okumaya çalıştım,ama çok birikmiş,yarıda bıraktım inş bi sorun yoktur,.pancuben doğum günün kutlu olsun,.artı simenay canımcım inşallah bebikin acele etmez,üzmez bizi,.bu arada işyerimde son 9 günüm:teytey:hihoyyyt hihoyyytama maalesefki son günlerim olsa bile işyerinde canımı çıkarıyolar,evrakları yüklüyolarda yüklüyolar,yazık günah ya,son günlerim insan biraz insaf ederalsanaalsanasmile alsanaalsanasmileama neyseki sabredeyim biraz,az kaldı sonuçta,.şimdi gelelim asıl mevzuya,sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnicumartesi haktanımı gördüm,2.200 gr olmuş,yakışıklı erkekim benim yaa,esniyodu,canım benim..yalnız bi mevzuya üzüldüm,,hala ters pozisyonda,.o kadarda normal doğum olsun istiyorum,inşallah düzelirmafoldumben mafoldumben oğluşum yerini sevdi,değişirmi acepboshayallersmile boshayallersmileboshayallersmile boshayallersmile
canım nasıl başlarsa öyle gidiyor işte .. neyse 3 hafta yılda bi kez çekilir bunada şükür ya daha fazla olsa :):):
simenaycım canım geçmiş olsun. hay allah ya aman çok şükür ki çok fazla diretmemiş senin prenses. aramak istedim ama baktım tlf genelde cevap vermediğin yazıyodu rahatsız etmek istemedim. buradan takip ettim ben de şimdi seni görünce de çok sevindim. nasılsın şimdi daha iyi misin?
kaç doz iğne vuruldın çiğerleri gelişsin diye canım
zaten 36 bi gelsen çok rahatlıcaksın inan çünkü belli bi riski geciyor kuveze girmiyebilir canım.. kaç kiloydu
benim 33 artı 6 2420 gr idi ben 4 doz iğne vuruldum da vurulmucakmışım 34 gecince gerek olmuyormuş öyle ddi dotorum bana ..
birde magnezyuma başlıcanmı tekrardan canım
simenay dört doz işte o bir iğne 2 doz oluyor ikikere vuruldum bende
Bak benim yanıma kimse gelmiyor biliyorsun ben neredeyse sadece yemek yerken oturuyorum onun dışında yer cekimine maruz kalamama calısıyorum yatak odasında yatıyorum yemeğimi falan kendim yapıyorum ama sen o kadarda yapma acılman cogalabilir kafadan bişey tkama canım bak 32 artı 3arkadaşım dogum yaptı bu forumdan yine ikiz
10 gün küvezde kalcakmış cocuklar canını sıkma sakın bende sana dua edicem inşallah
simenaycim cok gecmis olsun tekrar canim. Allahin izniyle gelmesi gereken zaman gelecek minik kizimiz sen merak etme.opuyorumnanaktan
Canıım 40 olmadan mevlut yapılır bizde genelde.yaktan çıkmadan lohusa halimle okunsun istiyom evimde.
kaynanamda annemde aynı şehirde. Kendi annem hasta kızlarÇok kötü bi hastalıktan dönü evlerden uzak Allahım kimseye yaşatmasın .hepten ona yükmem. ya hem alemden ayıp nerde kaynanan diyecekler ya tatlım yaaa...
Selkie bir şey sorucammm. Ben en son kontrole gittiğimde 32 haftadaydık 2250 çıktı doktor 2 hafta önde bu çocuk 34 hafta çıkıyo dedi. Sende de aynı durum var galiba..Bana daha erken gelebilir demedi ama sanırım bebiş geçen hafta aşağıya indi hem herkes inmiş diyo hem ben daha rahat nefes almaya başladım..Ben de erken doğurabilir miyim yani bu durumda? Senin doktor tam olarak nbe dedi canım?
