- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.181
ben yine bisey anlamadim yaw
Ben bİraz rahatsızlandım kızlar Çıkıyorum.karnımda fena bİ aĞrı oldu geÇmedİ bİ saaat oldu.eve gİdİp yatıcam.hoŞÇakalın.
Bir_Nokta Ne sapığı ya kk de mı war sapık
hilos kullanıcısından alıntı
Ben bİraz rahatsızlandım kızlar Çıkıyorum.karnımda fena bİ aĞrı oldu geÇmedİ bİ saaat oldu.eve gİdİp yatıcam.hoŞÇakalın.
kızlar arada sizinde karnınız ağrıyomu zaman zaman çok şiddetli değil hafif bi ağrı benim hiç olmazdı bugün hafif bi ağrı var da oğlan çok haraketli bugün ondanmıki
bendede oluyor.hafif bir ağrı değilmi?
evet evet çok şiddetli deil normaldr herhalde çocuk hareketli çünkü
Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
Kızlar kaynanam bugun dıyor bende gelıcem hastaneye kızımı gorucem
Ben onunla gıtmemek ıcın 1 hafta sonraya randewu aldım esımle gıdım o da gelmesın dedım
Tutturmus bende gelıcem hemde hastane nasıl bakım dogumu orda yapıcam ya
Su wakte kadar 1 kere zorla geldı sureklı ben tek basıma gıttım hastaneye
Şimdide gelmek istiyor bende tamam dedım kırılmasın dıye ama offff
Zaten 1 ay sonra gorucen
yok walla bilmiorum ama hastayım kocama her fırsatta onu bi köşeye sıkıştırıp orasını burasını mıncıklamazsam rahat etmiorumaklinialirimsmilesempatiksalakcinnihasret valla bir ablam bir sen yani!sizin ikinizden zor bulunur... :))))) nasıl böyel oluyonuz kız?fındık felanmı tüketiyorsunuz bu kadar çok!
kızlar sizlere de sapıktan msj gelmiş mi abna gelmiş kaç gündür sorucam unutuorum iğrenç şeyler yazmış,ş.siz p.ç
evet evet çok şiddetli deil normaldr herhalde çocuk hareketli çünkü
Ne sapığı ya kk de mı war sapık kafamçokkarıştı
yok walla bilmiorum ama hastayım kocama her fırsatta onu bi köşeye sıkıştırıp orasını burasını mıncıklamazsam rahat etmiorumaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
ne dion be ne sapığıymış o çok heycanlandımkötükedihüso
Nehirklava: klava:
evet bana çok iğrenç bi ziyaretçi msj gelmiş,bi de aynı kişi mi bilmiyorum bii eklemiş arkadaşlık talebi var hayır diyorum bi türlü olmuyor akşam eşime göstericem
kazen diye bir yönetici varya ona bildir onu!ban aböyle mesaj gelmiş diye!yasaklasınlar onu!
opuyorumnanaktan ben çıkıyorumm kuran okumam lazımm
snrada işlerimi bitirim kanımca anca 7 civarında gelirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?