2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce BabyStar ve Bioxinden ürün numuneleri geldi.

BabyStar'dan iki tane bez (4-9kg.lik)

Bioxin'den de bi sürü krem, temizleme jeli şampuan vs. Ama o minik nuumune poşetlerinde. Ben sitelerine mesaj göndermiştim. Bakalım başka bir yerden gelecek mi?

Kız hasret profilindeydim azönce sarı bence olmamış ama siyah saç süper yakışmış canım bebişin cicilerini özelliklede o kırmızı ciciyi yerim ben pek tatlı.

Aminnn :Saruboceq:

Son iki günün mü?akannehir

Cuma son canım, pazartesi alıcam artık iznimi inşallah...

bana babystar dan 2 kere geldi farklı boylarda...milupaya üye olduğunuzda da koca bi paket geliyo içinde süt arttırıcı çay bile olan..nivea ve huggies paketleri bulunan..ben bioxin den istemedim bir de ona bakayım :)

Ayy kuzum annesı ıle bırlıkte yoruldu uyudu benm miniğim

Eseda cım bebegine masallah kuzum cok seker allah ım kaderını guzel kılsın :Saruboceq:

canım benimkiside söylediğiyle kalıyor,AKLI SIRA GÖZÜMÜ KORKUTUYOR..SİNDİRMEYE ÇALIŞıYOR,,bir iki defa üstüme yürüdü evi indirdim tepesine...yapamaz öyle bişey ancak konuşur.....

Allah hayırlısını versin canım hepimize...evet bencede kapatalım artık...

bnm kocamda 2 yaz önce kawga ederken bana dedi sarhoş kafayla senin o burnunu kırarım benden başka kimseler sewmez seni! ve bi kaç gün sonrada şiddetli bi kawgada burnuma wurdu ama kırılacak kadar değil tabi tutturamadı g.toş, yine nefretim geldiiialsanaalsanasmile

klava:klava:klava:

akannehir

kesin ogun dogduguna pisman etmisindir.

ben gelldimm
iş bildirimi ; tek bir raf kaldı durulcek,
corap cekmecesı o kadr
bı kuzenım bana oturmaya gelcekmış nah oturtuurum ben onu kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…