2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oh gÜlen gÜle gÜle kırlensınmı dıyım evın ne dıyım ay benım temızlık koca bır daĞ gıbı bÜyÜyo gÖzÜmde allahtan annem varda ona gÜvenıyorum.

ya çok üzüldüm ve çok etkilendim ya,bebeği kaybetme nedenleri küçük olması mı ya çok üzüldüm gerçekten offfffffffff,Allahım bebeklerimizi biz<e bağışlasın sağsalim kucaklarımıza almamaızı nasip etsin inşallah

tatlım bu arkadaş kim bizim topicten mi ve ne kadarlıkmış nasıl olmuş ya

Evet canım bizim topicteydi..Hani hatırlarsan geçen haftalarda ilk doğuran oydu..Bizim bıdık duramadı geldi 34 haftalıkken demişti...Kordonunda iltihap vardı sürekli sancım oldu deid doktor sezeryan demiş ama o istememiş ve normal doğum yapmıştı diyordu ya elinizden geldiği kadar ısrar edin normal doğum için diyordu...o evdeydi hastanede kalıyodu bebiş..dua edin kızlar bian önce hastaneden çıksın diyordu...
tüm bunları hatırladığım için çok üzüldüm ben yaaaaa:çok üzgünüm:

ya kızlar bu ultroson aletlrr, tam kilo vermiyor değilmi,,rn fazla nre kadar yanılırki...

CNIM BENİM İLK DOĞUMUMDA KIZIMI 3250 FALAN DİYODU DOKTOR 3950 OLDU.AMA ŞİMDİKİ YENİ ULTRASONLARDAN GÖRÜMCEME 2800 DEDİ 2800 OLDU.eskilerde yanılma payı oluyoda bence 4 boyutlularda pek olmuyo.sen ye humayı pekmezi tosuncuk olsun kara kara düşün şimdi nasıl doğurcem diye.Canım hayırlısı neyse o olur eğer doktorun sezeryan derse hiç mızmızlanma bence bebeğinin ve senin sağlığın için ne uygunsa o şekilde doğum yap.Gerçi şimdi aklıma geldi geçen sene halamın kızı doğum yaptı hemide özel hastane ay bebek iri falan dediler sırf sezeryan için 4 kilo falan demişler 3100gr oldu kızın ilk doğumu normaldi.ve devlette yapmıştı doğumu.ikinci sezeryan oldu sen özelemi gidiyodun.

sagol cnm benim, ya evet surat ifadesi çok önemli ilgilenmesi,insanı kaale almıyo gibi
geliyo ,bi dr bulamadım gitti koca ist ya
maşallah kızlar bebeklerineize ve meleklerinize

ya kızlar bu ultroson aletlrr, tam kilo vermiyor değilmi,,rn fazla nre kadar yanılırki...

tşk ederim cnm, hepimizinkine maşallah,evet yanılma payı çok yüksek yani 1 kilo bile oynaya biliyo bazen (en basit örnek ablamdı) yane ordan biliyorum..3.050 demişşlerdi
yegenim 4. kilo dogdu.. onları pek takmıyorum ben..zayıf olsun sorun deil herşeyi gelişsinde sonrada kilo alır zaten..

offfffffffffffff ya offfffffffff vadesi o kadarmış,Allah sabır versin demekten başka bişi gelmiyor elimizden çok üzüldüm gerçekten,kötü oldum ben ya,böyle şeyler duyunca ne yalkan söylim çok korkuyorum paranoyak oluyorum,Allah yardımcıları olsun

Selkie'cim benim doktorum 4 kiloya kadar normal doğum yaptırıyor...seninki yoksa sezeryan filan bişey mi dedi

kız hemşerim burayı sel götürüyo sel valla bi evden bi eve sandalla geçcez nerdeyse buraların yağmuru meşhurdur biliyon ay çıkıyorum dedim çıkamadım.senağlama

bence küçüklükten alakası yoktur cnm, 34 haftalık dogum yapmış zaten cigerleri gelişim aşamasında oldugu için olabilir, 7 aylık yaşıyo ama 8 aylık zor diyolar, allah sabrını versin kat kat.. çok zor bir durum . kimseye yaşatmasınn:Saruboceq:

bende çok üzülüyorum canım...
3 gün yaşamış zavallı kuzucum...akciğerleri kanama yapmış 100 bebekte 1 ihtimalmiş oda bizi buldu diyor
Allah sabırlar versin...
Bizimkileri de Allah korusun...

canım maşallah seninde kuzuna nazar değmesin ultrason çıktısı verdiyse fl yazan bölümdeki rakamı 7 ile çarparsan boyunu öğrenebilirsin

sorma canım bende çok üzüldüm Rabbim sabır versin çok zor gerçekten birdaha yaşatmasın kimselere yaşatmasın ciğerlerinde kanaması başlamış 3. gün kurtaramamışlar maalesef cennet meleği oldu artık ne denir bilmiyorum

kız hemşerim burayı sel götürüyo sel valla bi evden bi eve sandalla geçcez nerdeyse buraların yağmuru meşhurdur biliyon ay çıkıyorum dedim çıkamadım.senağlama

he kız blirim oranın yağmururunu,sabah ardeşlerimle konuştum,sabah fırtına vardı şimdi biraz dindi dediler ama ciddi zararlar varmış,bizim orada yani larada bi otelin çatısı uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…