2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar arada sizinde karnınız ağrıyomu zaman zaman çok şiddetli değil hafif bi ağrı benim hiç olmazdı bugün hafif bi ağrı var da oğlan çok haraketli bugün ondanmıki

randevuyu iptal ettirdik de )::)::) kocanı tak koluna ikiniz gidin :):))))) yada doktor içeri lmıyor de :)))))))))

hasret valla bir ablam bir sen yani!sizin ikinizden zor bulunur... :))))) nasıl böyel oluyonuz kız?fındık felanmı tüketiyorsunuz bu kadar çok!
yok walla bilmiorum ama hastayım kocama her fırsatta onu bi köşeye sıkıştırıp orasını burasını mıncıklamazsam rahat etmiorumaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
kızlar sizlere de sapıktan msj gelmiş mi abna gelmiş kaç gündür sorucam unutuorum iğrenç şeyler yazmış,ş.siz p.ç

ne dion be ne sapığıymış o çok heycanlandımkötükedihüso

ha anladım ben ben kocama hasta değilim,o nedenle sanırım...
Allah bozmasın sizi hayatım..çok güzel bir çiftsiniz...

ewet artık 35,36 dan itibaren başlıyo ağrılar sanırım normal kızlar bu ağrılar o yüzden artık söz konusu bile yapmıorum o ağrılar şiddetlenecek şiddetlenecek we doğum sancısına dönüşecekkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…