- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.941
benim de temzilik yapmam lazım ya evi pislik götürüyor.
sen öyle çarşaf falan değiştirme. uzanma her yere kocan yapsın gelince.
selam kızlar ben geldim nasıl herkes iyimiHerkese tünaydın kızlar nasılsınız?Ne var ne yok ? Bebişleri görmeyemi gittiniz?
Bu arada simenay ve mutludan haber varmı ?
Doğuma kadar kalmazlar di mi Canan eyvahedigeldismile
kız senle günü gününe aynıyız bakalım hangimizinki önce merhaba dicek
eftelin kaynana sorunu varmmıydıı?
ceren oldu canım yapmyorkı 2hafta anca yaptı o kadar
yerler sac dolu evide süpürmedi
mecbur yapıcam tıksınıyorum yere basmaktan ama yınede yapmıyo napımm
annem gelırse lafı yıcem yıne o gelenekadar toparlamam gerek
gülcan cek anam cek gel bide beni cek
olurmuu
bende dagnıkım her halde hem tıtız hem dagnıkım
Kızlar slmmm...
Biz haftasonu doktora gittik ...
32. haftadayız ama 33+5 gibimişiz... Yani hızlı büyüyormuş Minik kızımç.. 2.070gr. olmuş
Beni NTs ye soktu doktor haifif sancım varmış sancılar... 25-30-40 larda seyiretti...
Sonra benden kan ve idrar tahlili istedi.. Bu sefer baya pahalıya patladı bize... ama az kaldı herşey yolunda gitsinde...
selam kızlar ben geldim nasıl herkes iyimi
ooo merak edenler varmış sağol canım
simenay iyi galiba geçen gün mesajlarını görmüştüm evdeyim yatıyorum 2 hafta daha bebeğin kalması için bekliyoruz yazmış galiba sonra sezeryan filan yapabiliriz demiş doktoru
bende ctesi gittim bebek 37 haftada 3333gr 50.50 cm oolmuş kafası 38 haftayla uyumluymuş dr bey genetik olabilir dedi galiba bana çekmiş goca kafa olacak kaydirigubbakcemile3
haftaya ctesi alttan muayene edip normal doğum yapabileceğime karar verecek hülya hanım normal doğum yapabilecekmisiniz dedi bende nasıl görünüyor dedim şu anda normal olabilir dedi ben bu hafta 100 gr zayıflamışım bebek 200 gr almış bebeğin yüzü hiç görünmüyor her gittiğimizde bacak el kol görüp geliyoruz
Allah korusun. Üç dört günden fazla kalırlarsa doğururum ben zaten sinirden. Ben görümcemle hiç konuşmuyorum. O benim evimde car car ötüyor. Sinirlerim tepemde resmen. Haftasonu kardeşim ve muhtemeln ailem gelecek. Ozaman kadar dönerler.
Kızlar slmmm...
32. haftadayız ama 33+5 gibimişiz... Yani hızlı büyüyormuş Minik kızımç.. 2.070gr. olmuş
Beni NTs ye soktu doktor haifif sancım varmış sancılar... 25-30-40 larda seyiretti...
Sonra benden kan ve idrar tahlili istedi.. Bu sefer baya pahalıya patladı bize... ama az kaldı herşey yolunda gitsinde...
İşten vakit bulup da giremedim...
Simenay geçmiş olsun...
Mesajını aldım... Dinlen diye, sonra hiç seni aramadım, mesaj atmadım...
