- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.161
saolun canlarım ewet bu hafta çok yedim gerçekten bnde 73kg olmuşum tabiama olsun napiim artık doğumdan sonra nasılsa fitnessa gidicem weririm nolcek:1closedeyes: cewiz we kara üzüm yedim hergün onun etkisi oldu sanırım bide kocam çok değişik bi karışım hazırladı 3 gece bana yoğurt bal karaüzüm muz değişik başka bişiler falan koca bi tabak yedim hep bakalım bu haftada aynı gidersem 3150 olur ohhh ondan sonrada hay hay buyursun gelsin derim walla:içelim:
:1hug:kızlar ben çıkıyorum duşa gireceğim..sizde şimdilik kendinize iyi bakın..iyi akşamlar.......
aman canım benm interneti boswer heryerde war emzrme atleti..bende sütyenini aldım iyi güzel yani bebemax markası..doğrudur hasret bilmiyorumkismile
ya ben emzirme atleti alacağımda sizler nereden aldınız kızlar ben bugün gezdim gezdim bulamadım sositososito
internetten aldıysanız hangi marka aldınız ?
hadi gözün aydın canım o hiç belli olmaz bebek üstteyken son ana kadar dönme olasılığı war ama baş aşağıysa bu haftadan sonra artık yukarı dönme ihtimali az.. bnce 1 hafta sonra gttiğinde bebişin dönmüş olacaklülülülülülü gıcıklık diilmi işte dönecek diom lan döncek işteeelaelaelaelaelae
nolmuş sinannuraya o doğum yapmamışmıydı zaten? geçmişe çok uzayamadım bi anlatsanıza ne war öenmli banayasakkelime.....
kız cırrıklımı oldunkaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun bişey yoktur endişe eetme bol sıwı al ishalin dewam ediosa ama doğurma bu gece sakınsempatiksalakcinni
ne o lan kaynanamı yerleşion yoksa:bbo:
kızım sen herkesi kendi kaynanan gibi snıyosun bize iyi olanı düşmedi henüz yani ben görmedim:1no2:
hepatit ve eftel sizlerinde bebelerine maşallah
pancubenciğim ben makinede 20 dk. lık kısa programda yıkadım dalinin sıvı deterjanı ile miss gibi oldular
opuyorumnanaktan
saolun canlarım ewet bu hafta çok yedim gerçekten bnde 73kg olmuşum tabiama olsun napiim artık doğumdan sonra nasılsa fitnessa gidicem weririm nolcek:1closedeyes: cewiz we kara üzüm yedim hergün onun etkisi oldu sanırım bide kocam çok değişik bi karışım hazırladı 3 gece bana yoğurt bal karaüzüm muz değişik başka bişiler falan koca bi tabak yedim hep bakalım bu haftada aynı gidersem 3150 olur ohhh ondan sonrada hay hay buyursun gelsin derim walla:içelim:
iki sütyen almıştım aslında eve geldim taktım hiç beğenmedim rahat değildiler... Onları götürdüm geri verdim bugün... o yüzden atlet alayım dedim bilmiyorumkismile
HEPATİT EFTEL gözünüzaydın ann,işler bebişleri görmüşssünüz masallah ..hepatit bebek dönmedigiiçinmis sezeryan??ASİNAZ KUJU benim belmde cok agrıyo kızlar ayakta kalmıorum yemek yapamadım walla ewin işinimi yapimm yemekmi yetiştremiorm artık ayy agır vasıta olduk..EBRU cum neoldu anlamadım sezeryanamı karar verildi yoksa??ayy bi bulasık yıkayıp geldm doldrmusunuz..kızlar dün sobamıza odun kömür aldık dayım dan yabancı degil yani..esim hepsini 3.kata tasıdı yerleştrdi en sonuncuyu cıkardı kapı önünde bide baktım surat kirec gibi tansiyon düşmüş ..bi korktumm hemen yatrdım sekerli su tuzlu ayran derken kendnbe geldi biraz cok üzüldüm ama kıssıma da diomki bak yavrumm babamız bizim için neler yapıyo:çok üzgünüm:
yok bizimki bıkkınlık werecek derecede, bazen küssekte bir iki gün rahat etsem die düşünmüo değilimsempatiksalakcinnioo kociton beslemiş seni kıssım süpper walla benimkide yapar eder ama ben söyleyince :dilcikar:..yani hep sütümü kendi düşünüp getrsin ,istemişimdr ama...!!!!!!!! neyse yaa sinirleniom gene..sütün içine muz bal bide cicibebe bisküviyi karstr blendrdan gecir mukemmel bi tat..
sağol canımm :)
kafası tam midemin altında kız benim göbekte cok yok yeri dar..
dönerse sana bişey alırım artıkınn olumunekankayizsmile
teşekkür ederim hijyenimmopuyorumnanaktan
yarasın bebişine hasretcim..de
sen nispet mi yapıyon kızııımmmmkaydirigubbakcemile
benim koca bir lokma daha fazla yemeyeyim diye eve bişey almayacak yakında..
lokmalarımı sayıyo valla açım ben aççç-tatlicadiarzu-
selam kızlar,
ayyy burası ne güzel cıvıl cıvıl , kalabalık :)) bizim oralar pek sessiz bizim aralık bebekleri hepimizi muma çevirdi :))) Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?