- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.101
benimde oldu canım hafif kırmızımsı sanırım doktora danışmak gerek ama geçer sanırım
bosna benim kociş gitti diğer odaya ama annesi gelince mecbur benimle yatmaya diğer odada annem var öünkü
benimde hamileliğin başından beri ağzımın etrafı kahverengi kırmızımsı...inşallah geçer baya göze çarpıyor yani...merhaba kızlar yüzümde hamilelikten dolayı lekeler var ben gibi olan oldumu yanaklarımda ve bıyık bölgemde özllikle canımı sıkıyor bildiğiniz doğal bir maske varmmı bununla ilgili
Arkadaşlarım sayfam açık ama sizi takip edemedim
Oğlum için duvar sticker ı yapıyordum :asigim:
Şimdi de arka mahallede oturan kuzenm çağırdı oraya gidiyorum, ordan da anneme geçeriz kısmetse :))
Evden olmak güzelmiş yaa :))
Darısı çalışan arkadaşlarıma a.s.
maske bi işe yaramazmış,doğumdan sonra geçermiş
ne olsun canım işte kayınpeder defoldu gitti oğlu beni sawunup tutunca, karısıda yüz bulamayınca ooohh hiç bi taktik uygulamama gerek kalmadı allahından buldular 2 gündür bi rahatım bi rahatım sormayın, eşimlede çok mutluyuzKız senden ne var ne yok?
Yüzsüz bebekli avatar sahibi...
O bebeğe hasta oldum ama...
yaw kara kedi olmasınlar be başımıza zaten başıma wurmuş fırsat kolluyorum kociş yanaşmıyor amaaamafoldumbenBiz kocamla sarılıp yattığımızda bile hemen kıpırdanmaya, vurmaya başlıyor, kaldı ki bi şey yapıcaz. Doğduktan sonra da rahat vermeyecek bu bıdık bize... :)
ay delirdiniz mi kiz neden oyle muhabet kurdunuz.gidip gelip kiskirtin az kaldi falan diye.tovbe ya :kedi:
Kışkırt kışkırt nereye kadar. Daha en az 80 gün var. Boşuna kışkırtmayalım herifleri de canım. mafoldumben
inşallah gecer aynalar küsmeye başladım:sinifsinif:
kızlar hijyen bi kaç gündür göz<ükmüyor
hande de naptı acaba
merhaba kızlar
soğuk ve karlı ankaradan merhaba
bizde kocişle 3 gündür ayrı yatıyoruz ohhhh dünya varmış istediğim tarafa yatıyorum oğlumla ve yastıklarımla beraber dünde baktım bi yastıpım bacaklarımın arasında diğeri yorganın dışında kalmış bende gel gel sende küsme diyorum artık biz bir bütünüz yastılarım ve ben sırnaşık şey
keşke bende bu kadar beslenemesem..homini gırtlak yiyorum aklım midemde oluyo..bu yüzden evde kalmayı hiiç istemiyorum bu seferde sıkıntıdan yiyorum :)
ayy ben kcam olmadan rahat olamıorum üşüyorum vallaha :)
Hımm evet pahalı ama ne yalan söliyim yine en kalıplısı chicconun ki duruyor..Kraftta ii ama chicco daha ii sanki...
evet yer sorunu var beşikler için..birinden de bulamadım kullanmak için alsam diyeee...
Aynen öle insan konsantre olamıyo valla..sanırım o an bizim kalp atışları artıyor..vücut farklı hormon salgılıyo ya onlarda hissediyo başlıolar kımıldanmaya..
Valla Selkiecim adamı kuşbaşı yapsan yeriddir hakediyor çünküüü kaydirigubbakcemile5(ay bizde ne güzel gaz verioz heee)
benimde oldu canım hafif kırmızımsı sanırım doktora danışmak gerek ama geçer sanırım
bosna benim kociş gitti diğer odaya ama annesi gelince mecbur benimle yatmaya diğer odada annem var öünkü
Arkadaşlarım sayfam açık ama sizi takip edemedim
Oğlum için duvar sticker ı yapıyordum :asigim:
Şimdi de arka mahallede oturan kuzenm çağırdı oraya gidiyorum, ordan da anneme geçeriz kısmetse :))
Evden olmak güzelmiş yaa :))
Darısı çalışan arkadaşlarıma a.s.
