2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar ben geldim... geçmişe şöyle bir göz attım herkes iyi gibi.. Allah bozmasın... ESada erken doğum mu yapmış zamanında mı doğurmuş...
haa sen bide benimkini duy ben kapitoneden raflara örtü

istedim yapmadı

ben kapitoneden egeye bezlik dikeceğim cantaya onunla koyarım gezmeye giderkenn

kızz Gülen o kırmızı ayakkabıları bana yolla... pipisini mi düşürcen Ege'nin!!

benim öyle catlak önleyici krem değill haa
nemlendirici krem kayısılı

aktardan aldim ben adam bana hatta olan catlaklarini bile giderir demisti.bi bana bide gorumcemin kucuk kizina almistim daha 16 yasinda catlaklari gider diye.
gorumcem kendi kullanmis catlakari icin kaydirigubbakcemile3
catlaklari geciomus oyle dedi.

bilmiyorumkismile ay annamadımm
37 dogurdum dıyoda 36 mı demek ıstıyo bılemedım 37 olmssı mumkun degılde
la bırakın bu ayakları gecmeezz onlarrr

accik kocamin e maillerini konrol edeyim ben
sen ilk geldinde bule degıldın bacı

kızlar sizde çatlak oluştu mu? benim henüz yok..olsaydı olurmuydu yoksa esas bundan sonra mı olur?bebe yağı kullandım alerji yaptı..şimdi de aktardan aldığım karışık yağlardan oluşan krem kullanıyorum.

vallaa benım her yerımdee varr catlakk

gulcann lan benım oglanda 4 dk yakın hıckırdıı hemıde kasıktaa

çatlak olmaz mı güzelim ya bende de var. göbeği geçtim bacaklarda falan olmasa bari...
sen kocanı yola getirdin mi bakayım? Çok üzgünüm çoook

çatlak olmaz mı güzelim ya bende de var. göbeği geçtim bacaklarda falan olmasa bari...
sen kocanı yola getirdin mi bakayım? Çok üzgünüm çoook

gelmez mi şakkıdı

yarın annemlere git antebe ordan da afyona geçersin dedi,ama ben pzt gitcem dedim iznimi alıp tamam dedi..yalnız şartı annesigilde çok az kalmicakmışım..benimki nöbetlerde kuduruyo yanıma gelince kuzu oluyo...bir de görümcem telefonda karışma kıza nerde rahat etcekse orda doğursun demiş :lepi: o da etkili oldu sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…