2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde oldu canım hafif kırmızımsı sanırım doktora danışmak gerek ama geçer sanırım
bosna benim kociş gitti diğer odaya ama annesi gelince mecbur benimle yatmaya diğer odada annem var öünkü

inşallah gecer güneş lekelerim vardı onun üstüne birde bunlar eklenince benek benek lekeler oldumafoldumben :doğum esnasında ki terinle yüzünü silçekmişsin o zaman geciyormuş sezaryanla pek fazla terlemiycem ki ama:sinifsinif:

merhaba kızlar yüzümde hamilelikten dolayı lekeler var ben gibi olan oldumu yanaklarımda ve bıyık bölgemde özllikle canımı sıkıyor bildiğiniz doğal bir maske varmmı bununla ilgili
benimde hamileliğin başından beri ağzımın etrafı kahverengi kırmızımsı...inşallah geçer baya göze çarpıyor yani...

[

ohh negüsel keşke benim de gezicem gidicem insanlar olsa

Kız senden ne var ne yok?
Yüzsüz bebekli avatar sahibi...
O bebeğe hasta oldum ama...
ne olsun canım işte kayınpeder defoldu gitti oğlu beni sawunup tutunca, karısıda yüz bulamayınca ooohh hiç bi taktik uygulamama gerek kalmadı allahından buldular 2 gündür bi rahatım bi rahatım sormayın, eşimlede çok mutluyuz tek isteğim şimdi karısıyla düşünüp düşünüp kurup kurup bi atak yaparlar bekliyorum...mafoldumben
Biz kocamla sarılıp yattığımızda bile hemen kıpırdanmaya, vurmaya başlıyor, kaldı ki bi şey yapıcaz. Doğduktan sonra da rahat vermeyecek bu bıdık bize... :)
yaw kara kedi olmasınlar be başımıza zaten başıma wurmuş fırsat kolluyorum kociş yanaşmıyor amaaamafoldumben
ay delirdiniz mi kiz neden oyle muhabet kurdunuz.gidip gelip kiskirtin az kaldi falan diye.tovbe ya :kedi:

Kışkırt kışkırt nereye kadar. Daha en az 80 gün var. Boşuna kışkırtmayalım herifleri de canım. mafoldumben

ya doğumu kolaylaştırır yapın kızlar sonuçta biliosunuz kendinii fazla ileri gitmezsiniz azcık ucundan kaçamaklar olur ama ben duruyorum15 gündür ama annem war diyede fazla ısrarcı olmaıyorum ama ulaşıcam amacımaaklinialirimsmile

inşallah gecer aynalar küsmeye başladım:sinifsinif:

benim çocukluk arkadaşım var üç tane doğurdu üçünde de yüzü hep lekelendi doğumdan sonra eski haline döndü,saıkma canını hamileyken alınan kiilolar gbi doğumdan sonra o da gidicek merak etme,karnımızda bile bi çizgi oluyor o bile kayboluyor

Valla ben de tek başıma çok rahat ediyorum bu aralar...
Rahat rahat tepiniyorum, eşimi uyandırmama gayreti göstermeksizin :)

Bizim de en çok Chicco sindi içimize...
Kulllanan arkadaşlarım da çok memnun zaten.
Boşver beşiği sen, zaten odaydı park yataktı derken evin içi acayip doluyor eşya ile, sonra başımıza kalacak hepsi.
Koy park yatağına, uyusun kuzu, ben öyle yapıcam...

benimde oldu canım hafif kırmızımsı sanırım doktora danışmak gerek ama geçer sanırım
bosna benim kociş gitti diğer odaya ama annesi gelince mecbur benimle yatmaya diğer odada annem var öünkü

Yalnız yatmaya alışınca, tekrar biraraya gelmek çok zor oluyor.
Biz 3-4 geceden sonra birleşelim dedik, adama etmediğim eziyet kalmadı.
Yorganı üstünden çekmişim, ittrip gidip onun yastığına yatmışım, iki bacağımın arasına koyduğum yastığı kafasına atmışım...
Gelmiyor şimdi yanıma :)

Aminnnn :lepi:
Dikkat et canım, üşütme, kayma, düşme Allah korusun...

kızlar hijyen bi kaç gündür göz<ükmüyor
hande de naptı acaba

Dün sabah gördüm galiba ben Hijyen'i, misafirleri gelecekti.
Bir de midesi bulanıyordu.
Hande'yi ben de merak ediyorum.

inşallah ben baya bi sorun ettim çünkü lazer tedavilerini bile araştırmaya başladım şimdeden bakalım hamilelikten sonra ne derece gececek iki yanağımdada da var eltimin sırtında cıkmış ne güzel gözükmeyen bir yer yüzde cıkması kötü işte inşallah gecer.

saol şekerim...tavsiyelerin için...

nasil dogumu kolaylastirio yaw ? ne alaka? accik bilgi verebilir misin ?
merak ettigimden yane :kedi:

kızlar sevgililer günü geliyor..ne hediye alıcaksınız kocişlere...
biliyorum en büyük hediye yolda paketlendi geliyor yakında teslimatı gerçekleşecek ama yinede hediye almayı düşünenler varsa fikir verirseniz ii olur..çünkü benim aklıma terlikten başka bişi gelmediii

kesin geciyormus canimcim merak etme.aklinada takma valla gidecegi kesinsede kalir cagirdigin icin.bayanssulusmile

kızlar çok yoğun......... ((((((((((

Allah kolaylık versin...

Benim koku hassasiyetim yüzünden aylardır parfüm kullanamıyor sevgilim.
Hala tahammül edemiyorum kokuya...
Parfüm almayı düşünüyorum, doğumdan sonra geçer bu halim umuduyla...

niyetin bozuk ben sadee eşime değil,kaynana kayınpeder onlarada dalaçağım,yılanın başı onlar çünkü!

Edebiyatçı, geçmiş olsun, kar sana yaramış anlaşılan...:1rolleyes:

Selkie, ne yazsam bilemedim... Kelin ilacı olsa başına sürermiş... Seni anlıyorum...:teselli:
:teselli::teselli:

hiç bişey almayaçağım ona,haketmiyor!!!!kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

nasil dogumu kolaylastirio yaw ? ne alaka? accik bilgi verebilir misin ?
merak ettigimden yane :kedi:

bnmde detaylı bilgim yok bu konuda we çok iyi bilmediğim konularda konuşup yanıltmak istemem ama doğum yapan tecrübeli bi anne bazı bilgiler aktardı bize.. eşinizle ilşkiyi tamamen kesmeyin doğumu kolaylaştırır demişti. bnde ona msg attım we açılmanın daha hızlı olmasını etkilediğini söyledi dr arkadaşı bilgilendirmiş onuda.. we bnde mantıklı düşününce hak werdim e işleyen demir ışıldarmış:kedi: bncede ilşki olursa o bölgede açılma daha rahat olur zaten çalıştığı içinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…