kızlar hijyen bi kaç gündür göz<ükmüyor
hande de naptı acaba
hijyenim ptesi burdaydı konuştuk handede yerleşemedi hala heralde
benim çocukluk arkadaşım var üç tane doğurdu üçünde de yüzü hep lekelendi doğumdan sonra eski haline döndü,saıkma canını hamileyken alınan kiilolar gbi doğumdan sonra o da gidicek merak etme,karnımızda bile bi çizgi oluyor o bile kayboluyor
inşallah ben baya bi sorun ettim çünkü lazer tedavilerini bile araştırmaya başladım şimdeden bakalım hamilelikten sonra ne derece gececek iki yanağımdada da var eltimin sırtında cıkmış ne güzel gözükmeyen bir yer yüzde cıkması kötü işte inşallah gecer.
saol şekerim...tavsiyelerin için...Valla ben de tek başıma çok rahat ediyorum bu aralar...
Rahat rahat tepiniyorum, eşimi uyandırmama gayreti göstermeksizin :)
Bizim de en çok Chicco sindi içimize...
Kulllanan arkadaşlarım da çok memnun zaten.
Boşver beşiği sen, zaten odaydı park yataktı derken evin içi acayip doluyor eşya ile, sonra başımıza kalacak hepsi.
Koy park yatağına, uyusun kuzu, ben öyle yapıcam...
Yalnız yatmaya alışınca, tekrar biraraya gelmek çok zor oluyor.
Biz 3-4 geceden sonra birleşelim dedik, adama etmediğim eziyet kalmadı.
Yorganı üstünden çekmişim, ittrip gidip onun yastığına yatmışım, iki bacağımın arasına koyduğum yastığı kafasına atmışım...
Gelmiyor şimdi yanıma :)
Aminnnn :lepi:
Dikkat et canım, üşütme, kayma, düşme Allah korusun...
Dün sabah gördüm galiba ben Hijyen'i, misafirleri gelecekti.
Bir de midesi bulanıyordu.
Hande'yi ben de merak ediyorum.
ne olsun canım işte kayınpeder defoldu gitti oğlu beni sawunup tutunca, karısıda yüz bulamayınca ooohh hiç bi taktik uygulamama gerek kalmadı allahından buldular 2 gündür bi rahatım bi rahatım sormayın, eşimlede çok mutluyuztek isteğim şimdi karısıyla düşünüp düşünüp kurup kurup bi atak yaparlar bekliyorum...mafoldumben
yaw kara kedi olmasınlar be başımıza zaten başıma wurmuş fırsat kolluyorum kociş yanaşmıyor amaaamafoldumben
ya doğumu kolaylaştırır yapın kızlar sonuçta biliosunuz kendinii fazla ileri gitmezsiniz azcık ucundan kaçamaklar olur ama ben duruyorum15 gündür ama annem war diyede fazla ısrarcı olmaıyorum ama ulaşıcam amacımaaklinialirimsmile
inşallah ben baya bi sorun ettim çünkü lazer tedavilerini bile araştırmaya başladım şimdeden bakalım hamilelikten sonra ne derece gececek iki yanağımdada da var eltimin sırtında cıkmış ne güzel gözükmeyen bir yer yüzde cıkması kötü işte inşallah gecer.
kızlar çok yoğun.........((((((((((
kızlar sevgililer günü geliyor..ne hediye alıcaksınız kocişlere...
biliyorum en büyük hediye yolda paketlendi geliyor yakında teslimatı gerçekleşecek ama yinede hediye almayı düşünenler varsa fikir verirseniz ii olur..çünkü benim aklıma terlikten başka bişi gelmediii
Ayyy sende seri cinayet potansiyeli görüyorum...
Kayınvalidemler gelince ben de onları kesicem, sonra anlatırız birbirimize, çok heyecanlı olur.
Kışkırmayla olacak iş değil bu, zaten onlar da yemez artık :)
:teselli::teselli:Edebiyatçı, geçmiş olsun, kar sana yaramış anlaşılan...:1rolleyes:
Selkie, ne yazsam bilemedim... Kelin ilacı olsa başına sürermiş... Seni anlıyorum...:teselli:
kızlar sevgililer günü geliyor..ne hediye alıcaksınız kocişlere...
biliyorum en büyük hediye yolda paketlendi geliyor yakında teslimatı gerçekleşecek ama yinede hediye almayı düşünenler varsa fikir verirseniz ii olur..çünkü benim aklıma terlikten başka bişi gelmediii
nasil dogumu kolaylastirio yaw ? ne alaka? accik bilgi verebilir misin ?
merak ettigimden yane :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?