- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.101
kızlar ben inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum bugün pardon sırt ağrısı,sağ tarafım çok kötü ya
CNIM BENıM ıLK DOĞUMUMDA KIZIMI 3250 FALAN DıYODU DOKTOR 3950 OLDU.AMA ŞıMDıKı YENı ULTRASONLARDAN GÖRÜMCEME 2800 DEDı 2800 OLDU.eskilerde yanılma payı oluyoda bence 4 boyutlularda pek olmuyo.sen ye humayı pekmezi tosuncuk olsun kara kara düşün şimdi nasıl doğurcem diye.Canım hayırlısı neyse o olur eğer doktorun sezeryan derse hiç mızmızlanma bence bebeğinin ve senin sağlığın için ne uygunsa o şekilde doğum yap.Gerçi şimdi aklıma geldi geçen sene halamın kızı doğum yaptı hemide özel hastane ay bebek iri falan dediler sırf sezeryan için 4 kilo falan demişler 3100gr oldu kızın ilk doğumu normaldi.ve devlette yapmıştı doğumu.ikinci sezeryan oldu sen özelemi gidiyodun.
yanlış hatırlamıyorsam (+) (-) %10 yanılma payı vardı
eksi ve artı yanılma payı öyle küçümsenecek miktarlarda değil
arkadaşıma doktor bebeğin kilosu 2.800 dedi bebek 3.150 doğdu
yengeme 4000 dedi 3.500 doğdu
sagol cnm benim, ya evet surat ifadesi çok önemli ilgilenmesi,insanı kaale almıyo gibi
geliyo ,bi dr bulamadım gitti koca ist ya
tşk ederim cnm, hepimizinkine maşallah,evet yanılma payı çok yüksek yani 1 kilo bile oynaya biliyo bazen (en basit örnek ablamdı) yane ordan biliyorum..3.050 demişşlerdi
yegenim 4. kilo dogdu.. onları pek takmıyorum ben..zayıf olsun sorun deil herşeyi gelişsinde sonrada kilo alır zaten..
Selkie'cim benim doktorum 4 kiloya kadar normal doğum yaptırıyor...seninki yoksa sezeryan filan bişey mi dedi
selkiş yani ebru özele gidiyosan bacım sezeryan yapmak isteyebilür doktorun.
canım maşallah seninde kuzunanazar değmesin ultrason çıktısı verdiyse fl yazan bölümdeki rakamı 7 ile çarparsan boyunu öğrenebilirsin
aynı durum bendede var cnm dr daha çok olucak dedi, hpimize allah kolaylık versin, en zor günlerimiz galiba, bu ügnler
iyi akşamlarrr:)),
ben geldim biraz zorlu oldu ama:)) misafir eşim derken fırtına ve yağmurdan elektrikler yoktu sabahtan beri yeni geldi..dondum valla umarım hastalanmamm
nasılsınız kızlar herkes iyi umarım
dr a gittik bugün şükür herşey yolunda oğlumun ters durması dışında dr kendini sezareyene hazırla dedi..
2800-900 civarı olmuş sıpam
sanırım 1-2 mart gibi alıcak dr dönmesinden ümidi kestik..sağlıkla doğsunda ..
yüzünüde göstermedi süpriz yapacak :))
ulenn hastayımm dıyomm
bence küçüklükten alakası yoktur cnm, 34 haftalık dogum yapmış zaten cigerleri gelişim aşamasında oldugu için olabilir, 7 aylık yaşıyo ama 8 aylık zor diyolar, allah sabrını versin kat kat.. çok zor bir durum . kimseye yaşatmasınn:Saruboceq:
çanım maşallah bebişine!!!!!!
ulenn hastayımm dıyomm
sağol selkieopuyorumnanaktan
seninkine de maşallah tosuncuk olmuş:))
ya sen normal istiyosun biliyorum ama cok da kastırma ne olur ne olmaz canım dr gerekli derse zorlama 4 kilo olursa senin de bebişinde allah korusun riske girebilir..
gecmiş olsun ne oldu gülen?
kızlar bu arada bebğimin bakım ürünlerini de aldım:))
sebamed aldım %50 indirim vardı kaydirigubbakcemile2 nasıl güzel kokuyorlar:asigim:
zaman az kaldıkca heyecanlanıyorum korkuyorumm
rabbim hepimizinkileri sağsalim kucağımıza versin inşallah
sanırım kötü haber var sinannuray dann
allah sabır versinn
sağol selkieopuyorumnanaktan
seninkine de maşallah tosuncuk olmuş:))
ya sen normal istiyosun biliyorum ama cok da kastırma ne olur ne olmaz canım dr gerekli derse zorlama 4 kilo olursa senin de bebişinde allah korusun riske girebilir..
gecmiş olsun ne oldu gülen?
kızlar bu arada bebğimin bakım ürünlerini de aldım:))
sebamed aldım %50 indirim vardı kaydirigubbakcemile2 nasıl güzel kokuyorlar:asigim:
zaman az kaldıkca heyecanlanıyorum korkuyorumm
rabbim hepimizinkileri sağsalim kucağımıza versin inşallah
sanırım kötü haber var sinannuray dann
allah sabır versinn
aynen cnm,mesele ben yaklaşık bir haftadır mutfakta yemek yapamıyorum yapıncada yiyemiyorum,bel ve sırt ağrım var çok fazla
ben de bugün düşünüyorum sabahtan beri
acaba kayınvalideme gitsem de orda mı kalsam annem gelinceye kadar diye
hem kaloriferden tasarruf yapıcaz,hem alışveriş derdi olmıcak,hem yorulmıcam,kayınvalidemden Allah razı olsun hiçbişeye elimi sürdürmez hiç yorulmam orda kıymet bilir bakar gerçekten,napsam sizce ya,evde yapamıyorum artık inanın
tek sorun orda net yok arada halaya çıkar bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?