2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar 5dk bakayım dedim oturamıyorum pc başında ağrı çok zorluyor beni bebişleri görmüşsünüz maşallah kuzulara büyümüşler kocaman olmuşlar
nazar değmesin tontişlere
neyse ben kaçıyorum öptüm şekerler inşallah sabaha şu kalça ağrısından kurtulurummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyi geceler hepinizeeboshayallersmile

kızlar bişi sorucam acil cvp verin lütfen bana
benim iki gündür akamları midem çok fena bulanıyor,dün çok kötü çıkardım şimdi de çıkarmak üzereyim,beslenemiyorum,sinirden deliricemitam beslenmem gereken zamanda yine başladı ne bu ya,normal mi sizce
meyve yemem gerekiyor daha cevizim duryor yiyemiyorum,süt pekmez nasıl yicem içicem bne bunalrı,normal mi bu bulantıların son ayda başlaması ya,çok fenayım

selkıe sen net basındayken doguracaksın bu gıdıslekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he valla!!!!

ya mide yanması normalde bulantıyı bilmiyorum canım..sen istersen bi dr ni ara!

en azından bulantıyı kesecek bişeyler verir

Iyi geceler arkadaslar..
dogumlar baslamis nasilda heyecan vericii!!!!

ben gecen hafta ucakla annemlere yurt disina geldim oyle macerali bir yolculuktuki anlatamam
samsundan istanbul aktarmali almanya idii.. carsamba yola ciktik kardan dolayi ucak gec kalkti ve istanbula gelince bizi almadilar ucagimiz hala ordaydi fakat gec geldigimizden sistem kapandigindan alamayiz dediler AYNI sirket oldugundan alabilirlerdi fakat aktarmali ucuslari tam gerceklestiremiyorlarmis baska ucus sundular tabiiii ertesi gune o anda sancida olduu agladimdaa artik dusunun:))) derken ertesi gune farkli bi havaalanina ucusla geldik buraya o gece yakin bi yerde kaldik..
derken buraya gelince arabayla 200 km iken evimiz tanimadigimiz havaalani ve sehir oldugundan bide yolu karistirdik 400 km yol yaptik:) hala bebek karnimda evet..:))
eve varabilecekmiyim diye cok dusundugum oldu ama cok sukur geldik
yarin dr kontrolum var cok merak ediyorum bebisimizi gormeyeli 1ay olduu
bugunde cok agriyor karnim ama biraz mide bagirsak agrisinada benziyor gecmiyor
baya uzattim hepiniz iyisinizdir insallah:)

iyiyiz çok şükür canım..baya maceralı bir yolculuk atlaşmışsın..neyseki sana veya bebişine bişey olmamış...

asinaz bulantida olabiliyor evet
bendede dun aksam ve bugun yanmalar oldu birden istahim kesildi bulantida basladi
sonucta midede normal gitmeyen bi seyler var oda her yonden rahatsizlik verebiliyor
rahatlamak icin dr bi ara istersen

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he valla!!!!

ya mide yanması normalde bulantıyı bilmiyorum canım..sen istersen bi dr ni ara!

en azından bulantıyı kesecek bişeyler verir
sağol cnm

asinaz bulantida olabiliyor evet
bendede dun aksam ve bugun yanmalar oldu birden istahim kesildi bulantida basladi
sonucta midede normal gitmeyen bi seyler var oda her yonden rahatsizlik verebiliyor
rahatlamak icin dr bi ara istersen

atlım öncelikle sağsalim kavuşmusunuz ne güsel,inşallah yarın güzel sonuçlar alrsınız tatlım,ben bi arim yarın dru

Canım öncelikle geçmiş olsun başından geçen olaylardan dolayı ve sen demiştin gerçi haber veremem diye tlfdan dolayı vardığına sevindim oğluna iyi bak oldumu hoşgeldin memleketine anneciğinin yanınaaa

CANIM BENİM DURUMUM GİBİSİN BENCE DAHİLİYEYE YADA DOKTORUNA SÖYLE LANSOR VERSİN BAK BEN KULLANIYORUM ÇOK RAHATIM AMA KUSMALARIN İÇİN ÇÖZÜM YOLU BU BENCE

BİZDE SENİ ÖZLEYECEĞİZ DİKKAT ET KENDİNE FAZLA YORMADAN EVİNİ TOPARLARSIN BAK BEN DİNLENENE DİNLENE YAPIYORUM HEPSİNİ AYNI GÜNE SIĞDIRMIYORUM

