- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.081
sağol kujucum(seyhandı adın yanlış hatırlamıyosam) send kendini fazla yoruyosun buaralar bak dikkat et bırak dağınık kalsın.
SİNANNURAY BİZİM TOPİKTEYDİ 34 HAFTALIK DOĞUM YAPMIŞTI KIZI KÜVEZDEYDİ.
tatlım bu arkadaş kim bizim topicten mi ve ne kadarlıkmış nasıl olmuş ya
ya kızlar bu ultroson aletlrr, tam kilo vermiyor değilmi,,rn fazla nre kadar yanılırki...
ya kızlar bu ultroson aletlrr, tam kilo vermiyor değilmi,,rn fazla nre kadar yanılırki...
sagol cnm benim, ya evet surat ifadesi çok önemli ilgilenmesi,insanı kaale almıyo gibiFTY,BEKNUR,JALE,EFTEL ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.Zaten yağmur durmadan hiçbişey elleyemem.Şimdi eşim arada bizdekiyle hayıflanma şuan iki çoçuk kurtardık arçtan diyo sitele hep su altındaymış bizdeki ufak şeyler allahtan.
EFTEL gözünaydın canım doktor güler yüzlü olmayınca artı üstün körü bakınca kızıyo insan.Herkes bana diyo yakın bi doktora git burda doğum yap kızın var falan zor olur diyo ama ben doktorumdan memnunum benden fazla benle ilgilenir gene hamile kalsam gene ona giderim.
maşallah kızlar bebeklerineize ve meleklerinize
Evet canım bizim topicteydi..Hani hatırlarsan geçen haftalarda ilk doğuran oydu..Bizim bıdık duramadı geldi 34 haftalıkken demişti...Kordonunda iltihap vardı sürekli sancım oldu deid doktor sezeryan demiş ama o istememiş ve normal doğum yapmıştı diyordu ya elinizden geldiği kadar ısrar edin normal doğum için diyordu...o evdeydi hastanede kalıyodu bebiş..dua edin kızlar bian önce hastaneden çıksın diyordu...
tüm bunları hatırladığım için çok üzüldüm ben yaaaaa:çok üzgünüm:
ya çok üzüldüm ve çok etkilendim ya,bebeği kaybetme nedenleri küçük olması mı ya çok üzüldüm gerçekten offfffffffff,Allahım bebeklerimizi biz<e bağışlasın sağsalim kucaklarımıza almamaızı nasip etsin inşallah
ya çok üzüldüm ve çok etkilendim ya,bebeği kaybetme nedenleri küçük olması mı ya çok üzüldüm gerçekten offfffffffff,Allahım bebeklerimizi biz<e bağışlasın sağsalim kucaklarımıza almamaızı nasip etsin inşallah
offfffffffffffff ya offfffffffff vadesi o kadarmış,Allah sabır versin demekten başka bişi gelmiyor elimizden çok üzüldüm gerçekten,kötü oldum ben ya,böyle şeyler duyunca ne yalkan söylim çok korkuyorum paranoyak oluyorum,Allah yardımcıları olsun
eftelcim maaşallah oğluşuna Allah 3 kilo olduğunu da görmek nasip etsin sağlıkla
gulencim kolay gelsin ohh mis gibi oluyo evin ne güzel
ben de cuma günü gittim dr'a benim oğluş da 35. haftada 2444 gr olmuş boyunu söylemedi :sm_confused: haftasıyla uyumluymuş ama
offfffffffffffff ya offfffffffff vadesi o kadarmış,Allah sabır versin demekten başka bişi gelmiyor elimizden çok üzüldüm gerçekten,kötü oldum ben ya,böyle şeyler duyunca ne yalkan söylim çok korkuyorum paranoyak oluyorum,Allah yardımcıları olsun
kız hemşerim burayı sel götürüyo sel valla bi evden bi eve sandalla geçcez nerdeyse buraların yağmuru meşhurdur biliyon ay çıkıyorum dedim çıkamadım.senağlama
ay busefer çıkıyom annem beni topa tutcak nerde kaldın diye sonra girerim herkese bayyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?