- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.201
iyi akşamlarrr:)),
ben geldim biraz zorlu oldu ama:)) misafir eşim derken fırtına ve yağmurdan elektrikler yoktu sabahtan beri yeni geldi..dondum valla umarım hastalanmamm
nasılsınız kızlar herkes iyi umarım
dr a gittik bugün şükür herşey yolunda oğlumun ters durması dışında dr kendini sezareyene hazırla dedi..
2800-900 civarı olmuş sıpam
sanırım 1-2 mart gibi alıcak dr dönmesinden ümidi kestik..sağlıkla doğsunda ..
yüzünüde göstermedi süpriz yapacak :))
hahahahyyytt ben geldiimmmkaydirigubbakcemile2
rötarlı olarak doktorumuza gittik bu defa şükürki 20dk nstde kaldık 1 sancım çıktı 45,50lerdeakannehir alttan muayene yedik yine açılmada artış yok 1cm halen fakat zarımız %20incelmiş bu da normalmiş haftaya salı tekrar gideceğiz salıya kadar doğurmazsın en azından dedi.. gelelim bebişe bizim çiroz 1 haftada 400gr almışwe 2750ye ulaşmış:dance: dr süpersin dedi aynen bu şekil dewam et dedi 3,5a yakın doğururusun dedi ohh be rahatladım boyumuzda 50cm olmuş 2 cm uzamışız 1 haftada inşallah böle dewam eder keyfim yerine geldi walla:icecream:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selkıe sen net basındayken doguracaksın bu gıdıslekaydirigubbakcemile3
kızlar bişi sorucam acil cvp verin lütfen bana
benim iki gündür akamları midem çok fena bulanıyor,dün çok kötü çıkardım şimdi de çıkarmak üzereyim,beslenemiyorum,sinirden deliricemitam beslenmem gereken zamanda yine başladı ne bu ya,normal mi sizce
meyve yemem gerekiyor daha cevizim duryor yiyemiyorum,süt pekmez nasıl yicem içicem bne bunalrı,normal mi bu bulantıların son ayda başlaması ya,çok fenayım
Iyi geceler arkadaslar..
dogumlar baslamis nasilda heyecan vericii!!!!
ben gecen hafta ucakla annemlere yurt disina geldim oyle macerali bir yolculuktuki anlatamam
samsundan istanbul aktarmali almanya idii.. carsamba yola ciktik kardan dolayi ucak gec kalkti ve istanbula gelince bizi almadilar ucagimiz hala ordaydi fakat gec geldigimizden sistem kapandigindan alamayiz dediler AYNI sirket oldugundan alabilirlerdi fakat aktarmali ucuslari tam gerceklestiremiyorlarmis baska ucus sundular tabiiii ertesi gune o anda sancida olduu agladimdaa artik dusunun:))) derken ertesi gune farkli bi havaalanina ucusla geldik buraya o gece yakin bi yerde kaldik..
derken buraya gelince arabayla 200 km iken evimiz tanimadigimiz havaalani ve sehir oldugundan bide yolu karistirdik 400 km yol yaptik:) hala bebek karnimda evet..:))
eve varabilecekmiyim diye cok dusundugum oldu ama cok sukur geldik
yarin dr kontrolum var cok merak ediyorum bebisimizi gormeyeli 1ay olduu
bugunde cok agriyor karnim ama biraz mide bagirsak agrisinada benziyor gecmiyor
baya uzattim hepiniz iyisinizdir insallah:)
sağol cnmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he valla!!!!
ya mide yanması normalde bulantıyı bilmiyorum canım..sen istersen bi dr ni ara!
en azından bulantıyı kesecek bişeyler verir
asinaz bulantida olabiliyor evet
bendede dun aksam ve bugun yanmalar oldu birden istahim kesildi bulantida basladi
sonucta midede normal gitmeyen bi seyler var oda her yonden rahatsizlik verebiliyor
rahatlamak icin dr bi ara istersen
Canım öncelikle geçmiş olsun başından geçen olaylardan dolayı ve sen demiştin gerçi haber veremem diye tlfdan dolayı vardığına sevindim oğluna iyi bak oldumu hoşgeldin memleketine anneciğinin yanınaaaIyi geceler arkadaslar..
dogumlar baslamis nasilda heyecan vericii!!!!
ben gecen hafta ucakla annemlere yurt disina geldim oyle macerali bir yolculuktuki anlatamam
samsundan istanbul aktarmali almanya idii.. carsamba yola ciktik kardan dolayi ucak gec kalkti ve istanbula gelince bizi almadilar ucagimiz hala ordaydi fakat gec geldigimizden sistem kapandigindan alamayiz dediler AYNI sirket oldugundan alabilirlerdi fakat aktarmali ucuslari tam gerceklestiremiyorlarmis baska ucus sundular tabiiii ertesi gune o anda sancida olduu agladimdaa artik dusunun:))) derken ertesi gune farkli bi havaalanina ucusla geldik buraya o gece yakin bi yerde kaldik..
