2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seninle aynı durumdaymışız, ben de kilosu az diye üzülüyordum ama doktorum iyi dedi. Seninkini de duyunca iyi geldi. Benim oğlan da ters hala, 38'e kadar dönmezse sezeryan dedi bana da doktorum. Hayırlısı olur inşallah, sağlıklı olsunlar da...

Arkadaşım, inşallak İklim kızımız sağlıkla gelir dünyaya, hep aklımızda... opuyorumnanaktan

simenaycım canım geçmiş olsun. hay allah ya aman çok şükür ki çok fazla diretmemiş senin prenses. aramak istedim ama baktım tlf genelde cevap vermediğin yazıyodu rahatsız etmek istemedim. buradan takip ettim ben de şimdi seni görünce de çok sevindim. nasılsın şimdi daha iyi misin?

canancım gerçektende durumlarımız aynı,.kilo konusunda doktorum normal dedi,.yani dert edecek bişey yok,.inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider.:lepi: :lepi:

Sağolasın Canancım, sen, ben, Nilü aynı gün ve haftalardayız, benim kızda 2300 gr. olmuş, bende üzüldüydüm zayıf mı diye, banada doktor iyi dedi, doğsa bile olur dedi hastaneye ilk gittiğim gün, benim görümcem 2 sene önce doğum yaptı bebek 2300. gr. doğdu ve 37. haftasında oldu doğum, küveze bile girmedi bebek, şimdi görsen hiç fark yok yaşıtlarıyla, kilosuna takmayalım kafayı bence, önemli olan sağlıklı olmaları..

Nilüfercim gözün aydın canım...
Hem şafak az kalmış, hem bebiş iyiymiş, ne güzel...
Dönmemiş, inşallah döner.
Dönmese de hayırlısı olsun, napalım...

canım nasıl başlarsa öyle gidiyor işte .. neyse 3 hafta yılda bi kez çekilir bunada şükür ya daha fazla olsa :):):

Yılda bir defa mı kaydirigubbakcemile3
Yılda en az 3-4 defa diyelim...
Bazen görümcem de gelir, bazen sadece kvalide ve kpeder...

kaç doz iğne vuruldın çiğerleri gelişsin diye canım
zaten 36 bi gelsen çok rahatlıcaksın inan çünkü belli bi riski geciyor kuveze girmiyebilir canım.. kaç kiloydu
benim 33 artı 6 2420 gr idi ben 4 doz iğne vuruldum da vurulmucakmışım 34 gecince gerek olmuyormuş öyle ddi dotorum bana ..
birde magnezyuma başlıcanmı tekrardan canım

Teşekkür ederim canım, şimdi daha iyiyim evet, yatıyorum evde, bol bol dinlenecem bakalım, hayırlısı, merak ettiğin için sağol...

Kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz, herkese tek tek yazamıyorum, kimse alınmasın olur mu, hepinize topluca teşekkürlerimi sunarım bir kez daha, sizi seviyorum..

Bu sorular bana sanırım Gülen..
Bebek 34+0 da 2300gr. bana 2 doz yaptılar iğneyi, gerek olursa devam edecez dedi doktor, magnezyumu zaten bırakmamıştım, o çok önemli hiç aksatmadan içmeye devam et dedi doktor, bende içiyorum..

simenay dört doz işte o bir iğne 2 doz oluyor ikikere vuruldum bende
Bak benim yanıma kimse gelmiyor biliyorsun ben neredeyse sadece yemek yerken oturuyorum onun dışında yer cekimine maruz kalamama calısıyorum yatak odasında yatıyorum yemeğimi falan kendim yapıyorum ama sen o kadarda yapma acılman cogalabilir kafadan bişey tkama canım bak 32 artı 3arkadaşım dogum yaptı bu forumdan yine ikiz
10 gün küvezde kalcakmış cocuklar canını sıkma sakın bende sana dua edicem inşallah