Ben buralardayım ama hem iş, hem de uykusuzluk, yordu beni...
tatlım aldıklarınızı gülele güle kullanın inşallah,eksik kalanlarıda bir an önce alırsınız inşallah,kocişinde süperrr bi iş bulur inşallah,ma zaten meleğiniz babasının kısmetini kucağına almış babacığına vermek için bekliyordur emin ol,çünkü onlar Allahtan gelen bir mucize,hediye bizleregünaydın......... bende herkese iyi bir hafta diliyorum.........
hizjyenim sanada günaydın ... meleğin halısını güle güle eskitsin.... bende tüm ihtiyaçalrını haftasonu yorucu bir tempo ile tamamladık.... bakım ürünlrini jansons baby aldım ben ama genelde nivea tavsiye ediliyor ben bimde 17,90 a inmiş görünce aldık artık kalsın dedik... ama daha şöyle bir 10 parça kaldı onarlda nerden baksan sağlam bişiler tutacak artık tık kalmadı valla :):):):)
tatlım belki de düşündüğün gibi değildir,ama ben olsaydım senin yerinde içim içimi yiyeceğine,eşime kusura bakma telefonunu karışırdım ve bunları gördüm,telefonunu karıştırdım çünkü arada bunları yapmak lazım mutluluğumuz için ve de böyle bir dönemde diye,belki size saçma gelebilir ama ben ne varsa ortaya koyan bir tipim,hiç çekinmemm,gocunmam,eşimede hep derim(gerçi eşim melek gibi ama,erkeklerin ipini bırakmaya gelmez)açığını herhangi bişeyini görürsem hiç yanına bırakmam diye,bi dene derim ,içinde kurt besliceneDun eşim dısarı cıkmıstı kardesini eve bırakmaya eve geldikten sonra seytan durttu telefonunu karıstırmaya basladım gordum ki dısarı cıktıgı saatte işyerinden 2 kızı aramıs hayır niye yani benim yanımdayken aramıyorda dısarı ckınca arıor tamam kıskanc bırıyım ama iş içinde arıyorsa kıskanclık yapacak kadar salak da değilim yanii.şimdi konusmuyorum soruyor neyii var diye yaa diyemiyorum da senın telefonunu karıstırdm gordum niye boyle yaptın biliyorum cunku ben suclu duruma dusucem sanırım benim ki hormanlardan değil ben işyerindeki kızlara sarmıs vazıyetteyım su sıralar hepsini boğmak istiyorumklava: klava:
eftelin kaynana sorunu varmmıydıı?
ceren oldu canım yapmyorkı 2hafta anca yaptı o kadar
yerler sac dolu evide süpürmedi
mecbur yapıcam tıksınıyorum yere basmaktan ama yınede yapmıyo napımm
annem gelırse lafı yıcem yıne o gelenekadar toparlamam gerek
gülcan cek anam cek gel bide beni cek
olurmuu
bende dagnıkım her halde hem tıtız hem dagnıkım
Hey gıdı gunlerım hey
Ben 5 aylık hamişken camlarımı sılmıs tullerımı yıkamıs we dolaplarımı sılmıstım cöktüm o gunden sonra
Şimdi kaynanam tepeden eşim işten agrı gunde 3 4 kere kontrol edıyolar kı temizlik yapmım dıye :mymeka::mymeka:
Kızlar slmmm...
kız annannesi dayısı dalga geçiyor anneMutlucum kocamaaaan olmuş artık, bıdık demeye 1000 şahit ister, maaşallah...
:)
selam kızlar ben geldim nasıl herkes iyimi
ooo merak edenler varmış sağol canım
simenay iyi galiba geçen gün mesajlarını görmüştüm evdeyim yatıyorum 2 hafta daha bebeğin kalması için bekliyoruz yazmış galiba sonra sezeryan filan yapabiliriz demiş doktoru
bende ctesi gittim bebek 37 haftada 3333gr 50.50 cm oolmuş kafası 38 haftayla uyumluymuş dr bey genetik olabilir dedi galiba bana çekmiş goca kafa olacak kaydirigubbakcemile3
haftaya ctesi alttan muayene edip normal doğum yapabileceğime karar verecek hülya hanım normal doğum yapabilecekmisiniz dedi bende nasıl görünüyor dedim şu anda normal olabilir dedi ben bu hafta 100 gr zayıflamışım bebek 200 gr almış bebeğin yüzü hiç görünmüyor her gittiğimizde bacak el kol görüp geliyoruz
Kızlar slmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?