2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cnm %50 indirim nerde vardı antalyaad kardeşim alcak benimkini de sölim de ordan alsın
lannnnnnn bi cvp verin bana

len dur geldim:) sabırsız:))
sağol tatlım..
kapalı yoldan aldım canım defakto ve kompedanın yanına yeni bir kozmetik acıldı eskiden yüncüydü..ordan ben de tesadüfen gördüm fiyatlar cok uygun geldi bana tavsiye ederimm
miss gibi koksun bebişlerimizz..
umarım yerini anlatabilmişimdir:))
canom öncelikle güle güle kullanın bakım ürünerinizi.....

ya sonra oturur ağlarım ben niye kesildim diye de!bide biliyorsun sezeryanda kiloda çabuk gitmiyor....! kasmayayımmı dersin..?

kesinlikle kastırma derim..bu gün ben de bozuldum dr da anladı dedi ki hiç sezaryen olacak diye üzülme cok rahat edeceksinn zaten 4 kg bulma riski varsa da almıyorlarmışş
sonucta bu hem senin hem de bebeğinin sağlığı! omuz takılması falan büyük risk..biliyorsundur sen zaten..
bu arada dr dedi ki bana 1 tane normal doğum yapmış kadın doğum dr u gösterin!! sizinki zaruri zaten..senin ki de öyle..sağlıkla doğsun da iyileşiriz biz
benim diğer tesellim kukum cok bozulmayacak:kedi: ne yapalım :))

midemımı uşuttum acaba
once cok sıddetlı adet agrısı gıbı belde agrı
yuzum gozum kıpkırmızı kesildi sonra 3posta ıshal wc sıtma ve mıdfe bulantısı sımdıde
mıdemıı usuttum yoksa doguruyomuyum ya

gülay geçmiş olsun, asinaz çok zorlanıyosan git kayınvalideni seviyosan git :))) ben ilk üç ay yemek yapamadım kötüydüm 10 gün boyunca kayınvalideme gittim yemeğe 11.gün sürünürüm evimde yerim die geri geldim :)))

kaynanam geldı ewı supurdu bulasıkları yıkadı
Bende ortalıgı topladım
Sonrada cıktık cay yapıp ıctık :lepi:

Kızlar ben dus alıcam ya sureklı kendımı kokuyor hıssedıyorum
Gece yatmadan aldım hatta off ya dus da almayınca kendımı cok kotu hıssedıyorum bilmiyorumkismile

Sızdede var mı bu koku olayı yoksa ben kendımemı alıskanlık ettım

Bu arada Nehır cım en ıısını yaparsın walla
Evını temızle derle topla gıt kaynanda kal
Cunku yakında ıstesende rahat rahat hıc bı yerde oturamıcan
Bebekten dolayı keyfını cıkar

sağol tatlım anladım,güle güle kullanın inşallah

ya bennce dr ler bütün gün normal doğumu görüp ürktükleri için normal yapmıyorlar......bende öyle iri doğmuşum 4 kilo,omzum çatlamış..bir ay omzumda bağla gezmişim...

ayy evet onu unuttum :))
böyle bir şansın varsa git tabi ASİnAZCIM kacırma fırsatı:))

tek kafama takılan evim tam olarak derli topluı değil gerçi kendi annem gelince yapcaz herşeyi,kaynanam gelip temizliyr
ben benim kızçenin kıyafetlerini yıkadım ya
haftasonu ütülücekti kaynanam,onları yani çantayı hazırlamadım diye takılıyom biraz ya

merhabalar herkese;
SİNANNURAY; Başın sağolsun canım Söylyeyecek bisey bulamıyorum Rabbim korusun sizleri...
ASİNAZ;Geçmiş olsun dikkat et kendine karda çok dolştın acaba üşüttün mü yoksa bebeğin miğdene baskımı yaptı? Benim durumum gibi devam ederse doktora git mutlaka benim kusmalarım bile gece oluyordu biliyorsun
SELKİE,GÜLENCİM;Maşallah evler tertemiz olmaya başlamış
LAVINEBRU;Gözün aydın teyze oluyormussun rabbim tüm isteyenlere versin
DiİLA ; Verdiğin bilgilere aynen katılıyorum canım sağol teşekkürler
BOSNA;İlk günün evde nasıl geçti?Raporunu almaya gidecektin sanırım ne oldu?
MUTLU03;Gözün aydın bebeğine maşallah az kaldı seninde yaaaa
SİNEMAY;Kontrolün nezaman senin bir sorunun yoktur umarrım?
BİRNOKTA; Daha hafta küçük kasılma yada sancılar için erken gibi geliyor bana ama ağrıların çok olursa ihmal etme doktora git mutlakaaaa

