2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğrudur hasret bilmiyorumkismile

ya ben emzirme atleti alacağımda sizler nereden aldınız kızlar ben bugün gezdim gezdim bulamadım sositososito

internetten aldıysanız hangi marka aldınız ?

ya neden kaybetmiş nuray bebeği 35in içindeymiş we 2150gr çokta kötü değil sebebi neymiş?

oo kociton beslemiş seni kıssım süpper walla benimkide yapar eder ama ben söyleyince :dilcikar:..yani hep sütümü kendi düşünüp getrsin ,istemişimdr ama...!!!!!!!! neyse yaa sinirleniom gene..sütün içine muz bal bide cicibebe bisküviyi karstr blendrdan gecir mukemmel bi tat..

doğrudur hasret bilmiyorumkismile

ya ben emzirme atleti alacağımda sizler nereden aldınız kızlar ben bugün gezdim gezdim bulamadım sositososito

internetten aldıysanız hangi marka aldınız ?
aman canım benm interneti boswer heryerde war emzrme atleti..bende sütyenini aldım iyi güzel yani bebemax markası..

iki sütyen almıştım aslında eve geldim taktım hiç beğenmedim rahat değildiler... Onları götürdüm geri verdim bugün... o yüzden atlet alayım dedim bilmiyorumkismile

sağol canımm :)
kafası tam midemin altında kız benim göbekte cok yok yeri dar..
dönerse sana bişey alırım artıkınn olumunekankayizsmile

hepatit ve eftel sizlerinde bebelerine maşallah

pancubenciğim ben makinede 20 dk. lık kısa programda yıkadım dalinin sıvı deterjanı ile miss gibi oldular

opuyorumnanaktan

teşekkür ederim hijyenimmopuyorumnanaktan

yarasın bebişine hasretcim..de
sen nispet mi yapıyon kızııımmmmkaydirigubbakcemile
benim koca bir lokma daha fazla yemeyeyim diye eve bişey almayacak yakında..
lokmalarımı sayıyo valla açım ben aççç-tatlicadiarzu-

iki sütyen almıştım aslında eve geldim taktım hiç beğenmedim rahat değildiler... Onları götürdüm geri verdim bugün... o yüzden atlet alayım dedim bilmiyorumkismile

ben de atlet almak istiyorum ama netten bedenimi bilemem ki..
bi arkadaşım sütyenini kullanıyo ama ben cok haz etmedim hep kullanamam sanki sallanıp duruyo kızın bicikleri ..çirkin duruyor heryerini belli ediyoır..acep atletlerde mi öyleCADIARZU

geçmiş olsun cnm,çok yormasın kendini

Bebekler büyümüş yine, hepsine maaşallah, sağlıkla dünyaya gelirler inşallah...

Gülay'cım geçmiş olsun.

Biz de iyiyiz. Az önce marketten hasta bezi aldık. Büyük boy olanından alayım, kiloluyum dedim ama bunun da maaşallahı var, tüm bedenimi kaplayacak. Şimdilik dursun bakalımçok rahatsız ederse yenisini alacağım artık. Bebek bezi de aldık, 98li prima 19 TL. Eşim birkaç tane alalım dedi ama ben bir tane aldım. Henüz abartmanın lüzumu yok sanırım.

Okuluma döndüm tekrar, bireysel derslerle çalışmaya devam edeceğim. Dayanabildiğim kadar.. En kötü ihtimalle okulda doğuracağım :))

yok bizimki bıkkınlık werecek derecede, bazen küssekte bir iki gün rahat etsem die düşünmüo değilimsempatiksalakcinni

hasretcim gözün aydın,ne güsel habelrer ile gelmişsin cnm,maşşallah kızçene,hadi bakalım sen ne ne zaman doğurcan,
bu arada kayınvalideme geçicem yarın sanırım,çünkü iki gündür iyi değilim,eşime üzülüyorum,mutfak berbat durumda,bugün yatağımı bile toplıyamadım,hiçbişi yapmadım herşey ona kalıyor,adam zerre şikayet etmiyor ama benim içim el vermiyor ona kıyamam akşama kadar ayakta iş bi de evde olamz valla böle,mahvoldu adam,ben kilo aldıkça o kilo verdi,kurban olurum ben ona,hem kayınvalidem iyi bakıyor bana,kayınbabamda,bi de yemek yapamıyorum yapsamda yiyemiyorum bi acayip oldum,neyse ben şimdi eşimle çamaşırları vs atıcaz makineye,evi toplicaz,yarına bana iş kalmıcak,akşamada kayınbabam gelir alır bizi,haftasonu ctsi ya da pazar gelip,ev teizler kayınvalidem ben de gelirim,bebeğin kıyafetlerini ütülücek annem,ben de çantayı hzırlıcam ev de temniz dursun ne olur ne olmaz Allah korusun yaptık planı eşimle,hem her akşam kayınvalidemlerin orda rahatça yürüyüş yapıcaz eşimle,doğuma hazırlık,iyi olucak,tek dert ettiğim sizlerden ayrı kalıcam biraz,çok seviyom ben sizleri,çok özlicem,ama arada akşamalrı halalara çıkarız eşimle bakarım size,canımsınız,hasrettttttttttt raporumu verdim sana cücüğüm,hadi öptüm seni yarun gündüz evdeyim şeker

inşallah döner cnm
kız ne nispet yapcam bn rahat bıraksın biraz istiyom sürekli elinde bişeyler ewde kowalamaca oynuyoz:1rolleyes: bnde bi kere wer yicem diorum ama wermioooo:sm_cool:laelaelaelaelae

ya bu arada benim tickerda bi gün atlamış neden acaba 36+2 olmam gerkio ama 36+3ü gösteriyobilmiyorumkismile:uhm:

selam kızlar,

ayyy burası ne güzel cıvıl cıvıl , kalabalık :)) bizim oralar pek sessiz bizim aralık bebekleri hepimizi muma çevirdi :))) Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…