- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.061
canımmm yaaa Allah kolaylık versin ne çok can sıkıcı şey bi araya denk gelmiş..benim ev malum dubleks ve yağmur fırtına hiç dumadı 2-3 gündür böyle kullar tatil.Evi yazın boyatmıştık neye yaradı boş.Çatıdan merdivenlere su inmiş halıflekslerim ıslanmış camlar hala su alıyo heryer karardı boya moya kalmadı.Güney açar açmaz yukatmaya göndercem halıları.Soba desen heryer kurum bufün varya temizlik yapıcam diyosunuzya benim bu eve temizlik yapmak bile içimden gelmiyor.Geçen seneler böyle olmadı ama bu sene yğmur çok yağdı neyse güneş neyapalım allah beterinden korusun benimkisi tamir olacak şeyler rabbim daha kötülerinden korusun.
[BHASRET hanım doktora gidicekmiş inşallah herşey gönlünce olur sen zaten bu sinir stresle normal doğurursun bacım.
DİLA06 canım inşallah arkadaşının babası bulunur bu fırtınada denize çıkmasaylarmış keşeke.
SİMENAY bebiş inşallah iki hafta daha bekler canım kiloya bukadar takmayın sağlıklı olsun yeter.
HİLOS 32+2 1890gr maşallah bebeğine gözünaydın.
MUTLUCUM az kaldı doğuma maşallah tombiş bebeğine zaten böyle almaya devam ederse riske atmazlar sezeryan olursun bence.
FTY sende doktora gidicekmişin hayırlı haberler alırsın için.
MAVİDÜŞLER seninde gözün aydın bebiş 3 kilo kıvamına gelmiş seninde 4 haftan kalmış hadi hayırlısı.
MERVEEGE bebek 2500 kg olur bence belkide geçer.
SEYYALTANER seninde gözün aydın maşallah kızçene nişan yıldönümünüzde kutlu olsun ayakkabılarınıda güle güle giy. [COLOR][/B]
HASRET hanım doktora gidicekmiş inşallah herşey gönlünce olur sen zaten bu sinir stresle normal doğurursun bacım.
DİLA06 canım inşallah arkadaşının babası bulunur bu fırtınada denize çıkmasaylarmış keşeke.
SİMENAY bebiş inşallah iki hafta daha bekler canım kiloya bukadar takmayın sağlıklı olsun yeter.
HİLOS 32+2 1890gr maşallah bebeğine gözünaydın.
MUTLUCUM az kaldı doğuma maşallah tombiş bebeğine zaten böyle almaya devam ederse riske atmazlar sezeryan olursun bence.
FTY sende doktora gidicekmişin hayırlı haberler alırsın için.
MAVİDÜŞLER seninde gözün aydın bebiş 3 kilo kıvamına gelmiş seninde 4 haftan kalmış hadi hayırlısı.
MERVEEGE bebek 2500 kg olur bence belkide geçer.
SEYYALTANER seninde gözün aydın maşallah kızçene nişan yıldönümünüzde kutlu olsun ayakkabılarınıda güle güle giy.
benn geldimm huu
anem bende
sabahtan berı koşturıuyoz
salon takıımlarını yıkkadı annem boncuklyu nalet bısey bende utuledım gumuslugun ıcını denkledımn içinidee tabi makınede yıkadık
lambaları soktuannem ben elde avıze kafalarını yıkadım
ve anbnem kilerimi topluyo suanda balkonda bı kılerım var yokk yokk yanii
acık ızın verdı annem yattım sımdık azık
mrb kızlar biz geldik,
bugün oğluşumu gördüm 33+4 haftalıgız 2085gr olmuş 43cm boyu
ama dr konusunda kafamda soru işaret var bizi dogru düzgün cevaplamadı bile
hemen 5 dk baktı nst girmiyecemmi diye sordum henüz erken dedi ilişkiyi sordum
yasakmı diye hayır öyle bişey yok eger sıkıntı veriyosa sana girme dedi,
akıntıda koku var dedim fitil verdi,
bir sorun yok dedi acele acele
hemen sezeryana çıktı. benim sinirlerim bozuldu ,
anlıyacagınız dr arıyacagım galiba ben bu gidişle
:sinifsinif:
sinannuray,cnm başın sagolsun, çok üzüldüm ne desek boş,diyedek bişey bulamıyorum,:gitme:
benn geldimm huu
anem bende
salon takıımlarını yıkkadı annem boncuklyu nalet bısey bende utuledım gumuslugun ıcını denkledımn içinidee tabi makınede yıkadık
hep sen haberleri veriyosun..benn geldimm huu
anem bende
ne biliyim canım yaa birde doğuma girmiş diyince doktormu kaldı akıldasempatiksalakcinniAyy hiç gulucem yoktu seyhan la ebru ya kiz siz demedınız mı doktorunu ara bende aradım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hadi bu sefer kactım sende güsel yemekler yap eline saglık seyhan ben yemek yapamıcam galiba ya bel,im cok agrıyo beni ben ayakta kalamıorum bişiler yerz artk
benim ev malum dubleks ve yağmur fırtına hiç dumadı 2-3 gündür böyle kullar tatil.Evi yazın boyatmıştık neye yaradı boş.Çatıdan merdivenlere su inmiş halıflekslerim ıslanmış camlar hala su alıyo heryer karardı boya moya kalmadı.Güney açar açmaz yukatmaya göndercem halıları.Soba desen heryer kurum bufün varya temizlik yapıcam diyosunuzya benim bu eve temizlik yapmak bile içimden gelmiyor.Geçen seneler böyle olmadı ama bu sene yğmur çok yağdı neyse güneş neyapalım allah beterinden korusun benimkisi tamir olacak şeyler rabbim daha kötülerinden korusun.
mrb kızlar biz geldik,
sinannuray,cnm başın sagolsun, çok üzüldüm ne desek boş,diyedek bişey bulamıyorum,:gitme:
hep sen haberleri veriyosun..
sen burdamıydın bilmiyorum Sinannuray bebeğini kaybetmişşşş :çok üzgünüm:
mrb kızlar biz geldik,
eftelcim maaşallah oğluşuna Allah 3 kilo olduğunu da görmek nasip etsin sağlıkla
gulencim kolay gelsin ohh mis gibi oluyo evin ne güzel
ben de cuma günü gittim dr'a benim oğluş da 35. haftada 2444 gr olmuş boyunu söylemedi :sm_confused: haftasıyla uyumluymuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?