OKULDA DİKKAT ET KENDİNE HAVALARDA KÖTÜ ASLINDA İZNİNİ ALSAYDIN DAHA İYİ OLURDU BU DÖNEMLER ZORDUR CANIM

pancubenciğim ben makinede 20 dk. lık kısa programda yıkadım dalinin sıvı deterjanı ile miss gibi oldular

opuyorumnanaktan

HİJYENİM SAĞOL BENDE KISA PROGRAMDA YIKARIM ARTIK SAĞOL CANIMCIMMM

Gnaydınn
kocaman bir tost yaptımm
yicemm şiimddikk
dün akşam çok kötüydüm umarım bugunde öyle olmaz

günaydın herkeslere.........

ya giremiyorum buraya arada bir haberleri atıp şöyle bi göz gezdirip çıkıyorum.....

benim yerime çalışacak arkadaşım geldi bu hafta onunla çalıştığımız için ben bilg. başında olamıyorum....

evde eşim bilg. başında çalıştığı için giremiyorum....

sizleri merak ediyorum.... artık annemelrde değil evde kalıyoruz... bu cuma eşim işe başlıyor .... 22 şubatta da ben izne ayrılıyorum bir ahfta daha uzadı çalışma sürem nst ye gireceğim 22 şubatta dün hiç sancı çıkmadı bakalım o zaman ne oalcak....

dün sinannuray a çok üüzldüm başka kötü haber yoktur inşallah.ç...

günaydın kıslar.işteki son 3 günüm yaşasınnn...
evden bol bol yazışırık artıkın...
sinannuraya deli oldum yaa dün zaten kafam iyi değildi arkadaşıma üzülmekten.
bu gün akşamdan kalmayım resmen başım düşüyo bee...varmış doktorların bi bildiği işte 8 hafta doğum öncesi izin verdiklerine göre...keşke son 3 hafta çalışılabilir işi hiç olmasaydı doğum sonrası yine 13 hafta olsaydı eziyet ediyolar insanlara boşu boşuna şu halde hem gece uykusuz hem işe gel offff sabah sabah başbakana sallaya sallaya geldim...4 çocuğu vardı dimi eşi çalışmıyodu tabe bizim gibi sürünmedi.

günaydın herkeslereeee
annem we kardeşimsiz bi gece geçirdik alışmışım be onlara garip geldi.. kocişle film izledik we 11de yatağa girdik nasıl uymuşum bilmiorumboshayallersmile ama sabah yinede zorlandım uyanmaya şuan cewiz karaüzüm yiorum süt we muzumu yedim kocam gelir birazdan o gelincede kahwaltımı hazırlar ewde tw karşısında tıkınırımcokacimcoook

bi yerde okudum mide bulantısı anne we bebek susuz kaldıysa oluyormuş haberin olaaaaaaa

gunaydin annisler........
son 3 gun cuma ise paydos:)))))
dun randevumuz vardi. bebisim 2670 gr. olmus. boyunu bilmiyoruz doktor abimiz soylemiyor. gectigim 2 haftaya gore biraz kilo alimi dusmus ama herseyin normal, gelisiminin iyi oldugunu soyledi doktorumuz. oglum 2 hafta once bana benziyordu. 2 haftada ne degistiyse su an babasina benziyor hahahah :)))) cok sevindi esim.... bende 71.6 kg olmusum.

bu arada dun bir arkadas sirt ustu yatinca bebege oksijen gitmedigini duydugunu soylemisti. oyle olmadigini biliyorum ama yine de doktora sordum. sirt ustu dumduz yatinca bizim damardaki kan akisimiz kalbe pompalanan kan akisi yavasliyormus. gece kendini duz yatarken buldugunda bebegime zarar veriyorum diye kesinlikle dusunme dedi. sen zaten rahat edemeyecegin icin hemen yan donersin dedi. yani sıkıntı bebege degil bize. gecen gun gercektende ayni sey bana oldu. agdaya gitmistim pazar gunu. yatakta yastik yok dumduz yatak. yatmadan once hicbirseyim yoktu. 5-10 dk sonra gozlerim hafif kararmaya basladi. resmen gozlerimin etrafinda simsekler cakti, parlak yildizlar ucustu. ama ayaga kalkinca duzeldim. megersem sebebi oyle dumduz yastiksiz falan yatmakmis.

[B]fty maşalllaah büyütmüşsün iyice...
offf ben kaç gr olduğunu ancak 20 sinde öğrenebilicem.[/B]

Bende arada dümdüz yatıyorum hemide uyanıkken ben bacaklarımı dumduz indiremiyorum sırt üstü dinlenmek için uzandımda ancak geceleri domduz yatıyorum ya
şaşırıyorum kendime

güzelim şu dilekçe oalyını boşuna çıkattmadım ama bi türlü girip ilgilenemedim mki canım çıkıyor hastane , iş , ev , yollarda sürünmek ..... bend snele aynı şeyi düşünüyorum.... doğum öncesi 3 hafta bence çok sağlıksız ... ama doğum sonrası süre az diye katlanıyoruz...

ha benşmde midem bulanıyo lan
bende suyu azalttım buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…