- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #42.281
akannehir
ya şöyle bir düşündüm de sen ve senin gibi bi kaç kardeşimiz var burda seninle aynı sporunları yaşıyan,hem hamilesiniz hem de bunları yaşıyorsunuz gerçekten çok zor,Rabbim yüzünüze gülsün tez zamanda sorunlarınız sel olup akıp gitsin,tüm huzur mutlulluk sizleri bulsun,insanın hamile iken boşanmak aklından geçmesi ne kötü şey ya Rabbim,kızlar bol bol dua edin Allah çok büyük tüm sıkıntılarınız bir an önce gitsin inşallah canımsınız hepiniz
Son iki günün mü?akannehir
Az önce BabyStar ve Bioxinden ürün numuneleri geldi.
BabyStar'dan iki tane bez (4-9kg.lik)
Bioxin'den de bi sürü krem, temizleme jeli şampuan vs. Ama o minik nuumune poşetlerinde. Ben sitelerine mesaj göndermiştim. Bakalım başka bir yerden gelecek mi?
mrb arkadaşlar
nasılsınız?
OZLEMCEE sana özel mesaj attım canım....
ş.siz sölemim sölemim dedim ama dayanamadım yine ne demek burnunu kırarım filan ya selkie valla gebertirim ben bu adamı,ne demek ya insan nasıl öle bişi der
bnimkisi bana bazen sert bakıyor kızıyor filan direkt atlıyorum üstüne bana yaptığının beterini görürsün diyekötükedihüso
İNSANOĞLU ÇİĞ SÜT EMMİŞ EBRU.Elindekinin değerini kaybedince anlıyo ama ozamnda iş işten geçmiş oluyor.Aslında seni el üstünde tutması lazım iki tane oğlan vermişsin ona.Erkeklerin erkek çoçuğu tutkusu malum.Bence allah senin gönlüne göre birgün verecek allahından bulsun öyle bulsunki senin değerini anlasın senin gibisini bence mumla arasa bulamaz.İnan seni tanımıyorum ama az çok yazdıklarından fikir sahibi oldum.Herşey gönlünce olsun canım sağsalim bir doğurda ozaman bakarsın çaresine kimbilir belki ikinci çoçuktan sonra değişir.Fazla bu konuyu uzatıpta canını sıkmak istemiyorum canım.
aldım canım sağolasın bi bilgi alırsan yazarsan sevinirim sempatiksalakcinni
Kız hasret profilindeydim azönce sarı bence olmamış ama siyah saç süper yakışmış canım bebişin cicilerini özelliklede o kırmızı ciciyi yerim ben pek tatlı.
bnm kocamda 2 yaz önce kawga ederken bana dedi sarhoş kafayla senin o burnunu kırarım benden başka kimseler sewmez seni! ve bi kaç gün sonrada şiddetli bi kawgada burnuma wurdu ama kırılacak kadar değil tabi tutturamadı g.toş, yine nefretim geldiiialsanaalsanasmile
bnm kocamda 2 yaz önce kawga ederken bana dedi sarhoş kafayla senin o burnunu kırarım benden başka kimseler sewmez seni! ve bi kaç gün sonrada şiddetli bi kawgada burnuma wurdu ama kırılacak kadar değil tabi tutturamadı g.toş, yine nefretim geldiiialsanaalsanasmile
kizlar ,
herkes cevap versin bakim zemuszemus
dogum hediyesi olarak kocalarinizdan ne istediniz ?
kizlar ,
herkes cevap versin bakim zemuszemus
dogum hediyesi olarak kocalarinizdan ne istediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?