2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

jalecim sagol cnm hepimize inşallah, banada söylemedi ben kendim
ölçtüm fl den :) eşimde bana takılıyo o yüzden bilgili anne diye az gülmedim sabah :))

bende çıkıyorum kızlar oturamıyorum bu kalçamın ağrısı mahvetti beni ayağımı sürüyerek yürüyorum valla eşimde gelir birazdan yemek yeriz uzanırım artık öpüyorum hepinizi gece iyi olursam bakarım belki kendinize ve bebiklere iyi bakın bitanelerim opuyorumnanaktan
iyi akşamlarr

ya bana 4 kilo gelmez gibi geliyor o nedenle....

yanlış hatırlamıyorsam (+) (-) %10 yanılma payı vardı

eksi ve artı yanılma payı öyle küçümsenecek miktarlarda değil
arkadaşıma doktor bebeğin kilosu 2.800 dedi bebek 3.150 doğdu
yengeme 4000 dedi 3.500 doğdu

Selkie'cim benim doktorum 4 kiloya kadar normal doğum yaptırıyor...seninki yoksa sezeryan filan bişey mi dedi

selkiş yani ebru özele gidiyosan bacım sezeryan yapmak isteyebilür doktorun.

kızlar ben özelde doğuracağımda ,,,benim dr 4000 gr geçerse sezeryan yaparız dedi...bende diyorum ya doğduğunda o kadar olmazsa ben boşunamı sezeryan olmuş olurum...sinirim bozulur benin o zaman..acaba geçersede ben normal diye diretsemmi?yada doğumdan önce başka bir dr ye gitsemmi?başka bir ultrasona girsemmi?birde ayrıntılı için girdiğimde 4d ultrasonda kilosu daha fazla gözükmüştü benim dr nin ultrasondan...

mıdem bulanıyo ve ıshal oldum suan her wc cıktımın ılk 5 dk sıra gelıyo hepsıcı sımd basladı acaba domuz grıbımı oldum

iyi akşamlarrr:)),
ben geldim biraz zorlu oldu ama:)) misafir eşim derken fırtına ve yağmurdan elektrikler yoktu sabahtan beri yeni geldi..dondum valla umarım hastalanmamm
nasılsınız kızlar herkes iyi umarım
dr a gittik bugün şükür herşey yolunda oğlumun ters durması dışında dr kendini sezareyene hazırla dedi..
2800-900 civarı olmuş sıpam
sanırım 1-2 mart gibi alıcak dr dönmesinden ümidi kestik..sağlıkla doğsunda ..
yüzünüde göstermedi süpriz yapacak :))

canım maşallah seninde kuzuna nazar değmesin ultrason çıktısı verdiyse fl yazan bölümdeki rakamı 7 ile çarparsan boyunu öğrenebilirsin

yok işte ultrason çıktısı verilmiyor bu hastanede (resim bile vermiyolar) ultrasona başka dr bakıyor kağıda yazıyor ben de gebe dr'una veriyorum herseferinde öyle hesaplıyodum zaten ama bu sefer fl bölümüne hafta olarak yazdılar
muayene olarak memnun değilim aslında hastaneden ama burda doğum yapanlar çok memnun doğumda çok güzel ilgileniyorlarmış ve doğumhanesi, odaları çok temizmiş sırf o yüzden gidiyorum

aynı durum bendede var cnm dr daha çok olucak dedi, hpimize allah kolaylık versin, en zor günlerimiz galiba, bu ügnler

aynen cnm,mesele ben yaklaşık bir haftadır mutfakta yemek yapamıyorum yapıncada yiyemiyorum,bel ve sırt ağrım var çok fazla
ben de bugün düşünüyorum sabahtan beri
acaba kayınvalideme gitsem de orda mı kalsam annem gelinceye kadar diye
hem kaloriferden tasarruf yapıcaz,hem alışveriş derdi olmıcak,hem yorulmıcam,kayınvalidemden Allah razı olsun hiçbişeye elimi sürdürmez hiç yorulmam orda kıymet bilir bakar gerçekten,napsam sizce ya,evde yapamıyorum artık inanın
tek sorun orda net yok arada halaya çıkar bakarım

çanım maşallah bebişine!!!!!!

Sinannuray allah sabır versin.Eskiyi okuyordum..Az önce gördüm, çok üzüldüm..Allahım inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın.

Ya o halk arasında söylenen bişi sürekli ama doğruluk payı pek yokmuşşş
benim kardeşim 8 aylık doğdu..herkes yaşamaz bu demişler ozaman şimdi maşallah tosun gibi 22 yaşında :)
birde 34 haftalık bebekleri akciğerleri neredeyse tamamlamış durumda diyor internette...
yani yaşama şansı çok çok yüksek bence hastane hatasıdır bu başka bişi değil...
benim kuzen 33 haftalık doğum yaptı devlet hastanesinde 2-3 gün küvezde tuttular topaç gibiydi hemen gönderdiler...

çanım maşallah bebişine!!!!!!

sağol selkieopuyorumnanaktan
seninkine de maşallah tosuncuk olmuş:))
ya sen normal istiyosun biliyorum ama cok da kastırma ne olur ne olmaz canım dr gerekli derse zorlama 4 kilo olursa senin de bebişinde allah korusun riske girebilir..

ulenn hastayımm dıyomm

gecmiş olsun ne oldu gülen?

kızlar bu arada bebğimin bakım ürünlerini de aldım:))
sebamed aldım %50 indirim vardı kaydirigubbakcemile2 nasıl güzel kokuyorlar:asigim:
zaman az kaldıkca heyecanlanıyorum korkuyorumm
rabbim hepimizinkileri sağsalim kucağımıza versin inşallah
sanırım kötü haber var sinannuray dann
allah sabır versinn

hayırlı olsun cnm %50 indirim nerde vardı antalyaad kardeşim alcak benimkini de sölim de ordan alsın

canom öncelikle güle güle kullanın bakım ürünerinizi.....

ya sonra oturur ağlarım ben niye kesildim diye de!bide biliyorsun sezeryanda kiloda çabuk gitmiyor....! kasmayayımmı dersin..?

canım kayınvalidenle aran iyise git derim...hem yalnız kalmamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…