2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar biz geldik,
bugün oğluşumu gördüm 33+4 haftalıgız 2085gr olmuş 43cm boyu
ama dr konusunda kafamda soru işaret var bizi dogru düzgün cevaplamadı bile
hemen 5 dk baktı nst girmiyecemmi diye sordum henüz erken dedi ilişkiyi sordum
yasakmı diye hayır öyle bişey yok eger sıkıntı veriyosa sana girme dedi,
akıntıda koku var dedim fitil verdi,
bir sorun yok dedi acele acele
hemen sezeryana çıktı. benim sinirlerim bozuldu ,
anlıyacagınız dr arıyacagım galiba ben bu gidişle
:sinifsinif:
sinannuray,cnm başın sagolsun, çok üzüldüm ne desek boş,diyedek bişey bulamıyorum,:gitme:

benn geldimm huu
anem bende
sabahtan berı koşturıuyoz
salon takıımlarını yıkkadı annem boncuklyu nalet bısey bende utuledım gumuslugun ıcını denkledımn içinidee tabi makınede yıkadık
lambaları soktuannem ben elde avıze kafalarını yıkadım
ve anbnem kilerimi topluyo suanda balkonda bı kılerım var yokk yokk yanii
acık ızın verdı annem yattım sımdık azık

canımmm yaaa Allah kolaylık versin ne çok can sıkıcı şey bi araya denk gelmiş..
dediğin gibi Allah başka sıkıntı vermesin inşallah

sagol canim. gercekten cok fazla is cikmis hemde bu halinle. Allah kolaylik versin canim. Cok fazla yorma kendini.

ayy geçmiş pek birikmiş kussebfilal sen iyi özetlemişsin derler ya arkadaşıma katılıyorum diye ben de öyle dicem şimdi (çok mu uyanıklık oldu sempatiksalakcinni)
evine de üzüldüm Allah kolaylık versin bir sürü iş çıkmış sana inşallah yardım edecek birileri vardır

yaa bi de sinannuray canım çok üzüldüm başın sağolsun inşallah Rabbim bu acını en yakın zamanda yeni bir bebişle dindirir hayırlı sağlıklı bebişlerin olur

annen yine iş başında yane, kızım yorulmuşsundur
ne hemen gözlerini pc ye diktin yat zıbar işte:)

masallah bebisine canim.

kolay gelsin canim. cok yorma kendini.

fty sagol cnm teşekkeür ederim..
kutsebfilal cnm geçmiş olsun, antalyada durumlar çok kötü, allah herkesin yardımcısı olsun..

hep sen haberleri veriyosun..
sen burdamıydın bilmiyorum Sinannuray bebeğini kaybetmişşşş :çok üzgünüm:

Ayy hiç gulucem yoktu seyhan la ebru ya kiz siz demedınız mı doktorunu ara bende aradım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ne biliyim canım yaa birde doğuma girmiş diyince doktormu kaldı akıldasempatiksalakcinni

hadi bu sefer kactım sende güsel yemekler yap eline saglık seyhan ben yemek yapamıcam galiba ya bel,im cok agrıyo beni ben ayakta kalamıorum bişiler yerz artk

canım valla yemekmi beni yaptı benmi yemeği bilemiyorum yine dün geceki ağrı girdi sol kalçama mahvediyo beni eğilemiyorum doğrulamıyorum oturup kalkamıyorum eşim gelsin yemek yeriz yatarım yoksa geçmiyo çok kötüyüm şu an

Allah kolaylık versin canım yaa bir sürü iş çıkmış başına havalar düzelirde inşallah kolaylarsın işlerini

canım maşallah bebikine belki acelesi olduğu için öyle olmuştur hep aynı doktoramı gidiyorsun daha öncede böyle yaptımı eğer memnun değilsen ilgisiz geliyorsa daha fazla vakit kaybetmeden araştırmaya başla

eftelcim maaşallah oğluşuna Allah 3 kilo olduğunu da görmek nasip etsin sağlıkla
gulencim kolay gelsin ohh mis gibi oluyo evin ne güzel

ben de cuma günü gittim dr'a benim oğluş da 35. haftada 2444 gr olmuş boyunu söylemedi :sm_confused: haftasıyla uyumluymuş ama

FTY,BEKNUR,JALE,EFTEL ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERıM.Zaten yağmur durmadan hiçbişey elleyemem.Şimdi eşim arada bizdekiyle hayıflanma şuan iki çoçuk kurtardık arçtan diyo sitele hep su altındaymış bizdeki ufak şeyler allahtan.
EFTEL gözünaydın canım doktor güler yüzlü olmayınca artı üstün körü bakınca kızıyo insan.Herkes bana diyo yakın bi doktora git burda doğum yap kızın var falan zor olur diyo ama ben doktorumdan memnunum benden fazla benle ilgilenir gene hamile kalsam gene ona giderim.

sağol kujucum(seyhandı adın yanlış hatırlamıyosam) send kendini fazla yoruyosun buaralar bak dikkat et bırak dağınık kalsın.
SıNANNURAY BıZıM TOPıKTEYDı 34 HAFTALIK DOĞUM YAPMIŞTI KIZI KÜVEZDEYDı.

maşallah kızlar bebeklerineize ve meleklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…