HİLOS, benim kaynanamda 19 şubatta tatile gidiyor, ben doğurmak üzereyim bildiğin gibi, ama hiç umurumda değil inan, annem olsun yanımda yeter, sen neden mevlütü erken yapıyorsun, kırkı çıkınca yapsana, sana zor olur şimdi, iyileş toparlan bebekte toparlansın öyle yap mevlütünü, lohusa ytağını falan boşver arkadaşım, ayakta karşıla misafirlerini, herkesede anlat daha önce yapacaktım kaynanam umreye gitti beni bıraktıda de, sen değil kaynanan utansın..
Selkie, demekki epey açılma olmuş bende yaa..
Gülencim, bende kansızlık olduğu için sancı durdurucu ilaç tedavisine başlamadı doktor, o ilaç kanı iyice düşürüyormuş, çok gerekirse başlayacaz o ilaca..
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim kızlar..
SELKIE haklısın canım ama bizim burası küçük bi yer.herkez birbirini tanır.dedikodunun bini bi para. alemde konuşur. nihayetinde eşimin annesi.sevmesem de akkında konuşmaları hoşuma gitmez eşimi düşünürse. e hep kendi anemede yüklenememki ben.zaüten hasta .
Nilüfercim gözün aydın canım...
Hem şafak az kalmış, hem bebiş iyiymiş, ne güzel...
Dönmemiş, inşallah döner.
Dönmese de hayırlısı olsun, napalım...
Yılda bir defa mı kaydirigubbakcemile3
Yılda en az 3-4 defa diyelim...
Bazen görümcem de gelir, bazen sadece kvalide ve kpeder...
hilos pazar gunu en uygunu gercekten ghem herkezın sezeryanı aynı olmaz benım yengem hıc yatmadı yanıı jendı ıstemedı ıcın yapmadı mevludu bence 5 yap sen kuranı 5 pazarmı oluyor
buarada bende annemlerın ustundeyım saıolsun kaynanam aldı egeye herseyıde annemler hamıle kaldımdan bderı pazarlımı alıyolar deterjan bıtse bedava abim verıyo b yere borc yapsak nalbura onlar oduyo ve ben utanıyorum artık gercekten kaynanamların durumu pek ıyı degıl zaten beklermıyorumda bırde ustune ustun hıc arayıp sormuyor gercek çok koyuyor ben bu kadarmı kötü biriyim dıye bsk dsımenay gıbıyım bende nassıl onu ark aradı merak edıyorux ınsan bı ara yanı gel beraber aglıyalım
Evet canım düşünce cok onemı kendıne bı hafta tut bende 36 dıyorum 36 artı0 bı geleyım 37 dıyeceğim inş beklicek cocuklarımız dıyorum ya senin cadıyla benım fırlamayı bas goz edekopuyorumnanaktanAnladım Gülencim, seninle aynı dozda yapmışlar iğneyi anlaşılan, benimde yanımda kimse yok, bende yalnızım evde, bişeye elimi sürmüyorum açıkçası, kocam fena korktu zaten, bütün işleri o yapıyor, akşam gelsin yemekte hazırlayacak bundan sonra, içimde bir rahatlık var açıkçası, olumlu düşünüyorum, duracak kızım biraz daha inşallah..
cık cık canım bilgisayarın masaustuyse cok fazla oyurma esın bi sehpanın ustune koysun yatagının yanına klavyesnı yatagına al bı arkadasım butun gamılıı boyuncabboyle yapmıştıHanımlar ben çıkıyorum, uzanıcam biraz, b.sayar açık, arada bakarım size, hepinizi öptüm..
günaydınn canım galba herkez pazartesı temızlıgıne gıttıler kaydirigubbakcemile3 ben daha mutfagımı topladım bı yatak odamı gorme yannee sempatiksalakcinniHerkese tünaydın kızlar nasılsınız?Ne var ne yok ? Bebişleri görmeyemi gittiniz?
Bu arada simenay ve mutludan haber varmı ?
Geleyim canım ağlayalım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?