Bizde iyiyiz kızımda iyi çok şükür dün ve bugün dinlendim evde hep hiç bir iş yapmadım çamaşır asma dışında ve yemek dışında Cmrt günü HACIŞAKİR GRANÜL sabun aldım kıyafetleri yıkamak için siz nasıl yaptını makinede mi elde mi?Bana bilgi verir misiniz?
Şimdi yemek yiyeceğiz
Aksam görüşürüz yine
Herkese sevgiler

EFTEL,JALE,HEPATıT maşallah bebeklerinize kızlar.
GÜLENCıM geçmiş olsun canım.kötü olmuş hastalanman.

ebrucucum bana doktorum bu aletler eksik gösteriyor falan dedi bu gittiğimde.bence riske atma canım 4 kilo bir bebeği doğurmak senin için daha fazla dikiş daha fazla yırtık ve deforme demek.ikiniz içinde zor olur eminim.birde normal başlayıp sezeryana döndüğünü düşün iki kere canın yanacak bu defa.ayrıca bak senin doğumun zor olmuş mesela omzun çıkmış.kemiğindede kayma var zaten.bence sezeryan sözkonusu olursa reddetme derim.tabii karar senin yinede sen bilirsin canım benim.
lannnnnnn bi cvp verin bana

git kal tabii kayınvalidende aranızda iyi nasılsa senin için kolaylık olur güzelim yorulmazsın son dönemlerin sakin ve dinlenerek geçer.

Son düzenleme:
ya bennce dr ler bütün gün normal doğumu görüp ürktükleri için normal yapmıyorlar......bende öyle iri doğmuşum 4 kilo,omzum çatlamış..bir ay omzumda bağla gezmişim...

evet canım bence de korkuyorlardır:))
bende tombiş doğanlardanım..4.5 kilo kadar:) annem harap olmuş ama paramparca ..
sana da o yüzden kastırma dedim..cıkartabileceğimiz kilo bi yere kadar..bak omzun catlamış ne zor olmuştur annene..sen de ufacık daha..eskiden yaptırıyorlarmış tamam ama zor oluyormuşş..ben de normal olsun cok istedim diyette işe yaradı kilosu da kontrol altında bu sefer de ters:))
hayırlısıyla sağlıklı olsunlar biz de sağlıklı olalım gerisi boşş
sezaryen olucak olursan kullan bunu derim:))6 ay kadar tam iyileşme mesela ben öyle yaparım heralde :jeyyar:

niye kötü mü davranıyordu ya da nasıl biri senin kayınvalide

magnezyum içiyorsan oda yapmış olabilir canım benim ishal durumu dikkat et yediklerine ve içtiklerine

HEPATıT EFTEL gözünüzaydın ann,işler bebişleri görmüşssünüz masallah ..hepatit bebek dönmedigiiçinmis sezeryan??ASıNAZ KUJU benim belmde cok agrıyo kızlar ayakta kalmıorum yemek yapamadım walla ewin işinimi yapimm yemekmi yetiştremiorm artık ayy agır vasıta olduk..EBRU cum neoldu anlamadım sezeryanamı karar verildi yoksa??ayy bi bulasık yıkayıp geldm doldrmusunuz..kızlar dün sobamıza odun kömür aldık dayım dan yabancı degil yani..esim hepsini 3.kata tasıdı yerleştrdi en sonuncuyu cıkardı kapı önünde bide baktım surat kirec gibi tansiyon düşmüş ..bi korktumm hemen yatrdım sekerli su tuzlu ayran derken kendnbe geldi biraz cok üzüldüm ama kıssıma da diomki bak yavrumm babamız bizim için neler yapıyo:çok üzgünüm:

YAZ cım cok sağollopuyorumnanaktan
kızlar ben herzaman gecmişe bakamıyorumm dr agidip iyi haberler alanlar gözünüz aydınn
kimse darılmasın olur mu tek tek yazamıyorum diye.iyi dileklerim ve dualarım hepimiz içinn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…