derken buraya gelince arabayla 200 km iken evimiz tanimadigimiz havaalani ve sehir oldugundan bide yolu karistirdik 400 km yol yaptik:) hala bebek karnimda evet..:))
eve varabilecekmiyim diye cok dusundugum oldu ama cok sukur geldik
yarin dr kontrolum var cok merak ediyorum bebisimizi gormeyeli 1ay olduu
bugunde cok agriyor karnim ama biraz mide bagirsak agrisinada benziyor gecmiyor
baya uzattim hepiniz iyisinizdir insallah:)
CANIM BENİM DURUMUM GİBİSİN BENCE DAHİLİYEYE YADA DOKTORUNA SÖYLE LANSOR VERSİN BAK BEN KULLANIYORUM ÇOK RAHATIM AMA KUSMALARIN İÇİN ÇÖZÜM YOLU BU BENCEkızlar bişi sorucam acil cvp verin lütfen bana
benim iki gündür akamları midem çok fena bulanıyor,dün çok kötü çıkardım şimdi de çıkarmak üzereyim,beslenemiyorum,sinirden deliricemitam beslenmem gereken zamanda yine başladı ne bu ya,normal mi sizce
meyve yemem gerekiyor daha cevizim duryor yiyemiyorum,süt pekmez nasıl yicem içicem bne bunalrı,normal mi bu bulantıların son ayda başlaması ya,çok fenayım
BİZDE SENİ ÖZLEYECEĞİZ DİKKAT ET KENDİNE FAZLA YORMADAN EVİNİ TOPARLARSIN BAK BEN DİNLENENE DİNLENE YAPIYORUM HEPSİNİ AYNI GÜNE SIĞDIRMIYORUMhasretcim gözün aydın,ne güsel habelrer ile gelmişsin cnm,maşşallah kızçene,hadi bakalım sen ne ne zaman doğurcan,
bu arada kayınvalideme geçicem yarın sanırım,çünkü iki gündür iyi değilim,eşime üzülüyorum,mutfak berbat durumda,bugün yatağımı bile toplıyamadım,hiçbişi yapmadım herşey ona kalıyor,adam zerre şikayet etmiyor ama benim içim el vermiyor ona kıyamam akşama kadar ayakta iş bi de evde olamz valla böle,mahvoldu adam,ben kilo aldıkça o kilo verdi,kurban olurum ben ona,hem kayınvalidem iyi bakıyor bana,kayınbabamda,bi de yemek yapamıyorum yapsamda yiyemiyorum bi acayip oldum,neyse ben şimdi eşimle çamaşırları vs atıcaz makineye,evi toplicaz,yarına bana iş kalmıcak,akşamada kayınbabam gelir alır bizi,haftasonu ctsi ya da pazar gelip,ev teizler kayınvalidem ben de gelirim,bebeğin kıyafetlerini ütülücek annem,ben de çantayı hzırlıcam ev de temniz dursun ne olur ne olmaz Allah korusun yaptık planı eşimle,hem her akşam kayınvalidemlerin orda rahatça yürüyüş yapıcaz eşimle,doğuma hazırlık,iyi olucak,tek dert ettiğim sizlerden ayrı kalıcam biraz,çok seviyom ben sizleri,çok özlicem,ama arada akşamalrı halalara çıkarız eşimle bakarım size,canımsınız,hasrettttttttttt raporumu verdim sana cücüğüm,hadi öptüm seni yarun gündüz evdeyim şeker
OKULDA DİKKAT ET KENDİNE HAVALARDA KÖTÜ ASLINDA İZNİNİ ALSAYDIN DAHA İYİ OLURDU BU DÖNEMLER ZORDUR CANIMBebekler büyümüş yine, hepsine maaşallah, sağlıkla dünyaya gelirler inşallah...
Okuluma döndüm tekrar, bireysel derslerle çalışmaya devam edeceğim. Dayanabildiğim kadar.. En kötü ihtimalle okulda doğuracağım :))
pancubenciğim ben makinede 20 dk. lık kısa programda yıkadım dalinin sıvı deterjanı ile miss gibi oldular
opuyorumnanaktan
kızlar bişi sorucam acil cvp verin lütfen bana
günaydın kıslar.işteki son 3 günüm yaşasınnn...
evden bol bol yazışırık artıkın...
sinannuraya deli oldum yaa dün zaten kafam iyi değildi arkadaşıma üzülmekten.
bu gün akşamdan kalmayım resmen başım düşüyo bee...varmış doktorların bi bildiği işte 8 hafta doğum öncesi izin verdiklerine göre...keşke son 3 hafta çalışılabilir işi hiç olmasaydı doğum sonrası yine 13 hafta olsaydı eziyet ediyolar insanlara boşu boşuna şu halde hem gece uykusuz hem işe gel offff sabah sabah başbakana sallaya sallaya geldim...4 çocuğu vardı dimi eşi çalışmıyodu tabe bizim gibi sürünmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?