Anladım Gülencim, seninle aynı dozda yapmışlar iğneyi anlaşılan, benimde yanımda kimse yok, bende yalnızım evde, bişeye elimi sürmüyorum açıkçası, kocam fena korktu zaten, bütün işleri o yapıyor, akşam gelsin yemekte hazırlayacak bundan sonra, içimde bir rahatlık var açıkçası, olumlu düşünüyorum, duracak kızım biraz daha inşallah..

simenaycim cok gecmis olsun tekrar canim. Allahin izniyle gelmesi gereken zaman gelecek minik kizimiz sen merak etme. opuyorumnanaktan

simenaycim cok gecmis olsun tekrar canim. Allahin izniyle gelmesi gereken zaman gelecek minik kizimiz sen merak etme. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Fty, takmıyorum kafama artık, bir nebze olsun rahatladım, sağlıklı olsunda varsın erken gelsin yaramaz, ne yapayım :))

ee tabi annen hastaysa ayrı mevzuu.kalıp yardım etmesi gerekirdi..ama herkes kendi ektiğini biçer,,bençe hiç üzme kendini,,onun ayıbı!

yok anım ama bebek iri olduğu için dr 4000 gr yaklaşırsa alaçak hemen..normal doğum yapaçağım çünkü,zorlamak istemiyor...fazla ev işi falan yapma dei bana..38 i dolduralım dedi..aşağıya inmiş olması çok korkutmasın seni.hemen yakında doğurursun anlamına gelmiyor bu kmileri doğum için bebk indikten sonra bir ay bekliyor.o hiç belli olmaz.ama dediğim gibi yorma kendini..rahim daha çabuk açılır..bol bol yat dinlen...

dikkat et hayatım sen ,kalkma yerinden...

çanım hoış geldin,,güncelleme için teşekkürederim...bu arada bebişi görmüşsün maşalllah. kuzuçuğa...nasılda büyüdüler yaaa...

haklısın çanım sende ama inanki takma ya,,onun utanması gerek,herkese söylersin sen kayınvalidem ümrede diye,,yada bekle 40 tan sonra yap..ben öyle yapaçağım...
yardım edeek kimsem yok çünkü!

neyse canım hayırlısı olsun :)::):) ya altlı ğstlğ otursaydınız dşyim o halde )::::::::: )

yaa nedne böyle bunalr geçen bizde görümcemi aradık naber diye gerçi hergün arra ablasını biizm paşa ama... diyorki yavrum iyi bir işe girde sana aldıracağım bundan sonra otobüs biletlerimi... ablasının 4 tane serviste arabası bir atne kirada evi var biizmse daha ne bir arabamız nede bir evimiz var.... allahtan giresunda ....

Herkese tünaydın kızlar nasılsınız?Ne var ne yok ? Bebişleri görmeyemi gittiniz?
Bu arada simenay ve mutludan haber varmı ?

Geleyim canım ağlayalım (((

Evet canım düşünce cok onemı kendıne bı hafta tut bende 36 dıyorum 36 artı0 bı geleyım 37 dıyeceğim inş beklicek cocuklarımız dıyorum ya senin cadıyla benım fırlamayı bas goz edekopuyorumnanaktan
Hanımlar ben çıkıyorum, uzanıcam biraz, b.sayar açık, arada bakarım size, hepinizi öptüm..
cık cık canım bilgisayarın masaustuyse cok fazla oyurma esın bi sehpanın ustune koysun yatagının yanına klavyesnı yatagına al bı arkadasım butun gamılıı boyuncabboyle yapmıştı
Herkese tünaydın kızlar nasılsınız?Ne var ne yok ? Bebişleri görmeyemi gittiniz?
Bu arada simenay ve mutludan haber varmı ?
günaydınn canım galba herkez pazartesı temızlıgıne gıttıler kaydirigubbakcemile3 ben daha mutfagımı topladım bı yatak odamı gorme yannee sempatiksalakcinni
Geleyim canım ağlayalım (((

valla canım o gıdıcektır bence sen ayarla zamanını o gıtmedeb yap gıtsın o yokken yapamazsın
o gelıncede gec olur solım sana gelcek olan herkez tekk tekk geklecektır canın cıkar guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…