- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.141
öyleyim uleeeeeennnsempatiksalakcinniŞifa'ya pahalı diyordum, bunlar arasından en ucuz kalmış nerdeyse :)
Sen nereyi düşünüyorsun?
Allah iyiliğini versin sensin, tecavüzcü coşkun gibi konuşma kız kaydirigubbakcemile3
nasil dogumu kolaylastirio yaw ? ne alaka? accik bilgi verebilir misin ?
merak ettigimden yane :kedi
eltim hamileyken dr kocasını yanına çağırıp kuruluk var doğum gününe kadar hergün ilişkiye gir demiş ben bi tarafımdan bi tarafıma dönemiyorum 6 aydır tık yok bizde:kedi:
offf diorum o doktora keşke bizimkide cengizi arayıp öyle desedelikafadulden:sm_cool: o zamn desene hawada aşk kokusu warrr:asigim:
ewet yaa kuruluk warsa nasıl açılacak o şey yırtıla yırıtla doğurulur alimallah:çok üzgünüm:
bana hiç olmadı öle bişey walla sizde haywan gibi şeyetmeyin maksat o anı yaşamak tamamen uzaklaşmamak... durun yarın öbürgün bizzat deneyip aktarcam size, şiimdilik annem war tam saldırganlaşamıorum yoksa geççem ırzına az kaldıaklinialirimsmile
Ben bİraz rahatsızlandım kızlar Çıkıyorum.karnımda fena bİ aĞrı oldu geÇmedİ bİ saaat oldu.eve gİdİp yatıcam.hoŞÇakalın.
nasil dogumu kolaylastirio yaw ? ne alaka? accik bilgi verebilir misin ?
merak ettigimden yane :kedi
eltim hamileyken dr kocasını yanına çağırıp kuruluk var doğum gününe kadar hergün ilişkiye gir demiş ben bi tarafımdan bi tarafıma dönemiyorum 6 aydır tık yok bizde:kedi:
kaydirigubbakcemile3
ben antepteyim buranın 5 yıldızlı hastanesi var konukoğlu diye özel hastane 2 hafta önce görümcem sezaryan oldu 450 milyona dr fallan herşey içinde cok temiz konforlu ve çok rahattı bende oaraya olacağım ya bu fiyatlar uçmuş bence yaa bende oraya gidiyorum başından beri hastanenin dr takip ediyor beni nedne bu kadar pahalı ki anlayamadım dışardan dr kendim getirisem en fazla 1800 çıkıyor herşey dahil ama ben hastanenin dr yaptırcam o da tanınmiş bir dr
niye kızşaftım kaydı
Costunuz da temızlık mı yapıosunuz bu sogukta
sizin orada sular gıtmedı mı daha
VALLAhii yaa hiç yapaasım yoktu annemden laf yıyemek ıcın kalktımmHilos canım gıt bıraz dınlen sol yanına yat bebegın hareketlerınede dıkkat et
Ebru senın kocanı ben wururum yaaaa ne demek o 9 aydır dınlenıyormusun ne yapacakmısın heyy allah ım
Bazen ne kadar duygusuz olabılıyor bu erkeklerlmaz: klava
Lan hasret sapık mısın kız mılletın aklını çeliyon kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook
Gülay cım kolay gelsın yawrımm hasret dıyenlı annen olmasa hiç bi iş yapasın yok
kıyafetler katlanıcak kalacaktı ha :lepi:
Hilos canım gıt bıraz dınlen sol yanına yat bebegın hareketlerınede dıkkat et
Ebru senın kocanı ben wururum yaaaa ne demek o 9 aydır dınlenıyormusun ne yapacakmısın heyy allah ım
Bazen ne kadar duygusuz olabılıyor bu erkeklerlmaz: klava
Lan hasret sapık mısın kız mılletın aklını çeliyon kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook
Gülay cım kolay gelsın yawrımm hasret dıyenlı annen olmasa hiç bi iş yapasın yok
kıyafetler katlanıcak kalacaktı ha :lepi:
Ben bİraz rahatsızlandım kızlar Çıkıyorum.karnımda fena bİ aĞrı oldu geÇmedİ bİ saaat oldu.eve gİdİp yatıcam.hoŞÇakalın.
academic olacak benim canım.. aynıymıs ikisi.
çok pahalı ya,amerikan hastanesi iyice uçmuş zaten
öyleyim uleeeeeennnsempatiksalakcinni
ama öyle ya hep ben hep ben adamdan hiç atak yok sapık gibi hissediorum kendimi adam yatağa girince hemen yüzüstü dönüp yatıyo elim kolum rahat dursun die:1no2:
kaydirigubbakcemile3
canım istanbul işte burası.. hersey abartı. sonuçta hepsi aynı islemi yapmıyor mu, ne fark ediyor bu kadar binlerce lira, bende anlamıyorum..
sağlıkla kucağımıza versinler de..
Özel hastaneler otel hizmeti parası alıyorlar resmen...
hasret valla bir ablam bir sen yani!sizin ikinizden zor bulunur... :))))) nasıl böyel oluyonuz kız?fındık felanmı tüketiyorsunuz bu kadar çok!
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
esime bugun öp benı deyum alsanaalsanasmile
sabah
yanamdan optu
burnumdan optu
5-6 deneme sonra kucuucuk dudagımdan optu
koca yanak dogumdan sora gırusuruz dedı ne fiki yapması yaw
Ay ilahi, deminden beri kahkaha atıyorum şirkette, Allah iyiliğini versin senin :roflol:
Gülay sakın doğurum falan deme git biraz uzan dinlen yawrımm
Sonra dewam edersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?