2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simenay eşim de geçenlerde İkea'dan aldı bir takım, fotolarını ekliyorum.

Bu arada işlerin bitmş geçmiş olsun, ben hala darmadağınığım. KArdeşimi ve annemi bekliyorum toparlanmak için.

Ya patlıcam bırazdan cok sıkıldım kalan ıslerımı yapacaktım ama elım kolum kalkmıyor

Kızım dogsa daha sıkılmam
Oda hayırlısı ıle bı dogsa ama gunler gecmıyor

Cuma hastaneden agrı annemlere gıdecektım kar yagacakmıs offf
Ben ne bahtsızım ya keske annemlere yakın olsaydım

Selkiecim, iyiyim çok şükür, arada belimden sancı giriyor ama idare ediyorum işte, dayanılmayacak gibi değil, dinlenince geçiyor..

Bir Nokta, bırak üzülürse üzülsün yaa, sen ne diye takıyon ki şimdi, unutur bir süre sonra..

Gülencim, tam aradığım gibi bişey var ya, bende büyük istemiyorum, minicik çoraplar sonuçta, düzgün görünsün yeter..

Canancım, sizinkilerde güzelmiş, diğerinden bulamazsam böyle birşey alacam artık, güle güle kullan sende..

Kaynanla görümcen gitti mi..?

ee bak o zaman soyle yapalım ben bunu yengenmın hastanesının ordan aldım mılyoncudan 13 sezereyan olcaya yengem alım sana pembesını gondereyım bana cok denk gekldı ıkeada cok pahalı geldı bana ıstersen eger gonderırtım canım

benım annem salonda konsolu duzelltı vallaa yanı dıolap cekmece dagnık bıseyım kalmadı
cuma halıları gonderecegım
bebek arabasının garanrtı belgesını bulamıyorum degıstırmezlermı

kızlar şimdi geldim..bunları ilk defa görüyorum adı ne bunların çok kullanışlı bişeymiş..bu arada kınamayın mardindeyim ben mirmirmirmir
burada bulamayabilirim de afyonda bakarım milyoncu kaynıyo bizim ora hihoyyyt

Teşekkür ederim Gülencim, düşünmen yeter, koskoca Ankarada bir yerlerde bulurum heralde artık, bulamazsam kendim dikerim valla :))

Gittiler canım. Görümcemin gitmesi yeterliydi ama hepsi gitti. :)

Canancım, gözünaydın o halde, iyi fazla kalamamışlar :))

Hoşgeldin..Çekmece düzenleyicisi deniyor canım bunlara, pratik ve çok kullanışlı evet...

canann o dolarlsar koçtaştanmı

Dolapları mı sordun canım? Dolabımızı Koçtaş'tan aldık.

Çekmece düzenleyici canım bunlar. Her yerde bulabilirsin sanırım. Ben İkea'dan aldım. En kötü ihtimalle internetten bulabilirsin sanırım.

Kızlar bebekin tekmelerı saglıklı oldugunu mu
Yoksa oturus yada yatıs pozisyonumuzdan rahat edemedıgını mı ıfade eder
Benm kız otururken cok sert wuruyor yada yan yatarken anlam weremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…